7619
-
#4579 Na igen lamer TASE-s, a 30km-rol megfogni valakit rovidponttal es drakevel na;lad azt jelenti, hogy 30km scrambler.
Igazi noob vagy. Pont az benne a ciki, hogy 30km-rol odamwdzve egy drakevel kepes voltam megfoni az uberpvpsnek kikialltott noob Tzukot. :D
Ehhez kell am tudomany skilles pilota. :D
Es bizony tudjuk honnan szalajtottak, bar persze konnyu nevtelenul pofazni en legalabb felvallalom a killmailjaimat karakteremet, de te egy senki vagy akar az eletben gondolom, illetve nem senki hanem a kloakakat emlegeto es nyaldoso bohoc. :D -
Baliquez #4578 WTB 30km scrambler.
Te hantahuszár, teee... :) Kábé ennyi a valóságtartalma mindennek amit leírsz. Amúgy a TASE-szindrómád már igen durván orvosi eset, paranoid pszichózisnak nevezik. Miből gondolod hogy TASÉ-s vagyok? Amiért mertem rábökni pár baromságodra és összehasonlítani a valósággal? Jaku vs. IRL milyen arányt ad? Nulla : Xn? -
lammaer #4577 Szokásos Jaku vs all :) -
#4576 Nyilvan hogy most ott nagyobb lesz az aktivitas PL es Panda reszerol, majd fogsz. -
#4575 nemsűrűn voltam még olyan rendszerben nullában/lószekben ahol 2-300 feletti lett volna a lokál... pvpzni meg főleg nem pvpztem. noobságomból eredően nem is szívesen ténfergek olyan helyekre. olyankor nyilván nekem is behalna a gépem, de ahol mi "lakunk" arrafelé ritkás a zűr, ami sok szempontból jó is, meg nem is. -
zede #4574 ur isten mi van itt?:) -
#4573 -
#4572 Csak neked kicsi lama TASES. Fogadom kb ezerszer tobb szolo killem van mint neked. (Erre irta valamelyik gyik TASEs "azert nincs szolokillem, mert en gangbe jarok) Ugye nem szamit az 1v1 ? Varj frig vs BS igen ? Vagy BC vs frig kell ?
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11639
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11634
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11571
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11425
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11400
http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=11834
Mindjart jon az, hogy na de milyen fittjuk van. Majd le is szkennelem szamodra oket legkozelebb, es ha olyan a fitt ott hagyom oket.
De nmajd akkor belinkelem a tovabbi vagy 2-300 szolo killjeim egyiket meg.
Amugy meg TASE vs Jakuza 0:7 Lehet probalkozni javitani a statisztikan.
amugy a skilletekrol mindent elmond hogy egy bizonyos Tzuko nevezetu noob pvpseteket 30 kilometerrol fogtam meg rovidponttal drakevel ennyit arrol, hogy vagjatok a dolgot.
1v1 a mostani idokben 7-800as fleet harcokban ? Na ja csak olyan van ellenben mar most erzem ezen a szaron, hogy ugy lelassija a reflexeim a regihez kepest, hogy megertem miert noobok a 0.0sok ha 1v1re kerul a sor kis hajokkal.
Leirom akkor megegyszer igy a nagy TASE pvpsekrol a mar leirtakat.
"Mikozben a pilotaik olyanokat csinalnak, hogy nem alignolnak a sniper hajoval es 200km-rol kepes ot egy ceptor megfogni, meg csak nem is egy Dramiel, vagy a masik aki megnezi a 300km-es spotjan hogy van e bubi a kapun, es mikor latja hogy van kb 8 darab leteve plusz uldogel ott meg vagy 4 diktor, akkor kepes beleugrani a bubiba.
Vagy a diplojukra kepes voltam egy Drakevel rovid pontot tenni ra.
Na ez a szegyen mikozben top spielereknek allitjak be magukat, mert azt hiszik a 3szoros tuleroben ratudnak kattintani az FC altal a broadcast historyban meghivott celra.
Na ilyenkor nem tudom eldonteni, hogy sirjak vagy egy jot rohogjek e."
