7619
-
lammaer #1099 Hát, ahhoz nekem nem kell trial. Ha az embert szerette az X sorozatot vagy a Frontiert, akkor szvsz az EVE-vel sem lehet baj :) -
Kiado #1098 Hali, azt hallottam, hogy ingame money-ért lehet venni rendes játékidőt. Legfőképp az érdekelne, hogy ezt a mennyiséget össze lehet-e szedni egy trial alatt? Pl. egész trial alatt csak aszteroidákat bányászok stb. -
#1097 A trial hidd el, nem sok mindenre elég, legfeljebb arra, hogy eldöntsd imádod vagy gyülölöd ezt a stílust.
Ha alaposan végigolvasod az ottani fórumot, azért van 1-2 hasznos tipp, tanács leírva. Persze jó helyen kell keresni :) -
lammaer #1096 Amúgy köszi, ismertem, de ahogy elnéztem, a nagyok csak akkor segítenek, ha túl vagy már a trial perióduson. Ami lényegében érthető is, de hátha valakinek van kedve egy bizonytalan emberbe feccölni az erejét.
Bár lehet, az elején ennek nincs sok értelme, mivel az első pár napot érdemes inkább egyedül eltölteni, tanulgatva, kisérletezgetve. -
lammaer #1095 Ez most nekem? :) -
#1094 http://www.eve-online.hu/ -
lammaer #1093 No, tegnap este aktiváltam a trialt, és megkezdtem menetelésemet a hatalomhoz vezető úton, SzabFer néven.
Szimpi a játék, nagyon úgy tűnik, hogy kénytelen leszek a családi kasszát megterhelni egy kicsit :)
Kivégeztem a tutorialt, és azt hiszem ma rágyúrok egy kis bányászatra vagy küldetésekre az agenteknél, hogy begyűjtsem az első fregattomat. A kezdőhajóhoz képest nagy rakterű (olyan 320 m3 körüli) hajókát szemeltem ki, olyan 100K körüli áron. Skill már megvan hozzá... Elsősorban kereskedésre és bányászatra fókuszálnék kezdetben, az X sorozatban is az volt a fő profilom (kalkulátorral meg excel sheetekkel ültem a gép előtt :) )
Ha valakinek van kedve segiteni, a játékban megtalál, általában éjjel 22 és 01 között leszek fenn. De amúgy is, ha valaki kedvet érez egy newbie tanitgatásához, az szóljon :) -
lammaer #1092 Na, az kéne még csak! Elég ha csak én tolongok a gép előtt, nem kell hogy még ő is foglalja a gépidőt/sávszélt :) -
#1091 Én 2 napja táltott szájjal nézem a tutorialt :-) Soha ilyen bonyolultat nem láttam még, de qrvára érdekel :-D -
#1090 hehe
akkor nincs mese az asszonynak is jatszania kell :) -
lammaer #1089 No, most nézem hogy hozzá lehet jutni trialhoz credit card szám nélkül is. Hétvégén megyek fel, és kipróbálom.... pedig nagyon félek tőle, azt mondják hihetetlenül addiktiv, és az asszony leszedi a fejem ha mostmár rendszeresen fizetni is fogok a játékért :)
-
Brinn #1088 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nincs valakinek olyan accountja amit nem használ? Ha valakinek van és elszeretné ajándékozni fel keresne légyszi?
[email protected]
Majd visszairok az emilre!
Elöre is kösszi! -
kalimpa #1087 Hmm...valami gond van a peccsel...nekem leállt, se előre, se hátra. -
Jozif #1086 próbáld ki download manager nélkül is, vagy csak 1 szálon töltsed. Sajnos sok embernek van ez a problémája -
#1085 60giga csak elég neki:) vírusom nincs -
#1084 egyebkent helyed van hogy kitomoritsd ??
virusirtot nem hasznalsz ?
hasonlok -
#1083 mennie kell
es igen ez maga a kliens -
#1082 Már háromszor letölöttem, de megpróbálom méegyszer:/
Ezt az installert használná a játék, ha lenne fizetett accountom is? Tehát ha sehogy se akar menni, akkor a fizetős játékról is lemondhatok?:( -
Unipsycho #1081 (a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!) -
Unipsycho #1080 Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hoz, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm -
#1079 valoszinuleg hibas lett a letolteskor
mivel nem adnak hozza se .sfv-t se .md5-ot nem tudsz megbizonyosodni errol
ergo toltsd le ujra es remenykedj hogy jo lesz :) -
#1078 Hello, kis help kéne: trialt akarom kipróbálni.... Le is szedtem az installert, csak a resDungeons.stuff fájl kicsomagolásnál hibát észlel és megáll. Hasonló probléma valaki másnál merült fel? Valami megoldás? -
#1077 http://www.hardwired.hu/
en pl. itt talaltam ra de
https://secure.eve-online.com/ft/?aid=100563
a link pont oda vezet -
ulrik #1076 üdv!
