7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Thanatos
    trade
  • f4ember
    Akkor úgy kérdem, hogy mivel lehet a legtöbb pénzt összeszedni ennyi idő alatt :)
  • Jakuza001
    Nem hiszem hogy dragan arulnak, tehat ketlem, hogy nagyobb osszeget tudnal belole kiszedni.
  • Thanatos
    azzal érdemes foglalatoskodni ami jólesik :)
  • f4ember
    Sziasztok
    Ma kaptam mailt a CCP-től, hogy a régi accomat 5 napig újraaktiválhatom. Anno 3 hónapig voltam előfizetve rá. Mivel érdemes foglalatoskodnom ebben az 5 napban? Jah meg a másik, hogy az a hajó amit mindenki megkapott, mostanában mennyiért megy a piacon?
  • lammaer
    Mivel még ezt sem sikerült felfognod, minek erőlködjek komplexebb mondatokkal :P
  • DeviloftheHell
    annyit megér decsak lifetime elöfizuval :D
  • Jakuza001
    Azert vegre valami ertelmes dolgot adtak a tegnapi patchel, persze nem az ingyen semmire sem jo hajora gondolok, hanem a 100k eloszthato skillpontra. http://www.evelopedia.com/en/wiki/Skill_Reimbursement

Elvegre megiscsak majdnem ket nap tanulas megsporolasat eredmenyezi.
  • Jakuza001
    Latom azert az ervek lerovidultek a ti szocska kivesezeseben :D
    Nemhiaba nehez vitatkozni ep eszervekkel :D
  • lammaer
    Megint ez a Ti :)
  • Jakuza001
    Szelektiv olvasas ?
    Ti egybol elkezdtek rinyalni, ha barmilyen szo le van irva.
    Mi lesz veletek, ha mondjuk barnakupacnak nevez valaki, ami itt nem is tortent meg.
    Raadasul akinek nem inge ne vegye magara, magyar kozmondast se ismeritek.

"Az igen es nem az ket kulonbozo dolog, aki ezt megakarja magyarazni, az eleg korlatolt es elfogult lehet."

TE magadra vetted es jottel egybol mindenfele, terelessel, hogy a nem az lehet igen stb. Marmint mi volt serto szamodra egy egyszeru tenyallitasban, a korlatoltsag vagy az elfogultsag, ami mindenkire vonatkozik, nevesites nelkul ?

Raadasul, meg csak igazad sincs,hiszen az igen es a nem ket kulonbozo dolog megha esetleg a vegkifejlet hasonlo is lehet.

Jossz handabanda peldaval, amilyennel barki szolgalhat lasd: "Valaki "igen" ralo valakire de nem talalja el a celpontot es a ugyanez tortenik akkor is ha valaki nem lo ra a masikra.
    Legysze majd menj el a birosagra es azzal indokold, hogy kerem eletben maradt tehat az olyan, mintha ra se lottem volna. Erzed az ellentmondast. A tett es a kovetkezmeny nem azonos dolog.

Hiszen a vegkifejlet azonos, meg ha teljesen mast is tesz valaki, de az nem jelenti azt, hogy az igen es a nem ket azonos dolog.

Az allitas es tagadas ket teljesen ellentetes dolog, es igen aki ezt osszeprobalja mosni az korlatolt es elfogult.
    Foleg abban a helyzetben ami az allitas volt.

Teszem azt: "az a jo "igen" ha visszaadjak, valaki meg azt allitja, hogy "nem" az a jo"

Raadasul te mit is irtal le amit most elkezdtel magyarazkodassal atterelni mas vizekre ?

Te azt irtad hogy egyik se jo megoldas, tehat azonos elojelu mindket valasz.
    Mindketto azt jelenti , hogy "nem" egyik sem jo megoldas szerinted.

• Kewanaar
    Öröm titeket olvasni...
  • HadUr
    Tegnap delig mukodott a steam-es regisztracoval is, csak aztan allitottak at az algoritmust, hogy a steam-es CD kulcsokat ne fogaja el a buddy-hoz.
  • lammaer
    "Sot az elfogult az micsoda sertes, uristen."

Szelektiv olvasas, gratulalok. Korlatolt baratom :)
  • ollie
    Ha Steam-en vetted az accountot, nem működik.
  • Jakuza001
    "Az igen es nem az ket kulonbozo dolog, aki ezt megakarja magyarazni, az eleg korlatolt es elfogult lehet."