Elobb skillt szerezzel aztan az emlegetheted a "segglyukakat" . B'r halkan sugom meg, hogy valoszinuleg aki sokat emlegeti azokat jo nagy buzi lehet. -
Baliquez #4571 Jaku írd már meg lécci azt is hogy miben vagy te jó, a hülyeségek monitorra köpködésén túl. Nézem a killboardot (mert ugye te A Naaagy ÜberPvP-snek állítod be magad, gondoltam leellenőrzöm), és azt látom hogy - miután pár sorral lejjebb jól lenooboztál itt mindenkit aki nullsecben él -, honnan jön A Naaagy ÜberPvPs Jakuza pozíciója? Na? Nullseces blobkillekből, átlag 20-30 résztvevővel.
Sem szóló killed, sem lowseces killed nem volt hónapok óta (podok meg noobshipek nem számítanak, bocs). Magyarán bort prédikálsz, vizet iszol, közben fosol egyedül kidokkolni. Mákod van hogy bevesznek fleetbe és megmondják nemgyenge játékosok hogy mikor melyik gombot nyomd meg.
Jaku, megmondom neked őszintén hogy engem nem zavar hogy segget csinálsz a szádból és ismét, immáron tucatszorra is hülyét csinálsz magadból. Szíved joga ostobának, mi több, hazugnak lenni, ebbe senkinek beleszólása nincs, nem is lehet.
Abba szólok bele hogy lehetőleg ne köpködj olyanokra akiknek a lába ujjáig nem érsz fel emberileg, és lehetőleg ne riporterkedj olyan történetekről ahol ott sem voltál. Ha lennének is bennfentes információid a nullseces politikáról (gyk. hogy mi megy valójában a háttérben) - mint ahogy nyilvánvalóan nincs -, akkor is a rosszindulatodon és a sértettségeden szűrnéd át, beleszőve tompa spekulációidat, totálisan hiteltelen adatközlővé válva, becsapva az érdeklődőket. Meg saját magadat is, ami miatt nyilván pirulsz ha néha-néha átsejlik hazugságaid csillogó ködén át a valóság.
"Megmutatni a tudást"
Jaku, mit tudsz Te? Mihez értesz?
Rövid úton ellenőrizhető hogy amikre itt büszkélkedsz az puszta fantazmagória, mivel sok nyoma nincs a killboardokon.
Értem én hogy szeretsz internetes-űrhajósat játszani, de a #4565 hozzászólásod összevetése a realitással - sok egyéb tény mellett - csak azt bizonyítja hogy miért vagy gyenge benne. Te nem a "másik pilóta verítékszagát" érzed Jaku, Te a saját segglukadban vagy elmerülve, ott keresed a napfényt hosszú évek óta. Remélem megtalálod, és akkor végre valóban igazad lesz. -
#4570 Na igen ahol 800-1000 ember van egy rendszeren belul, ott tuti 20 vs 20 fightok mennek. -
#4569 nemtom, nekem egy 20 vs 20-as gangpvpt simán elvisz még high beállításokkal, pedig nincs is izom gépem.
egy 60 vs 60 viszont már állókép nekemis :D még levett effektekkel is -
DeviloftheHell #4568 mivel játszol? 20 fönél lagzik ez a szar kegyetlenül nem hogy 100+ nál -
#4567 Te biztosan a szerverterembol jatszol akkor :D
Hany idezetet huzzak be neked, amiben elkuldik a CCP-t a sunyi pitsbe a lagjuk miatt ?
Elmondom neked most az uj fleet ablak miatt is lagol az egesz kliens ha nagyobb flotta van benne, mert szinte folyamatosan frissit az a szar.
Arrol nem beszelve hogy multkor egy 150es flottaval pontosan 8 perc 45 masodpercig tartott atugrabom egy kapun.
Vagy harcoltam az RA ellen ugy, hogy nem toltodott be a grid es ugy haltam meg.
amugy meg nem csak az Atlas a sunyi, hanem az IT ugyanugy.
Raadasul az Atlas nem az IT hanem mas allianceok fele nem alitott standinget, mint pl a Hun Reloaded aminek kb semmi koze nincs az IThez, max az hogy a talpnyaloja.
