7619
-
DeviloftheHell #4699 ejha kollégáknak is ilyen fittjei voltak campeléshez? :D -
#4698 Sry, de azt kell mondanom rengetegszer voltam arra es az esetek 99%-ban az invazio azon napja ota, mikortol beragadtak a ITs kapitalok, nincs arra csak par hajotok, legtobbszor a 10 fot se eri el.
Neha van egy fellangolas amikor bemegy egy 60-70es flotta, mint tegnap de nem is idozik tobbet egy rovid idonel. Mert ugy jartok, mint amikor kilottelek a vagabondodbol a flottacsataban. Es ezt tudjatok is hogy szemtol szembe eselytelenek vagytok. De mint ezt leirtam ez nem is gond hiszen lenyegesen nagyobb embertomeggel rendelkezik az NC, ezert mas harcmodor kell. Igaz azonos letszamnal se nagyon vagytok hajlandoak harcolni.
Amugy pedig, voltam meg kint Drakevel D-7ben egyedul is amikor a szerencsetlen Dramiel akart bumpolni, de valahogy nem akart neki osszejonni olyan ugyetlen volt a pilota.
Egyszer vittem ki egy flottat 2 percre ami nem volt tobb 20 fosnel es ugy lettetek kizavarva onnan, hogy a labatok nyoma se erte a foldet es buktatok egy Rapiert es a masik meguszta kb 20% hullban mert nulla ugyessegu tacklerek vannak NC oldalon is.
Ki se engedjuk az embereket meg lett mondva nem mehetnek D7 fele egyesevel, nem is baitelunk, mert felesleges, meg is mondtam nekik, hogy minek ilyen lamak ? Csak olyan idiotak vannak, hogy hiaba mond barmit az ember kimegy 1 ceptorral, hogy o az ugyes majd megfog 200rol egy Macharielt aztan kesobb rajon, hogy egy idiota probalkozas volt.
Az ok amiert kilottok annyi marhat a kapun az hogy hulyek az emberek es azoknak a pilotaknak pedig ott elnek mar evek ota egy szaros 300km-es spotjuk sincs, hogy nehogy beragadjanak a bubiba.
Az agyutoltelek, aki nem hallgat senkire, aki meg se kerdezi az intelt mi van a kapun, akinek szazszor kell a szajaba ragni mindent, de a 25. alkalommal is ellenkezo dolgot csinal. Na ilyeneket lottok ki ti ott, semmi egyebet.
Ezert mondtam nem egy nagy dicsoseg egy buta lamat kiloni 8an a kapun 200km-rol mikor beleragadt a kapu koruli bubiba a sajat hulyesege miatt. -
Morinad #4697 Akkor majd nézz el arra. Kb ez megy:
A kapukemp a másik oldalon áll, a lokál 700 körül, a kapun változó mennyiségű hajó: 15-100 között.
Beugrik egy bait, rendszerint apoc, vagy drake (volt onyx is), újabban 2 neutos dominix jön a bait után nem sokkal, aztán meg ránk ugrik mindenki a túlsó oldalról, meg néha az állomás felől is aki ott van.
Eleinte ceptorok jöttek egyébként baitnek.
Na ebben a helyzetben mi kilőjük a baitet, meg még amit lehet, általában 1-2 hajót csak, aztán megyünk, amikor szorul a helyzet.
És ha valaki beesik a bubiba azt is lelőjük.
Mi nem azért mentünk oda, hogy elfoglaljuk a rendszert és lelőjünk minden hajót, hanem hogy károkat okozzunk, nehezítsük a sétat a környéken. Szerintem ez jól ment.
Ami H-W-ben megy, az végképpen lutri. Aki épp nem lagzik annyira és többen van, lelövi a másikat, aki ezt 10 perc késéssel tudja meg. -
#4696 Altalaban akikkel harcoltok azok egyedul ugralgatnak a kapura, nem kell ez a 100 ellen harcolunk duma :D
Abbol all az egesz hogy a ket mach odaugrik valamelyik 200as spotjara es vagy a bubiba beugrot, vagy aki lemaradt, vagy pedig hulye es hiaba szolunk neki nekivag egyedul az utnak es egy tackler (az altalaban ott legyeskedo dramielek megfogjak) vagy a kapunal cloakolo rapierek.
