7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • lammaer
    Kell a dögunalom is bele, hidd el :) Megbecsülöd majd az AFK utazás nyugalmát, meg az agentezés csendes biztonságát miután 2-3 hónapon keresztül kaméleonná változol, mert egyszerre 3 csatárnát kell figyelned miközben vadászol az NPCkre, ellenségre, vagy akárcsak mész lőszert venni a szomszád rendszerbe :)
  • maniac001
    BTW az EVE egy rohadt hangulatos game, csak kár hogy az egyéni dolgok nincsenek támogatva. Mert ez a bányászás/agentezés akkora dögunalom hogy katasztrófa. ha kicsit érdekesebb lenne ez a része már mennék is. Jobban vonz ez az űr dolog mint a fantasy.
  • Fenrir
    Hát ez ilyen :)

Én amikor le akartam jutni 0.0-ba empire-ből 2x kellett nekifutnom mert elsőre engem is simán lelőttek. Másodjára csak úgy úsztam meg, hogy bár beleugrottam egy ilyen bubiba amiből nem lehet warpolni, de abban a pillanatban leszakadtam netről és amikor visszajöttem a kliens a bubi mellé rakott vissza, így el tudtam menekülni :P
  • JuanG
    kinyírtak :(((...

nyugodtan utazgatok, épp warpolok egy stargate felé (már nem is tudom melyik rendszer volt), kilépek a kapunál a warp-ból, látom két piros űrhajó dekkol ott és ilyen kék köröket lő ki magából és puff felrobbantam :(((...az se tudom kik voltak, nyílván valami kalóz banda...

még szerencse hogy nem az új hajómmal voltam (mammoth, most fejlesztem az uccsó skill-t)...
  • lammaer
    Javaslom az 1515-ös hozzászólás olvasását (meg utána a többit, ahol vitatkozunk), mivel előtte maniac szinte ugyanazt kérdezte mint te.
  • JuanG
    cél az hogy azt csinálsz amit akarsz :))...nyomhatod akár magányosan (így tényleg unalmasabb), de itt a lényeg a multi, ott a sok corp. lehet csatlakozni és együtt fejlődni, pénzt keresni, csatázni, építeni, akármi...újabb hajót meg sztem mindíg érdemes venni mert gyorsabban megkeresed a pénzt egy még jobbra...
  • GamerAdams007
    Hy! Most töltöttem le (najó, igazából tegnap előtt), végigtoltam a tutorial részt, most Agent missziókat csinálgatok, meg néha kiugrok bányászni. Na most ez számomra egy idő után elég unalmas kezd lenni, van valami más célja is a gamenek, ami felé haladnom kéne? Jah és milyen hajót érdemes venni? Most van a kezdőm, meg 1 shuttle, hogyha valami kisebb cuccal kell furikázni. Gondolkozom egy Amarr Frigate-en, ami 300k környékén van, nekem is kb. ennyim van, érdemes azt venni, vagy más típusú hajóhoz tanuljak skilleket, és inkább azokra gyűjtsek?
  • lammaer
    Hát, személy szerint nekem a grafikai kontent volt a legutolsó érdekes dolog ebben az egész Trinity patchben. Valahogy nem szoktam az EVE-ben sokat unatkozni (nem agentezem hülyére magam), hogy kinomban azt nézegessem milyen a mipmapping a hajómon.

Sokkal többre tartom például, hogy az overview-t végre lehet nem átlátszóvá tenni :P, igy kisebb a friendly fire esélye - bár, végülis ez is grafikai update :)
  • Kaziking
    tehát én is belepofázok :) nálam 1 6600 gt vel efektek meg minden extra szirszar kikapcsolva, élvezhetöen fut lvl4 és egyéb sürü helyeken (0,0 rol fleeet op rol nem tudok nyilatkozni :))) kb 30-40 fps el, motsuban navy stat elött beakad kidokkolás után általában rendesen. nem gyözi betölteni a sok navy raven-t :) meg egyéb finomságokat. de elfut az a lényeg és elég szép lett. gondolom valami high end kártyával minden effektel+AA val meg mindennel is elfut legalább ugy mint nálam, összeségében nem kell kétségbe esni, de akinek low end kártyája van annak lehet hogy nem fug futni az uj grafika mert esetleg a karija nem támogatja az sm3.-t, de mivel ez választható opció igy ök is tudják futtatni a gamet csak a régi grafikával.
  • JuanG
    driverből van beállítva, mert a játékban ugye nem találtam, de semmi

