7619
-
#1699 Mondjuk néztem a kereskedést is, de abban még nem vagyok elég gykorlott és még nincs nagy tárhelyű hajóm, így ez se igazán kifizetendő, mondjuk most találtam egy helyet ahol jó az árfolyam két egymás mellet lévő rendszerben. Majd meglátom, majd számolgatok bányászás közben... -
#1698 Hmm akkor lehet agent-elek én is, már emlékszem akkoriban akkor mért is volt, nehéz a bányászkodás, viszont akkor össze kell szedjek valami ütős hajót... Agent-ezésre mit ajánlanál? -
#1697 Semmivel nem tudod elszállítani a kontit, csak a tartalmát, ahhoz viszont min. egy Industrial ship kell, aminek 3000 m3 minimum a térfogata, és akkro pár fordulóból elhozod a 27km3-at. Jah persze ezt se lehet trialon tanulni, szemétség. Én is ezért agentezek inkább, trialon nem lehet normálisan mine-ozni. -
#1696 A jet az még nem lenne gond, de mivel tudom elszállítni? Mert azt tudom, hogyan kell csinálni, beugrott tegnap, de melyik tipusú hajóval tudom elszállítani? Mert így most még nem tudom milyen skill-t fejlesszek... -
#1695 A jettison konténernek nem csak biztonsági hátránya van, de 1 óra után bármikor fel is robbanhat, úgyhogy 1 óránál több ideig ne hagyd kint. Másik gond viszont a secure kontival, hogy ugyebár Anchoring lvl 1 kell hozzá, ami Trial accounton nem tanulható! -
#1694 Ket fajta modja van a contenerezesnek.
Vagy kidobsz egy secure kontenert es abba banyaszol Anchoring lvl1 kell hozza (csak 0.8 alatti rndszerektol lehet kidobni), vagy pedig ugy nevezett jet kontenerbe pakolod a banyaszott cuccot.
Ez ugy lehetseges, hogy kidobsz az urbe valamit (jobb klikk az itemre es jettison)
Ennek viszont van egy hatranya, hogy mas lophat belole. -
#1693 Na kezdtem egy 14 napos triált. Most jobban fekszik a játék mint valaha. Van már 300k ISK (tudom nem nagy pénz) és egy egész használható kis bányász fregattom. Már jól jön a pénz is. Viszont az érdekelne, hogy melyik skill és melyik hajó kell, hogy tudjak konténerbe pakolni és azt szállítani, láttam mások is úgy bányásznak... -
Culram #1692 Vót benne egy kicsit más is.
Iszonyat szép lett a játék. -
#1691 végig thrasher :)) -
#1690 Az elején sabre (talán thrasher)a végén pedig typhoon. -
#1689 Nem is lett rossz. Btw ez milyen hajó? Nem ismertem fel. Én majd a Hyperion-ommal szeretnék egy hasonló videót csinálni :) -
#1688 összedobtam egy gyors kis videót unalmamban...semmi extra :))
EVE_JuanG.wmv -
BorK #1687 Köszönöm -
#1686 14.95 euró. Olyan 3700 Ft, ez persze függ az euró pillanatnyi árfolyamától. -
BorK #1685 Sziasztok én is kérdeznék egy érdekes dolgot mégpedig anyagi részen. Tehát menyibe is kerül ez a játék havonta?
Előre is köszi
üdv Bork -
#1684 Csak 0.4 és az alatti rendszerekben. Aki pirosan villog nálad azt pedig high sec-ben is lelehet vadászni. -
#1683 azokat a játékosokat akiken bounty van szabadon le lehet vadászni?? -
Kaziking #1682 kliems inditáskor kiirja ha már letölthetö az uj paccs, és onnan le is tudod szedni azonnal. -
Dns5000 #1681 a patcheles hogy mukszik?
ha majd online lesz a server akkor automatikusan letolti az uj verziot vagy mi?
mert most meg azt irja hogy incompatible protocol
kulon letotoltheto patchet meg csak a calssichoz taltam
miert nincs a premiumhoz?
