EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MMOkban is vannak cheat progik valahol több valahol kevesebb. De általában ban a jutalma ha észreveszik.

Cserébe kezelhetõ maradt az adatforgalom a kliens és a szerver között, és mindent a szerver számol, nem lehet csalni, nincsenek cheat progik, mint az FPS-ek esetében.

Egyébként van egy hasonló progi, ami MMORPG és ûrhajós és joyos: Taikodom

De szerintem az EVE sokkal jobb 😊

rodzsi
de kár 😊

Igen. Ez nem joyos vezérlésû.

rodzsi
Köszi. Már nem trial az acccom. Vagyis steam-en megvettem a gamet de nem a 21napos trialt. Értem na akkor mindenképp megteszem ezeket az elsõ lépéseket, bár még csak a tutorialnal vagyok az nem gáz?
Még egy kérdésem lenne, az h a játékban csak egérrel lehet irányítani a hajót?

Torzonborz
jah ez is klassz. azért jó arcok lehetnek ezek a ccp-sek. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Permaband Miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólást?

Szerintem ez ütõsebb: Permaband (http://www.anwalen.hu/evehaver/node/179)
😊

Torzonborz
jah remélem ezt mindenki látta : Beer Ship 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Uppsz, elkéstem, bocsánat...<#szomoru1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Szia! Az EVE világában Corp-oknak (cégeknek) nevezik a klánokat, és igen, van jópár magyar corp is. Legtöbbjüknél elõfeltétel a nem trial karakter, tehát csak akkor tudsz belépni hozzájuk, ha aktiváltad az accountodat. Van egy HUN csatorna is, ahol a magyarok "tanyáznak" - ide úgy tudsz belépni, hogy Join Channel and Mailling list, majd Join és beírod, hogy HUN. Biztosan meg fogod találni játékon belül, nincs eldugva. 😊 Ha esetleg komolyabbak a szándékaid, tehát hosszabb idõre akarsz ittragadni ebben a csodálatos, veszélyekkel teli világban, és nem sajnálod egy-kétszer befizetni a havidíjat (utána már úgyis össze tudod szedni játékbeli pénzed a havidíjra, és onnantól már "ingyenes" a játék), akkor keress meg privátban itt az SG-n, vagy online HUNTalan néven.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
magyar corpok vannak. ha ingame vagy joinolj HUN csatira és ott is kérdezgethetsz . 😊

rodzsi
vannak magyar klának vagy valami ilyesmi?

rodzsi
sziasztok!
most szeretném elkezdeni az eve-t mert nagyon megtetszett a game!
Az a kérdéesem lenne h mint kezdõ h kezdjek neki ennek a hatalmas univerzumnak?😊

ja legalább lehet marhákat löni bányászás és kerbirkedés közben akik még joo lootot is dobnak a szar npc helyett 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ez egy multiplayer játék szerencsére 😊

c4+ ahol ennyi jönde azt egyedül megnem csinálod

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

TVelvet
c1-be letöltem 3 ilyet, és jött kemények kb 1m isk, akkor én a kurva pechesek közé tartozom
ugyérted spawnonként 😊

Fenrir
Ki kell vinni a lootot a salvage anyaggal együtt és el kell adni 😊

A halál csupán a kezdet...

TVelvet
hát nekem még nem hozott, a kurva életbe -.-
WH (Wormhole). Ezeket ki kell szkennelni. Bemész, lehetõleg nem egyedül, mjól beltankolt hajóval, és az ottani npc-ket lövöd. Nehezebb õket lelõni, mint a többit, de cserébe értékes cuccokat dobnak (pl T3 bpc), és a salvage-bõl pedig T3 anyagok esnek. Átlagban egy hajó lelövése 40-50 millió ISK nyereséget hoz, de egyedi esetben sokkal több is lehet.

TVelvet
melyik wh-ban és hogy ?😄
ez igaz, ha kezdõ a karaktered, akkor tényleg nem rossz pénz. késõbb már nem nagyon érdekes. egy WH-ban 100 millió az kb 10-15 perc

afk pénz ugyhogy hozzásem nyulsz mindig joljön egyébként mechanical datacore csak többinek még ennél is szarabb ára van

ollie
Azért havonta 100 milla a semmiért, nem is olyan rossz.

Egyébként ez a guide egyszerûbb, és érthetõbb.

Na még egyszer: havonta. Bocs a sok postért.