Egy igazi csata nem is igazan alakult meg ki ott ezzel mindenki tisztaban van. Meg hogy 100 ellen harcolunk. Nem ti nem harcoltok hanem elszeleltek, ha nagyobb letszamu flotta arra megy , ami ertheto is, hiszen 100 ellen nem lehet harcolni keves szammal, na de a futas az minden csak nem harcnak nevezheto valami. :"D -
#4695 http://nbnkillboard.imgl.hu/?a=kill_detail&kll_id=13641
Amugy nem kell oda titan hogy elkergesse a rapiereket, eleg ha odavisz par ertelmesebb jatekost valaki, aki tudja mit csinal.
Ugy rebbentek szet mint ahogy kell. Csak ki akar allandoan cloaker meg deep safes lepattanozokkal foglalkozni ? -
Morinad #4694 Esetleg néz meg a killboardot, és látni fogod mit csinálunk valójában.
Nagyon ritkán jönnek egyesével, általában akikkel harcolunk 50-100-an vannak. Csak persze nem várjuk meg, míg mind ránk ugranak a másik oldalról, vagy az állomásról.
Machariel meg 2 van, ha nagy a hajó, rapierrel nehéz lelőni. Szerintem, ha 2 milliárdos hajóban ülnél, te sem azzal ugrálnál a kemp közepébe.
Minden esetre az elmúlt 4 hétben 1600 hajót lőttünk ki 15-en azon a kapun, miközben 100-nál kevesebbet veszítettünk, és a kapu másik oldalát kempelték, a lokál pedig ritkán volt pár száz alatt. Ennyire noobok vagyunk.
-
#4693 Lattam a titant, mikor visszamentem D7-en keresztul H-Wbe.
A lamaloves meg nem igazan erdekel 170km-rol machariielekkel.
Ugyis csak azokat lovitek ki akik halal lamak es egyesevel mennek a kapura.
Na de hulyekbol van eleg. Ezert mondtam, amit ott csinaltok a PvP legalja, ennel mar csak egy rosszabb pvp van, illetve egyesek azt hiszik az, ha agentezo hajot blobolnak le. -
Morinad #4692 Na egy kép a titánról a kapun, ahogy megijedünk. -
Morinad #4691 A kép közben lekerült, ezért az nem aktuális a jelek szerint. :) -
Morinad #4690 Mi meg d7-et kempeljük pár hete kb 10 emberrel. Ma ránkhoztak egy felkészült 30 fős BS bandát, de miután párat kilőttünk elmentek, és
na ez a lényeg, odahoztak egy titánt a rapierekre, meg ceptorokra.
A titán most kapuról-kapura ugrál, miközben mi a köztes időben öljük őket.
Ez pedig egyik cégtársam műve:
kép -
DeviloftheHell #4689 és vitték a szervert is szokás szerint mocskos cheater banda -
#4688 Elkezdtuk utni oket Delveben kicsit besegitve a Pandemic Legionnal.
A vege meg nem ismeretes a csatanak de egy POSukat lelottuk a cynojammert es elmenekultek, kicinoztak a kapitaljaikat, miutan jo par ott hagyta a fogat. -
DarkBlade #4687 Mi lett a játékkal?
1,166 players queued -
DeviloftheHell #4686 hogy utálom mikor selfdestructol vki félhullban pláne ha épp egy anyuhajoban ül... -
Morinad #4685 Lámák ez tény. A valóságban, gondolom, ha nem sikerül nekik az inváziót végigvinniük, akkor az NC ellentámadásba lendül. Persze azért a saját területén gondolom az IT is erősebb lesz majd, támadni nehezebb.
A magam részéről az elhúzódó háborút szeretem, mert akkor van kit lőni :) -
#4684 Hat lebecsules vagy sem, total lamak voltak es ez a mult ezt mar nem lehet fenyezni, mert mar megtortent.