a shadows meg sztem jól néz ki pláne hogy dinamikus :))
  • [Jakuza]
    Nos akkor elmondom a trukkot.
    Az elsimitast es az antialiasingot a VGA kartya driverebol kell beallitani, a kliensbol nem lehet mar. Az arnyekokat kapcsoljatok ki, teljesen felesleges es akkor nem fog a FPS annyira leesni. (display&graphics>shadows)
    Az Use LOD es a SUN occluded by ship szinten felesleges, tehat azokat is lehet offra allitani.
    CTRL+TAB billentyu kombinacioval ellehet az ablakokat tuntetni es ilyen szep screenshotokat lehet csinalni. Persze ha a beallitasoknal ki van pipalva az az opcio, hogy high qualityben keszitse a kepet.

• JuanG
    Valóban szebb a grafika, de nem annyira amennyire a videó alapán vártam, de azért nem panaszkodom :)))...az valósidejű árnyékok szépen mutatnak...néha azért leesik az fps 20 alá állomásoknál-stargate-eknél :((

az asteroidák viszont nem változtak, és nálam valamiért nem műxik az antialishing (8800GT) ...
  • Fenrir
    Köszi
  • JuanG
    szerver amúgy megy már?
  • [Jakuza]
    Jo.
    Valamint mar az uj premium patch is jo.
  • JuanG
    de akkor a full premium az jó ugye (most szedem), és nem kell hozzá a patch...
  • n003
    köszi ez sokat segített :D
  • [Jakuza]
    Orulj neki, hogy not found :D
    A patch javitas alatt, ugyanis a ccp programozok elszurtak valamit es torolte a windows boot.inijet.
    Most korigaljak. Ill jelen esetben korrigaltak, mert mar letoltheto a javitott patch.
  • lammaer
    Alacsony karizma... Kazi, te ne sajnáltasd magad mert alacsony a karizmád, mivel az összehasonlithatatlanul kevesebb skillhez kell mint a másik négy attrib. :)

Szóval ne vezessük félre az újoncokat, karizma lehet jó alacsony :)
  • lammaer
    Valószinüleg az az oka, hogy sokan akik feltolták a prémium contentet azt tapasztalták hogy huss, eltünt a boot.ini a windows xp particiójáról...
  • Jeffjohnson
    ill nem :D le kell szedni de nekem már csorog kb1gb nyi premium content.
  • Jeffjohnson
    meglepöen csak kb 25mb volt az egész
  • Jeffjohnson
    elindítod simán az evet és jelzi majd hogy új patch van és akarod e felrakni rákatt és már telepít is
  • Fenrir
    "Upgrade from classic to premium

If you have the Classic version of the Trinity Expansion and want to add the Premium Graphics Content, download it here. Please note that you need to have the latest version of the Classic Graphics Content to upgrade to the Premium Graphics Content. Also make sure that your computer supports the minimum system requirements for the Premium Graphics Content."

Rákattintok a linkre és:

"Not Found

The requested URL /eveclassictopremiumpatch45017.exe was not found on this server."

Nabazz, pedig megnéztem volna :\
  • Kaziking
    holnap probálkozz a belépésel de azért ne vedd biztosra a dolgot :), patch után rendszeresek az 1-2 órás leállások a bug-ok javitgatása miatt. sajnos ez 1 ilyen game folt hátán folt :)
  • n003
    óké köszi .. kell vennem egy szmüveget asszem :D
  • BEAST #1633
    mert egy napos leallas van, "nagypatch" miatt :) amugy irjak is a launchernel:)

"Welcome to EVE Online: Trinity. Deployment downtime starts December 5 at 02:00 GMT and is scheduled to December 6 at 02:00 GMT."
  • n003
    sziasztok :)
    most töltöttem le a 14 napos próbához a progit és a telepítés után próbálnék csatlakozni de inkompatibilis verzió miatt nem enged ... mit bénázok el? a legutóbbi a verzószámom (3.23.41736)
  • BEAST #1631
    teljesen kiment a fejembol ez a leallas :< be kellett volna tenni valami hosszabb skillt
  • BEAST #1630
    nem mert nem csak Command shipek leteznek, pl nekem nem celom hogy iranyitsak egyet :) pedig manapsag az a divat :)) en maradok a BS/HAC parosnal :)
  • Sir Quno Jedi
    nade ennek 3-as karizméja van, szal. el lehet vele felejteni a nagy hajók irányítását nem????
  • gvarga12
    Choices

Races: Caldari
    Bloodlines: Achura
    Ancestries: Monks
    Careers: Military
    Specializations: Soldier

Sokkal jobb nem jut eszembe.
  • Sir Quno Jedi
    vagy ez?

