7619
-
maniac001 #1219 Próbálok a triallal regisztrálni, de username-re AKÁRMIT írok be, foglaltnak észleli akkor is, ha értelmetlen szöveget írok be. -
#1218 na mindegy körülnézek a hivatalos oldal fórumánn hátha talállok valamit ezzel kapcsolatban. -
Culram #1217 Hát erre nemtok mit mondani, én nem találkoztam még ilyennel. -
#1216 Bocsi ez én voltam csak uncsihugom volt bejelntkezve a fórumra a gépemen és elfelejtett kijelentkezni o_O -
Sith Riana #1215 De már megy. csak azzal van gondom hogyha ojan másfél óra osszáig megy a játék anélkül hogy kilépek és ha 2 órás játék utánn kilépek vagy lost connectiont kapok akkor nyom egy restartot a gépemnek.
Na erre nemtalállok választ hogy miért csinálja. ha 1 órát játszok és kilépek akkor nincs semmi gond. -
Culram #1214 http://www.eve-offline.net/
Itt láthatod ha a szerver online van e. Ha igen és te nem tudsz belépni, akkor nálad a probléma. De azért eltérés lehet a két dolgo között, nem igazán teszteltem. -
Culram #1213 még mindig nem megy? -
#1212 Ok köszi a tippet. Már csak a #1207 hozzászólásban leirt problámámra kellene megoldást találnom vhogy :S -
Culram #1211 Nekem is volt ilyen problémám. A titka hogy nem engeded hogy automatikusan patch-eljen. Jobb ha kézileg patch-eled úgy, hogy letöltöd a honlapról az aktuális frissítést, és elindítod. Nekem így jó volt, de autón sosem engedtem. -
Cekrény #1210 sziasztok, az a gond h ment eddig minden rendben, és most automatikusan telepíti az új patch-ot, és felrakom de ERRORT ir ki mindig. Nem tudja valaki mitől lehet ez? A játékot sem tudom elinditani így -
Culram #1209 eve-online.hu -n lehet hogy több információt találsz. Meg aztt többen is látogatják. Ott is van egy fórum ami szerintem még forgalmasabb is. -
#1208 Na már semmi. rájöttem hogy a ma letöltött patch miatt nemtudtam felmenni amit nemtudom mi okból szedettle. Most újrapakoltam a gamet és megy. -
#1207 Valaki nemtudja mivan a szerverrel?
Kutattam eve fórumánn de semmit nemtaláltam :( elvileg már két órája menni kéne a szervernek. -
#1206 Hali. Nemrég kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem.
Az mitől van hogy ha hosszab ideig játszok és kilépek akkor restartolja a gépem?
Ha játszok mondjuk egy órát akkor gond nélkül kilép a játékból de ha kb 3 óráig bent vagyok és azutánn lépek ki akkor újra indul a gépem. tapasztalt valaki ilyet? -
Culram #1205 :D jaja, bár én most sajnos szünetelek, de vannak mayarok egy páran :D
Az eléretőséget asszem már közölték is. -
#1204 Játszunk páran. -
#1203 lol
www.eve-online.hu -
Sith Riana #1202 elfogadta úgyhogy nincs gond :) most már nem trial account.
rajtam kivül játszik még valaki innen? van magyar corp esetleg? -
Culram #1201 Ha EVE-s GTC-t és beleférnek a csíkba a számok és a betűk, és el is fogadja, akkor nyert ugyed van.
-
Sith Riana #1200 Game Time Code-ra vagy Game Time Cardra gondolsz?
Mert Game Time Code-t kért aktivállásnál nem game time cardot. -
Culram #1199 GTC-t is elfogadja aktiváláshoz, nem kell megvenni a kulcsot. -
Sith Riana #1198 Dombornyomtatott kártyám van.
De nembaj megoldottam vettem ebayon Game Time Codet.
Majd meglátom havidijnál ele fogadja a bankártyát. legfeljebb marad a game time card.
Kösz a linket. -
#1197 Dombornyomott kártya kell hozzá, pl. Visa. De jó GTC is.
-
Sith Riana #1196 Hali. Most próbálgatom a trialt és lenne pér kérdésem.