hol lehet reggelni 14 napos free-re, mert a homepagen én csak egy olyat látok, hogy 19,95 lehet venni meg a másiknál meg vmi cd key kell neki -
#1075 http://www.eve-online.hu/ Itt nézz körűl! -
Skill #1074 hali emberek!
ugy érzem elö fogok fizetni. jelenleg a 14 napos triált tolom.
szeretnék kérni segitséget föleg karakter kreálással kapcsolatban. ( szeretnék mások hibájábol ,tudásábol okosabb lenni ) :)
ezért ha valaki tudna segiteni az elkövekezö pár napban nagyon örülnék, ventri ipnek vagy valami hasonlo proginak amin feltehetem rengeteg kérdésem. -
#1073 http://www.eve-online.com/faq/faq_08.asp
és amúgy euró :P -
Lifeforce #1072 14$ -
#1071 Szevasztok!
Mennyibe kerül 1 havi gáma?
Üdv. -
#1070 kabummpö -
#1069 bump -
#1068 hát, játékban eltötött időben nagyobb, sőt lehet, hogy a kasszámban lévő 74 milla (most hogy megkaptam a csatában elvesztett hajóm biztosítását) gazdagabbá is tesz, de igazából én nem érzem magam gazdagnak, nekem épp elég ez... általában van 3 csatahajóm meg pár interceptorom és egy rakás pvp felszerelésem.
Én fúrással szerzem a pénzt, mostanába NPC kalózokat is írtok, mert a fúrás egyre lehetetlenebb számora ebben a lag-ban.
Ismerek olyan embert, aki fúrással, olyat is aki NPC-vel és olyat is aki a kettő kombinációjával csinált magának milliárdokat, de a lassan 2 éves játéktapasztalatom után levonhatok azthiszem egy olyan következtetést, hogy a gyártás/kutatás/kereskedelem hozza a legtöbb lóvét.
A HUN Corp-nak van 2 Tech2-es BPO-ja, az egyikkel 2-3 hónapon bellül csináltunk 8 milliárdot, de most már lement a felfutása, már nincs akkora profit.
Viszont ismerek egy olyan játékost aki a tech 2-es eszközök gyártásához szükséges komponenseket gyártja és kereksedik velük. 1,1 milliárdos befektetésből 4 hónap után 6,6 milliárd lett. Ez most is ilyen szép ütemmel nőne, csak közbejött pár bibi, no mind1. -
Andretti #1067 én is próbálkoztam vele, csináltam is nagy fogást, de kis tőkével, és kis hajóval folyton szívességre szorultam... Meg mindenhol a bányászatot favorizálják, és emlegetik mint "megélhetési" lehetőség. -
#1066 hat szerintem a kereskedelem a leg jovedelmezobb
de ott neked kell rajonnod mit hol erdemes venni es hol erdemes eladni
szerintem -
Andretti #1065 A kérdésem az lenne, mennyi idő eljutni a kezdettől egy olyan szintre, ahol már komoly pénzt lehet forgatni? Meg a nagyobb, gazdagabb játékosoktól kérdezném, hogy ők milyen fajta üzletekből csinálják a lóvét? Bányászat, fejvadászat, vagy kereskedésből? -
#1064 újra műxik, nem kis ***** **** volt aki feltörte.... ezzel csak azt érte el, hogy több mintent fogunk lekorlátozni a fórumban és az oldalon... ez van ilyen világban élünk ahol egyess embereknek ettől áll fel... -
#1063 bakker megtortek eve hu t
faszom az ilyen buzi torok hekkerekbe agrrr -
#1062 yáh, lemoderáltak, nem flémelhetek :(
pedig majdnem csináltunk egy új 20 oldalas flame-et arról, hogy "mi nem is" :D -
Amergin #1061 Indult egy párbeszéd az eve.hu fórumában a magyar corpokról és az egymáshoz való viszonyukról. Bár nem ez volt a topic címe úgy emlékszem. Ez is csak azt mutatja hogy ez olyan kérdés amiről lenne véleménye a magyar játékosoknak.
Nem tünt úgy hogy flémelésbe menne át a dolog mégis be lett rekesztve a moderátor által.
Ha már így történt akkor én sem fogok új topicot nyitni, csak annyit mondanék: -
Cnut #1060 Én ma léptem be először, trial-lal. Tutorial gond nélkül megy :)