EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nem szeretek innen linkelni, de hátha ez használ:

http://eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166

A halál csupán a kezdet...

Troyan
Üdv,
nincs esetleg olyan linketek ahol egy bányászós, küldizõs karakternek a tanulási folyamatára vannak javaslatok? Skillekkel meg sorrenddel? Köszi

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Jakuza001
Az a 70 pontosan 112 volt 😄

Fenrir
Amikor mi post lõttünk és a nyakunkba dobták a PL hotdropját akkor vagy 70 capital jött amibõl vagy 50 dread volt 😛

Ebben benne sem volt az összes paraszt 😊

http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=6404

Nethyrrea
ahogy nézem a killboardot, egy fostalicska adag dreadnought volt a nyakán 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Roger6
Háhh, jóvanna, azér akkor is kurva sok. Érted.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem mondtam hogy nem léteznek furcsa emberek. Vagy lehet csak szereti a változattóságot. 😄

Fenrir
Ezt töltsd le.

A fele után lesz benne pajzsos Hyperion 😊

ollie
Azért találkoztam már olyan másfél-két éves karival, aki armor és shield fit-et is tett a raven-jére.

PLaci
az 59b -bõl 49b maga a hajó, szal a fitt csak 10b 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Fenrir
Ilyen szinten mint a Goon vagy a többi superalliance ez az 59 milliárd a normál fit 😊

Mégis hogyan nézne ki titánon t2 fit?

[NST]Cifu
Nem ez az elsõ Titán-kill, mondjuk ami tényleg "szép", az a Cloak-os Titán... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Roger6
Asztakurva! 59 Milliárdos hajó kill: itt. Durva...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[NST]Cifu
A Plate-es Raven csak RR fleet kényszer, ha jól tudom. A pajzsos Hyperion újdonság, nem tudom mire szolgálhat. A passzív tankos Isthar meg pláne...

Jakuza001
Akar meg ugy is , ha te ulsz benne. 😄

Torzonborz
Te mocsok volt szíved kilõni egy hurrit !? 😄 A legszebb ladik a játékban ( szerintem ) 😊)) Mindig a Star Destroyer-ek jutnak eszembe róla Star Wars-ból.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jakuza001
Oda van irva a killmailba. 😄
Amugy meg beltezett, de asszem azon a napon az Enyoval lottem egy hurricanet es egy harbingert is. 😄

Fenrir
Pedig vannak plate-es ravenek, shield tankos Hyperionok és passzív shieldes Ishtar-ok 😊

[NST]Cifu
Nézz el a Battleclinicre az ott lévõ fitteket mondjuk mindig a saját skilljeihez kell igazítania az embernek, de kiindulási alapnak tökéletes.

A lent felvázoltakkal rögtön két probléma is van: ballistic controlt akarsz, pedig a Rokh egyértelmûen ágyús hajó, hiszen csak 4 launcher hardpointja van, ellenben 8 turret hardpointja. Vagyis legfeljebb úgy tudod felszerelni, hogy 4 cruise missile és mellé 4 ágyú, ha mindenképpen rakétásként akarod használni.

Ha viszont rakétás hajót akarsz, akkor nem Rokh, hanem Raven kell, az sokkal jobb cruise missile-khez...

[NST]Cifu
Gyönyörû fitt, hol fogtad? 😊

[NST]Cifu
#4074-es hozzászólás:

"Miután a Rokh 5% Shield Resistance bónuszt ad Caldari Battleship Level-enként, továbbá csak 5 Low slotja van, alaphangon szerintem bölcsebb Shieldtankosra fittelni..."

Ha a hajó Shield tankra ad bónuszt, akkor armorra fittelni elég reménytelen...

Segítséget szeretnék kérni egy rokh fittelésében. Pve-re szeretném használni, de ha pvp-röl van szó akkor se legyen esélytelen.

