7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Savage85
    Nos akkor ott megérdeklődöm. Kösz szépen!
  • Morinad
    Forintért jelenleg csak egy helyen kapni GTC-t. Mivel az EULA-t nem sérti, ezért azzal nem lehet lebukni. A többi helyen PLEX-t kaphatsz, ami EULA sértő, és azzal le lehet bukni.
  • r4pt0r
    Elvileg a csoda oldalak, megbízhatóak, de úgy hallottam hogy ott is van kis esély a lebukásra.
  • Savage85
    Pfff :S ezt a rablást. Akkor itt is mindenki euróban fizet elő? Vagy ezek a csoda oldalak ahol forintért árulnak GTC-t mennyire megbízhatóak vajon.
  • r4pt0r
    Nem biztos hogy dollárban elő lehet rá fizetni. WoWban is ki lehet cselezni, de ha rájönnek hogy itt él az ember, akkor kap egy pár napos bant. :D
  • Savage85
    Bárcsak már ott tartanék.... Azt akarnám megtudakolni, hogy dollárban hogyan kell rá előfizetni, mivel mindenhol euró van feltüntetve, és hogy pontosan mik kellenek hozzá.
  • Thanatos
    én tudok segíteni, adsz 550mil isk-t ingame, szerzek neked 60 napos gtc-t
    deal?
  • Nethyrrea
    nemküldünk pénzt :P
  • Savage85
    Tisztelet! Aki tudna nekem segíteni előfizetés ügyben küldjön egy MSN címet pm.

THX!
  • evegtc
    uhh basszus rossz helyre postoltam XDDDD
  • r4pt0r
    Hmm szerintem nem sok köze van az EVEhez. :D
  • evegtc
    Sziasztok! Indult egy új Diablo 2 magyar Battle.NET szerver! 1.12-es patch + Retro 2.50 MODal! Részletek: www.DIATRO.uw.hu
  • ollie
    DE vannak sleeperek. :)
  • Jakuza001
    Hat ezt a kerdest sajnos a keszitoktol kell megkerdezned :D
    Ugy tunik az emberiseg az ur olyan szeletebe erkezett a Eve gaten keresztul, ahol nincsenek idegenek, ellenben kialakultak az emberi faj hovatartozasatol fuggoen, kulon csoportok es tarsadalmak.
  • Thanatos
    oks :)
  • MaRee
    Igen, úgy értettem :)
  • Thanatos
    megveszed? mármint előfizetsz rá? csak mert havidíjas...
  • MaRee
    Valami elképesztő a játék, kb 90% hogy megveszem, de felmerült bennem a kérdés hogy miért nincsenek a játékban idegen fajok?
  • Jakuza001
    Priviben kuldd el nekem az email cimed amire regisztralsz.
  • MaRee
    Valakinek van 24 napos trialja amit elküldene nekem?
  • Morinad
    Tekintve, hogy kb 300e ember telepítette már a játékot hiba nélkül, valószínűleg nálad van a gond. A letöltési oldalt megtalálod a www.eve-online.com -on. Máshonnan nem is lehet letölteni.
  • SlaCker
    Segítsetek már. Letöltöm a hivatalos honlaprol a telepítőt és mikor elkezdi letölteni összeomlik a rendszer. Nem a gépemmel van a gond.Van valakinek valami ötlete? Kúrva idegesítő a dolog. :S

Esetleg egy linket adhatnátok.
  • PLaci #4437
    Korábban fogta őt, de most már hajót cserélt, és bekerült a killmailbe...
  • Nethyrrea
    válasznak válasz volt a kérdésedre, csak olyan snassz simán leírni a "sehogy"-ot :)
  • Morinad
    Bár ott a képen szerintem noob ship van, annak van slotja.
  • Morinad
    A shuttle-n az vagy bug, vagy editált killmail. A shuttle-nak nincs semmilyen slotja.
  • Morinad
    Pedig ő nem a kérdésedre válaszolt :)
  • Roger6
    Értem, köszönöm szépen a segítséget. Egy apró kérdés még... Néztem killboard-okat, és valami furát láttam egy képen. Hogy a francba lehet egy Shuttle-ra Warp Disruptort rakni? Link (gondolom bug, vagy valami ilyen)
  • Dns5000
    teljesen mást mondanak
    A salvage sikerének esélyét lehet csak növelni. Vagyis azt hogy 1 ciklus allatt salvigol vagy nem salvigol és akkor megint megpróbálja.
    Szerintem rignek sincs értelne, nemhogy implatnak. Anélkül is elég jó az esely.
    Azt hogy mi lesz belőlle azt nem.Ugyan annyi esélyel lesz semmi, srap metal, vagy rig componens.
  • Roger6
    Király, most ketten kétfélét mondtok. Ez az! De asszem DarkBlade irományát valahogy többre értékelem kicsit.
  • DarkBlade
    Gondolom figyelmesen elolvasod a skillek leírását, és kitanulod azt ami a jó cuccok salvagolásának az esélyét növeli, és persze speciálisan erre rigelsz egy hajót azzal a riggel ami szintén a jó cuccok salvagolásának esélyét növeli, de hogy ne álljunk meg itt, még a karakterednek a fejébe is beleverheted pár implant segítségével hogy ügyesebben kéne ezt csinálnia.
  • Morinad
    Sehogy
  • Roger6
    Értem a poént, csak ezzel nem kaptam választ a kérdésemre. Szóval mégegyszer: a Metal Scraps előfordulásának esélyét hogyan lehetne csökkenteni?
  • Nethyrrea
    kidobod a cargo hold-ból :D
  • Roger6
    Metal Scraps előfordulásának esélyét hogyan lehetne csökkenteni?
  • Hunnenkoenig
    Akkor dupla gyönyör :-)
  • Fenrir
    Mi van ha az anyját hívják Eve-nek? :)
  • Hunnenkoenig
    LoL
    A madafakka eve online fan

• Venom
    hát gondoltam. na majd egyszer :D
  • PLaci #4420
    covops kell