De azt azert el kell ismerned akarhogy is, az eszaki invazio nem a Molletol is az IT-tol fugg, hanem a szovetsegeseiktol, ha ok megunjak ott maradhat egyedul az IT, de annak semmi jo vegso kovetkezmenye nem lesz szamukra, az mar most vilagossa valt. -
Morinad #4683 Nyilván nem könnyű az IT helyzete, de ugyan úgy nem becsülném le őket, mint az NC-t sem. Én nem tudom mekkora tartalékaik vannak, és azt sem, hogy milyen ellenállásra számítottak.
Azért ne felejtsük el, hogy ez a molle egyszer már bezabálta az univerzum nagy részét, aztán egy iszonyatos pofáraesés (amiko feloszlatták a BoB -ot) újra eljutott oda, hogy egy igen jelentős haderővel ostromolja az NC-t.
Lehet, hogy Molle seggfej, igaz, hogy az NC erős, de azt nem mondanám, hogy tudom, mire számított Molle, és mi van még a tarsolyában. -
#4682 Most nezem erre elfelejtettem reflektalni:
"Azt persze nem tudom, mire számított az IT. Lehet, hogy erre, és simán veszik a veszteségeket, mint tervezett áldozat."
Szerinted hogy vesszuk a veszteseget, ha a corp allja a hajokat es felszerelest hozza ? Csak a 3x trimarkot kell a korptol megvennem a BS-be, semmi mast.
Annyira szar a helyzet, hogy eddig 24 millio volt a 3x trimark, de mar egy hete csak 16 milliot kell fizetni erte, annyi a tartalek.
Az IT ebbe belefog dogleni, raadasul kezdodik a gond delen. Wicked Creekben a Section XIII sovokat tamadja.
Curse Alliance letette az SBU-it Insmoterben, SYS-K a veget jarja Period Basisban es Esoteriaban.
Amig el vannak foglalva eszakon a kicsik delen elkezdtek mozgolodni delen.
Elobb vagy utobb komoly belso feszultsegeket fog okozni ez a deli nagy szovetsegeknek es kenytelenek lesznek visszamenni, de legalabbis csapatokat kivonni, mint azt mar kenytelenek voltak megtenni az Aeternus. ,BLAST , HUN Reloaded urben Fountainban.
Ennek pedig az eredmenye azonnal meglatszodott az eszaki hadjaratban. Kevesebb ember, kapkodas, kevesebb atutoero, nagyobb vesztesegek es a moral pedig szepen esik lefele.
A haderok amelyikek kenytelenek ingazni, pedig elobb vagy utobb megunjak az egeszet.
Az elso ingazo pedig eppen a Fountain szovetsegek elukon az Aeternussal es HUN-al, amik tegnap parancsba kaptak, hogy szedelozkodjenek es induljanak ma a XUW- rendszerbe 17:00-kor. "We are regrouping in XUW- and heading to X-7 with the rest of the fountain alliances."
A HUN-al ugyanez a helyzet: "Ébresztő From: Adamus TorK Sent: 2010.05.14 18:00 To: HUN Reloaded"
Varni fogjuk oket, mint ahogy gondolom a PL & Panda se fog tetlenkedni Fountainban es azonnal megtorolja ha elhagyjak a rendszereiket. -
#4681 Mert olyan pots vezetoje van mint Molle.
Ekkore fail muveletet en meg nem is lattam. Igazi balfaszsagot csinaltak.
Eloszor is, egy igazi stratega azutan hogy a NOD lecrashelt csinal egy altamadast egy messze levo rendszerben, hogy elvonja a csapatokat, majd mikor odaerkezik a felmentosereg elhuz es minnel gyorsabban megtamadja egy nagypobb BS flottaval a jammert a rendszerben es kimenekitti a kapitaljait meg ha oda is veszik egy par de akar az egesz BS fleet, akkor sem jarnak ilyen veszteseggel es moral buktaval, mert akkor meg is kilonek annyi hajot az ellensegestol, hogy elmondhassak, hogy elbuktunk egy par BSt, de veszteseget is okoztunk eleget.
