7619
-
Zenty #1139 Igy elsőre a leírtak alapján elég garázs projektnek tünik,de azért remélem össze jön nekik föleg ha nem annyira havidijra helyezik a hangsulyt :) -
pedrohsi #1138 Sziasztok,
szeretném felhívni a figyelmeteket egy készülő sci-fi MMO játékra, ami még igen korai stádiumnál tart, de igencsak érdekes lesz, ha elkészül. Hasonló mint az EVE, csak a kézi irányításra helyezi a hangsúlyt, és teljesen mellőzi a skilleket és szinteket. Vessetek rá egy pillantást, megéri.
Hivatalos honlap: fl-tw.com/Infinity/
Magyar oldal: infinity.wwiionline.hu/ -
#1137 hehe en ezt inkabb megtartottam szuvenirnek :) -
#1136 =D -
#1135 Szeretek fontos és hasznos küldiket csinálni. :)
-
#1134 Főratyi, ha kérhetném! ;) -
#1133 mondtam hogy ratyi vagy :D nah majd remélem összefutunk valamikor xD -
#1132 Akkor véged, mert én az Amarr Birodalmat választottam! :D
A játékban Fritzhun néven rontom a levegőt.
Köszi, a csatit majd beizzítom este. :)
-
#1131 hello ratyi :D:D énis nemrég kezdtem a trialt és Gallente lettem :P -
#1130 pl a hun csatin sok magyar van :)
vagy ott a ventri ha felmesz hun csatira ott lathatod a serverinfot
egyebkent a WOT pl. GQ2S-8 ban lakik Paragon Soulban
(nem tudom ajanlani az ideutat nooboknak elegge halalos :) )
fajt egyebkent nem preferalunk de a Caldari-Deteis asszem ez a nevuk
(uj karik a jobb szelen) a legjobbak 3 charisma miatt -
#1129 A magyarok melyik "fajt" szokták preferálni, illetve hol lehet összefutni velük?
A trial alatt azért jól jönne pár falubéli lögény, hátha megtetszik a stílus...
Az eve-online.hu-n már néztem, de nem találtam erre utaló infót.
Ha valaki tudna publikus TS-címet mondani, azt is megköszönném.
-
lammaer #1128 jóvanmá, te lottókirály... 125 millás loot-ot nem mindennap lő az ember :)))))
-
#1127 eve-online.com -
Kaziking #1126 nos szertném megcáfolni nem lehetetlen összeszedni, nekem sikerült. :)) igaz hatalmas mákom volt. -
Maksi #1125 Valaki tudna adni egy linket, ahol Trial kulcsot találhaték a 14 napos próbajáték regisztrációjához? -
Maksi #1124 Srácok, számomra újdonság ez a játék, most hallottam róla először.
A Freelancer-t imádtam, gyönyörű grafika, remek hangok, ésirányítás, hatalmas univerzum...stb
A kérdésem az lenne, hogy miben különbözik ez a game a Freelancer-től? Azt tudom, hogy MMORGP, de ezenkívül miben jobb, vagy rosszabb.
Mennyi a játék, és mennyi a havidíj? -
Kiado #1123 Cserélek WOW accountot EVE-re. Bloodscalpon lvl 60-as ud mage, a többi karakter elhanyagolható. -
lammaer #1122 Jaja, Thorax az kell, csak ahhoz meg skill kell :)
Frigate 3 van még csak, a 4 az meg pár nap. Jó az a destroyer az én szintemen, az Lvl1-es agenteknél :) Nincs kihívás, ha kellő távolságban (20+ km) tartom az ellenfeleket.
Tegnap bevitt egy srác a saját LVL2-es küldijére, assault shippek közé. Őt lőtték, ém meg nézegettem meg 30+ km-ről csipegettem az armorjukat :)
Braveheart, szerintem te is keress egy társaságot magadnak. Csatlakozz a HUN (channels, create/join, oda beirod HUN) csatornára, ott vannak a magyarok. Vannak kezdők is (mint pl én) és van aki keres társakat is. Ez a játék egyedül nem igazán jó, azért is MMOG.... ha egyedül akarsz ilyet nyomni, arra az X3 szvsz jobb :) -
#1121 igen na azt nem lehet, mert a noob hajokat ki kell loni 0.0 ban :)
es nem meg shuttleban sem lehet nezelodni -
Braveheart #1120 nem akarok én berobbanni 4 battleship közé csak messziről nézni a meccset :) -
#1119 lammer : neked Thorax kell :)
brave : szerintem nem unalmas a jatek, de embere valogatja
egyebkent noobkent nem celszeru nagyon kapaloznod mert mindenhol ki fognak loni :) -
lammaer #1118 szerintem gametime card-ra gondolsz... a webkártya meg egy olyan bankkártya, amivel csak és kizárólag a neten lehet fizetni, hozzá lehet rendelni meglévő bankszámlához, viszont lehet kontrollálni hogy ki mennyit mikor szipkázhat le.
Sajnos a meglévő MKB kártyám visa electron, igy azt nagy valószinűséggel nem fogadja el a ccp.
