EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166
A halál csupán a kezdet...
nincs esetleg olyan linketek ahol egy bányászós, küldizõs karakternek a tanulási folyamatára vannak javaslatok? Skillekkel meg sorrenddel? Köszi
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Ebben benne sem volt az összes paraszt 😊
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=6404
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mégis hogyan nézne ki titánon t2 fit?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amugy meg beltezett, de asszem azon a napon az Enyoval lottem egy hurricanet es egy harbingert is. 😄
A lent felvázoltakkal rögtön két probléma is van: ballistic controlt akarsz, pedig a Rokh egyértelmûen ágyús hajó, hiszen csak 4 launcher hardpointja van, ellenben 8 turret hardpointja. Vagyis legfeljebb úgy tudod felszerelni, hogy 4 cruise missile és mellé 4 ágyú, ha mindenképpen rakétásként akarod használni.
Ha viszont rakétás hajót akarsz, akkor nem Rokh, hanem Raven kell, az sokkal jobb cruise missile-khez...
"Miután a Rokh 5% Shield Resistance bónuszt ad Caldari Battleship Level-enként, továbbá csak 5 Low slotja van, alaphangon szerintem bölcsebb Shieldtankosra fittelni..."
Ha a hajó Shield tankra ad bónuszt, akkor armorra fittelni elég reménytelen...
Segítséget szeretnék kérni egy rokh fittelésében. Pve-re szeretném használni, de ha pvp-röl van szó akkor se legyen esélytelen.
Kb. esélytelen így fittelni, a PvE egy adott feladatra szóló fitt (általában két sebzésforma elleni kiemelt tank és küldetésfüggõ, de általában nagyobb (20+ km) távolságra való DPS. PvP-ben nem tudsz így készülni, mert nem tudod elõre, mivel fognak sebezni, és általában rádugranak, tehát közelre harcolsz...
Majd megismered. Egyébként ha a játékban csatlakozol a Hun csatihoz ott általában mindig van ember aki játék közben tud segíteni, mondjuk ezt lehet már írta valaki.
ha jól emléxek a rokh az shield resistes...
csak amiket leírtam azokat gondoltam hozzá
még egyszerelnézést
Persze nem baj hogy valaki elõre gondolkodik csak akkor nem azt kell kérdezni hogy ez és ez shield vagy armor tankos, hanem azt kell megkérdezni hogy honnan is lehet megállapítani hogy melyik illik az adott hajóhoz.
Elnézést ha így vélekedek.
Erre már Cifu válaszolt 1-2 hozzászólással lejjebb.
Segítséget szeretnék kérni egy rokh fittelésében. Pve-re szeretném használni, de ha pvp-röl van szó akkor se legyen esélytelen.
Eddig ezeket gondoltam hozzá: Ballistic Control 2, Damage Control 2, Power Diagnostic 2, Invulnerability 2.
gondolkodtam shieldbooston, vagy mondjuk armor rep-en.
de igazából véleményeteket szeretném kérni.
Elöre is köszönöm
Meg fenyegetozni, remeli, hogy elmegyunk valami talalkozora es akkor ott majd o megmutatja..... 😄DDDDDDDDDDDDD
Tehat az a nev valoszinuleg tenyleg az aberraltsagara utalhat. <#hehe>#hehe>
Már nem is tudom, hogy melyik ebbõl a szánalmasabb: az, hogy Devil-tõl fél vagy az, hogy félti a cynofregattot? 😄
Jah meg utána benyögi, hogy különben is, Devil tartozik neki pénzzel. Aztán "ja nem, az cyber volt". Mondom neki: "most cyber tartozását akarod behajtani Devilen?". Azt mondja: "tuti õ is tartozik". Mondom neki, hogy "remélem én is" 😄
Jah amúgy cicuska "férfi", de lehet benne valami aberráltság ha ilyen nevet választ magának 😄
Kivancsi vagyok ezentul mennyire fog lenoobozni a lamaja 😄
Az sem hülyeség, ha késõbb csinálsz egy klónt, az egyiket felimplantolod max. tanulásra (ez szerintem fontosabb elsõ körben, mint a crystal, slave vagy snake) és PvE-re (akár bányászat, akár küldizés), a másikat meg PvP-re.
Ha például Shieldtankos hajót használsz, akkor a 'Gnome' KUA (passzív pajzs) vagy KYA (aktív pajzs) széria, ha torpedós vagy cruise fegyverzetet, akkor 'Deadeye', és így tovább.