EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
Botond: én spec a routerbe épített tûzfalamat használom, de az bõven elég 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
na van lvl 4 refinery, most nyomom a lvl 4 mining-et 😊)

Shuttle-t 2,5k-ért veszek 😊)

17 körül megyek én is azt fimoítás és eladás után osztozunk, testvériesen😊. Kenõpénzt elfogadok😊
PsychoStarfish
Jajj mégvalami. Gallente shuttle-t Villoreban tudok gyártani akinek kell. Csak 3500 Tritanium kell ha jól emléxem. Bár shuttle kinek kell bahh 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Wehehe látszik nemtok írni 😄 lol kurva fejfájás. 😄 miney = money 😄

PsychoStarfish
Nyah. Leszek EVE-ben csak nem leszek itthon 😊 nemtom haza érek e 5-re, de a miney-t majd rendezzük Valennel 😄 Amúgy akkor ma omber bányászat?

Xsyloc 😄 merhogy énvagyok 😄 lol

Utánna néztem a havi díjnak:
1-month-plan € 14.95 € 14.95
3-month-plan € 11.95 € 35.85
6-month-plan € 10.95 € 65.70
Botond
írtak vissza:

"Köszönjük az elküldött IP címeket a betörési kísérlettel kapcsolatban.
Hálózatfelügyeleti munkatársainkat tájékoztatjuk a problémáról, azonban
szükségünk lenne az Ön tuzfalának logjaira amely bizonyítja, hogy az említett IP
címekrol illegális tevékenységekkel próbálkoznak. Ezeket a logokat kérjük küldje
el az [email protected] email címre, hogy közvetlenül hálózati szakembereink
legyenek értesítve és minél gyorsabban lépni tudjanak az ügyben.

A levélben az alábbi formában és tartalomban szerepeljenek az adatok:
1. A hibabejelentés sima ASCII text formátumú legyen, hogy pl. Unix alatt is
tudjak olvasni.
2. A log lehetoleg ne csatolt dokumentumként legyen elküldve.
3. A betörési kísérlet pontos dátuma, óra, perc, másodperc
4. Forrás ip vagy host
5. Forrás port
6. Cél ip
7. Cél port
8. Protokoll
9. Ha több támadas érkezik egy ip címrol, akkor a támadas idejének sorrendjében
legyenek az adatok felsorolva.
10. A hitelesség érdekeben az eredeti log file-t is másolja be az elküldendo
levélbe.

Együttmuködését és megértését elore is köszönjük.

Tisztelettel
UPC Magyarország Kft.
Abuse Team"

[email protected]ól
Majd mesélj, mit mond a chello. Engem is onnan támadnak, de folyamatosan.
Botond
ja,én is zonealarmot tettem fel,eddig 2 chellós címrõl is támadnak de nagyon,de már elküldtem IPket a chellónak,nemtom micsinálnak vele...
Valen
Személy szerint a Norton Internet Security-t ajánlom vagy az XP beépített tûzfalát 😊)

van még a Zone Alarm, de az sokaknak nem tettszik

AdamusTorK
tudom, hogy nem ehez a témához tartozik, de melyiktûzfalat érdemes használni? Most az XPs cuccot használom, elötte volt Norton Personal Firewall, de az elnyomta a netem (túl biztonságosra állítottam). Nincs valami jól védõ, de nem túlságosan jól?

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

Botond
boccs mindenkitõl,hogy olyan hirtelen eltüntem,csak támadnak(a netrõl),és most építem fel a védelmet,aztán lefekszek...2perce van fenn firewall,máris 6 támadás blockolva...
jah, még igen -)
sorc-cal mentem aminek Marchus volt a neve, deh régen volt, és a végére megutáltam a karit.
már egy ideje egy Stalky nevû reaverrel gamelek, deh RvR-re nincs mindig lehetõségem kijönni reaverrel ;<

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
sose láttalak,aod vagy,vagy ki? :-)
Sajnos egyik gammával se toltam, mikor meglett a net gyorsan rászoktam az mmorpg -ékre -)
Elit-rõl meg csak GS-rõl tudtam meg hogy van olyan -)

Jah, lehet hogy már párszor találkoztunk kint, deh akkor biztos hogy egyikünk halt ozt /release mehetett... -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
teljesen más,ha ismered a freelancert,vagy a privateert,vagy az elitet,na akkor képzeld el azt beépített csettel,és akkor helyben is vagyunk...ismerlek btw? :-)
Jé, egy Botond -)
DAoC -hoz képest milyen a game?