Attributes
    Cha: 12
    Mem: 6
    Int: 5
    Wil: 4
    Per: 7

Skills
    Amarr Frigate: 3
    Controlled Bursts: 3
    Drones: 1
    Energy Systems Operation: 2
    Engineering: 3
    Gunnery: 5
    Hull Upgrades: 4
    Iron Will: 2
    Learning: 1
    Mechanic: 3
    Mining: 1
    Rapid Firing: 3
    Repair Systems: 4
    Science: 1
    Sharpshooter: 1
    Small Energy Turret: 5
    Spaceship Command: 4
    Spatial Awareness: 4

Choices
    Races: Amarr
    Bloodlines: Ni-Kunni
    Ancestries: Free Merchants
  • Sir Quno Jedi
    Azé ez jóak command shipekhez? :D

Attributes
    Cha: 12
    Mem: 4
    Int: 6
    Wil: 4
    Per: 8

Skills
    Afterburner: 3
    Controlled Bursts: 3
    Defender Missiles: 3
    Drone Navigation: 2
    Drones: 4
    Evasive Maneuvering: 3
    Gallente Frigate: 3
    Gunnery: 5
    Iron Will: 2
    Learning: 1
    Mechanic: 3
    Mining: 1
    Missile Launcher Operation: 2
    Motion Prediction: 3
    Navigation: 3
    Repair Systems: 4
    Scout Drone Operation: 2
    Small Hybrid Turret: 5
    Spaceship Command: 4
    Spatial Awareness: 4
    Warp Drive Operation: 1

Choices
    Races: Gallente
    Bloodlines: Gallente
    Ancestries: Activists
  • [Jakuza]
    Probalkozzatok :D
    Eve Offline Character generator
  • Kaziking
    ja nekem is 3 volt az alap charm, azt most szivok a Command shiphez a rengeteg leadership skillel, jo sokáig tart öket kitolni:)
  • lammaer
    Ha pár napos, azt mondom generáld újra. Akár csinálj új trial accountot, az 2 hét ingyen. Én másfél év után már megbékéltem a dologgal, de én is sokat rágódtam rajta... a karizmát próbált alacsonyabbra venni, ha harci karit akarsz akkor a willpower/perception páros legyen erősebb, ha ipari-bányászt akkor az intelligence/memory. De ha ez a 4 nagyjából kiegyensúlyozott, az is OK.
    Nem véletlenül szaladgál sok Caldari Achura vérvonalbeli karakter a játékban (megismered a képüket, vékonyfejű kinai vágásu pasi/nő). Azoknak lehet 3-as karizmát csinálni :)
  • BEAST #1622
    Nem olyan rossz ez, es a statok amugy sem befolyasoljak a skilleket, csak a tanulasi idonel szamitanak, attol meg a jatek ugyan olyan jo lesz :)
  • RaKmaTakaTa
    pár napos karimnál per pillanat (skillekkel+augmentekkel) így állnak a statjai (Gallente):
    int 12
    per 10
    cha 10
    will 8
    mem 15

kicsit elbizonytalanodtam érdemes-e ezt még folytatni, vagy inkább kezdjek újat?
    (Hol azt gondolom hogy "le van sz..va, jó ez így", hol azt hogy új kari kell! :D Abszolute döntésképtelen helyzetben vagyok...

kis segítség kéne, mit gondoltok?

Karizmának mennyi kell legalább? 5-6? vagy kevesebb is elég?
  • lammaer
    akárcsak én.... van vagy 9-es az induló karizmám, eleve magas volt az alap, én még raktam is rá :O
    De hát ez már több mint másfél éve volt, azóta már túltettem magam rajta :)