Kb. esélytelen így fittelni, a PvE egy adott feladatra szóló fitt (általában két sebzésforma elleni kiemelt tank és küldetésfüggõ, de általában nagyobb (20+ km) távolságra való DPS. PvP-ben nem tudsz így készülni, mert nem tudod elõre, mivel fognak sebezni, és általában rádugranak, tehát közelre harcolsz...

Egyébként én azt csináltam hogy amikor azt se tudtam mi merre, kezdtem vagy 2-3 trialt. Ha már fizet az ember akkor az alapokat ne játék közben tanulja, fõleg ha a tanulási sorrendrõl van szó.

Elnézést azért nem kell kérni. Bûnt az emberiség ellen még nem követtél el. 😄

Majd megismered. Egyébként ha a játékban csatlakozol a Hun csatihoz ott általában mindig van ember aki játék közben tud segíteni, mondjuk ezt lehet már írta valaki.

rodzsi
értem. még az elején járok a játéknak tnyleg nem ismerem szinte egyáltalán... csak így nagyon elõre szoktam tekinteni, van egy kis jegyzet füzet abban leírok mindent, jegyzetelek folyamatosan. Még nem igen tudom helyesen feltenni a kérdéseket, és ezért elnézést kérek..

ha jól emléxek a rokh az shield resistes...
csak amiket leírtam azokat gondoltam hozzá

még egyszerelnézést

Persze kérdezni sose bûn. Hogy az analízis tanárt idézem "Aki nem kérdez az hülye. Aki kérdez az is, de legalább meg akarja érteni." (valahogy így mondja 😛)

Mondjuk nem értem amire elér az ember a BS szintjére, már kiismeri magát annyira a játékban hogy alapvetõ dolgokat meg tud válaszolni magának. Sõt akár egy jobb fittet is összeállítani.

Persze nem baj hogy valaki elõre gondolkodik csak akkor nem azt kell kérdezni hogy ez és ez shield vagy armor tankos, hanem azt kell megkérdezni hogy honnan is lehet megállapítani hogy melyik illik az adott hajóhoz.

rodzsi
Neharagudj, de csak érdekõdök. Miért baj az ha az ember kérdez olyasmit amibe nem biztos.. Nem kell ám egybõl le noob-ozni a másikat sztem. Nemrég kezdtem csak a játékot, miért baj az ha elõre gondolkodok? Nem lehet mindenki vérprofi egybõl mint te..

Elnézést ha így vélekedek.

Jakuza001
Mert ez muanyag ? 😄

http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11639

Roger6
<#hehe>

ollie
Mi bajod ezzel? A biztonság kedvéért rátett mindent a hajójára. 😄DD

Roger6
Mondjuk egy ilyen fitt után, nem csodálkozom, hogy minden noob BS-t vezet, akinek fogalma sincs a fittrõl...

Fenrir
Vagy pve vagy pvp, hibridet nem érdemes csinálni mert akkor egyikben sem leszel jó fit szempontjából.

ollie
caldari = shield tank

rodzsi
ja az az implantra volt sztem.

"gondolkodtam shieldbooston, vagy mondjuk armor rep-en. de igazából véleményeteket szeretném kérni."

Erre már Cifu válaszolt 1-2 hozzászólással lejjebb.

rodzsi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy rokh fittelésében. Pve-re szeretném használni, de ha pvp-röl van szó akkor se legyen esélytelen.
Eddig ezeket gondoltam hozzá: Ballistic Control 2, Damage Control 2, Power Diagnostic 2, Invulnerability 2.

gondolkodtam shieldbooston, vagy mondjuk armor rep-en.
de igazából véleményeteket szeretném kérni.