UI: havona

A datacore árak annyira alacsonyak, hogy szerintem nem sok értelme van RD ügynökre gyúrni. Nekem az egyik karimnak van 4 lvl 4 RD ügynöke és a mostani áron kb. 100 millió ISK-t hoz csak. Régebben ez sokkal jobban megérte 😞

Itten vala ez a Link, ezen kérdésedre választ találsz. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Roger6
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mely skilleket kell kitolnom, hogy egy LVL 1-es R&D (mondjuk ezitten) szóba álljon velem?

laserböl max faction többiböl nem éri meg

Roger6
Küldetésre megéri faction lõszereket használni, vagy azok maradjanak PVP-re?

Skills will now stop training 3 days after account is suspended.

Azaz még 3 napig fut a tréning, ha elég hosszú a tananyag, váltani nem tudsz.

Fenrir
Állítólag még megy kb 1 napig.

A halál csupán a kezdet...

megáll

[NST]Cifu
Abban a pillanatban megáll a tanulás, amikor az accountod lejár.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Goaulds
Ha lejár az account a megkezdett skillt befejezi vagy egy bizonyos idõ után megáll?

Jaffa Kree!

ollie
2 éve a 3 hónapos gtc olcsóbb volt, mint most az 1 hónapos plex.

enyniért régebben 3 honapgig játszottam szakadjanak meg

Roger6
Jitában 1000-es lokál van, és nem laggol. Szerveren jelenleg kb. 39.000 ember játszik. 30 napos PLEX pedig 280 M ISK. Mégvalami? 😊

hmm érdekes két éve amikor elkeztem 1 hónap alatt el lehetet jutni ilyen szintre.
Most mennyi isk 30napos gc?
Valahol azt olvastam, hogy kevesen vannak a szerveren, meg hogy Jita nem is lagol ...
Akkor tényleg nem lehetnek sokan 😛

May the force serve you well!

zsidoknál nincs és ez egy izlandi buzi zsidobanda 😊

ollie
Nincs ilyen, de egy idõ után (3-4 hónap) ki tudod termelni a lóvét a játékban könnyedén, amivel ki tudod fizetni a havi timecode-ot.

Hogy elvileg 1x fizetsz érte. Egy körülbelül egy évnyi díjat és bármikor beléphetsz még 10év után is.
Oszt mi az a "lifetime"?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hali all! Ehez nincs véletlen ilyen "Lifetime" lehetõség mint például a LOTR online-hoz?
A játék egyetlen univerzumban játszódik. Egyetlen szerveren játszik mindenki. Az elején készítesz egy karaktert, aminek a továbbiakban az arcképét látod majd. Alapvetõen vagy egy ûrhajóban ülsz (lehet akármennyi ûrhajód, és váltogathatod) vagy egy ûrállomáson vagy. Ha játszottál az Elite nevû játékkal, ahhoz hasonlít.

A különbözõ hajók más-más tulajdonságokkal bírnak, a felszerelésüket te határozod meg és e szerint nagyon sokfélék lehetnek.

A karaktered fejlõdése tanulással történik, ami idõbe telik. Akkor is tanul a karakter, amikor éppen nem vagy online. Cserébe nem túl gyors a folyamat. A játék eléggé szerteágazó, ezért a lassú tanulás nem unalmas, mert mire megtanulod használni amit tudsz, kb. megtanulod a következõs, és akkor próbálgathatod azt.

A játékban egy önálló gazdaság mûködik. Bányászat, gyártás, kereskedelem, kutatás, saját ûrállomások, nagy értékû érceket tartalmazó holdak, és persze harcok (pvp). Ezek közül csak azt csinálod, amihez kedved van.

A játékban az egyes naprendszerek között ugró kapukon lehet közlekedni. Minden naprendszernek biztonsági szintje van, ami 0.0 tól 1.0-ig terjed. Ez alapján 0.5-1.0-ig ha valaki rád lõ, azonnal elintézi a concorde (rendõrség). 0.1-0.4-ig nincs rendõrség, de a kapuk és az állomások lõnek a támadóra. 0.0-ban mindenki arra lõ, akire akar.

21 napos próbajátékra van lehetõség, ha szeretnéd kipróbálni, PM-ben küldj egy valós e-mail címet.

baromságok kérdezése elkerülése végett van a 2 hetes test és a ccp drága tutorialja 😊