7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • AdamusTorK
    oké, Jakuza, lehet, hogy a személyi szabadságodat nagyon bántja, de szeretnélek szépen megkérni rá, hogy hagyd abba ezt.

Mennyél oda ahova akarsz, senki nem kényszerít semmire.
    És innentől fogva senki nemfog a hülyeségeidre reagálni.
  • [Jakuza]
    Milyen urulekrol is beszelsz ?

"Jakuza... és most képzeld el a 3 pont után az összes legetséges csúnya szót ami létezik, mert az mind rád illik!"

"Jobb is jakuza ha nem csatlakozol sehova ..... ilyen mentalitással max úttorlasznak lehetsz jó valami elhagyott kapu melettt"
    "Helyes lépj be egy idegen korp-ba akkor legalább ha kibelezlek nem fog fájni....."

A leirtakra reagalj inkabb, hogy miert valt ki belolletek ilyen irast, hogy az egyennek joga van donteni hova megy ?
    Miert akartok egybol lonni arra, aki azt mondja, hogy az nem szethuzas, ha mas korpot akar valasztani valaki a HUN helyett ?
    Raadasul legyel mar egyenes ird le a ... helyett amit gondolsz.
  • AdamusTorK
    "S mert fel mertem vetni ilyen velemenyt arrol, hogy a szabadsaghoz es sajat eszmekhez mindenkinek joga van, tuzparancsot adtak ki ram mind a HUN, mind pedig a HURT kereten belul.
    Hogy szoszerint fogalmazzak loniuk "kell" ram.
    Ez nem szimplan kijelentes, hanem felszolitas minden tagnak."

ó, szegénykém... te ********************************************

senki az ég világon nem mondta azt, hogy kell!
    Nemtudom kitől hallottad, de jobb lenne, hogyha abbahagynátok ezt az egészet!

Amúgy pedig bármelyik HUN tag szivesen belédlőne amiatt ahogyan rólunk írod a hazugrságaid. Ez nem parancs, hanem szivesség.
  • Lifeforce
    Hagyd... én már lezártam, tegyétek ti is ezt.
    Hozzá sem kell szólni ehez a témához többet.
    Nem látod, hogy beteg szegény?
    Nem vitatkozni kell vele, hanem sajnálni az ilyet.
  • Lifeforce
    Ez egy a rengeteg közül :)
    Ezért nem csinálok filmet, pedig szívesen megtenném.
    Igy is megakad nagyobb csatákba.
    Igazából nem is csata közben akad, hanem amikor beugrunk vagy beugrik az ellenség.
  • AdamusTorK
    Jakuza... és most képzeld el a 3 pont után az összes legetséges csúnya szót ami létezik, mert az mind rád illik!

énis elkezdhetek másolgatni és ismételni önmagam!

"Tisztázzuk a dolgokat!

Az EVE Online egy MMOG amit a CCP készített és fejleszt.
    A HUN Corp. egy EVE Online-beli cég hivatalosan, de a valóságban egy jól összeszokott jó társaság. A HUN Corp. tagjai már többször is találkoztak egymással a valóságban, vannak tagok akik több éve jóbarátok és satöbbi.
    Ez a társaság felépített egy jól működő céget és hierarchia rendszert. A társaság tagjai felkérésre vagy önmaguktól elvállaltak komoly feladatokat (mint pl a harc vagy egy nagy dolog kisérése vagy kutatás/gyártás vagy hatalmas logisztikai ügyek kiszámolása).

A játékot több magyar is játsza rajtunk kívűl, így más magyar cégeket is létrehoznak azok akik nem kívánnak "beolvadni" ebbe a társaságba. Vannak olyanok, akik csöndben, 3-4 taggal csinálnak egy új magyar céget és elvannak a játékba. Viszont vannak olyanok akik megállás nélkül fikáznak minket, hiába járhatnák saját útjuk, megállás nélkül ontják az ** ürüléket a fórumokra.
    Ezeket a teljesen alaptalan és esztelen vádaskodásokat aztán páran megpróbálják megoldani, de egy teljesen felesleges fórum harcba torkollik az egész.

