7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jeffjohnson
    Felvettelek
  • WorldTorrent
    Nah engem is erdekelne egy meghivo, de elobb kerdezni akarnak par dolgot, aki akar kuldeni meghivot : [email protected] vegyen fel msn-re, ha lehet olyan aki majd tud a jatekon belul is segitni es aktivan jatszik:)
  • Nethyrrea
    kíváncsi vagyok visszamegy-e a plex ára...
  • Thanatos
    jah igen, erről megfeledkeztem, bár én még sose próbáltam, de igen érdemes félretenni egy plexet ha van rá pénze az embernek
  • lammaer
    30 napos plex, nem 3 :)
  • lammaer
    Ha veszel ingame a marketen játékidőt (3 napos Plex), azt utána ki tudod "venni" a játékból és fizetési opcióként megjelenik a websiteon az account managementnél (redeemable plex) akkor is, ha lejárt az előfizetésed.

Legalábbis 1 hónapja volt 1 nap ingyenidőm (mert volt némi ISk az accountjaimon), 1 napra beugrottam, vettem plexet, és most ha belépek az account managementbe, a reactivate accountnál a credit/debit kártyák felett ott van ez az opció is:
    ---------------------------------

Pilot License Extension (PLEX)

You currently have 1 Redeemable Pilot License Extension (PLEX) item(s).

By clicking the Confirm button you are agreeing to use 1 PLEX to reactivate your account for 30 days of game time. This will remove 1 PLEX from your Redeemable Items.
  • Thanatos
    jah hát ebbe a hibába könnyű beleesni :D
  • Nethyrrea
    jaja, csak akkor még nemtudtam hogy az eve homlokegyenest másmilyen mint bármelyik másik mmo amit eddig játszottam :D
  • Thanatos
    jah ezt mondom minden újoncnak első egy-két karinak NEM szabad olyan nevet megadni amit majd még használni is akarsz a jövőben... :D
  • Ams
    úgyérted...

a dolgok...

változhatnak?...

• Nethyrrea
    nekemis 2 trial accba került hogy a játék alapjait felfogjam anno :D másodjára anyáztam is hogy ki a fene foglalta le a karinevemet. aztán rájöttem hogy 1-2 évvel előtte már trial accnál megadtam. csakhát annak a belépésére már nem emlékszem :D
  • Jakuza001
    Tegyuk hozza, hogy jelenleg. :D
    Mert ugyebar azt nem tudhatjuk, hogy az evek elteltevel, hogy modosithanak ezen a fejlesztok.
    Tehat jelenleg, csak elfoglalni lehet az ellensegnek, elpusztitani nem.
  • csapblue
    Úgy hallottam a Hun-os alli lerakott egy Outpostot. Amennyire tudom, azt nem is lehet elpusztítani, szóval egy olyan tárgy ami végleg ott is marad és játékosok építették!
  • BEAST #4726
    Anno az elso trial accountommal csak korulnezni mentem, de nem sokat ertem el vele, ezert kesobb kezdtem masikat amikor mar nagyjabol tisztaban voltam a dolgokkal, meg jol korbekerdeztem az embereket. :D
  • XenHai
    Én most akarok neki állni komolyabban.
  • Jakuza001
    Tegnap es tegnapelott ismet kiujultak a harcok.

Eloszor X-7ben, majd utana 0-YMBJ-ben lett csunyan elfenekelve az Southern Coalition.

0-YMBJ
    366 Ships killed (41B ISK) 73 Ships lost (6.75B ISK)
  • Thanatos
    jah ha foglakozol vele és van aki segit (nem isk-val, inkább tanácsokkal) akkor simán
  • WorldTorrent
    ertem, akkor majd lehet jobban belevagok es megprobalom egy trial + 1 honapot kifizetek es annyi ido alatt ossze szedni 300 millat
  • Thanatos
    igen, de ugy csak forumon lehet gtc-t venni, ami cserébe 60 napos, és 600mil körül vesztegetik..., ergo erre érdemes figyelni hogy maradjon a karaktereden min 1 60napos gtc-re való isk
  • WorldTorrent
    Ja es ha van a karakteren mondjuk 400 millio es mar le van jarva a havidij akkor is ki tudod fizetni ISK-bol ? ha pl. nem tudsz jatszani 2-3 hetig es lejart kozbe
  • WorldTorrent
    hat engem is erdekelne a jatek csak lehet en 2-3 honap alatt se tudnak 300 milliot ossze szedni :p
  • Thanatos
    attól függ kinek..., kezdőnek trial karival jó ha összejön egy hónap alatt (és akkor van érzéke hozzá... :D), egy profi a 14 napos trial alatt összehozza a gtc-re valót, ha meg nem trial már és van tőke egy nap alatt is simán össze lehet hozni pl tradeléssel nagyobb erőfeszítés nélkül
  • Torzonborz
    csináld meg a tutorialokat. abból az alapokat el lehet sajátítani + kapsz hajókat , modulokat , skilleket meg némi isk-et ( 2 milla lazán összejön belőlük ).
    na meg a nagy ISK könyv olvasgatás is ajánlott. :)

