7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • DeviloftheHell
    inkább a hülye egy hajomat 15 milla cucca rajta már elvesztettem ott rámtámad két kaloz két drake-el tetüje a torpedoival+ a warp blockoloval
  • Herold
    Te a bátor - vakmerő - felelőtlen - ostoba vonalon hol helyeznéd el magadat? (Nem sértésnek szánom, sőt grat a 0,4-es sikereidért).
  • DeviloftheHell
    hát most vadásztam össze 800E két 0.4 es sectorban
    sokat nem értek a 7 ezres pajzs ellen de eléggé sok heavy missile-t kell rájuk löni fene beléjük és ezt a nyamvat defender missile-t nem tudtma kirpobálni mert egyik sem rakétával lött a két tetü kalozt meg nem találtam amelyik elöször szedett le azért 0.3 as sectort ugy találtam hogy 0.0 án átkell menni hozzá azért azt nem vállalom be
  • Culram #1296
    igen, 0.6 alá nem menj le kalózt vadászni ha még nem jáccottál vagy egy évet. Nem nagy hajók az igaz, de lehetnek... Tudod: Kicsi a bors, de erős, vagy nagyok a barátai.

A másodlagos skillek (harmadlagos, negyedleges) is fontosak a hajó irányításához, vagyis anélkül nem tudod őket vezetni. Ez minden skill igényre vonatkozik.
  • gvarga12
    az max a clonja araig megy fel szerintem

a deffendert felejtsd el

a kalozok valoban nem jarnak nagy hajokban wolf ranis crow :) de majd meglatod hogy kapja szet egy ilyen a cruiseredet

nem veletlenul mmondta itt valaki hogy 0,6 ala ne menj :)
  • DeviloftheHell
    na a kalozokat irtom ha meglátom 2 tetü rajta is van a listám amelyik leszedett tegnap amugy ezek a defender rakéták maguktók bemérik a célt és lö?

a másodlagos skillek a hajoknál jelent vmit hogy engedi e használni vagy csak az plus hozzá? pályázok egy battlecruiserre aztán megyek 0.4 alá kalozt vadászni egész szép pénz fizetnek egy kettöért és ahogy néztem nem vmi tul erös hajokkal mennek inkább csapatban
  • maniac001
    japán feje van*
  • maniac001
    Na csináltam egy Caldari Acurat. jaoán feje van :P
    Még nem tudom milyen új hajót veszek. ma még bányáyzom és agentezek. Kicsit gyakorlom a NeoCom használatát is. Az új dolgok ráérnek még.
  • Culram #1291
    Amíg trialozol, és új karit szeretnél indítani, szerintem jobb lesz ha tanulmányozod a skilleket. Mindegyik skill két fő képességtől függ. Ezek határozzák meg mennyire gyorsan tudod megtanulni az adott skillt.

A hajón figylej a kapacitásokra. Energia, CPU, és ugye az engedélyezett felrakható fegyók, raksivetők. Bár jobb ha előveszel egy kis szótárt, mert néha kell egy kis angol tudás. De egy kis gyakorlás után minden menni fog.
  • maniac001
    Ok köszi. De elég sokat fogok bányászni is, de gondolom ez arra is jó.
  • gvarga12
    Caldari Acurat szeretnel te csinalni mar latom
    hacsak nem vagy a pew pew meg a dur dur hangeffektek szerelmese :)

komolyan : perception willpower, int mem es charisma az utolso amire szukseged leszen :)
    per will a hajo fegyver meg hasonlo
    int mem az EW meg science
    a charisma meg a legkevesebbfele dologhoz kell