Akkor ezekszerint az igen es a nem az ket azonos dolog, ertem. :D
    Sot az elfogult az micsoda sertes, uristen.
  • SirAlo
    Nah ma megprobaltam azt hogy meghivtam magam buddy programba, aktivaltam a meghivott accountot steamal es nem kaptam meg a 30 napot a masik useren :( pedig ez mukodott igy karacsonykor :(
  • lammaer
    Ja, és korlátolt vagy , meg elfogult. Természetesen ezt ugyanúgy nem sértegetésnek szántam :)
  • lammaer
    Figyu, ne keverj engem bele a TSes EVEs ellenségeid sorába és ne adj a számba szavakat. Sőt, ne is rakj bele a skatulyádba (aki nem ért egyet Jakuzával = Adamus vagy HUN corp :) )

Nem vagyok senkinek sem az altja, nem is játszom jó ideje. Ha valaki nincs egy véleményen veled, az nem azt jelenti hogy ő már egyből biztos az EVE-ben az ellenséges alliance tagja.

Te már a buszon a BKV ellenőrt is letorkolod ha kéri a jegyet, és egyből leordítod hogy "te biztos ADamus altja vagy, azért kérted a jegyemet" ? :)

Nyugi van :)

----------

Pusztán abba a filozófiai témakörbe mentem bele (titánok meg alliancék nélkül), hogy az "igen" és a "nem" bizonyos szituációkban okozhatja ugyanazt a végkimenetelt. Nem az igen=nem, hanem az amit eredményeznek. Mindezt csak azért, mert számodra ez annyira elképzelhetetlen.

Tipikus példák:
    - nyúl a füstszűrős cigivel :) Mindegy hogy volt nála vagy nem, ugyanaz lett a vége
    - asszony megkérdezi hogy "ha meghalnék újraházasodnál e" - nincs jó válasz :) Akár igent mondasz akár nem, ugyanaz lesz a végkimenetel :)

Handabanda.
  • Jakuza001
    Sertegetes ? :D
    Ti minden magatokra vesztek , mindent nem de Schawo ? :D
    Verig sertve erzitek egybol magatokat, mihelyt az altalatok itelt marhasagot megvetozza valaki.
    Jo pelda az, hogy 2 perc mulva teljesen mast allitotok, teszem azt a TS-en ez hangzott el szo szerint, idezem : "Akkor miert nem adjak at az 5 titant, amit az IT elbukott" ?
    Erre megkerdeztem, milyen 5 titant ? Az IT nem bukott mar vagy jo 1,5 eve titant, erre jon a tereles, en ott voltam, aztan, jah megsem azok MS-ek volt, aztan mar tagadja, hogy o nem azt mondta adjak vissza, blablabla.....
    Mikor pedig megemlitettem, hogy legkozelebb felveszem, amit mondanak, hogy az allitasuk osszefuggestelenseget es valotlansagaval szembesuljenek, te hulye vagy a valasz :D
    Jo lenne arra emlekezznetek legalabb, amit 2 perccel korabban allitotok.

Arrol pedig, ha valaki azt allitja, az a jo "igen" ha visszaadjak, valaki meg azt allitja, hogy "nem" az a jo, az ket teljesen mas fogalom.

Magyarazni lehet hogy a jo vagy rossz kozott kell valakinek valasztani, de az csak egy nagy handabanda. Belehelyezheted mas konsztektusba, de attol meg nem csak az elet jo es rossz mivoltjat kepezi, hanem azet az esetet amirol beszeltunk.
  • lammaer
    Nemtudom mit agresszorkodsz és sértegetsz...

A te életed gyönyörű, hogy neked mindig csak egy jó és egy rossz között kell döntened.
  • ollie
    2 euro a Steam-en az Eve holnap 19-ig.
  • Jakuza001
    Marmint akkor most kiderul ki is vagy valojaban ? :D

Az igen es nem az ket kulonbozo dolog, aki ezt megakarja magyarazni, az eleg korlatolt es elfogult lehet.
  • lammaer
    Kivulallokent sztem van benne valami. Egyik megoldas sem jo:

Ha a CCP kezdi visszadogatni az önhibán kivül elvesztett hajókat, egyre nehezebbé fog válni annak eldöntése, hogy mi minősül önhibának és mi nem. Nő a petíciók száma, rengeteg effortot jelent a nyomozás, és akaratlanul is átcsúsznak olyan petíciók a listán ahol valójában nem járna vissza a hajó, csak az emberek megpróbálják kijátszani a CCPt :)

Ha a CCP nem adja vissza (mondjuk az adott esetben, ha tényleg csak és kizárólag a CCP tehet a hajó elvesztéséről) az elveszett hajókat, az meg igazságtalan.

