7619
-
#1619 enis :D Gallente lettem, es viszonylag keves memem lett, es sok karizmam xD ... de mindegy mostmar marad: D -
#1618 Bazz én is a fejemet vertem a falba amikor megnéztem, hogy milyen a karakterkészítője. Mikor én csináltam tizedennyire sem volt ilyen és még el is baxtam a statokat is. -
#1617 A Trinity trailer hatasara ujra aktivaltam az accountomat xD ... mar lassan fel eve nem nyultam a jatekhoz :/ ... es ahogy nezem egesz jo lett a karakterkeszito resze a jateknak, amikor en kezdtem nem volt ennyire , hmm , informativ :D ... tetszikhogy ennyi mindent elmesel a dolgokrol, ugyis szeretem olvasgatni a jatekok lore reszet :) Azt meg kulon orommel neztem hogy az uj karakterek kb 800k skill ponttal kezdenek :o igy egesz hamar hasznalhato karaktereket lehet csinalni :o, ugy nez ki elegge lemaradtam a valtozasok teren :D -
lammaer #1616 hát, a rax nekem is nagy kedvencem, mind a mai napig szivesen repülgetek vele :)
De hogy a gallente hajókra miért kellett ezt a műanyag vécéülőke-kék szinezést rátenni... -
#1615 naja az nekemis tetszik :) -
#1614 talán a legjobb benne hogy az állomásokat is felújítják, közelről nem egy elég rondácska volt már :)) -
#1613 hát nemis sikerült letölteni ezta bizbaszt. amúgy nekem tetszik igyis a hyperion. -
#1612 Nem kell ahoz letolteni semmit ha megakarod nezny, hogy nez ki a Hyperion.
Hyperion Trinity < Jo ronda szvsz.
Amugy az evefilesen csomo mas kepet is meglehet talalni. -
#1611 Nekem akkor is Thorax/Deimos es a Megathron a jatek legszebb hajoi :D ... najo a Moros is ott van a topon, bar nekem sosenem lesz :DD ... de a Hyperion nekem nem tetszik annyira :) -
#1610 Ha végre sikerül a teszt szerver klienshez leszednem az újitott model/textúrákat leszedni akkor majd bedobok egy hyperionos képet.
:)
Mellesleg gyenge grafósok ne aggódjanak elvileg kibe lehet majd kapcsolni az új kinézetet, stb cuccokat. bár ez lehet csak a teszt szervetnél van most igy mert ezt külön kell letöltenem most hogy benne legyen az új hajók kinézete. Na nembaj majd ez kiderül a patch utánn :) -
#1609 Kinézetre lófaxt. Képességekre talán :) -
#1608 Jo, engem nem veszelyeztet az hogy jobban fut majd a jatek :D ... a jelenlegi konfigom kb 4 eves, talan mar 5 is megvan :D de majd meglatom :D -
#1607 Megathron > all :D -
#1606 Vajon minden hajó textúráját megváltoztatták? Láttam Gallente Brutixot és Megathront a trailerben, de én főként a Hyperionra lennék kíváncsi. Az a hajó már alapból is gyönyörű, de ha olyanná változtatnák mint ahogyan a Brutix változott az valami orgazmus lenne :) -
kerek1224 #1605 elvileg pont nem, sőt még jobban is futhat akár, mert a trinity jobban megdolgoztatja a videókártyát, terhet véve le a CPU-ról. ezt mondják legalábbis, hát meglátjuk. -
#1604 szerencsére pont most újítottam gépet (azelőtt vagy 2 éve), így biztos elfut (ha a crysis megy hihgh-on)... -
#1603 Eszmeletlen jo lett ez a Trinity trailer , eddig is szep volt a jatek meg minden :D ... de ha eddig nem birta a gepem a nagyobb tomegeket, akkor Trinityben meghal :DD -
Madmano #1602 Köszi. -
#1601 3 fele variacio van ra.
1. Kintrol fizeted.
2. Az elso reszletet valamilyen ismerosod fizeti kintrol (Canada,USA)
azutan a kovetkezo reszletet mar itthonrol is tudod fizetni, ha a sajat bankkartyad adataira atirod, mert akkor mar vegig dallarban fogja levonni az osszeget, az elso befizetes miatt.
