7619
-
lammaer #7059 Igen. Annyira profinak nem kell lenni, de azért el kell tölteni egy ki időt a játékkal.
Aztán persze ha NAGYON profi vagy akkor kitermeled pár nap alattt a havidíjat, ha kevésbé akkor pár hét alatt.
Az elején sztem ne számolj azzal hogy megcsinálod ingyen, pár hónapig érdemes beletenni azt a havidíjat pénzből, hogy ne legyen stresszelős grind az egész. -
hagyimiklos1 #7058 Miért kell ezen meglepődni? Mindig is ezt csinálták. Majd olvasd el egyszer a fórum archívumot. Ha ők nyernek, akkor napokig az olvashatod, milyen überkirály gyerekek, ha az ellenség nyer, az akkor mindig csalt. -
Party Hard #7057 Tehát ha profi vagyok akkor ki tudom farmolni a költséget?
-
#7056 Online = ingame sry -
#7055 Havi fizetéses, online pénzből viszont tudsz játékidőt is venni. -
Party Hard #7054 íMost találtam a játékot és nem egyértelmű hogy havi dijas vagy egyszer megvásárlós e a játék.
SAjos most a szerwer is offline szóval ha valaki fell tudna világosítani azt megköszönném -
lammaer #7053 Bírom hogy azért kezdez buzizni valakit mert egy játékban egy olyan corp tagja, akivel neked egy fél élettel ezelőtt valami bajod volt :)
@Vear: ne szívd mellre Jakuzát, arra játszik ezzel a bicskanyitogató stílusával hogy kikelj magadból, aztán megy jelentgetni az SGs spanjának hogy bannoljanak.
Ez a hunos buzizás a fixa ideája, én is hunos buzi vagyok mert egyszer fél évig ott voltam,. igaz, sose találkoztunk, igaz sose volt egymással semmi dolgunk, de azóta még warezolásért is jelentget a modi topikban :) -
#7052 Z9PP-H a kedvencem egyike sok szaz capitallal. -
#7051 Cry me a river little girl. (aka hunos buzi)
Nem en nem nyavajogtam, hanem leirtam a tortenteket, te meg kitalalsz meseket es rinyalsz. Na rittyentsd ide, hol, irtak le a goonosok, hogy csaltak/nak es annak koszonheto a gyozelem ?
-
#7050 >Viszont azon csodalkozom, hogy nem halt le a szerver, ahogy szokott, ha ennyi NC capitalt fognak meg.
Pont arra hívtam fel a figyelmedet, hogy "a CCP már megint csal az N3 javára" "nyavalygást" kellene *neked* abbahagyni. Szóval te akkor is nyavalyogsz, amikor a tieid nyernek?
Különben se "fogták meg" őket, az N3/PL saját döntése volt hogy beugrasztja a supereket miután a CFC már bent volt. -
#7049 Persze,persze.
Nerm is gondoltam mast, hogy nem fog jonni a nyavajgas mar megint a vesztes oldalrol (N3 friendly), hogy a CFC mar megint csalt es csak annak volt koszonheto, hogy nyertek, mikozben ketszer annyi titanjuk volt bent a rendszerben. -
#7048 Titánoknak nincsenek drónjaik. HED-GP azért fagyott be, mert a CFC beugratott három domi flottát sentrykkel. Azt meg ne firtassuk, hogy mikor ki felé hajlik a CCP keze, amikor goon oldalról saját bevallásuk szerint exploitoltak/nak. -
#7047 Ja es a vicc az hogy a rendszerben nem par titan volt hanem tobb szaz.
Az infok szerint tobb mint 600. A tobbi supercaprol mar ne is beszeljunk.
Viszont azon csodalkozom, hogy nem halt le a szerver, ahogy szokott, ha ennyi NC capitalt fognak meg. -
DarkBlade #7046 Pusztuljanak csak a titánok, nemfognak hiányozni. -
#7045 Helyes, az osszes kapitalt megsemmisulhetne egy csapasra, ugy hogy tobbet egy darabot nem lehet epiteni.
Amugy az elobb az allas csak a titanokbol 87/26 volt. (marmint ahany megsemmisult) -
#7044 A drága plex szomorúbb -
lammaer #7043 Hát tény, nem olyan nagy szám mostmár egy titán mint amikor én játszogattam - akkor nagy hír volt ha egy építés alatti bébi-titánt kinyírt vki.
Viszont érthető, a játékosállomány "öregszik", sok a veterán, tehát több lesz a titán is.
Én csak azokat "sajnálom" akiknek a munkája így füstbemegy. Persze ez egy ilyen "játék" :) -
#7042 Csak szerintem szomorú, hogy ilyen sok titán/supercapital van a játékban? -
#7041 200.000 dolcsi? Szép summa, mit nem mondjak :) -
#7040 B-R5RB Killboard -
#7039 Tegnap kezdődött B-R5RB-ben egy hatalmas supercapital csata. A Pandemic Legion elvesztette a sovot a rendszer felett, ezt kihasználva a CFC, AAA + egyég RUS elfoglalta a rendszert. A csata escalálódott és jelenleg kb 70 Titán semmisült már meg. Dollárosítva, kb 200.000$ semmisült meg hajókban. -
#7038 Te melyik korpban vagy, merrefelé odabent? -
#7037 Cry me a river! -
#7036 Stílusoddal csak magadat minősíted, meg ezt a fórumot szennyezed. -
Caterpillar #7035 Erre nyomtam egy megérdemelt + -t... :D -
#7034 A buzik gyulekezete :P -
#7033 Ha corpot kerestek, gyertek a RAX ORD0-ba, le 0.0-ba. Nagy csaták, nagy loot, minden nap újabb kihívások. -
#7032 Egyedül nyomod vagy találtál corpot magadnak ?
