EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
60 nap a barge V? Nemá, nekem 18, pedig alacsony a willpowerem.

Roger6
Hidd el, én is gondoltam már rá, de: Astrogeology LVL5 = 12 nap, Mining Barge LVL5 = 60 (!!!) nap. Ez másfél hónap majdnem, egy altkarira nem akarok ennyi idõt szánni sajnos. Majd talán ha fél éves lesz a fõkarim, akkor adok neki ennyi idõt, de addig a fõ az elsõ számú kezdeményezett. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kell bele neked Veldspar Mining Crystal I és máris jobb lesz. Aztán told ki kettõre és mégjobb lesz, és tanulj Hulkot.

Nyilt egy DUST 514 önálló topic:
DUST 514
Mert a T2 -es változatba kell rakni a bányászni kívánt ércnek megfelelõ "mining crystal" -t, ami a termelékenységét sokban növeli.
A kristályoknak is van t1, t2 -es változata.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

fun lenne ha lehetne bombázni a bolygot 😄😄😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

gvarga12
akkor majd jol raparkolok az FPS-ezo csurhe fejere a Megammal 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Roger6
No akkor egy másik kérdés, amit nem értek, de ti remélem tudtok benne segíteni. Szóval van egy alt karim, bányászok a kislánnyal, Retrieverben ül. Fõleg Veldspar a célpont, az fizet jól. Két darab Strip Miner I van felszerelve a hajóra, ami alapból 3 percenként 540 m3-at termel ki darabonként ugyebár. Néztem a T2-es változtatát, ami ugyebár a Modulated Strip Miner II, de ez meg csak 340 m3-t termel ki 3 percenként. Akkor miért éri meg a T2-es cucc? Bocs, de ehhez nem értek, nem vagyok valami nagy bányász. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Olvass utána jobban. Abszolút nem lesz különálló játék, hanem az eve világának bolygóin zajlanak majd a csaták, és az ittani eredmények megjelennek a "normál" eve online-ban is.
Roger6
Bocs, hajó infónál ott van, hogy Rig Size és a méret. Megint elõbb beszéltem, mint...

Roger6
Sziasztok! Látom megjelentek a Small, Medium, Large Rig-ek, viszont az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom eldönteni, melyik hajóra melyik kell? Most egy BC az Medium, vagy Heavy? Vagy a Cruiser a Medium csak? Vagy hogy van ez?

Nekünk /pc -sek/ már itt az EvE Online, most kell valami a konzolosoknak is.

Jó videó, de szégyen.. milyen hajó lõtte a rakétákat? Azt tudom hogy caldari, de nem ismertem fel.. xD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Torzonborz
faszányos kis videó . de ezt mé' nem teszik be EVE-be ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[NST]Cifu
Mióta igérgetik az Avatarokat? 3 éve? 4? Ez lesz a végén belõle?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[Jakuza]
nem ertem miert eroltetik ezt a vonalat, raadasul kulonallo lesz az eve-tol csak a kerettortenet epul ra, mikozben egy masik MMO-t is fejlesztenek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EVE Online FPS

Remélem azért nem fog megszûnni a mostani, vagy ha egybe gyúrják az is jó.

De várjuk az októbert.

[NST]Cifu
Nem megy tovább, ahogy lejár az account, egybõl abbahagyja a tanulást.

EVEmonos rész visszavonva, rájöttem hogy csak tippeli. 😄

Hmm most EVEhun valaki azt írta hogy még 3 napig megy a skill tanulás, de skillt már nem vált. Szóval ha elõbb kész akkor nem jön a következõ.

És valószínûleg igaza van mert a Learning V készlet, pedig már 2 napja lejárt a trial.

Roger6
Valahogy gondoltam...<#szomoru1>

[Jakuza]
Sajnos mar nem, kb 8-9 honapja megszuntette ezt a featuret, de azelott tovabb ment a training.

Ezt játékban megkérdeztem, azt mondták hogy nem.

Roger6
Kérdés: ha beállítok egy skill-t a karakternek, ami mondjuk 60 nap, és lejár az elõfizetés, akkor is tanul tovább?

Fenrir
A többiek még sem mozdulnak, Tressy-t lehet hogy sokan nem szerették, de volt annyira karizmatikus, hogy le tudta szervezni a hirtelen opokat mindig 😊

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Mert ? Csak ellenseg van mindenutt. Kuriban a Glaux, Nandezaban a kilepett SkillLvL6 es RoM maradvany. Neesher pipeon a Mostly Harmlessba ma belepett Anzac http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11424 es a Vertigo coalition. Raadasul ugyanott portyaznak a Coven-esek, Kia-sok stb.

Fenrir
Elég nagy a tunyulás mióta a RoM elhúzta a belét Kuhri-ból, nincs olyan ellenfél aki ellen mindenki fel tudna lépni.

[Jakuza]
Nem csak arra a napra ertettem ugy altalaban. 😄

Fenrir
Bocs, de temetésen voltam, hidd el ezt jobban élveztem volna.

Tudod jól, hogy én mindig kapható vagyok op-ra, nem nekem kell rimánkodni, hogy meglegyünk.