ez a sorrend a legdurvabb carebear szerint is betartando :)
  • maniac001
    Ok. Na indulok headsetet vagy legalább egy jobb mikorofont venni. Addig létrehozok egy karit trialon és majd valszeg azt folytatom ha lejárt a 14 nap. Lényeg hogy nem csak bányászni/kereskedi akarok hanem harcolni is (NEM kalózkodni). Úgy gondoltam hogy memory-intelligence-willpower-carisma lesz a prioritás sorrend. Ha mást javasolsz írd ide, mert estig legalább a tutorialt végig akarom tolni. Köszi szépen.
  • Fenrir
    Vissza kéne már néznem a játékba egy kis covert ops-os Nemesis mókára :)
  • gvarga12
    Deuvox/AngelEdina , Wings of Turul szoba
  • maniac001
    Köszi. Milyen néven kereshetlek ott?
  • Herold
    Hát kezdőként 0,6 alá nem kéne menni.
  • gvarga12
    ajanlom az oldalt figyelmedbe :)
  • maniac001
    Mi a ventri cím, pass és IP?
  • DeviloftheHell
    wazz leszedett két tetü kaloz átkozott warp block gecik 15 milla cucc volt a hajon plus a cirkálo 3 millás ára
    szakadjanak meg
  • gvarga12
    ventrilo :)
  • maniac001
    Vettem egy fregattot. Örültem. A kezdő hajómról átrakom a gatlingot meg a bányász lézert. De nem lehetett. Egy slotba vagy a gatlingot vagy a bányászlézert. Pedig van egy olyan jelű üres slot mint a bányáz lézeré (ugyanolyan mint a gatligé. Szóval 2 olyan slot van de csak az egyikbe enged pakolni. OMG nincs ezekről valami magyar nyelvű leírás? mert így elég gáz és érthetetlen.
  • maniac001
    Na megtvan a fegyver dologra a megoldás. Autorepeat-re kellett állítani. Egyszer kiadom a tűzparancsot és megy a móka. Viszont annyira nem vágom az angolt ahogy kéne. Ezért nem tudom, érdemes-e belekezdeni. Pedig veszettül tetszik.
  • Culram #1277
    Asszem valahol belehet állítani hogy lőjjön a fegyó. De szerintem alapból úgy van. Meg azért számít mennyi nafta megy a tárba.

Hasznos dolog a térkép. Annak van egy Search füle. Benyomod hogy milyen rendszert keresel, és kiadja az utvonalat. Személy keresésére okosság amit az előttem szóló közölt.
  • gvarga12
    a Neocom-on People & Places -> Search

es itt a legordulo menuben lehet sok okossagot talalni nem csak csillagrenszer hanem sok okossag :)

de ha tenyleg tanulni akarsz akkor gyere fel este a vetrillora
  • maniac001
    Hmmm. Akkor továbbá...
    Ha megtudom hogy amit keresek az az XY rendszerben van, gogy találom meg az a rebdszert? Van valai rendszerek listája?

Meg lehet oldani hogy az ellenre kiadni egy fegyverből a tzparancsot és onnantól lövi? Mert most minden lövéshez meg kell mnyomni a fegyver gombját és nagyon fárasztó 2 óráig F1-et nyomkodni.
  • gvarga12
    1. hasznos lenne kuldi neve, sok ilyen hasonlo kuldi van es igy a fene tudja melyik az :)

2. hasznos meg a map is ilyen esetekben

3. igen empire elegge kong mostanaban, remelem hamar behozzak hogy a belteket is scanelni kelljen, igaz azt is bemakrozzak az okosak :)
  • lammaer
    1 - Nincs valamelyikben roncsban egy key? Úgy rémlik a tréningnél kellett ilyesmit csinálni: kilőni egy overseer nevű hajót, kipakolni belőle a keyt és akkor tovább lehet menni... esetleg nincs valami kapu ami továbbvisz?

2 - Át kell menni abba a rendszerbe ahol az állomás/npc/bolygó van. Utána már benne lesz a jobbgombos listában amit keresel.