ja és joinolj a hun csatira ott nyugodtan lehet kérdezgetni . :)
  • XenHai
    Torzonborz megelőzött .
    Van aki most játszik kéne 1 kis in game help elégé bonyolult most a game még nekem...
  • XenHai
    Lehet in game pénzből fizetni havi díjat lol??..
    Mennyi idő azt ki farmolni kb?
  • Jeffjohnson
    Olyan 300 millió körül van
  • WorldTorrent
    mennyi ISK a havidij ?
  • ollie
    Elküldtem. Így most 3 hét trial lesz, és ha előfizetsz a végén, kapsz tőlem némi játékbeli pénzt (150 millió ISK-et).
  • XenHai
    [email protected]
  • ollie
    Adj egy email címet.
  • XenHai
    Üdv valaki meg tudna hívni a gambe?Úgy hallatom hogy akkor több a trial idő .
  • Jakuza001
    "Nem voltál tegnap, nem voltál tavaly, nem voltál egyik RL találkozón se, hogy ezeket az okosságokat szemtől szembe is elmond, úgyhogy kb nem érdekel."

Te most viccelsz ? :D Inkabb keressetek a kemet az alliancetokban tovabb. :D
  • AdamusTorK
    Írj amit akarsz. Nem voltál tegnap, nem voltál tavaly, nem voltál egyik RL találkozón se, hogy ezeket az okosságokat szemtől szembe is elmond, úgyhogy kb nem érdekel.

Egy dologban igazad van: hülye voltam, hogy vissza néztem erre a fórumra.

Na pá.
  • Nethyrrea
    natessék. elmegyek nyaralni erre felpörög itt az élet.

tegnap mentem volna, ha nem épp focimeccsen ültem volna a fradi stadionban :D
  • Jakuza001
    Dehogy leszakadtal, az a szemet panda ledosolt :D Ez igy sokkal eredetibb kedves Adamus. :D
    De johet a terv jo volt, csak hat megsem mukodott mert jol seggbe rugtak titeket, mert jo nagy balfaszsagot csinaltatok. Ennyi nem kell ragozni ezt a mar megint a balszerencse, ami csak akkor kisert amikor csatat veszitunk, vagy pedig jon az a szemet ellen mar megint csalt.
  • AdamusTorK
    A sok NC propaganda mellett azért igazán megemlíthetted volna Jaku, hogy a kevésbé függő arcok - mint én is - a patch elhalasztása ellenére ma este ott lesz a magyar EVE játékosok nagy találkozóján Budapesten.

De, hát te írtad már, hogy borozol (annak ellenére, hogy egy ilyen helyen biztos van bor is) gondolom nem találkozunk. Kár, pedig most már igazán megismernélek, vagy legalább egy arcot párosítanék a mondataid mögé mert sosem foglak megérteni.

Hogy visszatérjünk a témára: a "Max 1.02" lehet, hogy befullad, lehet, hogy nem, de a történtek alapján a vak is észreveszi, hogy nem úgy haladnak a dolgok ahogy kellenének és hamarosan ismét fordul a kocka.

Tudod az a szép ebben a játékban, hogy semmit nem lehet előrevetíteni, mindig változatos és új kihívások elé állít.

Én csak arra szeretnélek kérni, hogy ha már a nevem, illetve a nevünk megemlíted, akkor lehetnél körültekintőbb is az információk felhasználásával.

Fogjuk pl azt az eseted amikor FC-nk, Amergint írod le. Nos, abban a szituációban én vittem a ganget, és tudod mi történt?

Nem persze, hogy nem tudod. Egy tudatlan ember elmesélte neked, valszeg másodkézből, merthogy azt a tényt már elfelejtette közölni, hogy az FC kliensét hazavágta az egyik hajó modelljét és a hirtelen jött szituációban az az ember aki a csatornákat figyelte nem tudott elég hamar reagálni. Utána ügye átvettük a hibákat, de ahogy mi is, most te is nagyon jól tudsz okosnak lenni.

Mint pl akkor amikor azt mondod, hogy RAX-os wreckek vannak a kapun és miért csak az egyenként szállingózókat küldjük seggbe.

Höhö... tán azért mert erre kértek minket.

Szeretnék gratulálni neked ehhez a fórumhoz - remélem itt sokakat eltudsz még hülyíteni a félinformációból kreált tényeiddel.

További jó kockulást.
  • AdamusTorK
    De jó, hogy írod ide ezeket a reportokat. lol
  • Jakuza001
    Elkezdodott ami varhato volt a fiasko es a deli esemenyek utan.
    Atlas hagyja el eloszor Eszakot, a hajnali aliance mailjuk alapjan.
    Azt hiszem az invazios terv a kudarc szelere sodrodott.
    Sebaj majd egy ev mulva johet az uj verzioja a Maxfail 1.03
  • AdamusTorK
    hmmm, NC túltengést érzek ezen a fórumon.....
  • Jakuza001
    Comment :D