7619
-
#1419 Bár nem szeretem promózni, de eve-online.hu és bal oldalon a faq menüpontnál sok információt megkaphatsz róla. -
#1418 Lenne egy láma kérdésem: Az EVE-t úgy kell elképzelni mint anno a Freelancert? Azon kívül persze, hogy ez MMO, ezért komplexebb stb. -
Culram #1417 Ha eljutsz addig hogy csatornákat állítassz be. Lődd be a HUN csatit. -
#1416 Üdv a mátrixban. -
Valesar #1415 de láma vok egész végig ott volt a hajóm,csak nem vettem észre:) -
Valesar #1414 hali
még új vagyok,szal még nemtom mi merre.
azt szeretném megkérdezni,h mikor kapom meg az első hajóm?
Már bent vok az universityben,és vmi kalózokat kéne kinyírni,de mivel csak kapszulám van így még a küldetés papírjai sem férnek el:(
Plz help -
lammaer #1413 Nagyobb patchek után ez természetes jelenség... mivel a patcheket nem tudják 100%ig letesztelni, szinte mindig jönnek elő problémák, néha összeomlik pár cluster, gyorsan tesznek fel valami hotfixet stb.
Patch Day - No play, igaz itt is. A nagy patchek után 1-2 napban ne kezdjél bele semi időkritikus dologba és a nehéz munkával faction alkatrészekkel feltupirozott hajóddal se nagyon ugrálj. Pár nap után szépen normalizálódik a helyzet. -
DeviloftheHell #1412 tudom de hol ment a server hol nem elvileg éjfél kürül befejezték én 3 orakor néztem csak akkor már ment este 8 kor már részben ment a server aztán lefrissitette magát -
kerek1224 #1411 ma próbáld. Jelezték, hogy 24 órás leállás lesz. -
DeviloftheHell #1410 ez csak nekem nem kezd el frissiteni vagy senkinek sem?
-
DeviloftheHell #1409 hol megy a server hol leáll csak a patchet nem adná oda :D -
#1408 Akkor railgun, a Dominix drone-os hajó, közelről a célpontokat leszedik.
Btw:
The deployment is slated to begin at 02:00 GMT on Tuesday and is expected to last approximately 24 hours.
Szóval hajnali 4-kor lőtték le a szervert a peccs miatt és legközelebb holnap hajnali 4-kor jön vissza. -
kerek1224 #1407 holnap patch. Mindenkinek jó pihenést. :) -
Culram #1406 Blaster közelre lő, Railgun messzire, ez a legfőbb különbség.
Ha közel jön a célpont a blaster hasznos lehet. -
#1405 Dominixre milyen large hybrid turretet érdemes tenni? Blaster vagy Railgun típusút? Vagy így sok különbség nincs köztük? -
#1404 Empirebe nem lehet élni,szétunnám a fejem. -
#1403 wtf empire? wtf 1.0? wtf wtf? oh... az a hely, ahol nem lehet csak úgy lövöldözni... oh... lálálálálálááááá -
#1402 mostanaban nem nagyon van idom de ha lesz mindenkepp megnezem :)
nem tom egyebkent mi gond van a mostani rendszerrel :) -
#1401 Próbáld csak ki. -
#1400 Hat a Sisi-n elvileg mar a Revelation 2 van. -
#1399 majd ha kinn a patch akkor melatjuk milyen addig csak talalgatas :) -
#1398 Mert mi a problem? -
#1397 ezt azert igy nem jelentenem ki :) -
Culram #1396 azért gondolom érc lopás lesz még.
-
lammaer #1395 Mi a szösz? Biztonságosabbá akarják tenni az EVE-t? Ez a vég kezdete.... :) -
#1394 Már nem, vagy köv patch-től nem mert a concord hamarabb jön és egyből leszív 0-capra és jammel meg minden ami kifér. Az empire kalózkodásoknak vége. -
kerek1224 #1393 hát olyan van, hogy pl Jittában lescannelik a hajókat, és ahiben értékeseb cuccot(értsd 500M+) látnak azt egy öngyilkos BS lelövi, altokkal meg gyorsan összeszedik a cargót. ha szerencséjük van nem semmisült meg az amire mentek. -
lammaer #1392 Miért kizárt? Unatkozó prók, suicide kestrelekben :) -
DeviloftheHell #1391 nem kaloz volt az a gyökér 0.4 es security levelen tetü kis tolvaj -
#1390 lol inkabb fur mint agentezik :)
a kalozokat meg nem kell keresni megtalalnak maguktol is :) -
#1389 Hat pedig az kizart, hogy egy tapasztalt kaloz radlojjon 1.0ban.
