7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • toMpEr
    a honlapon levo mirrorok nem tul gyorsak, itt egy korektebb:
    ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/eve-online/EVE_1413.exe
  • toMpEr
    http://www.eve-online.com/
  • Valen
    és mi a gém weblapcíme :))

könnyebb megkérdezni, mint kikeresni :))
  • toMpEr
    bar lehet kiprobalom majd, ne irjatok meg privit :)
  • toMpEr
    enis kaptam emailt viszont en nemfogom kihasznalni, igy ha kell valakinek szivesen odaadom a kodot
  • DonnieBrasco
    Oké felejtsük el.. ott volt a szmájli nekem is :)
  • DonnieBrasco
    Kösz, nincs rá szükségem hogy topikot nyitni taníts, majd ha lesz akkor szólok. Addig vadássz csak a 100., 1000. stb. hosszászólásokra. Bye.

Valen: sajnos úgy tűnik, egyelőre csak az ex-bétásoknak van ez a 14 nap. Mások is letölthetk ingyen, de 20 dolcsi az aktiválás, ez egyben 30 nap játékot is ad.
    - Letöltés a honlapról a downloads alatt
    - Regelni CD-keyyel lehet, gondolom ezt az account aktiváláskor kapod meg (account rész a honlapon)
    - Amennyit tapasztaltam belőle, elég sokoldalú, a bányászat, harc, kereskedelem és NPC missziók is elég nagy súllyal vannak. Nem egy kimondott szimulátor, inkább arcade. RPG elemek vannak! Skillek, stb. A FAQ a honlapon elég jól leírja!

DB
  • K.András
    Nem tényleg sorry nem akartam ideronditani,szal mindekitöl bocsesz...(azért ameddig lehet te is probálj ne komoran mindent tul komolyan felfogni :D)
  • DonnieBrasco
    Apukádért bocs - ez nem volt a user infóban. Az életkor sajnos nem definiálja a felnőtt mentalitást: de egyszer majd biztos kinövöd az ilyen gyerekes dolgokat Te is.
    A flémelés is meglehetősen gyerekes, ezért én be is fejeztem! Most már legyen a játékról szó (majd talán holnap, most töltöm)

DB
  • K.András
    NBem de sorry,nem akarok itt flamelni,ezzel a poszt vadászattal lehet megtanitani valakit topikot nyitni,tehát elöször összefoglalod mit akarsz és miért,leirod a wordpad-ba nyitsz egy topikot copy-paste és senki nem fog "levadászni"....
  • Valen
    Na:

- Van ingyenes kipróbálási lehetőség valahogyan hozzá?
    - Letölteni a klienst honnan lehet hozzá?
    - Hol lehet regelni?
    - Mennyire Elite, Szimulátor, RPG, stb. ?
  • K.András
    Brasco-Brasco,apu sajna már meghalt...Egyébként 30-35 évesen legalább az user infot tudnád megnézni :DDD
    Bár elismerem ahhoz ész is kéne...
  • DonnieBrasco
    Akárhogy próbálom, ennyire brilliánsan frappáns nem tudok lenni.... ha van hozzászólnivalód a témához, az akár még érdekelne is... na jóéjt, mielőtt apu rádszól! :))
  • K.András
  • K.András
    Szerintem meg neked kéne :)
  • DonnieBrasco
    grow up, kid....

DB
  • DonnieBrasco
    Kerestem, de nem találtam ilyen topicot.
    Annak idején bétáztam, de szinte alig tudtam belogolni... úgyhogy sokat nem tudok róla, de arra emlékszem, hogy nagyon szép! Harcolni, kereskedni, bányászni lehet, klánokban vagy egyedül... amolyan online Elite akar lenni.
    Ma kaptam egy emilt, hogy mint ex-bétateszter, 14 napra szóló ingyenes trial accot kaptam.. szóval belemélyedek, és majd beszámolok, feltéve, hogy érdekel valakit :)
    A honlap: www.eve-online.com

DB
  • Pyx #2
  • K.András