7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • [Jakuza]
    0.4-tol nincs Concord, szoval nem fog megvedeni.
    Sentry-k viszont lonek, ha nem -5.0 vagy az alatti standinggal rendelkezo ill. nem global kriminal flages jatekosokra azaz neutralokra losz.
    Tehat kis hajokkal nagy valoszinuseggel a kapuknal vagy allomasoknal nem fognak megtamadni a kalozok, mert a sentry kilovi oket. (te se tedd, kulonben porul jarsz, ha nincs olyan hajod, ami a sentry-t kitudja tankolni)
    Tehat ha global kriminal flaged van keruld el a kaput, amig le nem jar.
  • trackmaniac
    Hali!

De 0.4 sys alatt már nincs Concord meg sentry sem, vagy igen? Akkor miért írja a gate-nél, ha átlépsz, akkor a Concord nem tud megvédeni...?
  • Culram #1497
    Vagy olvasd el ezt.
    http://myeve.eve-online.com/iNgameboard.asp?a=topic&threadID=509867
  • Culram #1496
    azt szerintem egy küldiből szerzed, vagy egy másik agent által adott küldiből
  • JuanG
    no, senki? :((
  • JuanG
    valamelyik misszióban gyártanom kéne egy cuccot blueprintből, de kiírja hogy "villard wheels" (is) kell hozzá, viszont ilyet sehol nem találok, se market, se máshol, tud valaki segítni??
  • Cápafogxy
    Ha elmész 0.5 alatti solarsystembe, mivel 0.4-0.1-es rendszerig akárkit lelőhetsz(bárki rád is lőhet), csak az ágyúk is fognak téged lőni. Az ágyúkat battlecruiser vagy battleship kategóriájú hajóval már ki tudod tankolni úgy hogy ne lőjjön szét az ágyú.
    Az ágyúnak a becsületes neve sentry.
  • Megetica
    akkor hogy tudom bezsebelni a vérdíjat ?
  • Cápafogxy
    De lőnek, olyannak mehetsz neki büntetlenül (nem lőnek "az ágyuk") akik pirosan villognak, de ilyet nem nagyon fogsz találni, mert a pirosan villogókra az ágyúk is lőnek meg a concord is.
  • Megetica
    ami azt jelenti, hogyha nekimegyek akkor nem lőnek le az ágyuk ?
  • Culram #1489
    a sárgáknak alacsony a security statusuk (fosztogatnak, vagy olyat ténykednek ami a CONCORD-nak nem tetszik) a halálfejesekre vérdíj is van kitűzve.
  • Megetica
    még olyan kérdésem volna, hoyg a képen néha vannak olyanok amiknek sárga a kockája.. és olyan is amelyik szintén sárga de még egy halálfej is van rajta.. azok kik és mit lehet velük csinálni? Ürhajót lehet lopni benne ?
  • Megetica
    köszi.. a hajóval nincs gond :D csak a skillel
  • [Jakuza]
    A targeting es a multitasking a ket skill amivel novelheted a befoghato targetek szamat. (Electronics skillek)
    Valamint a hajo tulajdonsagaitol is fugg a becelozhato hajok szama.
  • Megetica
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem volna, hogy hogyan kell 2nél több targetet választani? Valami skillt kér, hogy fejlesszek
  • JuanG
    köszönöm mind2töknek :D!!
  • Venom
    Ez azért van mert megkell venni a skill book-ot és arra kell jobklikket bökni és ott train-ra nyomni :)
  • Khabbas
    Mert nem tudtad alapbol, vedd meg marketen.
    Search-nél írd be hogy electronics, és kidobja hol lehet kapni.
    Nincs mit amúgy.
  • JuanG
    köszi!!! Néztem azt is, csak pont egy olyan hajót néztem ki, aminek egy sincs és a fittingnél egy modult se jelzett :))

még egy gondom van perpillanat:
    nem tudom kifejleszteni az electronic skill 1 -et pedig azt mondja megtehetném, de jobb klikkre csak "show info" van:

• Khabbas
    Show info, és fitting, ott írja hogy mit tehetsz rá.
  • JuanG
    sziasztok!

azt szeretném kérdezni, hogy ha venni akarok egy új hajót, akkor hogy tudom lecsekkolni hány low, medium vagy high modul van rajta, ahova lézert, shield boostert, ilyesmit rakhatok???
  • BEAST #1478
    #1471 - l2r
  • [Jakuza]
    Itt nezzetek akkor mar oket. (PvP tournament menu)

http://www.eve-online.tv/
  • Gyongyhalasz
    Lo! Zseniális volt amit csonáltatok. GZ!
  • BEAST #1475
    a tegnapi dontot innen is le lehet szedni :)
    Pandemic Legion vs HUN Reloaded

az eve-online.hun megtalalhatok a HUN Reloaded tegnapi meccsei :)
  • BEAST #1474
    mindig 1 nap csuszassal kerulnek fel a muvik, szoval ma delutan meg lehet nezni majd oket :)
  • TasManXT
    Grat a Hun-nak.
  • lammaer
    Jól látom hogy nem látom fenn a döntőt az EVETV-n? Valaki tud linket hozzá?
  • BEAST #1471
    Itt is gratulalnek a HUN Reloadednek a 4. Eve bajnoksag elso helyezeseert :))
    link

ha valaki lemaradt volna valamirol :)
    EveTV
  • Culram #1470
    Jah. Én is úgy csináltam. Volt egy betanulókarim. Mikor rájöttem mi hogy hat egymásra, mit hogy kellett volna, akkor váltottam.
  • lammaer
    Mintha nem irtam volna le akkor amikor először kérdezte...

Dracot ismerem, úgy rémlett leállt a bizniccel amikor valaki megszivatta, de most hogy rákerestem tényleg dolgozik még a srác.

Trial karit szerintem nem érdemes sajnálni ha esetleg valamilyenoknálfogva véletlenül elveszne, pláne ha első kari volt. Akkor szerintem nagy valószinűséggel úgyis lehet jobb stat-elosztású karit csinálni. Például jó kicsi karizmásat :)
  • Culram #1468
    Az acc megmarad és minden ami rajta van.
  • Dave000
    Igen, a karaktered megmarad elvileg, én is örülnék ha meglenne a 2 évvel ezelőtti trial karakterem, mert most kezdtem el immár fizetősen, csak nem tudom már a felh.nevemet amit akkor használtam :). Szal ha azt tudod, elvileg meg kell lennie még 1 év után is szerintem.
  • trackmaniac
    Hali mindenkinek! Ismét egy kérdésem lenne:

Ha véget ér a trial account-om, akkor a karakterem is elvész? De ha mondjuk októberben veszek time code-ot, akkor még elő tudom hívni azt a karaktert, amivel most játszok?

Köszi előre is a válaszokat.

Nekem jelenleg most ez az év játéka. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de k...a jó...

Kár, hogy nem 30 napos a trial...
  • Culram #1465
    Mikor vettem, én is tőle vettem. Korrekt srác.
  • trackmaniac
    Sziasztok! Akit érdekel:

Eve-online time code

30/90 napos time code
  • Axsys
    Figy 1 biztos van, mert tőle veszem :-)
    De amúgy többről is hallottam.
    ( In game: Dra' Chomir)
  • lammaer
    Na akkor elő a farbával: ki árul momentán magyaroszágon forintért GTC-t?
  • Axsys
    Nem nemvolt nehéz.
    "régen voltak magánszemélyek akik árultak forintért de nem tudom még megy-e"
  • lammaer
    Egy mondattal nehéz volt tovább olvasni, igaz?