7619
-
Axsys #1459 magyarországon vehetsz e EVE-t vagy timecodeot akkor a válasz nem
De lehet. Csak magánszemélyektől. -
lammaer #1458 Esetleg ha van kedved, nézd meg a játék honlapján mennyi euróba kerül és váltsd át forintba
Ha arra voltál kiváncsi, hogy magyarországon vehetsz e EVE-t vagy timecodeot akkor a válasz nem. Gyakorlatilag csak bankkártyával megy csak a dolog (régen voltak magánszemélyek akik árultak forintért de nem tudom még megy-e. Hivatalosan megvéve egyszerűbb) -
#1457 köszi, és egyébként forintban is lehet fizetni? És ha igen, akkor az mennyi?
-
Axsys #1456 De kezdhetsz új trialt vagy befizetheted :-) -
#1455 es igen az utolso learning meg kifut (legutobb meg igy volt nem tom valtoztattak-e rajta) -
lammaer #1454 Mivel ez egy online játék és az accountod jár le, nem lehet úgy átverni a programot hogy újrainstallálod a windowst.
Esetleg ha meghekkeled a szervert :)))
Ha a 14 napos trial lejár, az accountot kapcsolják ki. Nem veszik el semmi, ha befizetsz az accountra, akkor újból onnan folytathatod ahol abbahagytad. -
#1453 Hali! Még egy kérdés. Ha lejár a 14 napos trial, utána már nem is tudom újra játszani, csak ha esetleg a windows újrarakom? És ekkor elveszik a szereplőm? -
#1452 Kösz az ötleteket, majd kipróbálom valamelyiket.
Ciao -
Culram #1451 Vegyél egy kicsit nagyobb hajót. -
kerek1224 #1450 Tegyél be egy-két power diagnostic systemet, vagy
fitteld át, úgy hogy kieszel vmit, ami powert fogyaszt, vagy
tanulj Engineering skillt, az szintenként 5%-ot ad minden hajód powerjéhez. -
#1449 Amúgy meg ne nyomorékoskodj, nem railre vagy blasterre van bs bónusz hanem csak hybridre :) -
#1448 Sziasztok! Segítsetek légyszi! Vettem egy Small Armor Repair-ert, de amikor bele akarom tenni az űrhajóba, ezt írja ki:
To bring Small Armor Repairer I online requires 5.0 power units, but only 4.7 of the 12.7 units that your power core produces are still available.
Tehát egy kicsivel kevesebb a power, mint kellene. Mit vegyek még akkor hozzá? -
#1447 Már tárgytalan, azóta nincs Dominixem már :) -
#1446 az örök noob... wtf hybrid... wtf show info? -
#1445 mé tünté ee? -
lammaer #1444 gazdagodj csak, hogy legyen egy Rotschild ismerősöm a játékban, ha netán egyszer visszatérnék... -
Kaziking #1443 az nincs egy, se navy apoc volt de eladtam, beruháztam egy valag isk-t bpo ba most azokat fejlesszük, meg mingyá command ship projektem is befejezödik, még 15 nap. -
lammaer #1442 Én mindig is itt voltam, csak hát ugye az internet csodája hogy az embernek annyi neve van, amennyit csak akar. Mesélj, hány CNRed van azóta, te farmking... :) -
Kaziking #1441 Na má csak te hiányoztál :))))) -
lammaer #1440 Maradtál volna ott ahol voltál :) (szabfer) -
Culram #1439 eh -
Kaziking #1438 Aztaaa de rég jártam erre :) mivan noobok? :)P -
Culram #1437 nincs. -
Kibagami #1436 Sziasztok!
Van arra valami egyszerű módszer, hogy több különböző cuccot a sajátjaimból, egy gombnyomással (vagy kettővel) eladjak? Mert eddig csak egyenként tudtam eladni a nem egy csoportba tartozó tárgyakat.
Köszi! -
Axsys #1435 Hát ha nagyon akarnál találnál:), ott a HURT ugye, bár most pang rendesen.
De mi is beveszünk kezdőket.
Amúgy a HUN csatin beírod hogy csapatot keresel, vagy küldihez segítséget, biztos hogy fog majd valaki segíteni.