3. GTC-t veszel dollarert valamelyik storeban (nem a hivatalos oldalon) -
Madmano #1600 Nekem is válaszoltál.De hogy lehet dolcsiban fizetni?Azt nem csak a tengerentúlon lehet? -
#1599 köszi! hát majd a Trinity-t kipróbálom egy hónapig azt meglátom az új hajómmal mire megyek :P -
Kaziking #1598 isk ban jelnleg a 30 nap az kb 200-250 M, a 90 nap az olyan 420-470 M körül van attol függ hogy mennyire vagy ügyes és gyors :)(fontos mindig secure sytstemben bizniszelni mert ccp csak igy garantálja hogy nem basznak át ). ft ban nem tudom de ha jol emlékszem dollárban érdemes fizetni mert ugy jön ki olcsobban (talán 3500 FT körül de ez nem biztos majd valaki aki járatosabb ebben megmondja) -
Madmano #1597 Ha jól néztem,kb 5000-5500ft körül van egy havi előfizu? -
#1596 mennyi ISK-ba kerül egy havi előfizetés? És hogy működik ez? -
lammaer #1595 Hát, nem biztos hogy az ár/komplexitás miatt nincs a kérdezőnek bankkártyája. Lehet hogy még nem elég öreg hozzá... (ejj, de szeretnék én abban a korban lenni :P )
De igaza van kereknek, egy bankkártya tényleg sokkal könnyebbé teszi az egészet. -
kerek1224 #1594 összeségében még mindig bankkártyát csináltatni a legolcsóbb. És aztán hasznáhatod máshol is. -
RaKmaTakaTa #1593 Köszi mindenkinek! Azt hiszem ez lesz a jó!
Közben megláttam a Pay by cash opciót, de az kicsit drágának tünik. -
lammaer #1592 http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=839&postdays=0&postorder=asc&start=90
ezt a topikot nézd át. -
lammaer #1591 Igen, magánembertől, aki egyébként - mások beszáomlója alapján megbizható - lehet. www.eve-online.hu fórumában nézz körbe.
Vehetsz játékbeli pénzért (ISK) is kártyát, persze ha kezdő vagy ez nem opció (hacsak nincs valami gazdagabb barátod a játékban :) ) -
RaKmaTakaTa #1590 Sziasztok!
Magyarhonban lehet kapni hozzá feltöltő kártyát?
Vagy mi a legegyszerűbb fizetési mód, ha nincs semilyen kártyám? (csekken lehet fizetni?) -
kerek1224 #1589 meg az 50 új exploration site is kell, de most azonnal. :) -
#1588 a trailer nagyon faszán néz ki :))) -
kerek1224 #1587 beszarás, mennyire várom! -
#1586 Trinity (Rev3) patch will be deployed December 5.
1 napos leallas lesz , szoval hosszu skilleket ajanlatos betolteni. -
#1585 En jol elvoltam meg az elejen afkbanyaszkodtam munkabol :D amikor otthon voltam agent runozgattam, ismerkedtem a vilaggal ... munkabol szerencsere fel tudtam logolni, csak idom nem volt jatszani :D ezert vettem egy Iteront, felraktam ra egy alap mining lasert es kiraktam high secbe banyaszkodni XD -
#1584 Bányászni legjobban Mining Bargerrel éri meg sőtt Exhumerrel vagyis Hulk-al :)
És vinni kell harci drónokat a kalózok ellen :) -
#1583 én is bányáztam 1-2-szer próbaképpen, de ha már nagy hajód van, elég sokáig tart míg megtelik a raktér (igaz nekem gyík miner-em volt), és elég unalmas ott várakozni...egyszer fel is álltam a gép mellől, cigiztem meg miegymás, aztán mire visszaértem már lőttek a kalózok, szeremcsére még időben el tudtam pucolni :)) -
#1582 -
#1581 Pedig nem is ott vagy :D -
#1580 na mostmár jó a netem úgyhogy megyek fel :)