7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • BEAST #1179
    nem azt irtam hogy dx10 kell hozza , hanem azt hogy mire a dx10es dolgok elterjednek majd lesz kisebb rancfelvarras.
  • Fenrir
    Nem tudom, hogy miért kell ehhez dx10 mikor már most is vannak olyan highend dx9 videókártyák amiket maximálisan nem tudna kihasználni. Amúgy valószínüleg vissza fogok térni 1 hónapra a játékba megint, lenne kedvem kicsit stealth ship-ezni :)
  • Herold
    Inkább a bolygófelszínre leszállás lehetőségét csinálnák meg, de ez sztem ha lesz, akkor is csak az EVE2-ben.
  • BEAST #1176
    hat szerintem iden nem lesz bejarhato urallomas , majd a dx10 es azt kihasznalo vga-k elterjedese utan biztos megejtenek egy kisebb "rancfelvarrast" , de ebben nem hinnem hogy benne lenne a bejarhato urallomas ... a tavalyi fan festen jelentettek be hogy tervbe vettek , sajnos nem hiszem hogy ez par honapos munka lenne :o
  • Fenrir
    Semmi bajom sincs vele, csak régebben már volt olyan porhintés, hogy mégjobban felturbózzák és az űrállomások rendesen bejárhatóak lesznek, nah erre lennék kíváncsi pl.
  • BEAST #1174
    ez engem is erdekelne , nekem tokeletesen megfelel a grafikaja ... inkabb a serverek stabilitasan dolgozzanak meg egy kicsit :)
  • Herold
    Mi nem tetszik a grafikán?
  • gvarga12
    talan iden + lesz
  • Fenrir
    Kb mikorra várható a grafikai ráncfelvarrásos peccs?
  • Culram #1170
    Ehehe :D
  • gvarga12
    hehe fenyceruzaval mutogat :)
  • BEAST #1168
  • DonnieBrasco
    És milyen evezővel evezel? (bocs::))))

DB
  • BEAST #1166
    hajra ... most hogy szunetel a wow egy ideje enis evezek xD
  • DonnieBrasco
    Na, így pár évvel azután, hogy megnyitottam a topicot, végre el is kezdek játszani a játékkal :))

DB
  • Curze
    És válaszd inkább a timecode vásárlást, előfizetés helyett. Azt beszerezheted más oldalakról is dollárét, nem kell euróban fizetned. A mostani árfolyamok mellett 800 forint körüli a különbség!
  • Carlos
    Köszönöm!
  • TasManXT
    kb 5000 forint az első aktiválás, 30 nap játékidővel. Utána 14.95€ havonta, ha több hónapot fizetsz, akkor olcsóbb.
  • Carlos
    Lenne egy nagyon lámer kérdésem, amiért előre is bocsánatot kérek!
    Mibe kerül a teljes játék, mit kell tennem, ilyesmik.

Csakmert kipróbálnám a 14 naposat, de ha nagyon drága, akkor neki sem kezdek... :D
  • Repiv
    Nekem pl ha az antialiasing be van kapcsolva a catalyst-ban akkor az EVE-ben max 1 fps-em van. ha ki van kapcsolva akkor 100...

Nézd meg esetleg nincs-e bekapcsolva. A catalistban lehet profilokat is csinálni szal eve-ezés elött egy gombnyomással kikapcsolható.

az utóbbi időben több ati videokártyám is volt és mindegyikkel tapasztaltam
  • Herold
    Dolgozz meg érte.
  • Alwares
    Aki megtudná ajándékozni az egy hetes kariamt olya 200 millió ISK-val az csak szóljon!
  • Valen
    pl. másik video driver :)
  • Igoor
    Sziasztok!

Nekem technikai kérdésem lenne? Itthon is meg a melóhelyen is ugyanolyan gép van, kivéve a videokártyát. Itthon egy 9800pro radeon, bent meg valami régi gforce. Na most itthon az EVE 2-3 másodpercenként vagy ha történik valami esemény (célzás, robbanás, stb) "rángat", megáll. Egy egyszerűbb csatát se tudok lenyomni mert játszhatatlan :(
    Bent meg semmi, tökéletesen fut... itt már odáig elmentem, hogy újrahúztam a rendszert, alaplap, videokártya drivereket, raktam csak fel, és az EVE-t. ugyanaz mint elötte. a Sandra-val tesztelgettem, és semmi említésre méltó eltérés nem volt a hasonló konfigokhoz képest.
    Jó lenne megoldani a dolgot, hogy ne csak munkaidőben tudjak eve-zni ;P
    Esetleg talákoztatok már ilyen "akadgatással"?

köszi előre is:Igor
  • freeman07
    Tudom, hogy van trial, ki is próbáltam, csak kicsit sokallom érte a pénzt. Bár lehet előfizetek rá, majd meglátom.
    Mennyibe is kerül?
  • lammaer
    Hogy lásd nem csak negativ emberek vannak a témában :) itt egy kreativ komment:

EVE-FAQ

A 2 hetes trial ingyenes, próbáld ki és még tört szerver sem kell :)
  • Herold
    De, itt találhatsz tört magyar szervereket.
  • Fenrir
    Ez nem az a játék, bye...
  • freeman07
    Sziasztok!
    Nem tudtok magyar tört szerverről véletlenül?
  • Herold
    Dombornyomott bankkártyával tudsz accountot hosszabbítani.
  • Alwares
    Ugy tudom magyarországon nicsen dobozos verzió, csak elöfizetni lehet bakkártyával vagy valamelyik másik megoldással...
  • psicho
    Sziasztok, egyelore trialon vagyok es beleszerettem a jatekba. Azt vagom hogyan kell full accountot csinalni online, de arra gondoltam talan lehet kapni collector's edition-t illetve dobozos verziot valahol, ha egyaltalan van meg ilyen.
    Nezegettem par boltot de sehol nem talaltam. Ha nincs mar az sem gond, csak szerettem vona par extra cuccot, hogy tudjam olvasgatni lefekves elott is :)
  • Herold
    Várd meg a Star Trek Online-t, bár az sem lesz ingyenes.
  • WOLF3x6
    Kösz, nekem egy kicsit bonyolult az X3, a 14 napos EVE Online próbaverzió annyira nem volt az, mondjuk nem használtam ki teljesen.
  • BEAST #1145
    pl az x3 =)
  • WOLF3x6
    Tudnátok nekem mondani egy ehhet hasonló játékot? Valami ingyenes kellene, az sem baj ha nem Online.
  • lammaer
    Game Time Code-val egyszerűbb és óccsóbb.... ott a valen által adott linken megtalálod a menetét,
  • [Jakuza]
    Akkor fizetsz amikor kedved tartja.
    Bankkartyaval befizetsz egy honapot, majd a folyamatos fizetesi modot kikapcsolod a jatek honlapjan. Igy amikor lejar a befizetett honap, nem vonja le automatikusan az oszeget a szamladrol.
  • Valen
    Itt nézz körbe
  • ramolito
    Ha lehet igazán írhatna valaki a fizetési módzserrol. Lehet olyan modon fizetni hogy ne kelljen bank kontót csinálni hanem csak valami egyszerut. Nem szeretnék havonta fizetni csak amikor van kedvem és pénzem akkor egy hónapra felmenni és jáccani sz´òoval hogy ne kelljen folyamatosan fizetni ja és ne linkeket adjatok hanem tapasztalatra vagyok kíváncsi.