ÉN AZT MONDON ÁLLLJ!!!!!
    Az istenit! Ahelyett, hogy tennétek a dolgotok itt kaszaboljátok egymás fejét!
    Jakuza! Ha nem tetszik a helyzet, akkor mennyél FGC-be vagy bánomisén akármelyik corpba, vagy alapíts eggyet magadnak."
  • Malakai
    Nem úgy volt, hogy ez le lett zárva? Most banra hajtasz?
  • [Jakuza]
    A jatek szepsegenek kb 0 koze van ahhoz, hogy ti milyen hozzaallassal bantok az emberekkel.
    Ehhez a hozzaszolashoz meg vegkepp nem.

"Javaslom e hozzaszolast elolvasni, minden uj EVE jatekosnak.

Ne merjen senki ilyen hozzaszolast irni a topicba, mint ahogy en tettem idezem:

"A lenyeg a szabadsag.
    Mindenki ugy jatszik ahogy akar.
    Ha valaki beakar lepni valahova akkor belep, ha nem akar szovetseget, vagy mas korpba beolvadni, akkor nem lep be.
    Ez ettol meg nem szethuzas.Az hogy te mit szeretnel az a sajat almod megvalositasa, viszont ha masoknak is lehetnek almai (meg akkor is ha teljesen kulonbozok a tieidtol), akkor hagyni kell hogy az ove is megvalosulhasson, s nem a sajatodat kell raeroltetni, meg ha lehet, hogy neked is van igazad hosszutavon.
    Raadasul kitudja, hogy kinek az almai fognak teljesulni, es kie volt alapbol hibas amugy is."

,mert a reakcio a HUNtol az lesz, mint a kovetkezo hozzaszolasaikban :

"Jobb is jakuza ha nem csatlakozol sehova ..... ilyen mentalitással max úttorlasznak lehetsz jó valami elhagyott kapu melettt"
    "Helyes lépj be egy idegen korp-ba akkor legalább ha kibelezlek nem fog fájni....."

Tehat ne legyenek masoknak almai, nem lehet mas alternativa mint a HUN.
    (A HUN szemevel nezve)

S mert fel mertem vetni ilyen velemenyt arrol, hogy a szabadsaghoz es sajat eszmekhez mindenkinek joga van, tuzparancsot adtak ki ram mind a HUN, mind pedig a HURT kereten belul.
    Ez nem szimplan kijelentes, hanem felszolitas minden tagnak.
    Valoszinuleg a HUN alapelveit sertik az altalam megfogalmazottak, valoszinuleg ugyanez a helyzet lehetett az FGC-vel kapcsolatban is, amikor szetlottek egy masik magyar corpot. Csak velem kapcsolatban biztosan nem jon a "szanom-banom" tundermese.
    Mindenki levonhatja a tanulsagot es leszurheti a konzekvenciakat arrol, hogy milyen is lehet az a korp amely tuzparancsot ad azokra, akik elmondjak azon velemenyuket, hogy mindenkinek szivejoga mit csinal egy jatekban es hogy lehet mas ut is szerintuk, mint a HUN.
    Lehet, podolni, kopkodni ram, ahogy nehany HUNos teszi. Nem erdekel, sot megtalalhatnak egesz nap Jitaban, ha loni akar ram valamelyik korp tag. Nem fogok elfutni, mert meg jobban alatamasztja azt a tenyt, hogy a HUN korp mit tesz ha valaki allitani mer barmi veluk ellenkezot.
    Tehat velemenyt senki ne merjen veluk szemben megfogalmazni, mert akkor veluk az "elnyomo felsobbrendu hatalommal" talalja magat szemben, aki egybol megtorolja, ha sajat celja,vagy alma van valakinek a jatekon belul."

Biztos ez a jatek lenyege, amit te vallasz.