Raadasul igy most ottragadt bent a fo capital flottajuk es minden fellogolas veszelyes lesz, addig nem tudnak mashol nagyobb hadmozdulatot csinalni.
Mindenki tudta hogy DT-nel fognak probalkozni, lasd ma mar nem is probalnak szervezetten kitorni, egyesevel nehany bolond probal kimenekulni, persze kapitalokkal nem tudnak a BSek vagy egyb hajo ami nem kloakos altalaban fentragad a bubikon a kempelt kapuknal.
Mas: Nagyon furcsa dolgokat tapasztaltam, az amerikaikhoz kepest 3 masodperc elteressel kapom az adatokat. Szamoltak vissza belog idonel, hogy 3.2.1 nalam pedig az ora meg 6.5.4-et mutatott. LOL -
Morinad #4680 Hát igen, elég nagy az arca még mindig az IT vezetőinek. Pedig csak a 4S corpnak van 6 db titánja, a Morsusnak meg 30-50 között. Nagyon sok a tartalék ott, ahol erőlködünk. Azt persze nem tudom, mire számított az IT. Lehet, hogy erre, és simán veszik a veszteségeket, mint tervezett áldozat.
Ha nem, akkor viszont ennek itt kb. vége is. -
#4679 Azota mar megduplaztak a vesztesegeiket.
Tegnap DT elott kiprobaltak vinni a kapitaljaikat es hajoikat, viszont nem sikerult, ezert attoltak DT utani idore, viszont mi mar vartuk a probalkozast, tisztaban voltunk vele, hogy megprobaljak DT utan is.
Az eredmenye a "Nagy Szokes"-nek : The Big Escape
A Wyvernt eszre se vettek a sracok, mert lelogolt es eltunt az 1 perces ido szabaly miatt, nem is logolt be, mi pedig elvoltunk foglalva a csataval meg egy csomo hajo bent volt griden igaz a masik 4 MS mar kipukkant, amikor a marhaja visszalogolt es visszaesett a bubiba.
Tehat mint mondtam eszre se vettek, en linkeltem a nevet a fleet chatre es adtam be targetnek a broadcaston.
A vicc hogy a bubi le is jart nem volt rajta meg mondtam is a diktoroknak, hogy bubizzak le nehogy elszokjon, elkeztuk loni paran ugy 5% shieldje fogyott el, amikor hirtelen eltunt.
Eloszor azt hittem nem mukodott az aggrotimer es megint az egy perces lelog idoben eltunt, hiszen a no bracket settingsnel nem igazan latja a jatekos a roncsokat.
Aztan kiderult, hogy mivel a titanoknak mar feltoltodott a DD-je, szabalyosan instapoppoltak a Wyvernt :D -
DeviloftheHell #4678 aztakurva csak a fittje ért annyit mint maga a hajo:D -
#4677 Jah es amire kiakartam lyukadni, nem lehet 0.0-as allomason altot krealni, szoval ilyen hulyeseget is csak Siokaki tud kitalalni. :D -
#4676 Es voltal ha jol emlekszem CO2-ben is. :D -
Morinad #4675 Én jelenleg az IT oldalán harcolok, de azt kell mondjam senkinek nem áll a zászló.
A rendszerbe bejutni szinte lehetetlen volt. Én egy kis csapattal a D7 oldalon voltam, kempeltük a kaput. Sokan kifelé jövet annyira elunták, hogy elmentek gondolom a géptől, mert amikor megjelentek nálunk, egyszerűen meg sem próbáltak elmenni.
Én voltam Morsusos, pont a 4S-ben, akinek ez home rendszer, ezért sejtettem, hogy nem lesz könnyű elfoglalni, sőt szerintem nem is lehet.
De azért nem lehet, mert ami szintén tuti, hogy az NC bármit megtesz a létszámért. Ez nekik sosem volt gond. Ha kellett a létszám, akkor volt. Hogy ezt most trial accokkal vagy sem azt nem tudom, de jegyezzük meg, tőlük sem áll távol az ilyesmi.