Elöre is köszönöm

Jakuza001
😄 Az hagyjan mondom ma neki a lokalon, hogy mi van pvpisten , az a lama Devil kipodolt ? Erre elkezdett az IQ bajnok szepszavakkal illetni 😄DDDD
Meg fenyegetozni, remeli, hogy elmegyunk valami talalkozora es akkor ott majd o megmutatja..... 😄DDDDDDDDDDDDD
Tehat az a nev valoszinuleg tenyleg az aberraltsagara utalhat. <#hehe>

Fenrir
Hallod tegnap feljött hozzánk amikor DDO-ztunk, hogy megkérdezze Fist-éktõl, hogy a PPP pos fog-e lõni rá mert az altjával szeretne cynozni irmába, de fél, hogy Devil kilövi a fregattjából 😄

Már nem is tudom, hogy melyik ebbõl a szánalmasabb: az, hogy Devil-tõl fél vagy az, hogy félti a cynofregattot? 😄

Jah meg utána benyögi, hogy különben is, Devil tartozik neki pénzzel. Aztán "ja nem, az cyber volt". Mondom neki: "most cyber tartozását akarod behajtani Devilen?". Azt mondja: "tuti õ is tartozik". Mondom neki, hogy "remélem én is" 😄

Jah amúgy cicuska "férfi", de lehet benne valami aberráltság ha ilyen nevet választ magának 😄

Jakuza001
Mivan Devil te meg elfustolted a Cicuskat ? 😄
Kivancsi vagyok ezentul mennyire fog lenoobozni a lamaja 😄

rodzsi
már érzékeltem, kilötték alólam a kis fregattom, meg a kapszulám is.... Köpni nyelni nem tudtam. Csak kijöttem egy állomásról, és már kaptam is az ívet, két lövés volt kb a hajóm.... :s Csak annyit láttam h 3piros kocka halálfejjel meg a nevük.

ollie
De ha ilyen drága implant setet tolsz a karidba, nem ajánlom a lowsecet és 0.0-t, mert ahogy podolnak, annyi a setnek, és ugrott az az 1-2 milliárd ISK.

[NST]Cifu
Elõször döntsd el mire akarod használni a karaktered. PvE, PvP, milyen hajó, milyen fitt (milyen fegyverek, milyen tank, stb.) és ez alapján tudod belõni, hogy milyen implantok jók neked.

Az sem hülyeség, ha késõbb csinálsz egy klónt, az egyiket felimplantolod max. tanulásra (ez szerintem fontosabb elsõ körben, mint a crystal, slave vagy snake) és PvE-re (akár bányászat, akár küldizés), a másikat meg PvP-re.

Ha például Shieldtankos hajót használsz, akkor a 'Gnome' KUA (passzív pajzs) vagy KYA (aktív pajzs) széria, ha torpedós vagy cruise fegyverzetet, akkor 'Deadeye', és így tovább.

rodzsi
és a 6-10 implant slotokra? amelyik szimpatikus?

rodzsi
hát igen tudom 😊 csak érdeklödök 😊
majd kb 2év mulva összejön rá az összeg 😄

Fenrir
Az árát nem nézted véletlenül? Mert olyan milliárd körül jön csak ki majd a teljes szett 😊

[NST]Cifu
Miután a Rokh 5% Shield Resistance bónuszt ad Caldari Battleship Level-enként, továbbá csak 5 Low slotja van, alaphangon szerintem bölcsebb Shieldtankosra fittelni...

Jakuza001
De csak osszekeverte a snake-vel.

rodzsi
a slave armort ad nem? a rokh azt lehet shieldesnek használni meg armorosnak egyaránt nem?

A crystal set a shield boostra ad bónuszt, a slave a sebességre. Értelem szerûen azt érdemes használni, ami a hajódnak megfelel. Ha pl. egy shield bosstos hajóban ülsz és ez a hajó fõ feladata, (Raven, Tengu) akkor a slave. Ha meg a sebesség számít (Vagabond, vagy valamilyen ceptor), akkor slave.

rodzsi
sziasztok.
Azt szeretném kérdezni h az implantok közül melyiket érdemes használni? Én kinéztem a crystalt meg a slave-t, csak nemtok a kettõ között dönteni. Melyiket javasoljátok?

elõre is köszönöm a válaszotokat