Az IT meg abban sunyi, hogy az Atlast uszitja a harcra, mikozben ok akarjak behuzni maguknak a zsozsot a POSokbol, hagyjak hadd hulljanak az Atlasosok, mikozben nekik igy nem kell harcolniuk,mivel segitseget nem kuldenek sose az Atlasnak, mert igy mas koti le az ellenseget helyettuk, es igy kisebb a veszteseguk jocskan, mikozben a holdakbol ok furnak.
Ezert kaptak mar fel egyesek a vizet az Atlasban es ezert veszekednek egymassal a benne levo cegek direktorjai. -
#4566 nemtudom milyen lagról beszélsz, legalábbis én, mióta lentvagyok 0-ban, alig voltam olyan fightban ami lagzott volna, leszámítva 1-2-t ahol tipikusan 100 vs 100-as kaliberű fightok mentek. aztán ez lehet hogy csak azért van mert ami fightokban résztveszek/adódik az főleg kislétszámú csatározás/roaming/akármi.
ami meg az atlast illeti, némileg sunyik.már csak azért is mert némelyik IT-ally corp felé nem állították be a standinget amikor felmentek északra közreműködni, így többeknek is neutok/hostile maradtak, ezzel új, több célpontot nyújtva. ami kicsit visszavetette/hátráltatta az északi hadjáratot. -
#4565 Nem 0.0ba kell menni a jo fightokert, ennyi a tortenet.
Nem npopbzorokat kell loni akik leszakadnak a jatek hiabaja miatt vagy nem tudnak atmenni a kapun mert kapnak egy 3 perces traffic controlt amit kihasznal utana par gagyi pvps hogy lelojje a lemaradokat.
Az igazi jo harcok low secben talalhatok ott van eeleg kiscsoportos pvp es nem speedfittelt szarokkal vagy gyava sniper potsokkel, akik csak futni akarnak nem is igazan harcolni.
Az igazi dogfight kozelrol zajlik, ahol szamit a pilota ugyessege es nem a futasra van kihegyezve a tortenet, itt erezni a masik pilota veritekszagat, olyan kozel kell kerulnod az ellenhez. :D
A 0.0 pvp nagy szazalekban egy humbug, raadasul a lag miatt csak fakiroknak ajanlott, nem is ertem hogy miert aradoznak rola, mikor mashol ezerszer jobbakat lehet harcolni. Nekem pl a 3. heten elment a a kedvem attol a kinszenvedestol ami ovezi odalent a jatekot.
Megalag, megablob, session change hegyek, ha egyaltalan betudsz logolni, miutan ledobott a kliens. Egy vicc. -
Morinad #4564 Szerintem a bubizáson kívül manapság 0.0-ban nem nagyon lehet kiscsapatos pvp-t kikényszeríteni. Persze a nagyon lámákat lemészárolod, de azért ha egy darabig maradsz, szokott lenni egy-egy csapat, aki eljön, hogy kilőjön. Azok jó fightok.
Az meg, hogy blobolás van, az egyszerűen a játék hibája. Ilyenre csinálták a sok módosítással.
Speed fittel, pl. egy cynaballal, vagával, azért nem egy egyszerű lelőni mondjuk a drake-t amit írták. Technikailag és reflexekben sokkal több kell hozzá szerintem. Nem beszélve arról, hogy egy drake kilövése kb. ingyen van az áldozatnak, míg egy speed hajó 100 milla alatt nem áll meg, de inkább 200. -
#4563 Nem sértegessél már! -
#4562 Igen ez a legkonnyebb harcmodor az easy killek keresese Cynaballal vagy eppen cloakos hajoval. :DD
Ez az amit en mindig is utaltam ez ugyanolyan gyenge pvp mint a 20an lojjunk ki egy lama agentezot, aki nem figyelte a scannert. A pvpnek kikialtott valami, de annak is a legalja.
Az a kihivas amikor egyedul nekiszalad az ember egy nala joval nagyobb hajoval es nem speedfittel, hanem tudassal, vagy 1v3-ban megmutatni a tudast. :D
Sajnos mar az ilyen egyre kevesebb igy kenytelen vagyok ebben a szaros lagfestben harcolni, ha mar vedeni kell a rendszereket.
Mindenkicsak blobolni akar, a mennyisegre jatszik, hogy tuleroben legyen, ezert egyre kevesebb is az olyan video ami elvezheto az eve.com oldalon, mivel a jo pilota is egyre kevesebb.