Game Time code-val lehet aktiválni a játékot?
Csak mert bankártyakódom nemfogadta el a hivatalos oldalon amikor aktiválni akartam az eredetit, nemtudom miért edig máshol elfogadja.
Ebayon vennék game time codet ha azzal is lehet aktiválni, elvégre ugyanannyiba kerül. -
lammaer #1195 1154 és 1141 hozzászólások.... -
Cekrény #1194 istenem de béna vagyok, hogy lehet a hangárt kinyitni az elején? nem jövök rá sehogyan -
Cekrény #1193 Sziasztok, én is még új vagyok a játékban és nagyon teccik:P de azért rákérdezek én is, van tört szerver és ha van müxik? -
#1192 Én nem is tudtam, hogy van tört Eve szerver. A többi tört szerverből kiindulva kb annyi értelme lessz majd mint amit írtam. -
#1191 Ah most kell valtoztatni a van vagy nincs tezisen, ha meg sincs igazad, az szar valtozatra.
Kar hogy nem az volt a kerdes.
-
#1190 Thx! Meg foglak keresni én Iktul néven vagyok. -
Culram #1189 Bal oldalt a menu 'oszlopban' katt a Channels & Mailing lists -re.
Ott ki jon egy ablak. Katt a Crate/Join gombra. Aztán a felugro ablakba beírod hogy HUN, majd enter, és vársz egy kicsit, és bejön a csati.
Ha egyéb kérdésed is vagy privizz rám ingame. Eneath néven vagyok. -
#1188 Sziasztok!
Úgy kb 1 évvel ezelött elkezdtem a játékkal játszani és nagyon tetszett a dolog. Sajna elfoglaltságom miatt abba kellett hagyon ezt a remek játékot. Most azonban ismét aktiváltam magamat. A gondom viszont az, hogy a 99.9%-ra már nem emlékszem. A kérdésem az lenne, hogy létezik hozzá magyar nyelvű magyarázat vagy sem? És a másik, hogy tudom, hogy létezik magyar csatorna a játékban de sajna már arra sem emlékszem, hogy milyen gombkombinációval vagy hogy hogyan lehet a magyar csatira átváltani. Ezt megtudná valaki mondan?
Előre is köszönöm a türelmet és a segítségat bárki is adja! -
#1187 A tört wow tényleg xar, mondjuk én már az eredetit is unom :)
Jöhetne már a Huxley és a Warhammer Online gyorsabban. -
#1186 Aki WoW-val játszik az meg is érdemli. Próbáljátok ki a Lineage 2-t inkább. -
Culram #1185 Én azt értem, különböző okokból. De itt aztán jól kiküszöbölték. Itt max csak a standingemen segíthetnek a többiek, meg egy kis maniban, de ettől még űbertáp kari még nem leszek. :D -
#1184 Szerintem nagyobb élvezet, hogy normális játékkal, "külső" segítség nélkül érsz el valamit, ebben az esetben egy Titánt. Én nem értem azokat az embereket sem akik más játékokban pénzért kínálják a powerlevelinget. -
#1183 persze ha mukodne online, de egyenlore offline es az eve nem olyan felepitesu szerver oldalon, hogy csak ugy eltudnad futtatni egy PC-n
en egyenlore elvagyok a sisivel ha talalsz GM et ott is megcsinaljak hogy felhuzzak a skilljeidet es akar meg a titant is kiprobalhatod -
#1182 Kb annyi értelme van mint a tört wow szervernek. Minden bugos, 20 peccsel le van maradva, a szerver üzemeltetői a kiskirályok a játékban: bárkit bármikor bannolhatnak, bármilyen cuccot beraknak maguknak és kb 15 ember játszik az egész világban a rettentő jó stabilitás miatt.
EvEemu -
#1181 aha kb. mukodik is local hostnak :)
igen tudom innen mar nem nagy lepes kiepiteni a szervert
sok sikert az architektura felepitesehez :) -
DarkBlade #1180 Hali!
Csak szeretném megcáfolni azokat a kijelentéseket hogy az EvE -hez nincs
tört szerver.
http://evemu.sourceforge.net
Csö.