Pr3t0r
Jugi Modu Utopia
-
#1434 Később majd a 40-50 nap lesz sok. :D -
#1433 25 nap lenne a Gallente Industrial lvl5 :\
Messze vagyok még tőle nagyon. -
#1432 5 Cargo Expander II-vel (vagy Local Hull Conversion Expanded Cargo I-el) az Iterion Mark V -be 8 db Giant Sec conténert lehet betenni (legalábbis régen be lehetett), na az már 00 m3 cucc ((8*3000)+(8*900)=31200 m3 + a skill bonus (industrial ship+ cargo expanderek kamatos kamata) -
#1431 Nah, 3 t2-es cargo expanderrel felfér az Iteron IV-be 4 giant secure container, az már elég komoly helykapacitás :) -
Culram #1430 Felmész a HUN csatira, és beszélgetsz emberekkel. Magyarok. Vagy bejössz SOMNUS csatira (reklám) és beszélgetsz velünk. Mi segítünk, megminden. A corpunknak van célja, és legalább azért lehet nyomulni :D -
#1429 Ennek a játéknak az a tulajdonsága van, hogy ez rettenetesen hosszútávra szól, itt ha valaki komolyabban el kezd vele játszani évekről beszélünk. Kezdőként ez pont baj (nekem is), hogy van a trial ami 2 hetes, és mivel majdhogynem végtelen sok lehetőség van a gémben, nem ismered ki. Abból a szempontból szerintem kevés a 2 hét a játék megismerésére, hogy egy új user semmit, de tényleg semmit nem tud csinálni, max ezeket a küldiket, de ettől még nem érez rá, itt a multi a lényeg, a többiekkel együtt való játszás, és ez az amiért kevés a 2 hét, mert nehéz találni egy olyan embert vagy csapatot, ahol szívesen fogadnak kezdőket, meg elmagyaráznak dolgokat, segítenek elindulni.
Ez a bajom nekem is, hogy hiába mászkálok jobbra-balra, semmi cél nincs, ez meg idő után unalmas. Embert meg nehéz találni aki segítene (nekem még nem sikerült). -
Culram #1428 Ez egy havi fizetős játék. A triallal kiismered használatát, belepillanthatsz a játék alapjaiba. Ha teccik folytatod, ha te nem akkor nem. -
Valesar #1427 Igen Story Line küldi.
Köszi a segítségtet,akkor asszem a triallal nem sokra megyek...:( -
#1426 Esetleg Story Line kuldit kapott ? -
kerek1224 #1425 Igen, itt a "fősztorit", meg úgy általában minden sztorit a játékosok alakítják. Céges események, háborúk, és a 0.0 területek felosztása. Mind mind játékosok által vezérelt dolgok -
#1424 főstory-t????
hmmm... sztem te elnéztél valamit. Sztem az agentezésre gondolsz, de az nem igazán story, csak egy pénz zserzési lehetőség a sok közül.
és igen, mindenhez skill kell, amit sok-sok óra/nap alatt tudsz megtanulni. Ez a játék hosszú távra szól, az első 2-3 hónap csak a atanuló időszak, s utánna még fél-egy év mire valamilyen eszközt megfelelően, feladatot megfelelő szinten tudsz használni/elvégezni.
-
#1423 mire kell az Iteron IV? ha sima szállítás biztonságos rendszerben, akkor letre expanderek, középre ab+shield booster (medium)+cap recharger, fentre tractor beam vagy cloak -
#1422 Haulerre (konkrétan egy Iteron IV-re) milyen fittet érdemes rakni? A cargo expanderek (vagy ezeknek a verziója) alap dolgok a low slotokra, de pl mit érdemes rakni med és high slotra? AB gondolom jó, MWD megérné? Esetleg egy shield booster? High-ra még mindig nincs ötletem, jelenleg egy t2-es Miner van fent, de sok értelme nincs ha van dedikált bányász mellettem. -
Valesar #1421 Én azt próbáltam ki,csak már elrontották az elejét:(
A fősztorit vittem volna,csak kell hozzá vmi skill,amit a trialban nem enged megtanulni:(
szal felfüggesztettem a trial accountot(már ha azt lehet) -
Culram #1420 Valami olyasmi. Csak a fegyverhasználat skill alapú. Sőt szinte minden használat. A skilleket időbe telik kitanulni, nem XP függőek. Nem bolygókra dockolsz, csak űrállomásokra. Vannak űber nagy hajók. Sokkal nagyobb élettér. Itt egy rendszert nem fogsz behajókázni.
Amúgy meg 14 nap ingyenes, ki lehet próbálni.