EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A halál csupán a kezdet...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tényleg érdemes vmi bagázs után nézni mert itt egyedül nem sokra mész.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Roger6
Te valamit nagyon félre olvastál, de úgy kb. mindent 😄
A lényeg a bányászat unalmas egyedül és sokáig tart, inkább maradok az agent küldiknél. 😄
A többi mondatod se azt tükrözi amit én mondtam de ezeket lentebb már ki vannak fejtve. 😛
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezért lenne jó ha lenne haver, de nem anyira kedvelt köztük ez a téma, meg aztán maga a játék se olyan egyszerû.
Persze 1x azért csatlakoznék valami nagyobb céghez, azért kipróbálnék valami nagy csatát majd. 😄
En is akit lehet kilovok, mert az fun, de sosem nyultam le senkitol semmit a jatekon belul,tehat azert ezt nem art kulonvalasztani. Persze boven akadnak olyanok is akik lehuzzak a masikat.
Roger6
Tisztában vagyok vele, de haverok nem nagyon szeretik ezt a témát. Más emberekbe én meg nem bízok, ahhoz túl sokat játszottam wowba hogy megtanuljam hogy mindenki csak magért játszik és a többieket ott vágja át ahol tudja. (Igen van sok kivétel ez is tény)
Ezért volt WoWban is csak egy baráti klánunk, felvettük aki be akart jönni, aztán meg mentünk ahova tudtunk, nem is lett T6, de élveztük. 😄
A Heavy Interdictor bubija és szkriptelt Disruptora ellen viszont már nincs menekvés, ott teljesen mindegy, hogy mennyi WCS van rajtad.
Van még pár egyéb megoldás is ez ellen: pl ha ki tudod jammelni (ECM) a célpontot amikor éppen megfog akkor leeshet rólad a scrambler vagy disruptor és elmenekülhetsz. Használhatsz jammer drone-okat is vagy pl Remote Sensor Dampener-t ha messze van az ellenfél, akkor lehet arra esélyed, hogyha rásül akkor annyira lecsökkenti a max. célzási távját, hogy leesik rólad a targeting lock.
Szóval vannak azért trükkök, de a legtutibb az amit lammaer kollega mondott, hogy biztonságos helyen, védelem mellett fúrsz.
A halál csupán a kezdet...
Ha megfogtak, nincs menekves - hacsak el nem ereszt az illeto (mondjuk mert kinyirjak 😊 ) akkor maradsz ahol vagy.
Más:
Nézegettem a jégbányászatot de valami borzalom a hozama vagy csak én nem tudok számolni. 4,5 milla ISK/óra. Hát amire meglenne 1 30napos cucc belehalnék és akkor még nincs plusz bevétel.
Amit még nézegettem Hulkal, elvileg lehet 60 milla/óra 0.0 szektorban. Hát nem tudom ez meg lehet, hogy kicsit életveszélyes egyedül. 😄
Errõl jut eszembe egy kérdés ha blokkolják az ugrást el lehet valahogy menni, van valami ellen upgrade, vagy ilyenkor jön a new ship opció? 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hát nem kellet volna. 😄
Elsõ hiba nem mentettem el hol a kijárat, és elugrottam egy bolygóhoz.
Mondom mind1 nincs itt senki megkeresem kinyomom a scout cuccokat vagy mi a neve, és elkezdtem betájolni (ami a vicces ilyenkor jelezte hol az átjáró csak kijelölni nem lehetett), amikor már 60% közelítéssel megvolt jobb valami player valami nagyobb hajóval bedarált úgy ahogy kell. 😄
Tanulság: frigateval sose közeledjen olyan helyre ami a 0.0 felé van. 😄
Ha rákötsz két monitort egy gépre még alt tabolni se kell... 😊
Ez nem X3, itt nem veszi át az AI a hajód irányítását, ha kiugrasz belõle, és nem lehet neki parancsokat adni. Te kvázi egy "kapitány" vagy, és különféle hajókba szállhatsz bele (hogy milyenekbe, az a skilljeidtõl függ). Egy karakter egy hajót irányíthat, és hiába van akár 30 hajód, egyszerre csak egy lehet irányításod alatt, a többi valamelyik szektor valamelyik ûrállomásán van, ahol éppen hagytad. Ebbõl következik, hogy nem is tudod utánadhozatni a hajókat. Ha teszem azt vettél mondjuk két Battlecruiser és két Battleship hajót Jitában (a kereskedelem legnagyobb központja EVE-ben), és a "bázisod", ahol küldizel, gyártasz, bányászol, akármi, mondjuk Irmalinban van, akkor négyszer kell egy shuttleval vagy hasonló gyors és olcsó hajóval felmenni, majd egyenként lábon lehozni õket. A hajók "összecsomagolva (ilyenkor nem lehet rajtuk felszerelés sem) lehet szállítani teherhajókkal, de egy Battleshipet például csak Freighter (a legnagyobb, capital méretû teherhajó) tud High-secben szállítani (Low-secben carrier is elviszi, de õ nem mehet fel high-secbe).
A Jaku által említett több account megoldás lényege, hogy egy accounton három karakter lehet - de ezek közül csak egy tanulhat! Ez azért fontos megemlíteni, mert innentõl kezdve effektíve hasznos csak accoutonként egy kari lehet (lehet persze alacsony skillû szállítóemberkét létrehozni még, hogy ne a "fõ" kari mászkáljon folyton, veszélyeztetve a drága implantokat, például). Ha több accountod van, akkor vagy két (vagy több) számítógépre lesz szükséged, hogy szimultán játsz velük, vagy pedig egy gép, és ALT+TAB-olgatás a két (vagy több) futó EVE között...
tobb hajot csak ugy tudsz iranyitani ha tobb acountod van es kulon kulon taskokban futtatod a klienseket, ami ugyebar azert nem olyan egyszeru feladat, mivel allandoan taskot kell valtanod.
-GTC-t lehet itthon venni? (mert nem nagyon találtam)
-Lehet e több hajót irányítani mint X-ben (gondolom nem, azért van a cég hogy több ember dolgozzon együtt)
Szoval bizony van koze az ISK es dollar arfolyamahoz. 😄
Ha lesz rá kereslet, akkor viszont fel fog menni az ár, ilyen törvényszerû. Ez nem a CCP hibája, hanem a piacé. Olvasgatva az EVE fórumát, 2006-ban fel voltak háborodva az emberek, hogy egy GTC ára 1 millió / nap környékén tart (ie.: a 90 naposé már a 280 milliót kóstált).
Ez ugyan az, mint minden más ára az EVE-ben. Vannak vevõk és eladók. Amíg lesz, aki megfizeti az árat, lesz, aki megkéri azt az árat. 😊
Ennek semmi köze a dollár vagy az ISK árfolyamához, ennek a kereslet és a kínálat egyszerû törvényszerûségeihez van köze.
Ha alacsony az ar az azt jelenti, hogy egy 30 napos GTC aranal azaz 15 dollarnal, kevesebb ISK-t kapsz, akkor az atvaltohelyeken is alacsonyabb arakat kapsz. Ezert erdemes az arakat feltornaszni igy a ISKT akik penzert veszik dragabban fogjak venni a dollar ISK valtas miatt.
Szerinted az veletlen, hogy 90 napos GTC 1,5 evvel ezelott megvasarolhato volt 300 millioert es most egy harmad annyi jatekidot ado kupon 400%-al tobbet er ? Vajon a dollar is inflalodott 400%-t ?
Vagy az arak kerulnenek 4x annyiba, mint akkor ? A valasz nem.