EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Torzonborz
4870-es , legújabb 9.6-os win7 driver van fent.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PLaci
milyen VGA-d van?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

[Jakuza]
VGA driver csere.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[NST]Cifu
Próbáltad esetleg ablakban futtatni?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
az az érdekes hogy ha elindítom és bejön a login screen onnét már át sem tudok váltani desktopra , csuma fekete lesz. ha belépek akkor meg pár perc és szó szerint szép kockás lesz a kép és jöhet a restart. ilyenkor ugye az ember egybõl vga hibára gyanakodna de teszteltem mással is ( Arma2/MTW2/Oblivion ) és azok szépen mennek maxon ( najó az Arma2 csak highon 😄 ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Én Vista 64bit alól futtatom, ott tökéletes.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
na az nem kell kösz.

ollie
Win Vista-val.

Torzonborz
srácok win7 alól futtatja valaki EVE-t ? x64 build 7600 alatt nekem 1-2 perc után csutkára lefagy. annyira hogy gép restart kell neki. valami tapasztalat hogy mivel lehetne ezen segíteni ?

Roger6
<#mf2><#hehe><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[Jakuza]
Kezdhetsz aggodni, innentol kezdve az osszes skilled negativ tartomanyba fog visszaszamlalni, es ha elerik a -5 szintet minden hajod felrobban a hangarban 😄

Fenrir
Valami bug, nekem volt olyan hogy megtanultam valamit lvl 5-re aztán nem váltott át arra, hogy készen van hanem visszaugrott lvl 4-re. Jelentkezz ki-be a játékból.

A halál csupán a kezdet...

Roger6
Miez??? Nektek is volt már ilyen? Vagy kezdjek aggódni?<#wilting>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Nagy részt igen. Legalábbis ha van rá esély akkor rámegyünk 😛

Roger6
Hát Executionerrel fogtam már meg Teshkában BS-t gyakorlásból, rányomtam Warp Scramblet, meg Nos-t, 500 m-en orbitáltam. Meg sem tudott sebezni. Valószínûleg küldetésre volt fittelve, mert simán elwarpoltam mellõle 1-2 perc elteltével. De gondolom a szívbajt hoztam rá. <#hehe> És Irmalinban mindenki PVP-vel foglakozik?

Fenrir
Azt hiszed mi, kapsz egy scramblert a nyakadba és annyi volt az mwd-d, onnantól pedig leweb-elnek majd lelõnek. Ha meg messze vagy akkor leszed a sniper bs pár lövésbõl ha alacsony a szögsebességed 😛

Roger6
Lassan meglesz a Ceptorom 3-4.000 körüli sebességgel, azzal talán nem kapnak el. De nem terveztem, hogy lenézek, nem akarom szétlövetni magam (de most már tudom, hogy merre ne menjek <#hehe>) . Majd az alt karival lezúzok, annak úgyis mindegy, bányász a csajszi.

Fenrir
Irmalin-ban, Khanid régió. Ha le akarsz jönni akkor be kell lépned valamelyik ottani cégbe mert ha nincs standinged akkor vadászni fognak rád 😊

Roger6
Igaz <#nyes>

[Jakuza]
Nem csak ott lehet harcolni 😄 Ha meg fleetben vagy es tobben vagytok ott ugy is eloszlik a sentrytuz, meg aztan nem feltetlenul te losz mindig elsonek stb.

Roger6
De hát pont ezt kérdezem. Hogyan PVP-ztek így, hogy lõ rátok a Sentry? Vagy ki tudjátok tankolni? Ez érdekelne.

[Jakuza]
Low secben ha valakire ralosz, akkor a sentryk loni fognak rad, amig le nem jar a global kriminal flag.

Roger6
És low-secben hogyan mûködik a PVP? Szóval kapunál és állomásnál van Sentry, azokkal mi a helyzet, ha megtámadtok valakit?

[Jakuza]
Nem, mi nem szeretjuk a 0.0-t , az szamunkra az easy mod. 😄
Kihivasokat jobban komazzuk eppen ezert low secben elunk.

[Jakuza]
Ne izgulj 3 nap mulva veszek ket db dredet a ket karinak valamin t a kis karinak konyveket is kell hozza venni.
Lesz legalabb 4 milliard kiadas. 😄

Roger6
2 Milliárd?<#wow2> Akurva... Én most szedtem össze az elsõ 100 milliómat. Ti 0.0-ban vagytok? Merre fele éltek? Már ha nem titok.

Fenrir
Jaku baszki most tegnap a semmire baxtam el majdnem 2 milliárdot a Moros-ra? Nincs is itt kit lõni 😛

Roger6
<#mf2> Nyasgem, azért nem vagyok ekkora núb-e!