Az alli TS/ventri szervereit rendszeresen, sőt 2x a teljes webszervert leölték olyan időpontokban, amikor nagyobb eseményt szerveztek. (nem kétlem, hogy az IT is csinál ilyeneket, bár szerintem az NC webes cuccai, alkalmazásai és biztonsági intézkedései profibbak. Amíg MM-ben voltam, egyszer sem halt le semmi (kb 9 hónap alatt)).
Na mind1. Remélem a CCP egyszer majd kitalálja mi a megoldás erre. Az szerintem nem jó, ha betiltod a nagy allikat. Majd megkerülik azzal, hogy noteszban vezetik ki a haver. Olyan rendszer kell, ahol nem érdeke a játékosnak megkerülni a szabályt. Tehát ne legyen előny a sok hajó egy helyen, és akkor senki nem fog erre törekedni.
-
#4674 Errol beszelek en is. Eppen ezert jegyeztem meg, hogy milyen marhasagokat talalnak mar ki, ha nem ugy tortenik valami, ahogy ok szeretnek. -
csapblue #4673 Azért azt is észre kell venni, amit Te is írtál, hogy bedőlt a nod, és nem mindenkinek sikerült visszalogolni. Azért az elég vicces lehet, hogy egy ilyen leállás után mondjuk visszalogolsz egy Titánnal, és azért ne fogjanak már meg, és azt sem tudod, hogy a kékek közül ki van bent, ki nincs bent, mennyi piros logolt be. Esetleg már rég lövik a hajód de Te még csak fekete képernyőt látsz. Azt hiszem ez nem az egyik v. másik oldal hibája. Egyszerűen így nem lehet játszani, ennyi. -
#4672 Most olvasom a tegnapi H-W tortenesekrol a postokat kedvenc oldalunkon.
Hat most aztan tenyleg rohogni tudok rajtuk csak, hogy mar miket talalnak ki kinjukban, most hogy buktak megint a rendszer elfoglalasaert vivott csatat. :D
Egyik azt talalja ki hogy mar megint bookmarkokat rejtett a megatalkodott NC a kontenerjeikben, a masik olyan nemletezo posztokrol regel, hogy az a exploiter NC 100 meg 100 trial accountot hozott letre es dockolt ki es be a H-W stationon. :D
Ezeket az eszlenyek vajon honnan veszik ? :D
Egy be se tudna jutni trial accountos tomeg H-Wbe hiszen 1000+os lokal volt es a kornyezo rendszereket is bloboltak az SC-sek.
Arrol nem beszelve, hogy nem is tudnanak dokkolni ott. Raadasul lecrashelt a nod az SCs idiotaknak koszonhetoen akik egyszerre akartak meg a kapukon is atjutni D7-bol, mikozben kb ket 800 vs 800as flotta nezett farkasszemet odabent.
Meg ok sirnak, hat ez kesz rohej, arrol persze egyikuk se tesz emlitest hogy a kapital flottajuk a nod crash elott bubiba szaladt, de a nodcrashnal deaktivalodtak (offlineolodtak) a bubik igy eltudtak menekulni.
Mindossze annyi tortent hogy megalamak voltak es a crashnal nem ok logoltak be eloszor, igy mar sokkal nehezebb helyzetbe kerultek.
Most pedig kezdodik a kacsavadaszat rajuk, bar meg kell emliteni, hogy mar rengetegen kisirtak maguknak a GM-ektol, hogy tegyek ki a rendszerbol a hajoikat, ami egyenerteku a csalassal ugyebar, hiszen nem bestuckolodtak, hanem nementek es utana nem mertek mar fellogolni. -
#4671 Dehogy latszatintezkedes, raadasul nem is irtam le meg mikkel kellene kiegesziteni.
Peldaul en lekorlatoznam az alliancek szamat is es azt is, hogy hany alliancevel kothetnek szovetseget es mennyit huzhatnak le minuszba, a tobbi pedig maradna neutral.
Igy sokkal tobb kisebb reszre szakadnanak a szuperblobolos alliancek.
