7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Culram #1259
    Mielőtt még abbahagytam az azutáni frissítésnél így volt.

Sajnos a kártyákat nem mind fogadják el. Egyszerűbb ha GTC-t veszel. Meg amúgy is.
  • gvarga12
    ket fele keppen fizethesz:

GTC ami egy kod amit KP-ert vagy ISK-ert lehet beszerezni

vagy hitelkartyaval, itt eloszor atkonvertalodik csodalatos modon a penzed konvertibilisebb valutaba a forintnal :) mondjuk EUR vagy USD, attol fuggoen hogy a bankod melyikert ker tobbet, ugye bank es megkopasztani akar nem felhizlalni :) szal a csoda penzbe kerul
    aztan altalutalodik a penz a CCP bankszamlajara ahonnan a devek hitelkartyajanak es gyomor/vese/maj/epe kombojanak koszonhetoen reykyaviki utcai soros wiskeys hannyassa konvertalodik a verrel verejtekkel megkeresett penzed
    szal nem csak egyszeruen leveszik a penzt a szamladrol ez egy 1000 eves osi eszaki szertartas valoszinuleg meg az Odin is kozremukodik :)
  • DeviloftheHell
    hogy is kell ezt fizetni bankkártyáról simán leveszik vagy mi? me eléggé hülyén van megfogalmazva a leirásban
  • DeviloftheHell
    hát azt a hajot le is cseréltem egy fregattra rögtön 5 kör bányászás után
    mostmár a rombolo jön de az fix hogy befizetek egy teljes accuntra :D
  • gvarga12
    szerintem meg nem tudod jol
    hacsak nem valtoztattak meg az elmult 2 hetben
  • Culram #1254
    Én már nem mondok semmit. De asszem ha nem aktív az account akkor a tanulás nem folytatódik.
  • lammaer
    - noobship :) Egyből cseréld le valami fregattra
    - ha lejár a trial, nem tudsz többet belépni az accounttal. Törölni nem törölnek semmit.

Amúgy meg irány a www.eve-online.hu, ott a fórumban olvasd át a FAQ-t, sokmindent megtudsz.
  • gvarga12
    noob shippel kezdesz :)
    de par szallitgatos kuldi utan mar tudsz fregattot venni amivel mar lehet rendesen hentelni
    a 14 nap utan nem tudsz blepni de a tanulas az megy tovabb tudom ajanlani a fregatt 5-ot :)
    az acc meg honapokig ha nem evekig megmarad
  • DeviloftheHell
    hello
    érdeklödnék hogy milyen tipusu hajoval kezd a játék meg stb
    és ha lejár a 14 nap ingyen játék akkor automatikusan lezárodik vagy mi lesz vele?
  • gvarga12
    tessek
    harmat kellett klikkelnem hozza :)
  • netmester
    menit kell a játékért fizetni???
  • gvarga12
    probald itt
  • Culram #1247
    Hát. Persze hogy kell. Regisztrálnod kell a 14 napos Trial-ra. Accountot kell csinálnod, és kapsz egy e-mailt, és abban lesz a trial kulcs. Szerintem nem őrdöngőség.
  • netmester
    az a baj hogy kell valami cd kulcs a regeléshe. hol tudok szerezni???
  • Culram #1245
    14 napig ingyé játszhatsz.
  • Axsys
    Nincs.
  • netmester
    helo valki meg tudná mondani hogy kell regelni úgy hogy ne fizesek???
    vagy van e valmilyen törtszerver
  • Fenrir
    Egy bizonyos szinten igen, értem ez alatt, hogy a játék nem csupán a harcból áll, vannak akik pl kereskedni szeretnek, vannak akik gyártani dolgokat. Ilyen téren nem különbözik az EVE-től, azt viszont aláírom, hogy komolyságban és mélységben az EVE a legjobb, nem véletlenül rétegjáték mert kell egy bizonyos szintű érettség hozzá.
  • gvarga12
    lol a WOW komplex ? :)
    akkor az EVE ?
  • Herold
    1-2 ember? Akkor peched volt. Vannak elég népes free szerverek is (pl. L2World), nem beszélve az off-ról.
  • Culram #1239
    Kérdezz és válaszolok. A kereskedelmi rendszer nagyon profi, ha ugyi vagy sok millát kereshetsz vele.
  • unknown nick
    "És sajna nem vágom annyira jól az angolt ahogy kéne. Megértem, de ha a részletekben van a mondandó akkor már nem mindig jön le hogy mi van."