[Jakuza]
Bekellene neha logolni, meg a fun OPokra eljarni azt ezt tortenne.
Bar meg kell mondjam, nem bantasbol, de valojaban ez a helyzet, a magyarok Irmalinban elkenyelmesedtek, mert agentbol is dol a le. 100 milliokat termelnek ki 1 nap alatt es arra nem kepesek mar, hogy egy bejelentett OPra osszekapjak magukat, mikozben rinyalnak, hogy ok mennyire unatkoznak stb.
Ez a carrier kill is csak annak koszonheto, hogy meguntam, hogy egyikre se lehet OP-nal szamitani es egyedul elmentem lovoldozni es bebaiteltem a carriert. Persze capitallal kenyelmes az utazas kill majd vissza, de mar ott tartunk, hogy 2 ugrast keptelenek megteni a jatekosok es csak kerbirkednek.

Fenrir
Ejj baszki, remélem van még ott ahol ezeket lõttétek mert most már felavatnám a morcost 😄

[NST]Cifu
Szép 😄

[Jakuza]
Ugy tunik ezen a heten a heti menu a carrier kill 😄

A heti menü <#hehe>

PLaci
Éééérdekes.... Valami régi Java volt telepítve? 1.6 upgrade 14 a legfrissebb...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Roger6
Na megvan. Külföldi fórumon találtam rá a megoldásra:
"I figured it out. Java VM does not like anti-aliasing. You need to disable it and everything should work find"

Szóval töröltem a Java-t, és minden tökéletesen mûködik! <#vigyor3>

Roger6
Akkor leírok mindent.

Windows XP SP3, 2 GB ram, ATI X1950XT 256 MB, AMD +6400 Black Edition, legújabb driver mindenhez. Egyszerûen nem értem. Az elsõ hónapban semmi baja nem volt, mostanában kezdett el szórakozni csak, pedig nem tettem fel semmit a gépre, sem játékot, sem alkalmazást. Most sem jó, megint fekete a képernyõ...<#rolleyes>

Torzonborz
oprendszer ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Van egy kis problémám. Néha teljesen elfeketedik a képernyõm játék közben, és csak akkor áll vissza normális kerékvágásba a dolog, ha a kamerát bizonyos irányba állítom. Bázisokon ez nem fordul elõ, csak ûrben. Elég kellemetlen, hogy a kamerát nem mozgathatom, különben elsötétül minden. AMD + ATI 1950-em van, hátha tudtok segíteni.
A segítségeteket elõre is köszönöm. <#worship>

Fenrir
Szerintem eddig a CCP videói eléggé gagyik voltak a fan-made-ekhez képest.

Ez végre megmutatta, hogy õk is tudnak egész jó videót összedobni.

[Jakuza]
Na ez azert nem feltetlenul igaz.

Nethyrrea
ccp videói mindigis lenyûgözõen szépek voltak 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Fenrir
Ha anchorolod (lehorgonyzod) akkor nem tudod vontatni.

Roger6
Bocs, lehet láma a kérdés, de nem tiszta. Szóval adott tegyük fel egy secure container, amibe fúrok, levédve jelszóval, anchorolva - kérdés: Tractor Beam-el lehet vontatni így is? Vagy az anchor miatt nem fog mûködni?

[NST]Cifu
Google-val a Swagvault oldalát találtam meg, ott ennyiért árulják. 😊

[Jakuza]
300m isk 20$ ????

Van ahol megveszed 12$ alatt.

[NST]Cifu
Cifu
De gondolom itt is vannak akik pénzért üzletelnek az ISKval, és akkor már lehet mesterségesen fenntartani az árakat, vagy éppen nem. Biztos hogy nem csak a szokványos kereslet/kínálat van a dologban. Szerintem, de ez már az én elképzelésem. 😄

300m ISK ~ 20 US$
60 napos GTC hivatalos forrásból ~ 35 US$
30 napos PLEX marketen ~325-350m ISK
60 napos GTC ára EVE fórumban ~ 650-700m ISK

Egy 30 napos PLEX olyan 325m-tól felfele van. Vagyis ha ISK kellene pénzért, akkor jobban jársz, ha veszel egy 60 napos GTC-t és vagy így egyben, vagy két külön PLEX-ként eladod, mintha vásárolsz pénzért ISK-t. 😊

Kb. ennyi értelme van pénzért ISK-t venni jelenleg... 😄

Roger6
Ez mekkora videó!<#worship><#eljen>

A gamestar fórumon írták még valahol, de lehet hülyeséget beszéltek. 😄

Cifu
De gondolom itt is vannak akik pénzért üzletelnek az ISKval, és akkor már lehet mesterségesen fenntartani az árakat, vagy éppen nem. Biztos hogy nem csak a szokványos kereslet/kínálat van a dologban. Szerintem, de ez már az én elképzelésem. 😄

Torzonborz

[NST]Cifu
Ahhoz, hogy a PLEX a játékba kerüljön, valakinek meg kell vennie pénzért a GTC-t. A CCP-nek tökmindegy, hogy 1 ISK-ért vagy 300 millióért veszi valaki meg a játékban a PLEX-et. A kérdés inkább az, hogy a játékban játszók mennyi ISK-t hajlandóak kiadni a PLEX-ekért, és hányan hajlandóak szórakozni azzal, hogy játékbeli ISK-t szerezzenek gyakorlatilag valódi pénzért. Ha túl sok a vevõ, és túl kevés az eladó, akkor az ár felfele fog mozogni. Ha túl sok az eladnivaló PLEX/GTC, és túl kevés a vevõ, akkor az ár lefele fog mozogni. Nem olyan bonyolult. 😊