Ergó ebben az esetben az igen és a nem tényleg hasonló abból a szempontból, hogy egyik sem tökéletes megoldás.

A mindennapi életben is vannak ilyen dilemmák, amikor az igen és a nem egyformán rossz. Nem ugyanazt jelentik, de a végkimenetelük hasonló eredményt szül. Nincs ebben semmi ellend szőtt összeesküvés szvsz.
  • Jakuza001
    Adamus azert nem, mert itt nem csak a IT frendlyk toljak a sodert.
    Mondok egy jo peldat arrol, mennyire akarjatok megmagyarazni, hogy az IT mindenfelett.
    Az IT alttal rendelkezo HUN-os a TS-en megakarta magyarazni, hogy az "igen" majdnem olyan mint a "nem".
    Jol latjatok, szo szerint ezt mondta, hogy az igen az olyan mint a nem.
    A tema pedig arrol szolt, hogy melyik a helyes hozzaallas a CCP reszerol, ha visszaadjak a hajot amit a pilota onhibajan kivul veszit el, vagy nem.
    Erre mondta a HUNos , hogy az "igen" majdnem olyan mint a "nem". Azert erezheto egy kis ellentmondas nemde ?
    Utana pedig amikor kinevettek, hogy azert a nem es az igen kozott van egy kis kulonbseg, még megakarta magyarazni, hogy miert van igaza. :DDDDD
  • Thanatos
    mit nem rétesz rajta? erre épül az egész sg forum évek óta :D
  • mrzoltan
    Azért a trollkodást nem értem...
  • AdamusTorK
    Höhö, most monták a tutifranko-t a TS-en. Őőőőőő, kinek kell itt szólni az SG-n, hogy átnevezzék ezt a fórumot 'Dzsakudzzi Blog' -ra? :D
  • AdamusTorK
    én tudom, hogy csak azért nem bannolták innen még dzsakdzit, mert más nem lökné fel ezt a témát ebben a nagyon használt fórumoban :D
  • Jakuza001
    Bye, bohoc. :D
  • Csingadzsguck
    Nah 3 ember akit nem vágtál át, szép munka. Azért nem állnak sorban, a KB 300-400 magyar playerből három. Grat szép munka.

De még mindig, nem is tudom, ki van kivágva mindenhonnan?????
    Na irogass itt magadnak egyedül. bye szép napot

lúzer
  • Jakuza001
    Jah es meg valami a tisztan latas kedveert.

Yagoyuhn, Hun Reloaded :

"
    Én értem, hogy nem szereted, meg minden. De amennyire én tudom Jakuza még soha nem lopott meg, vagy húzott le senkit ebben a játékban.. csak a jegyzőkönyv kedvéért. "

Terios Corvalis, HUN Reloaded

"Nem szeretem Jakuzát, ez nem titok.
    De a másik oldalról: itt Yagonak hiszek. Nem kéne alaptalanul rágalmazni még a TASE "önjelölt isteneinek" sem..."

Fistandalus, Hun Reloaded :

"Én se tudok róla hogy Jaku átbaszott volna valakit, főleg nem kezdő playert. Sőt inkább mindig segitett"

Szoval menj vissza a TASE-ba probalkozni es hazudozni, mert ez csunyan beegted.
    Meg hogy nem vagyok TASE-s, kacc-kacc :DDDD
    Az a baj, hogy a rosszindulatrol es hazugsagokrol titeket az elso szavatokbol meglehet ismerni.
    Na pa kicsi bohoc, sajnos ignorera kell tegyelek.
  • Csingadzsguck
    A másik, beraksz egy képet amin szkenneren ott egy avatar. Nem is értem ezzel mit akarsz bizonyítani. Még képed sincs róla hogy ki ül benne.
  • Jakuza001
    Anyadhoz sincs semmi kozod mi tujuk, mert neked tobb apad volt mint anyad. :D
    Az a baj, hogy tudjuk TASE-s vagy draga gyagyapot.
  • Jakuza001
    Szerver upgrade volt, mint ahogy irtam a 4773-as hozzaszolasban.
    A hutest cserelik le meg a 4Gbites switcheket, ha jol emlekszem 20Gbitesre.
    Biztos valami gaz van a beepitessel. Ilyenkor amikor hosszu DT-t irnak ki, mindig azzal kell kalkulalni, hogy nem az adott idopontra vegeznek, ami a mostani esetben magyar ido szerint 19h volt.
  • Csingadzsguck
    1. Semmi közöm a Tasehoz
    2. A kiközösítettek mindig ezeket a dolgokat próbálják maguknak bemagyarázni.
    Engem irmalinban többször is átvágtál, a haverjaiddal, sőt még rám is lőttél. Egyetlenegy probléma van csak itt, el akarod játszani a mártírt, hogy felvállaltad a rossz szerepét. Röhög a vakbelem, ez nagyon állat.
    Szerintem nemhiába utálnak, és vagy kitiltva mindenhonnan. Ez a fórum maradt neked, itt oszthatod az észt.
    Nyugodtan írogass csak itt, ez maradt neked.
    Az meg hogy beleültetnek egy kilőtt pilótát egy másik avatarba, hát szánalom mit mondjak. Szerintem az összes nagy alliance meg tudja ezt csinálni. A sok hülye NC-s meg elhiszi, hogy visszakaptuk, hurrá.
  • Jakuza001
    Hogy te miket tudsz TASE-s hulyegyerek :D