Hi all
a régi bétához képest sokat fejlõdött a game? Van asszem 14 hetes próbagammám még. Gondolom csak akkortól amikortól aktiválom ^^.
Kár hogy lemaradtam a béta utsó napjáról, mert akkor lehetett volna vandálkodni ]-)

toMpEr
Smart Bookmark szallito-egyeneknek

Botond
azt még nemtom,ma átalakítom a béta acc-t,és akkor megtudom
eléggé megteccett a game, és azt hiszem befizetek erre.. bár lehet hogy csak nyár elején, június közepén, mivel sok idõm most az érettségivel fog elmenni

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Ha van már normális acc-d, mennyi a havidíj ?
DonnieBrasco
Üdv! Köszi a mai segítséget Valen-nek és mindenki másnak! Kár, hogy szakdogaírás miatt csak benézegetni van idõm 😞 Pedig jó lenne a free trial alatt alkotni valamit, hátha meghosszabítom... 4 rugó nem a világ 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Botond
na megnéztem 20euróért át lehet alakítani a béta acct normálissá,és akkor lesz 30 nap játékidõd
[HUN]PAStheLoD
igen .. ezér csak 1000 trialos lehet fenn 1x-re .. a 8000 -bõl 1000 trialos 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
már "megjavult" ... server restart óta jó

[HUN]PAStheLoD
de próbálkozni fogunk :]]

Botond
azt nem írta,hogy ingyen,csak hogy meghosszabítás :-)
toMpEr
Ingyenes meghosszabbitasrol van szo...

Botond
sztem meg igen különben mi értelme lenne?:-)
toMpEr
hi, nemhiszem,hogy meglehetne hosszabbitani az accot.

csáó mindenki. egész faja kis játék ez. hányan vannak trialos accal innen? próbáltátok meghosszabbítani a trialt mint anno a planetsideban lehetett (mármint hogy tetszõleges ideig lehessen játszani)?

Debob - Lvl 2 Wizard

toMpEr
naja azt olvastuk, csak azutan is lottek rank,hogy tobb orat alltunk az allomason

Botond
Question
Concord keeps killing my ship over and over again!

Answer
If you commit an act of aggression and trigger the wrath of CONCORD then you had better run if you don´t want to risk losing your ship. Whether the aggression was intended or not, when CONCORD arrive on the scene they will exercise their well known tactic of shooting first... and asking questions later.

Scenario:
You accidentally fire on a player and CONCORD takes out your ship. You dock in your pod, change ships and head out to collect your items in the cargo container. As soon as you undock, CONCORD ship kills you again.

This is because CONCORD still remembers you as the aggressor from the previous incident. If you undock or jump then you are always refreshing (or resetting) their memory. But if you stay docked in a station, without logging out, for 20 minutes then you should be able to return to space safely. Always try it in a noob ship or in a shuttle first though, just to be on the safe side.

REMEMBER: You must be online for 20 minutes in the station. You can´t log out, wait, then log in again. P.s. It is a good idea to have someone pick up your stuff that was left in the cargo container. That might minimize the loss a little bit

ezt figyelmedbe ajánlanám
Botond
lehet nem nekem szól,de én azé jól elvagyok vele...
Valen
"KICSI" 😊))

AdamusTorK
Gyüvök én is skacok.... de a FilePlanet-en a 10napos demó az ügye tudjátok, nem a nagyközönségnek, hanem az EA által cserbenhagyott Earth and Beyond játékosoknak szól?

Na mindegy... 😛 remélem találxunk még valahol az univerzumba... úgyis olyan kicsi ez a világ 😊

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

Hmuda
Tök jó, találkoztam pár sráccal a training grounds-on. Bevettek a csapatba, de sajna véletlen az egyiküket kezdtem el lõni (még nem tudtam, hogy a lila a group szine), erre megjönnek a zsaruk, szétlõnek, a kapszulámmal gyorsan a bázisra, és az egyik tök rendes volt, mert behozta a cuccomat a bázisra. Az ilyen játékosokat birom a legjobban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kifagyott és nemtok vissza jutni megy szerver elve? Valne amint bejutok adom a pénzed!!!
thx, intézkedem ha minden stuff megvan

Botond
165ös komment
nah lassan csorog lefele a trial, még pár órácska. Mit kell tenni hogy elérjelek titeket?

Biztos lehetséges a kihagyás. Csak jó lenne tudni meddig örzik meg a karaktereket.
JuanG
lehetséges az ebben a játékban, hogy mondjuk elõfizetek egy hónapra, majd utána kihagyok 1-2 hónapot, majd újra kifizetek egy hónapot és onnan folytatom, ahol abbahagytam???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A tegnapi egésznapos bányászás vége 210k pyreit, ami 8 egyelõ részre osztva kb 100k lesz. Nálam van a cucoss még nem adtam el. Mert katasztrofálisan alacsony sztem ez a 4 körül érték amit adnak érte. Majd döntsétek el mi legyen a sorsa. Amúgy az leszürhetõ, hogy scorditot nem érdemes finomítani. Kb 4* lett volna pénz, ha finomítás nélkül viszük eladni. Vettem egy szállítóhajót, ha valaki akar jönni bányászni 17 után Milesbe talizhatunk, és rögtön szállítok mindent finomitatlanul eladni. Így rögtön utalható a pénz, vagyis az elosztás is igazságosabb lesz.
[HUN]PAStheLoD
már megvagyok .. imicusom van újra .. de nemakarok visszamenni CREO DRONE-ra a cuccaimért mer félõ hogy szétkapnak .. .valaki elhozhatná .. de szerintem nem igazán lehetséges 😞

Lehet megkéne probálnod kapszulában másik rendszerbe átjutnod. Ahol más faj van.
Botond
milyen baleset?lol
[HUN]PAStheLoD
hát eddig jó vót .. de aztán most meg lõnek ránk a CONCORD-os hajók (tomperre meg rám) kis baleset törpént