Altalaban szajhoskodes van.
Itt van egy jo pelda ra, az egyik magyar corp aki a legjobbnak kepzeli magat egen s foldon es ezt hangoztatja. (nem akarok neveket mondani)
Mikozben a pilotaik olyanokat csinalnak, hogy nem alignolnak a sniper hajoval es 200km-rol kepes otegy ceptor megfogni, meg csak nem is egy Dramiel, vagy a masik aki megnezi a 300km-es spotjan hogy van e bubi a kapun, es mikor latja hogy van kb 8 darab leteve plusz uldogel ott meg vagy 4 diktor, akkor kepes beleugrani a bubiba.
Vagy a diplojukra kepes voltam egy Drakevel rovid pontot tenni ra.
Na ez a szegyen mikozben top spielereknek allitjak be magukat, mert azt hiszik a 3szoros tuleroben ratudnak kattintani az FC altal a broadcast historyban meghivott celra.
Na ilyenkor nem tudom eldonteni, hogy sirjak vagy egy jot rohogjek e. -
Morinad #4561 Én annyit tapasztaltam - mivel lagfightokat kerülöm már - hogy a kirakott bubiba naponta akár 90 hajó is beleseik, kilőjük, továbbállunk.
Voltam már szinte minden alliban. BoB-ban és Morsusban is. Mindenhol vannak barátaim.
Lehet, hogy az NC a jobb, és mégsem sikeres a hadjárat. Az én véleményem, hogy mennyiségben az NC általában jobb, de a legjobb pilóták nagyobb arányban nem ott vannak. (persze nyilván ott is van nagyon sok jó pilóta)
Azt meg nem gondoltam egy percig sem, hogy az NC lenyomása pikk-pakk fog menni, ha egyáltalán sikerülhet. Valószínűleg nem fog. A Morsus is ott van a helyén jó ideje, a TCF pedig mikor elfoglalta tőlünk a mostani helyét (akkor éppen Godfellasos voltam), akkor létszámmal győzött le minket, és állandó 24 órás jelenléttel.
De jókat harcoltunk velük. -
#4560 Milyen nagy sikerrel ? :D
Ugye nem a SC altal megadott osszesitett killboardrol, akarom mondani SC propagandaanyagbol taplalkozik a tudasod ? :D
Az elso heten is pozitivan altak aszerint, mikozben egy csatat nem nyertek meg, es kb meg negyszeres tulero mellett is vagy 40-60%-al nagyobb veszteseggel zartak a csatakat.
Annyit tudtak elerni 4 het alatt, hogy elfoglaltak par holdat amit taktikai okokbol nem is nagyon ved az NC, mivel moralrombolasra rendezkedett be es hogy minnel kisebb legyen a mozgositas a masik oldalon es elmenjen a pilotak kedve az ott tartozkodastol.
Az Atlasban peldaul mar nem keves balhe tort ki emiatt, igaz ahhoz az is hozzatartozik, hogy Bobby elvtars nem igazan volt aktiv mostanaban valamint romboloan hatott a moraljara az Atlasnak, hogy gyakorlatilag egy nagyobb csatat nem tudott megnyerni.
Attol varjak most a moral novekedeset az SC oldalan, hogy a 4 nappal ezelott a frontra erkezett AAA oldalan nagyobb eredmenyeket tudjanak elerni.
Csak ideznek a magyar forumrol ez ugyben : "Hát nem igazán boldogulunk egyenlőre sajna. :("
"Hát azért valljuk be őszintén, ha át akarjuk őket komolyan törni, szükség is lesz rátok." Atlasos a -A- snak mikor megjegyezte hogy mikor jonnek.
Azert az megint elmond mindent az exBoBrol, hogy most sincsenek hijan a csites kis torteneteiknek.
Az elso napon megfogtuk 4 titanjukat es az utazo invazios kapital flottajuk egy negyedet es azonnal lehalt a nod, ugyanez pedig szinten azonnal megtortent, mikor 3 titanjukat fogtuk meg 5 nappal kesobb X-7ben.
Szoval azonnal piszkos eszkozokhoz nyulnak amikor nincsenek tuleroben.