Főleg a politika uralja a játékot és a rengeteg intrika a szövetségek között. A játékosbázis adja a játék alapját, ha nem tudsz velük kommunikálni az EVE elveszti a lényegét. Nincs benne határozott végcél, mint a wowban.
  • maniac001
    Igazából az lenne jó, ha lenne olyan türelmes ember aki tudna nekem segíteni EVE ügyben. Mert ami neki evidens, az nekem akár homályos folt is lehet. Ehhez kell a türelem. nem egy embert segítettem a wow-ban is a kezdeteknél. Neki nem volt egyértelmű hogy hogyan működik az aukciós ház rendszer, nekem az volt. Szóval nagyon megfogott az EVE, igazi űropera feelinges zenével és grafikával. Harcot még nem láttam, de ezen a szinten azt hiszem ez inkább előny mint hátrány. Pl. a kereskedelmi rendszer sem tiszta annyira, meg sok egyéb sem. És sajna nem vágom annyira jól az angolt ahogy kéne. Megértem, de ha a részletekben van a mondandó akkor már nem mindig jön le hogy mi van. Ettől függetlenül remek az EVE, csak kérdéses hogy ezekkel a "referenciákkal" érdemes-e havidíjat áldozni rá.
  • maniac001
    Fantasy világ nekem nem jön be. A wow is csak a komplexitása miatt, és fantasyból bőven elég a wow. Az EVE-vel kapcsolatban úgy értettem, hogy 14 nap alatt nem jön le mennyire komplex, mert még csak ismerkedni lehet vele ennyi idő alatt. Főleg hogy nem tudom minden nap tolni. De nem vonom kétségbe, valószínűleg nagyon jó az EVE. Nekem ez jött le, de a mélyébe még nem láttam bele ennyi online idő alatt. Most hogy a wow kezdi elveszteni a varázsát, elképzelhető hogy az EVE lesz a következő online game. esetleg majd a Huxley-t megnézem ha kijön egyszer.
  • Culram #1235
    lol. Ha free servereken szórakozol ne is csodálkozz. Az EVE nagyon is jó, trial alatt is ugyanolyan jó mint később.
  • maniac001
    A Lineage 2-t néztem, de 1-2 ember lézeng össze-vissza. Nekem a wow bejött, kell a zsúfoltság. Most megyek horda oldalra. De egyébként jobban tetszik a high tech világ. Egyenlőre bányászgatok és eladom amit kiszedtem. A trial alatt sajna nem jön ki a teljes EVE feeling, és így nem hinném hogy megveszem vagy előfizetnék rá. A 22-es csapdája. Pedig jó lehet.
  • Fenrir
    Ha te mondod...
  • Axsys
    Ízlések és pofonok...
  • Herold
    WOW? úristen... Ha legközelebb online RPG-re vágysz, próbáld ki a Lineage 2-t. 1000-szer jobb a wownál.
  • maniac001
    Huh köszönöm az infókat.
  • Axsys
    eve-online.hu
    Ide nézz el, megtalálod it ta legtöbb magyar klánt és egy csomó infót hozzá.
    Ittmeg levan írva minden részletesen a bányászásról: http://dl.eve-files.com/media/corp/Halada/completeminersguide_ver2.0.1halada.pdf
  • maniac001
    Egyenlőre trial verzióval játszom, de rohadtul bejön. Pedig még csak most fedezem fel a dolgokat. Ha ennyire leköt, megveszem és megyek az eredetivel, a Caldari oldalon. Persze sok idő még jobb hajót tudok venni, de nem baj. Egyenlőre bányászgatok...
    Majd belejövök és csatlakozom valami magyar klánhoz ha felvesznek egy abszolut kezdőt.
    De mondom, eddig űber király. Most álltam le a wow-al és jó hogy találtam ezt a gamet.
  • Culram #1227
    A Caldari az jó seggvédőnek, npc-zni, pvp-re. Telerakja magát raksival azt jó van. Bányászni el kell menni mélyebre, ha scordite-ot akartok. Már nem tudom miylen sec szinten vannak, de 0.5-0.6 között már jókat lehet fúrni. De először próbaképpen nézzétek meg hogy az ottani npc-ket ki tudjátok e lőni simán. Szal bányászásra a 0.9-0.5-ös rendszerek asteroid beltjei a megfelelőek. Persze fúrásra szinte minden öv megfelel.
  • maniac001
    Egyre jobban tetszik, de kérdezek még hogy ne unatkozzatok :-)
    Szóval hogy lehet rákeresni hogy merre tudok pl. scordite-ot bányászni?
    Haverral az a tervünk hogy ő bányász lesz, én meg combat báci és vigyázok a seggre az elején. Nekem melyik fajból kéne karit indítani? A caldari pl. szimpatikus.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Csoder
    Ez a jó benne, én pl nem szeretem a scifi-t, de ez a játék olyan jól össze van rakva, hogycsakna'. :)
  • Venom
    Na igen nekem is 3 napba telt mire valamennyire kiismertem magam :)
  • Csoder
    Hát ahogy az utasszállító repülők robotpilótája sem tud beparkolni a hangárba, úgy az EVE autopilotja is csak a cél solar system kapujáig visz el. Miután megérkeztél, jobb gomb, Stations, ott kiválasztod ahol lakik az agent (Pl.: Yria III (3-as bolygó) - Moon 1 (1. hold) - XY Station), majd warp.
    Nem bonyolult, csak át kell látni kicsit a játékot, ami egy-két nap, ha igazán érdekel téged a játék felépítése, struktúrája, ha inkább a feeling miatt játszanál, akkor sztem vmi mással singlezz. ;)
  • Herold
    Nem egyszerű a training, de muszáj megcsinálni különben nem fogsz érteni semmit. Utána már könnyebben megy.
  • maniac001
    Na megvan. Újra kellett regelnem. Na ezt sem fogom játszani. Iszonyúan túl van bonyolítva. Most tartok a tréning mission vége felé amikor valami új ügynök állomásra kell dokkolni. Set destination, odamegy egy helyre és semmi. Na itt lett elegem...
  • Culram #1220
    he?