EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
az a kérdésem lenne, hogy láttam a neten hogy lehet pénzt venni ehhez a játékhoz? mármint isk-t! Ez elég hihetetlennek tünik, meg kamu az egész mi?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
High Secben ha ezt csinálod, akkor jön a Concorde, és kilõ, tökmindegy milyen hajóban ülsz, és milyen skilljeid vannak.
Low Secben ha noobbányász, akkor sikerülhet, itt nincs Concorde, csak az állomásoknál és kapuknál õrágyúk.
0.0-ban meg aztán arra lõsz, akire akarsz.
A probléma általában ott jelentkezik, ha kiderül, hogy akadnak komoly haverjai, esetleg komolyabb skilljei. Anno talán Fenrir rakott be egy videót, hogy egy skilles bányász bepakolt T2 drónokat a Hulkba (ez egy jó kis bányászhajó), és visszament az õket zaklató kezdõ kalózokhoz. A drónokkal aztán olyan irtást csinált, hogy csak na (közben még bányászott is tovább), a végén csak akkor fogta menekülõre a dolgokat, mikor a kalózok egy BS-t hoztak már be, miután szégyenszemre elnáspángolta õket egy bányászhajó.
És pl aki AFK és úgy bányászik, vagy épit valamit, azt el lehet lópni? 😄
Lehet lopni, de ez HighSecben megint kínosabb, mert ha kiveszel valamit más konténerébõl, akkor onnantól õ szabadon lõhet rád 15 percig, a Concorde nem avatkozik bele. Ha viszont õ rád lõ, akkor onnantól te is büntetlenül lõheted (ha jól rémlik).
LowSecben és 0.0-ban más tészta ott csak amiatt kell aggódnod, hogy nehogy a nyakadba hozzon egy komolyabb flottát.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Milyen a kalóz élet? 😄 Pl. Óda megyek egy bányászhoz pár társamal, rálövünk párat, útána meg mondom neki hogy : "Adj 10 milliót, vagy rajtad tesztelem le az új plazma ágyúmat!!!" "Rám löttél? Add nekem a pajzsgenerátorod és X összeget, és életben hagylak! Muhahaha" És pl aki AFK és úgy bányászik, vagy épit valamit, azt el lehet lópni? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ゾルターン
De én csak egy kezdõ vagyok aki nem sokat tolta, majd a „nagyok” elmondják ha tévedek. 😄
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Viccet felre teve .... het 3-4 nap jatekkal mennyi ido alatt lehet ezt elsajatitani ??? Ahogy neztem kisse riaszto volt a bonyolultsaga .
ゾルターン
ゾルターン
bár lehet átállok én is domira mert nagyon nem szeretnék agentezésre idõt "pazarolni". a drónos félafk-s módszer jobban tetszik csak akkor megint elmegy idõ skillekre.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Küldizõs domit kb 100-ból már össze lehet rakni.
A halál csupán a kezdet...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Ez azért függ attól, hogy a POS-ban van-e stroncium, ha van csak akkor megy le reinforced-be. Még a mennyisége is számít mert az határozza meg, hogy meddig marad reinforcedbe, a bob-goon háborúban pl nagyon fontos volt az, hogyha lelõnek valakinek a posát akkor úgy jöjjön ki reinforcedbõl, hogy az adott corp/alliance prime time-ja legyen, ergõ legyen esély védeni. Ehhez ki kell számolni elõre a stronciumot, hogy meddig legyen elég.
A játék akkor is "fut", ha te nem vagy belogolva. Ha beraksz egy gyártósorra pl. hogy gyárts egy hajót, akkor természetesen az idõfüggõen fog elkészülni, mondjuk 6 óra alatt, ez teljesen független attól, hogy be vagy-e logolva, vagy sem. A POS (Player Owned Station) az X2/X3 gyáraira emlékeztet, a mûködéséhez üzemanyagra van szüksége, amíg van üzemanyaga, mûködik, ha elfogy, leáll, ez ismét független attól, hogy be vagy-e logolva.
A karaktered normális körülmények között egy Ûrállomáson (station) vár, amíg te ki vagy logolva, de ki lehet logolni az ûrben is (ám ha jól rémlik, a kilogolás után még pár percig ki lehet scannelni, és támadható vagy). Az ûrállomáson senki sem bánthat, csak ha kidokkolsz, tehát ott biztonságban vagy. A POS-t viszont bárki bármikor támadhatja, ám egybõl elpusztítani nem lehet, az elsõ támadás után Reinforcedbe kerül, és ha jól rémlik egy nap körüli idõ múlva lehet véglegesen elpusztítani.
Megjegyzem a POS-ok olyan dolgok, amit aligha fogsz egymagad mûködtetni, tehát mindenképpen egy legalább párfõs cég kell, hogy értelme legyen.
Napi egy óra alatt LvL4 küldetésekkel (amikhez azért legalább 3 hónap fizetett játékidõ kell szvsz, tehát ennyit rögtön számolj az elején) simán össze lehet szedni napi 10 milliót, tehát a havi 300 millió elõteremtése ha naponta játszol, simán megoldható.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet olyat hogy nem vagyok bejelentkezve de mondjuk a gyárak termelnek tovább? Illetve nem wipeol ki valami übermega corp míg én az irodában rohadok?
Szerintetek ennyi játékidõvel is lehet biztosítani hogy ingyenes legyen a játék? Vagy ekkor már az egész a farmolásról szól mivel kevés idõm van? Köszke
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hm. ilyen sok hajó akkor gondolom mindenkinek nemcsak egy hajója van igaz? mind1 másra való ha jól sejtem.
Küldetésekre a csatahajókat (Battleship-eket) használják, gyorsan kitanulható és minden lvl 4-es küldetés szólózható ha jól van felszerelve és van elég skill rá.
Amúgy a legkönnyebben küldizni a Gallente fajjal lehet szerintem. Veszel egy Dominix bs-t (ez a legolcsóbb a 3 gallente bs közül) beraksz drone-okat és szinte afk-ban lehet tolni mindent. Nagyon kényelmes mellette filmet nézni, netezni, stb 😊