"Részünkről a téma le van zárva, de sajnáljuk ha nem látod át a játék lényegét"

Elnyomni a masikat. Ez a ti jatekmottotok.
    Es igen javaslom mindenkinek a topic atolvasasat mint ahogy Jozif tanacsolta, foleg onnantol valik erdekese, ahol leirom, hogy mindenkinek a sajat valasztasi jogat tiszteletben kell tartani. Ha nem akar beallni a HUNba ne tegye.A reakcio elarul mindent.Meg szerencse hogy csak a jatekban tudjatok kielni minden eme emberi meltosagtol tavoleso gondolkodasmodotokat.

""Jobb is jakuza ha nem csatlakozol sehova ..... ilyen mentalitással max úttorlasznak lehetsz jó valami elhagyott kapu melettt"
    "Helyes lépj be egy idegen korp-ba akkor legalább ha kibelezlek nem fog fájni.....""

Ott bujik ki a szog a zsakbol, hogy az elozoleg altalatok hasznalt szep szavak mezesmazos csopoges, de a tetteitek az ellenkezojet tanusitjak.
    Ti nem kenyszeritetek senkit semmire, csak a kezdo HURTos jatekosokat is azzal terrorizaljatok, hogy loni kell ram.
    Meseljetek mar el mi lesz annak a sorsa aki nem lo ram ?
    Ot is kikozosititek ? Esetleg szetlovitek ?
    Esetleg ugy jarnak mint az FGC ? Na persze oket is allatomosan hatba, gerinctelenul.Lehet takargatni kepekkel is a felszolalasokat, de attol meg a teny letezik, nem mossatok le magatokrol.
  • TasManXT
    Félelmetes képek.

Milyen framerate egy ilyen csatajelenetnél? Esetleg nincs valami jó kis videód egy ilyen csatáról, ts vagy ventri aláfestéssel? Munkaidőben lenne mit nézni. :)

Már lassan 2 lehet nem logoltam. :(
  • Jozif
    én pedig javaslom minenkinek az egész topic elolvasását, mielőtt csatlakozni akar bárhová. És nem csak itt, hanem ez eve-onlie.hu -n lévőket is
  • Lifeforce
    Igaz én nem válaszolhatok a HUNCorp nevében, de most megteszem.
    Részünkről a téma le van zárva, de sajnáljuk ha nem látod át a játék lényegét.
    Igen, mindenki tegye azt a játékban amit szeretne.
    Érdemes:
    Figyelembe venni azt, hogy a játék miről szól.
    Megfogadni az öregebb, tapasztaltabb játékosok tanácsait, legyen szó FGC-ésről vagy HUNCorposról, vagy egyéb más öregebb játékostól .
    Ne ítéljétek meg a játékot Jakuza, én, vagy bármelyik új játékos véleménye alapján. (Legyen minimum 1 éves karakter, amit saját maga indított)
    S hogy ne csak a számat tépjem, nyomok egy pár általam készített képet, amint éppen csatába vonulunk 12-30 fős sereggel, és így is előfordul, hogy kevés a létszám.
    1. kép
    2. kép
    3. kép
    Egy kép arról, hogy mi van akkor amikor egy aliance gyülik össze. (hetente több alkalommall fordul elő, és így vonulunk csatázni, kaput kempelni, vagy járőrözni.)
    TS
    És a kedvenc képem... (Jelenlévők: kb 200-300 fő)

Úgy vélem felesleges ezután leállni Jakuzával vitatkozni dolgokról, a képek beszélnek helyettünk.
    És ezeken kívül ezernyi ilyen dolog van, amit tapasztaltam, és vannak olyanok amit még én sem.
    Úgyhogy egyet tudok mondani Jakuza, tudlak sajnálni, hogy nap mint mnap lemaradsz ilyen és ehez hasonló bulikról, és hogy még nem tapasztalhattál ilyen élményeket, és így alkotsz véleményt.
    Részünkről Jakuza féle vita lezárva.
  • [Jakuza]
    Javaslom e hozzaszolast elolvasni, minden uj EVE jatekosnak.