Ugyanis csak -5.0-as standingu jatekosra lohet barki is high-secben buntetlenul. A Concord azonnal megtorolja az ilyen cselekedeteket. -
lammaer #1388 Jó, irhattam volna NPCzést, bányászatot, egyszerű utazást, transportot, POS töltögetést bármit... -
DeviloftheHell #1387 az agenteket én nagy ivben kerülöm nincs nekem türelmem a hülye küldetéseikhez -
lammaer #1386 Szerintem kár WoW vs EVE balhét csinálni, alapvetően úgy gondolom mindkettő csapatjáték... bár nem játszottam WoW-ot (egy haver tolja ezerrel) abban biztos vagyok, hogy azért simán lenyom egy szingle játékot, mert vannak benne emberek, akikkel lehet együtt menni. Tán még PvP raidek is vannak (nemcsak aréna) legalábbis igy hallottam. Sztem jobb játék azoknak, akik szeretik eldönteni, mikor akarnak játékosok ellen menni és mikor van kedvük csak egy kicsit grindelni.
Az EVE más szint szerintem: itt lényegében BÁRMIKOR dönthet egy játékos úgy, hogy beleszól mások játékába. Egy sima agentezés is átmehet véres PvP-be ha éppen a "megfelelő" emberekkel fut össze valaki. Hogy ez jobb vagy rosszabb? Szerintem csak MÁS. Úgy gondolom az EVE sokkal többet követel a játékosoktól és nem biztos hogy mindig sokkal többet is ad :) -
DeviloftheHell #1385 de tegnap mikor leszedetett az a tetü akkor new caldariban bányásztam mint mindig az pedig 1.0 ás sector -
DeviloftheHell #1384 aha értem már
0.4 re mentem eddig legleljebb asteroida övbe kalozt vadászni az addig oké de visszajövetnél már két tetü kaloz állt ott egy egy drake-el azok szedtek le elöször egyik tetü 36 millát ér a másik csak 60 ezret de az tuti azt a kettöt leszedem amint lesz egy harcr jól hsználhato hajó
a wow al meg egyáltalán nem játszottam csak néztem haveréknál én kihivástn em látok abban -
lammaer #1383 Egyet értek veled meg nem is....
"Tudniiliik elég világosan tudható, hogy mikor teszed ki magad PvP támadás veszélyének" -- kérdezd meg Devilt, vajon 0.4 alatt volt e amikor kifosztották majd kilőtték :)
Persze, tudom, ő lőtt először, nem kellett volna - de ilyen alapon amikor bugáztak, simán csinálhatnak egy konténer cserét, és amikor ez egyszeri miner jön beszállitani a cuccot, nem érti miért jelzi lopásnak a rendszer ha az ő általa ott hagyott kontiból venné ki a veldspart.
Kalózok: amikor egy kalóz kilő egy 1-2 hónapos karit aki éppen egy "feltételezhetően" T2 és faction itemekkel megpakolt Kestrelben csücsül, nyilvánvalóan a megélhetése miatt teszi :)
Természetesen kellő szakértelemmel és némi tapasztalat után az ember már tudja hova menjen/ne menjen, de sokszor tényleg azt használják ki, hogy a kezdők még nem értik az eve mechanikáját (lásd noob állomás előtt kirakott konti "ingyen ajándék kezdőknek" felirattal).
Amúgy egyet értek veled, a gankelés és a gatecamp szervezést és bazi sok türelmet igényel, egyszer-kétszer csináltam, de tényleg nagyon türelem igényes a dolog, sok volt a várakozás nekem. -
Axsys #1382 Hát tört serveren biztos ígyvan de eredetin egyátalán nem. -
#1381 A Ventrilo egy communikacios szoftver, aminek a segitsegevel (+ 1 mikrofonos fejhallgato) tudsz tarsalogni masokkal.
Az eve.hu oldalrol letudod tolteni.
A beallitasokhoz szuksegesek a kovetkezo adatok.
szerver: 195.38.96.80, port: 4000, jelszo: eve -
DeviloftheHell #1380 wow-t marhaságnak tartom mert leginkább a gép ellen mennek arra meg ott a sok single játék