Bar akkor sem mindig tudnak gyozni, 250en harcoltuk BS flottaval ellenuk peldaul a 2. napon, mikor ok tobben voltak a rendszerben mint 800an es ebbol is tobb mint szaz volt kapital, es meg igy sem tudtak gyozni a jo taktikanak koszonhetoen mig ok elbuktak vagy 80 BS-t vagy 15 kapitalt egy Supercarriert valamint support hajobol rengeteget.
Mi is buktunk kb ugyanannyi BSt, de siman megerte a sok kapital killert meg a mommaert. -
DeviloftheHell #4559 mindig is fognak durranni a hajok a sok noobot akkor is fogják lövöldözni ha nem lesz különösebb ellenfél a barmok ugy is kilövetik az npc vel a hajoikat tehát -
Morinad #4558 Azt hallottam, hogy most mindenki az NC-t üti nagy sikerrel :)
Na de mi lenne az EVE-ben, ha nem lenne háború. Nemtudomhányadikferengiszabály, a háború jót tesz az üzletnek :) -
#4557 goon még nyomokban fellelhető, csak egyéb, stílusuknak megfelelően retardált neveket adtak a corpjaiknak (lásd SOLODRAKBANSOLODRAKBANSOLO, vagymi).
de mindig van valami új balhé. lásd manapság "észak vs dél" -
Morinad #4556 Arról a számlabefizetős dologról részben olvastam, de nem figyeltem mi lett a vége. Ezek szerint ez.
Azt nem lehet elvitatni Mollétól, hogy ez a talpra állás szép teljesítmény volt. Kíváncsi vagyok, a Goon megpróbálja-e ugyan ezt. -
#4555 Ott vannak mas neven ket reszre szakadtak.
Az egyik halkan megjegyzem jol belerugott meg az IT alliancebe es a Band of Brothers nevvel jatszik. :D -
nagypite #4554 Nem fizették be a számlát és elvesztettek mindent - goon sílusban jöttek és úgy is mentek lol -
#4553 Erdekes, mar jo reg nem lesem a terkepet sem, de hova lett a goon es csipet csapatuk? :o -
Morinad #4552 Egy ideje nem játszottam, és most látom, hogy a Goon teljesen eltűnt a térképről, és az IT megette a helyét (ami persze a saját helye volt anno, szóval kinek a helye?)
Minden esetre én nem szerettem a BoB-t, de azért örülök, hogy megmutatták, képesek még harcolni. Nem nagyon tetszett, ahogy a Goon lenyúlta a területüket. -
DeviloftheHell #4551 menjél vissza wowozni :) -
Morinad #4550 Nincs tört szerver szerencsére. Nem is nagyon lehetne, mivel mindenki azonos szerver-rendszeren játszik, aminek a kiépítése sok tízmilliós tétel.
A játék megvehető a játék weboldalán, vagy steam-en keresztül is és van 14/21 napos ingyenes próba is. -
#4549 Ezt a játékot hol lehet beszerezni?
Vannak törtszerók? -
Morinad #4548 Ez a klip szerintem nagyon atom. Jó fejek. -
DarkBlade #4547 Menni ment, mindig megy.
De tegnap óta megjavult az internet kapcsolat.
Estére megjavult.
-
Morinad #4546 torrent nem megy közben?
-
DarkBlade #4545 Nem.. én azon csodálkozom hogy mikor nem megy a játék van net.
Mikor játszani szeretnék, dob egy connection lost -ot, és bedugul a hálózat. -
#4544 Ha elmegy a neted, akkor ne csodálkozz, hogy connection lost....
Szerintem a szolgáltatód lesz a ludas. -
DarkBlade #4543 Nektek megy a játék rendesen?
Nálam állandóan connection lost, akármit csinálok.
Már cseréltem modemet, routert.. de csak csinálja.
Hardvert azért csereberéltem, mert minden más progi is eldobja a net kapcsolatot mikor a játék. De csak akkor. -
lammaer #4542 Elmeroggyantak... de mennyire igaz a hozzaszolasa youtubeon:
"Living in Iceland does something to people's sanity. See Bjork. " -
DeviloftheHell #4541 tényleg köcsögök csinálják már ezt a játékot -
Reyes #4540 Ehh? :)