-
Culram #1680 És a tutorialt is ajánlatos végig vinni. Még ha uncsi is. Sok mindent megtanulsz belőle. -
Kaziking #1679 hát ha neked ez ennyire nem megy akkor valószínü hogy nem vágod angolt eggyáltalán, ha mégis akkor pedig életkorod nem éri el a megfelelö szintet(nehogy megsértödj ezért de ez a játék kimondottam nem gyerekeknek készült mert iszonyatos bonyolult) -
#1678 -
#1677 lol? -
kokos #1676 Mentem jobbra balra nem találkoztam senkivel!!!Vagy mi ez? -
kokos #1675 Ezzel a gémel tud valaki játszani?Kiprobáltam de ehez ufónak kellene ujjászületni! -
#1674 Köszi meglesem! -
Kaziking #1673 szállitgatos küdik tényleg elég unalmasak viszont elég biztonságoask (viszonylag)amugy van a játéknak magyar forumja ahol rengeteg információ van felhalmozva minden kezdőnek ajánlanám hogy olvasgassa át néhány órát rászánva hogy átfogó képet kapjon.eve.hu -
#1672 Én se találok... lehet, hogy karira kérek serialt, ami asszem átszámolva 5k, és van hozzá 1 hónap. Tetszik maga a játék, meg jó a hangulata nagyon, csak mondjuk az agentezés nem éppen a legszórakoztatóbb dolog, amikor minden második quest ugyanaz, csak máshova kell menni... -
#1671 Én nem tudok olyan verziót belőle ami nem digitális lenne. -
#1670 Hol lehet ezt megvenni dobozosan? :S Egyik pesti bolt oldalán se látom és külföldieken se... Csak online lehet venni cd-kulcsot? -
#1669 hát eddig semmi bajom nem volt a 0.4 seces rendszerekkel, vígan jöttem mentem...mostanáig :)) -
#1668 -10.0-ás sec státusszal, meg 0.4-es rendszerbe ne csodálkozz hogy kilőttek :) Amivel kinyírt az meg smartbomb. Amúgymeg neki Battleshipje volt :) -
#1667 van a csákónak egy 7 millás bounty-ja :)) -
#1666 kösz!! -
#1665 jó én kezdő vagyok, azt se tudom mi a Pvp meg PVE :DDD ... csak léptem ki wap-ból és bumm...amúgy kösz az info-t megvannak az adatok:
2007.12.11 15:03:00
Victim: JuanG47
Alliance: NONE
Corp: Pator Tech School
Destroyed: Thrasher
System: Rancer
Security: 0.4
Damage Taken: 1783
Involved parties:
Name: Grimveous (laid the final blow)
Security: -10.0
Alliance: NONE
Corp: the united
Ship: Rokh
Weapon: Large 'Notos' Explosive Charge I
Damage Done: 1783
Destroyed items:
Fixed Parallel Link-Capacitor I
Basic Miner
Civilian Armor Repairer
Medium Afocal Maser I, Qty: 2
Multifrequency S, Qty: 2
Dropped items:
Medium Shield Booster II
Medium Afocal Maser I, Qty: 2
Multifrequency S, Qty: 2 -
Kaziking #1664 Szab a szerénység mintaképe :) (a másik meg én :) -
#1663 Üdv. egy jótanács a mapon (F10) a waypint résznél a setings fülve a prefer safer legyen kipiálva igy nem fog lowsecen keresztül vezetni ha waypointba raksz valamit :) -
lammaer #1662 Hááát... alapvetően a PvP és a PVE fitt között a különbség a MED slotokban elhelyezett Webber (lassitó), Scrambler/disruptor (nem engedi meg hogy elwarpolj) és az MWD (microwarpdrive, hogy döngess mint állat) felrakásában van - ezek ugyanis alapvetően nem szükségesek NPCk elleni harcban.
PvPben és PVEben is mindenki igyekszik maximálni a sebzés nagyságát és a tankot (minél több sebzést elviseljen a hajó), tehát ebben nagy különbség nincs en. PVEben annyival könnyebb a dolog, hogy általában tudod, milyen tipusú (EM, Thermal, Kinetic, Explosive) sebzéssel lőnek az NPCk, illetve hogy mire érzékenyek, ergó arra hegyezed ki a hajót, igy erősebb lesz. PvPben meg nem tudod mivel hoz össze a sors, úgyhogy ott például a tanknál igyekeznek az emberek mindenfaja sebzés ellen a lehető legnagyobb rezisztet megcsinálni.
Apropó: természetesen meg tudod nézni, mivel szedtek szét pikk-pakk. A hajód elpusztulásakor kapsz egy killmailt (az új rendszerben a karaktered információs lapján van egy fül), ami leirja, hogy kik, milyen hajóban, milyen fegyverrel támadtak rád, és azt is, összesen mennyit sebeztek beléd.
Ebben a játékban über hajó és über fitt nem létezik. Napi rendszerességgel pusztulnak a dreadnoughtok, meghaltak már mothershipek is. Természetesen egy jobb/drágább hajó valószinüleg szétszed 1vs1-ben egy gyengébbet, de az egész PvPben a kulcs a csapatmunka, amikor egy szervezett gang lerohan egyes ürhajókat, esetleg szétzilál egy másik gangot és egyesével kapja el a tagjait stb stb.
PvPben a szólózáshoz nagy tapasztalat kell, viszonylag drága fitt és gyakorlás gyakorlás gyakorlás. Hogy megismerd mit tud a hajód, és megtanuld azt is, hogy mely hajóktól kell ebben ülve is félned (nem biztos hogy nagyobb az, amitől jobban kell tartanod :) )
Ha gangban szólózol, az a könnyebbség hogy egyrészt van a gangvezér, aki - ha tapasztalt - gondolkozik helyetted, továbbá egy gyengébb hajóval is el tudsz pusztitani másokat a csapat tagjaként. Meg hát ha titeket lőnek, nem biztos hogy egyből téged fognak lőni.
Mindezt mondom nem überpvpsként, de sztem a tapasztaltak se találknak szarvas hibákat a gondolatmenetemben. -
#1661 Pvp meg pve teljesen más, ugyanaz a fitt nem jó mindenhova :)
Nekem pvp-ben semmi tapasztalatom nincsen, engem eddig csak lőttek, de kérdezősködés/utánaolvasás után van már némi segédfogalmam róla. Mondjuk tuti van itt olyan aki ezt a témát csípőből tudja, talán majd később ő felhomályosít mindkettőnket. -
#1660 csak tudnám mivel szedtek szét pikk-pakk?? Nem kezdő hajóm volt...