Ne merjen senki ilyen hozzaszolast irni a topicba, mint ahogy en tettem idezem:

"A lenyeg a szabadsag.
    Mindenki ugy jatszik ahogy akar.
    Ha valaki beakar lepni valahova akkor belep, ha nem akar szovetseget, vagy mas korpba beolvadni, akkor nem lep be.
    Ez ettol meg nem szethuzas.Az hogy te mit szeretnel az a sajat almod megvalositasa, viszont ha masoknak is lehetnek almai (meg akkor is ha teljesen kulonbozok a tieidtol), akkor hagyni kell hogy az ove is megvalosulhasson, s nem a sajatodat kell raeroltetni, meg ha lehet, hogy neked is van igazad hosszutavon.
    Raadasul kitudja, hogy kinek az almai fognak teljesulni, es kie volt alapbol hibas amugy is."

,mert a reakcio a HUNtol az lesz, mint a kovetkezo hozzaszolasaikban :

Tehat ne legyenek masoknak almai, nem lehet mas alternativa mint a HUN.
    (A HUN szemevel nezve)

S mert fel mertem vetni ilyen velemenyt arrol, hogy a szabadsaghoz es sajat eszmekhez mindenkinek joga van, tuzparancsot adtak ki ram mind a HUN, mind pedig a HURT kereten belul.
    Ez nem szimplan kijelentes, hanem felszolitas minden tagnak.
    Valoszinuleg a HUN alapelveit sertik az altalam megfogalmazottak, valoszinuleg ugyanez a helyzet lehetett az FGC-vel kapcsolatban is, amikor szetlottek egy masik magyar corpot. Csak velem kapcsolatban biztosan nem jon a "szanom-banom" tundermese.
    Mindenki levonhatja a tanulsagot es leszurheti a konzekvenciakat arrol, hogy milyen is lehet az a korp amely tuzparancsot ad azokra, akik elmondjak azon velemenyuket, hogy mindenkinek szivejoga mit csinal egy jatekban es hogy lehet mas ut is szerintuk, mint a HUN.
    Lehet, podolni, kopkodni ram, ahogy nehany HUNos teszi. Nem erdekel, sot megtalalhatnak egesz nap Jitaban, ha loni akar ram valamelyik korp tag. Nem fogok elfutni, mert meg jobban alatamasztja azt a tenyt, hogy a HUN korp mit tesz ha valaki allitani mer barmi veluk ellenkezot.
    Tehat velemenyt senki ne merjen veluk szemben megfogalmazni, mert akkor veluk az "elnyomo felsobbrendu hatalommal" talalja magat szemben, aki egybol megtorolja, ha sajat celja,vagy alma van valakinek a jatekon belul.
  • GreKom
    Én nem vagyok gaboca, aki egyszerre 2 skillt tanul :)
  • GreKom
    Jelszavakat nem merek változtatni, mert általában az végzetes hiba nálam :)
  • [Jakuza]
    Megadod az accodat bekapcsolom a tanulast neked, max utana jelszot cserelsz. :PPPPPP
  • GreKom
    Bruhuhuhu :((
    Annyira jól tudok számolni, már 11:00 óta nem tanul a karakterem. Pedig meg voltam győződve, hogy még 1 hétig fog :)
  • Fenrir
    500 Ft tuti
  • DonnieBrasco
    Oké, mégis megy külföldről. De vajon ez most mibe kerülhetett nekem....? :)

DB
  • Fenrir
    esetleg valakit megkérsz hogy újítsa meg
  • DonnieBrasco
    (off) ha már ilyen érdeklődés van - nem tudja valaki hogy SMS-en kívül hogy tudom megújítani a VIP tagságom? Itt kintről nem megy az emeltdíjas SMS...