Az a gond hogy magadbol indulsz ki, ahol a CEOtok sajat haverjanak az accountjat feltori es meglopja sajat ceget es utana megprobalja beallitani, hogy micsoda szemetseg tortent meg vele. :D
    Meg szerencse hogy betudtal ide regisztralni.

Persze ezzel nincsen semmi baj hiszen szabad orszagban elunk nem tilos a regisztracio egyes helyeken. :D
    Bar mondjuk nem is arra hasznaljak ezt a lehetoseget sokan, hogy hazugsagokat terjesszenek masokrol.

Meg valami amit halkan jegyzek meg, en sajat magam vallaltam el a rossz szerepet a magyar EVE portalon, mert mashogy nem lehet elerni, hogy a gyulolkodes amit kepviseltek ne szorjon szet titeket. :D

Nem te leszel a kohezios ero, hanem en, mert amig velem mint fogonosszal foglalkoztok, addig egymast mar elfelejtettetek csesztetni :D
    Ennyit arrol, hogy titeket mashogy nem lehetett egysegkent kezelni, csak akkor ha gyulolkodesrol van vagy volt szo.
    Csak igy tudtatok ebbol prosperalni.

Jah es meg valami draga Von Shreck baratom :D
    Pssszt, de nincs is mit visszaadni, meg sem semmisultek azok a titanok, akarhogy is probalod itt beetetni a nagyerdemut.
    Mivel azok a titanok es hajok masnap DT utan epsegben uresen egy masik rendszerben elokerultek.

• Csingadzsguck
    Kis történelem, van itt ez a jakuza gyerek, a magyar EVE-s közösségből szó szerint ki lett tiltva. A magyar EVE-s oldalon nem is posztolhat. A játékban a saját korptársait folyamatosan átvágta lehúzta, ezért kiutáltuk. :)

Na most mint látjátok kedves barátunk ossza az észt, de ekkora baromságokat rég nem láttam.
    A CCP nem fog beavatkozni a játékmenetbe, akármit is irsz kisbarátom. Semmiféle titánt nem fogtok visszakapni. Amíg egy CCP-s le nem írja hogy visszaadták a titánokat, addig az nem igaz. Mivelhogy akkor az összes játékosnak joga lenne visszakapnia a lagban elbukott hajóit, és ez nem lehetséges.

Szóval kis barátom lehet hogy itt még van aki elhiszi amit te írogatsz, de vigyázz vannak akik ismernek, milyen vagy. :)

U.i: Aki itt még nem ismerte volna ki ezt a dzsakuzzi gyereket, annak azt ajánlom tartsa távol tőle magát, mert utána, a magyarok között nehéz lesz elhelyezkednie, mivel már írtam, senki nem hisz már el neki semmi. AKI MEGLOPJA A SAJÁT TÁRSAIT AZ NEM VALÓ KÖZÖSSÉGBE, és ezért kényszerül más oldalakon írogatni.
  • SirAlo
    Mi a helyzet az EVE-val ? szerver nem megy de meg a weboldala sem, az EVE szervereket is lefoglaltak ?
  • Jakuza001
    Nincs ertelme.
    Egy fele szakosodjal csak, javaslom a harci skilleket, mert azzal tudsz penzt keresni kuldetesezessel.
    Raadasul olcson arulnak banyasz karaktereket a jatekban, aminek az erteket pillanatok alatt kilehet termelni a jatekban.
    Ha valamit nem tudnal esetleg uzenj ram, Hun Jakuza nevvel megtalalsz a jatekban.

Lehet szallitani, peldaul ha valaki megfelelo szallitohajoval elviszi neked a hajoid.
    A hajokat osszelehet csomagolni es ugy kisebb a meretuk, csak arra ugyelni kell, hogy ha rigelve vannak, akkor a riget bukod az osszecsomagolasnal.