A nagy csatákat szerintem a 0.0-ban kell keresni, úgy olvasom ott gyomrozzák egymást igazán a playerek, kisebbek talán lehetnek a 0.5 alatti rendszerekben is. Oda meg newbie-ként nem kéne még lemenni :)
De ezt majd a pro-k pontosan megmondják, ez csak elmélet az eddigi olvasmányaim alapján. -
Braveheart #1117 webkártyát? azt hol?
amúgy merre érdemes menni hogy egy kis harc is legyen? nem csak ilyen 1-2 hajóra gondolok, hanem rendes csatákra... -
lammaer #1116 Én teljesen bekattantam, ma is hajnali 3-ig voltam fenn (fél 7-kor kelés :) ) és hajkurásztam a deadspace-ban a kalózokat meg droneokat. Bányászatra egyenlőre nincs hangulatom, az nekem túl uncsi és nem annyira kifizetődő az én szintemen, kereskedéshez meg kell pénz és piacismeret (4 nap után az nincs még), szóval maradtak az Agentek meg a DED-ek.
Egész nap olvasom a fórumokat, most épp a Catalyst elméleti felfegyverzésén dolgozom, hogy este már kész tervekkel menjek játszani - azt hiszem az EVE-ben ez a legfontosabb, a tervezés, mivel túl nagy a játék (minden téren :) )
Szerintem a trial időszakot egyedül töltöm el, utána meg keresek egy corpot.
Hétfőn nekiállok webkártyát gyártani... :)
-
Braveheart #1115 Na emberek, 1 napi intenzív trial után kijelenthetem, lehet elhamarkodottan, hogy unalmas a játék. Voltam fighter (kb ha 4 kalózt szedtem le, mást nem láttam) és voltam miner, ez jobban jövedelmezett de a 3-4 forduló után meg lehetett unni. Összesen egyetlen egy ellenséges játékossal találkoztam eddig egy 0.4-es szektorban, nekem fregattom volt, neki cruisere, de elmenekült mert a miután visszalőttem rá a sentry turretek segítettek nekem. Nagyobb hajót kb 2-t ha láttam, játékost meg alig. A fejlődési rendszer nagyon érdekes volt elsőre, hogy órákat kell várni, de ez tetszik. Csak nekem nincsenek hónapjaim játszani, sztem a 14napos trial nem sok mindenre jó. Persze arra igen hogy belekóstoljunk, de sztem arra meg nem elég. Nah ennyi hirtelen. -
lammaer #1114 Egy szakmai kérdés: most tervezek destroyert venni (Gallente / Catalyst) és van egy olyan paramétere hogy "turret hardpoint: 8".
Namost, a hi-slot-ok száma is 8. Ez akkor azt jelenti, hogy erre a hajóra a hi slotokba csak és kizárólag turreteket tehetek? -
#1113 kiado
lvl 1 kuldik :)
es a kov hajod valami cruiser pl MOA aztan meg ferox szerintem arra hajts ra
meg a nehez raketakra -
Kaziking #1112 Hát én ua a nevet használom mindenütt tehát EVE-ben is Kazi king vagyok -
Kiado #1111 Kicsit segítsetek plz :)
Van egy krestrel (remélem jól írtam) fregattom és rakétáim, általában 0.5 és 0.6 ban ölöm a kalózokat, de a probléma, hogy a cuccokat, amiket dobnak alig lehet valamennyiért piacradobni/eladni. Mi legyen a következő hajó és hogy gyűjtsem rá össze a pénzt? -
lammaer #1110 Milyen néven toljátok? (én Szabfer) -
Braveheart #1109 Na elkezdtem én is a trialt, caldari vagyok, elég bonyolultnak tűnik így elsőre a játék. Asszem ma csak repkedek ide-oda, aztán ha képben leszek már akkor jobban belevetem magam. Megyek is vissza, mindjárt lejár az 1 óra maintance. -
Kaziking #1108 Na sokáig tartottam magam hogy nem kezdem el (x2-x3 alapján gondoltam nem fogom tudni 1 ideig abbahagyni)(meg nem akartam előfizetni), de 2 napja rávettem magam és elkeztem nyomni a trialt. Mint ahogy azt előre sejtettem ebből hosszú lélegzetvételű game lessz . -
FLeK0 #1107 Itt. -
Braveheart #1106 Sziasztok! Most töltöm a clientet meg a patchet, trial accountot hol lehet igényelni? Vagy le van írva a játék honlapján? 5 percig kerestem nem láttam. -
lammaer #1105 Legalább van benne kihivás :) -
#1104 erősen tendál a 0-hoz sőőt misson impossible :)
noobként meg pláne -
lammaer #1103 Öööö... gondolom aki a 0.0-ban bóklászik, annak ez már nem összeg... de szerinted trial időn belül van esély ilyen összeget egyedül összeszedni? -
#1102 Igen, lehet isk-rt játékidőt venni. Nem hivatalos, de nem tiltják.
100 millát 0.0-s rendszerben 1 óra alatt kibányászol, vagy ki NPC-zel.
1.0 és ekörüli rendszerekben Agentezéssel is megkereshető, bár nem 1 óra alatt, hanem 1 nap alatt. 1.0 körüli bányászattal 1 hét 24/7-ben fúrva :)
-
lammaer #1101 Időközben úgy néz ki, el is buktam :) Szóval most olvasom, hogy olyan 100m ISK-ért tényleg lehet szerezni 30 napos játékidőt... hogy aztán a 100 milka befér-e egy trialba.... -
lammaer #1100 Na, erre befizetek hogy igaz-e... szvsz a CCP csak maga alatt vágná a fát, ha lenne ilyen opció. Fizess ember :)