DB
  • DonnieBrasco
    Ugyan már, mi már sok csatát "megvívtunk" Jakuzával, rosszul esik neki mikor szembesítik a viselkedésével. Semmi olyat nem írtam, ami nem igaz! Ha nem hiszed olvasd végig a hozzászólásait akár itt, akár bármelyik másik topicban ahol megjelenik. Sajnos mindig talál magának friss "áldozatokat", akik beugranak neki és komolyan veszik... csak a többieknek akartam segíteni, ezzel is normális hangnembe visszaterelve a topicot. Részemről vége!

Mellesleg (hogy ontopik legyek) az EVE nagyon bejött nekem anno mikor béta-teszteltem, bár a gépem csirke volt hozzá. Most már sajnos nem lenne rá időm!

DB
  • Lifeforce
    Hát itt olyat nem fogsz látni ami miatt átt kellene tenni :)
    Ez nem az a játék...
  • Fenrir
    láttam már, emiatt került be annó a Medal of Honor: AA is a gumiba és ott is maradt amíg nem törölték

a csipkelődést meg lehet privátban mert ez így megint csak fléjm
  • Lifeforce
    Semmi személyeskedés nincs benne.
    Egy kis csipkelődés levezetésképpen.
    Egy kicsit "új" admin lehetsz még itt, nem láttál még topicrobbanást a flémtől.
    Ez egy kicsi adok kapok vita volt.
  • Fenrir
    te le de DB haverod csak feszegeti
  • Lifeforce
    Áh ahoz ez egy latymatag elmélkedés volt, amit már le is zártunk :)
  • Fenrir
    kicsit még pörögtök és megy a gumiszobába a topic
  • Lifeforce
    Francba...
    Pedig már kezdtem büszke lenni, hogy csak minket tisztel meg ezzel.
  • Lifeforce
    Igen lehet.
    Neocront én is meg akartam venni, de ugyan ez volt a problémám.
    EVE engedi a debitkarikat.
  • DonnieBrasco
    Még mindig jobb mint a trollbűz. :))
    Mikor jössz megint valamelyik Elder Scrolls topicba fikázni?

DB
  • DonnieBrasco
    Hah. Azért már nem megy olyan rosszul a BF2, nyertem meccset is (600-as pinnggel, vicces volt). De azért erősen a láma kategóriába tartozom.
    Szóval Neocron nem megy, pedig most lenne időm. EVE-re lehet fizetni Visa Electronnal is esetleg? Itt Írországban csak fél év után kapok hitelkártyát, addig ilyen helyi debitkártyám van csak "Laser" néven...

DB
  • Lifeforce
    Rég volt, de csak neked. :)
    Mi még "húzzuk az igát", és létezünk.
    Neocron?
    Nekem a kedvencem.
    Sajna nemtok Magyarról aki játszaná, így egyedül a szörnyű angol tudásommal pedig nem játszom vele.
    Viszont közülünk sokan játszanak WOW-ot.
    Igaz csak "újak" közül akiket valszeg már nem ismerhettél meg. :)
    Tyler és a többiek, pedig PlanetSide, BF2, COD2
  • [Jakuza]
  • DonnieBrasco
    Kis önismereti segítség:

Jakuza

DB :)
  • DonnieBrasco
    Szevasz klántag (de rég is volt :)
    Nemrég kezdtem a WOW-ot, egyelőre egy MMO elég :)
    A Neocront szívesen kipbálnám rendesen végre, de nem fogadja el a hitelkártyát a marha rendszerük :( úgyhogy WOW, meg néha BF2 (Lance Corporalig eljutottam azóta WOW megy inkább)... várom az Obliviont, ennyi! :)

DB
  • [Jakuza]
    Hat akkor majd csak este kapod meg, mert oktatok kb 1/2 8-ig.
  • [Jakuza]
    Na ja, 80as port altalaban minden routeren nyitva van. :P
  • GreKom
    Csak délután fél 4 körül
    Fos munkahelyről nem működik a kliens, még a ventri se
    Csoda, hogy ide tudok írni :)
  • [Jakuza]
    Mikor logginolsz be ??
  • GreKom
    Persze, hogy kell.
    Perciből kaki vagyok, még akár vevő is