7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • AdamusTorK
    kössz Valen! mikor lesztek megin?
    beszélj don-al, ha akkor kéne az anyag amikor nem vagyok, de ha leszel, neked is megadom a pass-t :P
  • Jozif
    Ez még nekem is teccett.
  • AdamusTorK
    Valen, mikor tudnád átdobni a Local Hull-okat? lehet, hogy hamarosan bevetjük mind2 dread-et :D
  • [Jakuza]
    Nem lenne draga, viszont ki akar free szerveren jatszani, amikor fizteni is lehet ? :P
  • GreKom
    hát sok sikert hozzá aki tört Eve szervert(eket) akar csinálni
    ocsó lesz neki
  • Valen
    Hát ez az évezred poénja
  • Amergin
  • lukacspeti
    Hello gondolom előbb utobb itt is megjelennek a tört szerverek mint pl a lineage2ben ahol nem kell havidijat fizetni, de addig perkálni kell :)
  • AdamusTorK
    Van rajtam kívűl még más magyar játékos? Ha nincs az is jó :) *4
  • Curze
    Írd be még 5-ször, hátha gyorsan csinál valaki neked egyet! Persze lehet, hogy van már, és rád várnak.
    Amúgy külföldi kalóz corpból több van mint bolygó az eve-univerzumban. Lásd hivatalos fórum, recruitment chat, stb...
    Nézz szét ott ahol azeket hirdetik! Vagy ebben a kis spam/floodban ki is merült a kreativitásod?
  • Stray Wolf
    Van magyar kalóz corp? Vagy nem magyar is jó :)
  • Stray Wolf
  • Stray Wolf
    /friss
  • Stray Wolf
    /friss
  • Stray Wolf
  • gvarga12
    hehe :)
    hat ez igaz :)
  • TasManXT
  • GreKom
    Isten hozott !!
  • GregSB
    4 napja nyomom a trialt. Ez a játék egyszerűen a legjobb, komolyan mondom ettől nem létezik összetettebb, hangulatosabb, lenyűgözőbb és (sajnos) addiktívabb játék a világon :)
  • Valen
    "Kellemes unnepeket mindenkinek !"

Viszont kívánom mindenkinek
  • HadUr
    Kellemes unnepeket mindenkinek !
  • Valen
    megvenni nem tod boltan, de az eve-online.com-rólle lehet tölteni a klienst, majd az eve-online.hu-n kérsz egy trial kulcsot, melyet felhasználva csinlsz egy trial accountot az eve-online.com-n. 14 napod lesz eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, ha tetszik, akkor előfizetsz rá (gamecard vagy bankártya)
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    Ha játszani szeretnék a játékkal, mo-on hol lehet megvenni? ÉS mennyibe kerül? esetleg lehet valahol használtan venni, és érdemes?
  • TasManXT
    Channels & mailing lists-nél katt a join/create-re és írd be: HUN
  • Piccolo
    és azt hogy tudom megtenni? :)
  • Valen
    Ha ingame felkuszol a hun channelre akkor leeht hamarabb találsz partnert
  • Piccolo
    Máskor is szívesen veszem a társaságot :)
  • Piccolo
    Ezen percekben békésen bányászgatok a Penirgman V-ben ( 0.9 )

Akinek van kedve csatlakozhatna, mert kezd unalmas lenni egyedül :P

Ingame Piccolot néven megtalál aki akar.
  • AdamusTorK
    működik mán :P

olvasgattam is rajta fórumot még jó, hogy nem voltam a gépem közelbe, énis idegelhettem volna az RMR hibáin :D
  • Valen
    ja pillanatnyilag nem müködik már avgy 2 napja, majd helyreáll.
  • Amergin
    Úgy látszik az EVE magyar oldala sem elérhető már.
    Kár érte...
  • Strahd_
    Köszönöm a helpeket :)
  • Fenrir
    jóhogy meglett a Nemesis-em, azt még össze tudtam szedni addig, már olyan van a seggem alatt
  • Valen
    patch day = no play :)

ez legalább 1-2 napig igy lesz amig a eddig fel nem lelt hibákat kijavítják.

• [Jakuza]
    Valami nagy gaz van most a szerverrel.
    Sikerult nagy nehezen belepni, de szinte semmit nem lehet csinalni, mert vagy 3 perc mire egy ablak is bejon.
  • AdamusTorK
    A Perception lehetőleg legyen nagyobb mint a willpower,... énis azt hittem, hogy több willpower kell majd, de jól benyaltam, mer alig kell valamihez elsődleges skill-ként.
    Legyen nagy a Perception, Int és mem, de azér jusson willpower is.
    A fegyverekhez főleg Perception és Willpower/2 kell, de a hajó felszereléséhez(fittelni is tudd a hajót) és az über shield tank-hoz viszont Int/Mem.

Amióta nincs implantom csak Gunnery és Spaceship Command skilleket tanúltam a 15-os mem-em miatt, szal a gyártó karim most egy vad amarr harcos aki lassan belepattan egy Dreadnought-ba :P
  • Fenrir
    te be tudtok most lépni? a szerver áll de valami EVE Cluster még nem pedig majdnem 5000 ember már fent van
  • Fenrir
    kösz
  • [Jakuza]
    A skill timeszorzoja.
    Tehat ha 3, akkor haromszor olyan lassan tanulod meg, mint az egyszeres szorzojut, ugyanazon attributumokkal.
  • Fenrir
    a skill neve utáni szám ami zárójelben van mit jelent?