Raadasul itt bizony nagy erteke lenne a megbizhato szovetsegeseknek, mert pillanatok alatt szeteshetnek ha nem megfeleloen viszonyulnak a szovetsegesekhez, lasd pl Atlas hogy uton utfelen a sajat szovetsegeseit tamadta meg a multban.
Szoval lekorlatoznam a szamot annyira, hogy mondjuk egy szvetsegben max 500 ember lehessen es ne lehessen tobb szovetsegese mint mondjuk 5.
Ez igy maximum 2500 ember. Persze lehet jatszani a szamokkal addig mig kideul mi meg a megfelelo leosztas.
Igy nem lehetne viszont szuperblobot csinalni, mert a tobbiek neutralok maradnak igy nem is tudod valojaban kit losz, ha nem piros azaz ellenseg. -
#4670 Miért nem raknak rá egy számbeli korlátozást? Akár több instanceban is folyhatna a harc ha megtelt az egyik nyílik egy új. -
csapblue #4669 Szerintem amiket írsz, inkább látszatintézkedés lenne. Hiába nehézkesebb összehozni a rendszer blobolást, azért megoldanák a játékosok. Amit mások javasoltak talán jobb megoldás lenne, hogy több rendszert kellene egyszerre védeni. Ha pl. 5 rendszerben lennének sov egységek, és akármelyiket leszedik elbuktad az egészet, akkor lehetőség lenne arra, hogy csak 4-500 hajó legyen egy rendszerbe, amit még lehet, hogy el is bírna a rendszer. -
#4668 Szerintem az elsodleges, amit megkellene szuntetni az a cynoblob, mivel ezen lehet leggyorsabban felblobolni egy rendszert.
Raadasul ezt meg kordaban is lehetne tartani, nem sok valtoztatast igenyelne.
1. megszuntetni, hogy minden hajoval lehessen cynozni, mert keremszepen azert az egy vicc hogy egy kestrelbe beletomok 450 LO-t egy 5 napos alttal a flottamerettol fuggoen barmilyen mennyisegu es tomegu hajokat elugrattathatok az engedelyezett tavolsagra.
Bizony en hozzakotnem ugyanugy uzemanyaghoz mint a blackopsoknal, minnel tobb tomeget akar ugratni, annal tobb uzemanyag mennyiseg kelljen az ugrashoz. Igy nem lehet egyszerre egy helyre ugratni peldaul 150 titant.
A cyno skillek ne csak a hasznalt uzemanyag mennyiseget csokkentsek, hanem ertelemszeruen kihasson az atransportalt hajok a cynon hato ateresztokepessegere.
Lehetne a terheleset a nodoknak csokkenteni az ugras idejenek bekalibralasaval. Mondjuk Dred utazasi sebessege 0.75 fenyev/sec, carrier 1/sec, Titan 0.5/sec
Igy bizony nem eleg par masodpercre kinyitni egy cynot, mert idobe telik mig odaer a flotta.
Tehat a teleportalas a cynon veszelyforras is lenne es megfelelo logisztikat kivanna meg, hiszen igy nem lehet egybol beugratni direkt egy nagyobb harcba, hiszen ha lelovik a cynohajot a kapitalok akar ellenseges kornyezetben is kieshetnek az ugrasbol es ott ragadhatnak vagy meghalhatnak.
A masik a titan bridge.
Azt is leirtam mar anno, ugy lenne ennek a funkcionak ertelme, ha a titannak kellene a flottat vinni magaval az ugrasban.
Igy a titan bridges blobolas is lenyegesen csokkenne, hiszen minden ugrassal a titan is ki van teve a veszelynek.
Legalabb csokkenne a szamuk, mert mar lassan +400 darab van a jatekban. -
Morinad #4667 Ja, és az volt a magyarázatom az elméletre, hogy ha túl sok a célzó hajó, megzavarják egymás szenzorait. (nem túl erős érv, de jobb nem jutott eszembe) -
Morinad #4666 Nem is figyeltem a cap power relayt. Az elég nagy baki egy titánon így.
Nem értem a ccp miért nem csinál valamit ezzel a blob cuccal.
Nekem régebben volt egy ötletem, de nem tetszett senkinek , ezért nem jutott tovább.