Fenrir
Ilyenkor automatikusan felrobban a hajó ha nem vagy bedokkolva. Sajnos a roncsból pedig ugyebár kinyerhetõ a megmaradt rakomány úgy hogyha sietsz akkor talán még össze tudod szedni a maradék cuccodat 😊

[Jakuza]
Minden rendben lesz, maximum az urben leszel es nem az allomason.
A cuccok meg amugy is megmaradnak a hajoban dt ide vagy oda.

Roger6
Bazzeg!!! Éppen be tudtam dokkolni egy állomásra 50 milliónyi implant-al és egyéb cuccal a kis Executioneremmel a lekapcsolás elõtt. <#wow2> Remélem minden rendben lesz szerver indítás után is, nem akarom, hogy elvesszen a vagyonom 90%-a.<#szomoru1>

Roger6
Hogy ezt eddig miért nem tudtam?<#buck>

Fenrir
Lehet, hogy háborúban álltak egymással páran, akkor szokott ott sok roncs lenni 😛

ollie
Jita a legnagyobb kereskedelmi központ.

Roger6
Találtam egy Implantot az egyik roncsban. Tash-Murkon-ban 6 milliót ajánlottak érte, de nem adtam el, hanem cipeltem magammal mindenfele. Ugrottam párat, és Jitában máris 18 millióért kelt el! Mitõl ilyen drága minden Jitában?

Meg megint mi van ott... <#whatever> Alig értem oda, már 6-8 wreck volt az egyik állomás elõtt, ráadásul Large wreck-ek, és vagy 40 hajó csépelte egymást. Mi folyik ott mindig? <#nemtudom>

Roger6
Pár napja ninjázok ha megunom a küldetéseket, eddig kétszer lõttek ki, Executionerrel voltam. Szóval anyagi kár minimális, haszon közepes, de az élmény felülmúlhatatlan! <#hehe><#hehe> De köszi a figyelmeztetést!

[Jakuza]
Merre is akarsz menni ? 😄

Fenrir
Csak vigyázz, hogy le ne lõjön a tulajdonosa, low-ban nem véd meg a concorde téged 😛

Hm.. most vagyok boldog, hogy én 8-12 13-16 közt dolgozok.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Roger6
Behalt a szerver! Király, ottmaradt vagy 40 kukázásra váró hajóroncs a küldetés helyszínén. Ezért bosszúból lemegyek Ninjázni low-secbe. lesalvázom mások roncsait, és elteszem a bennük található lootot.

Semmi, nemszóltam...

Positive Mental Attitude

szerintem a jobboldali képen, az a normális betûnagyság az eveben, legalább is nekem nem tûnik kissebbnek mint ami nálam volt

Positive Mental Attitude

Roger6
#3612 - ejnye-bejnye Jakuza! Nem olvasol vissza? <#nemtudom> Ott szépen leírja, és igaza van. TFT-n játszani nem natív felbontásban elég szar, homályos az egész. Hát ennyi köze van a felbontásnak az élességhez.

[Jakuza]
Mi koze van a kep elessegehez a monitor felbontasanak ? 😄
Maximum a reszletessege lesz mas, teszem azt kevesbe feltunoek a recek a texturakon.

Me0w
Hat ha mindket szemed szazas, akkor nem ertelek. En a laptoptol 60 centire ulok, es siman olvashato minden.

Together we'll fly someday...

Roger6
De az a baja, hogy akkor meg nem lesz éles a kép. Szerintem meg vegyen egy nagyobb monitort. <#hehe>

[Jakuza]
egyszeru a dolog kisebb felbontast kell hasznalni es maris megoldodik a problemad lehet mondjuk jatszani 1280*1024-ben is.

Roger6
De ráérsz te meg itt számolgatni...

pluhi
Amúgy kiszámoltam mekkora nálad és nálam egy "i" betü, ami 8 pixel magas.
Az én monitorom (19"-1440x900), dot pitch-0.285, vagyis 89.1 pixel/coll. Ebbõl az i betü nálam 2.28mm magas kb.
Nálad 17"-1680x1050, dot pitch 0.218, vagyis 116.5 pixel/coll. Ebbõl az i betû nálad kb. 1.75mm magas.
Összehasonlitásként, ahogy most az SGt olvasom, az i betük 3.14mm magasak. Persze ez olvashatóbb font is, meg világos háttér elõtt fekete betûk, ami amúgy is sokkal jobb olvashatóságot ad, mint az eve szürke betûi bármilyen háttér elõtt.