3 - konfiguráld át az overview-t hogy mutassa az aszteroidákat. (úgy rémlik gyárilag is van egy olyan beállitás ami mutatja az aszteroidákat).
    Egyébként megtörténhet olyan is, hogy egy beltet totálisan lepusztitanak a játékosok (ha egy 6-8-10 fős cég fúr, hamar kinyirnak egy beltet, de a kinai makróbányászok is járhattak arra) és azért nem találsz semmit. Ilyenkor pár napot várni kell és újraszületnek az aszteroidák.
  • maniac001
    Na van ám kérdésem. Előljáróban annyit hogy a 14 napos triallal tolom egyenlőre. Tréning...
    1. Egy ugrókapuhoz kellett meni, ott kinyírni 3 kalózt. Ok. Aztán a kapuval egy másikhoz, ott több kalózt kellett kiynírni. 6-ot. !-et lelőttem, maradt 2. Király...Aztán jött még 3. Mire irtottam és 2 aradt, megint jött 3 és így tovább a végtelenségig jöttek. Hogyan tovább? Akármennyit kinyírok, újabbak jönnek és nem enged tovább.

2. Ha meg akarok egy obektumot (bolygó, NPC, állomás stb.) találni, hogy kell? Ha pl. nem is abban a rendszerben van és a Overview listában sincs. Hogy találom meg?

3. Ha keresni akarok pl. scordite- tartalmazó aszteroidát hogy találok olyat? Elmentem próbaképp egy asteroid belt-hez de ott egy darab aszteroida nem volt. Szóval ez a keresés nem megy.
  • DeviloftheHell
    biztos trial 14 napos :)
    akkor jó mert nem veszik el 6 nap folymatos játék eredménye
  • gvarga12
    3 honap mulva is meg lesz a trial acc. egyebkent tuti olyan jot csinaltal ?
  • Culram #1269
    Vannak magyar játékosok aki HUF-ért adnak neked GTC kódot. Én mindig így csináltam. Átultam neki, ő meg küldte a kódot. Kölcsönös bizalom és működik minden.
  • DeviloftheHell
    lehet vhol ebben az országban kapni kártyát a játékhoz?
    átkozott bank 3 hét mulva küldi a bankkártyát a fene a sebességükbe
    elveszik a trial accunt enyni idö alatt teljesen?
  • lammaer
    Hát, a nem aktiv accountos tanulás az úgy működik, hogy ha egy skill lejár akkor - mivel nem tudsz belépni újat beállitani - nem folytatódik. De az a skill amit a lejárás előtt állitasz be (mondjuk az utolsó napon egy cruiser 5-öt) az szépen pörög nem aktiv accountnál is.
    Ez tuti biztos igy van, én sokáig toltam úgy hogy 1 hónap aktiv játék után tartottam 2-3 hét szünetet. Azalatt mindig ment valami hosszú skill...
  • DeviloftheHell
    thx
  • gvarga12
    Account Services

alatt talalod
  • DeviloftheHell
    hol van az a opcio ahol isk ért lehet venni a napokat?
  • gvarga12
    nekem tok mindegy, en az egyiket euroban a masikat dollarban fizetem
    a dollar atvaltasa dragabb szal kb. ugyan annyira jon ki a 2 acc.

ne aggodj a bank megoldja hogy ne legyen olcsobb
  • DeviloftheHell
    gondolom azt még trial accunt alatt nem fogják engedni
    ha engedné a tetü renszer trial alatt képezni a bányászhajohoz valot akkor egy nap alatt meglenne anyni nem pedig scak 3-4 milla egy romboloval meg nem megyek vadászni
    azért szemétségnek tartom hogy euroban is ugyananyni meg dollárban is holott a hét elején mikor néztem az euro 260 környnékén van a dollár meg 180 ft környékén
  • gvarga12
    nezd meg a weboldalt a hivatalost ott van a fizetesi opcioknal ha jol csalodom
    es annyi amennyiert eladjak neked, 30 nap 150 milla korul jar
  • DeviloftheHell
    isk ért hogy lehet aztán menyniért?