Azt találtam ki, hogy minden hajót a jelméretének és a célzó hajók jelméretének arányában lehetne csak befogni. Mondjuk a célzó hajók össz jelmérete max a célpont 10-szerese lehet, vagy valami más arány. Így hiába van egy helyen sok hajó, egy hajó kilövésében csak kevesen vehetnek részt, ezért targetet kb squadonként kellene hívni, és így értemet nyernének a squadok, lenne értelme összehangolni a kisebb csoportok tevékenységét. Megszűnne, hogy a 100-as blobba ugorva elvillan a macharieled.
Persze akkor nem is hiszem, hogy 100-as gangek futkosnának, mert 30-40 ember felett már nem lehetne hatékonyan irányítani a csapatot, és ezért aztán bekövetkezne a csoda: ksicsapatos pvp. -
#4665 Mar mint a Cap power relay es shield booster rendes fitt ??
Tett volna ra minimum Chelm power diagokat ra es akkor megussza.
Amugy Atlasos haverja bumpolta ki, aki sikeresen raugrott a dreddel 0km-re.
En tegnap 800 fonel logoltam be es felkuszott az SC blobnak koszonhetoen 1400-ra a local letszama.
A belogolas tartott kb 15 percig es akkor meg nem beszeltem arrol, hogy beallt a kep belog utan es mig az ablakok es minden megjelent az volt ismet ugyanannyi ido.
Korptarsamnak sikerult belogolnia kb 1,5 ora utan :D
Eskuszom idiota az aki ezt elvezi, mert csak egy nagy kinlodas es fakiroknak is szellemei fajdalmat okoz a jatek jatszhatatlansaga.
De mivel az SC kisebb harcokban nem tudott tobb fronton eredmenyt elerni, most ezzel probalkoznak, de ezt az intelunk mar reg megirta a forumon, hogy osszevonjak az eroiket es ugy probaljak most elfoglalni a rendszereket, hogy minden erot bekuldenek es jatszahatatlan rendszereket legtobbszor nem lehet megvedeni, mivel a poziciokat elfoglalok mindig elonyben vannak.
Itt latszik hogy nem a harc a lenyeg szamukra, hanem hogy a jatek hibait akarjak hasznalni, mint mar olyan sokszor.
Ezert nem akartam belepni sose egy nagyobb 0.0-as ceghez, mert a jatekelmeny az Eveben igy egy nagy nulla, vagy minusz elojelu.
Sokkal elvezetesebb a kiscsoportos kuzdelem, csak mar sajnos egy kihalasra itelt allatfajta, raadasul rengetegen exploitokat es mindenfele csalast hasznalnak a jatekon belul, mert mashogy nem boldogulnak. -
Morinad #4664 igen, ezt láttam. Azt olvastam, hogy a csávó utána meg agrósan lelogolt, aztán már nem tudott visszalogolni. Én egyszer voltam tegnap a rendszerben, akkor 1200 volt a local, kb. 10 perc volt beugrani. Utána már csak D7-ben kempeltük a kaput.
Ezen legalább rendes fitt volt, bár ez gondolom nem vigasztalja a tulajt. -
#4663 Rekontra
Atlas titan bumped by own member -
Morinad #4662 Csak hogy ne legyen egyoldalú.
Egyébként elkelt volna rá egy rendes fitt. (mindkettőre)
Egyébként az eve hu az már inkább hun fun klub lett, negédes a levegő az egymás seggét nyaló okostojásoktól, akik mindent mindig egyféleképpen látnak, és aki néha nem, azt banolják.
Csak azt nem értem, hogy Shonion - akit sokáig értelmes embernek tartottam, sőt kedveltem - hogy jutott odáig, hogy átrohangál ide ilyeneket linkelgetni. Talán a káröröm alantas szintjére is eljutott? Remélem nem. -
nab #4661 Shonion menj vissza az eve.hu -ra az van a te szinteden. :) Kilőni nem tudjátok csak röhögni rajta, erre mindenki képes. -
Shonion #4660 http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=298767
<3 Pandemic Legion