Aktív az accountom nekem is bár mostanság csak skillt állítani lépek be. :D -
Bandras DaSilva #7031 Igen:)
Egy olyan hónapja kezdtem, szal nem vagyok még komoly. Hát nagyon nincs más és gondoltam megnézem milyen, aztán most tetszik nagyon. Nem tudom meddig tart ki a lelkesedésem, de eddig jól elvagyok. -
#7030 Elolvasni, amit ír. -
Razzer #7029 Köszi megvan,felvettem egy küldit is,és most mit kell??:D -
#7028 Bandras Te EVEzel ? Oo
Hogyhogy ? -
Camouflage #7027 a helyedben el sem kezdenem. inkabb olvass rola kritikakat es old-school jatekosok blogjait. a CCP is megerne egy miset. menekulj, amig megteheted ... mwuhahahahahaaaaaa O_o
-
Bandras DaSilva #7026 Ott oldalt a neocomon alul (valszeg) lesz egy ilyen érdekes női fej. Klikkelj rá, akkor elvileg feljön az az ablak.
Ha meg ezen már túl vagy, akkor a stationön a jobb oldalt látsz pár agentet. Van egy ilyen kis beszédbuborék ikon a nevük mellett. Arra kattints rá és akkor kapsz küldit, de mellette mindig magyarázza is, hogy mit, merre találsz és hogy hova klikkelj.
Kicsit szokni kell, de aztán belejön az ember.
Remélem segített. -
Razzer #7025 Sziasztok!
Nemrég szedtem le a játékot,fogalmam nincs mit kéne csinálnom hogy játszani tudjak..
Megcsináltam a karakterem,de azt írja a hogy a turorial előtt nyissak meg valami agent dialogue window-ot,fogalmam nincs mi ez és hol tudom megnyitni
?! -
#7024 Okés, közben megoldódott a dolog. MTU-t használt a személy, amire rálőtt, suspect lett, erre a drónok aggrózták, és már támadhatott is. -
#7023 Ööö.... Na most egy érdekes szituációval állok szemben. Egyik ember azt mesélte éppen, hogy high-secben (0.9) küldibe simán bewarpolt egy Proteus, és elkezdte lőni. Egy Ishtar-al és egy Rattlesnake-el volt bent. Rattle-t vette célba, aki természetesen nem lőtt vissza, várta a concorde-ot. Valamiért az nem jött, Safety Lámpa pedig zöld volt elmondása szerint. Amikor a Rattle a shield felénél járt, akkor lőtt először vissza, sikerült kiszednie a támadót (killmailt is mutatta).
Szóval a kérdés, hogy most hogy működik a concorde pontosan? Meg lehet támadni high-secben küldiben bárkit? vagy mi a pontos mechanikája ennek? -
#7022 Erdekes:
" Armor Tanking 1.5 Features and Ideas Thread
As we are rebalancing larger and larger ship classes, the imbalances in EVE’s current tanking systems become a larger and larger hindrance. The solo and small gang PVP metagame (as well as much of the PVE balance as well) has been skewed towards shield tanking for some time now and we need to start taking steps to rectify that imbalance.
In Retribution 1.1 we are working to reduce some specific issues with armor tanking:
The fact that active armor tanking rigs slow a ship down, making it unsuitable for many short range weapons
The fact that the mass penalty on armor plates is much more damaging than the signature radius penalty on shield extenders in most situations
The lack of effective burst tanking options for armor PVPers
In response we are making some changes to the way armor tanking modules and rigs work, and introducing one new skill and three new modules.
Armor Rigs
We are removing the ship velocity penalty from active armor tanking rigs (Auxiliary Nano Pumps and Nanobot Accelerators) and replacing it with a 10% penalty to the powergrid requirements of local armor repair modules. This serves to allow active tanking armor ships to more easily close range and use short range weapon systems, and also fits more elegantly with the concept of supercharging a ship’s armor repairers.
Armor Repairers
Alongside the change above, we are reducing the base powergrid needs of medium and large armor repair systems. All medium armor repairers will need 20% less powergrid, and all large armor repairers will need 10% less powergrid.
Armor Plates
We are introducing a new skill called Armor Honeycombing, that reduces the mass penalty of all armor plates by 5% per level. This skill provides an avenue for reducing the downsides of armor plates to those pilots who wish to specialize in passive armor tanking.
We are also making a separate change reducing the base mass penalty on all 800mm, 200mm, and 50mm plates by 20%. This provides pilots a choice between the larger plates which are popular due to their larger hitpoint bonuses, and the relatively smaller plates in each pair that will now be more mass-efficient.
Ancillary Armor Repairers
The Ancillary Shield Booster that was released in the Inferno expansion provided a new dynamic to shield tanking, by allowing pilots to choose a method that would tank very effectively for a short time then require a reload to work at full efficiency. We wanted to capture this gameplay for armor tankers as well, while also keeping armor tanking’s unique flavor and avoiding some of the balance problems that the ASBs presented.
So we are adding new Ancillary Armor Repairer modules, in small, medium and large sizes. These modules use a very different mechanic from the ASBs, but still provide the same style of burst tanking gameplay.
The AARs use the same cycle time, fitting and build requirements as a Tech One armor repairer of the same size. Their blueprint copies are found in all the same places where other blueprints for prototype modules such as the ASB can already be acquired.
Unlike the ASBs, AARs always use the same capacitor as a Tech One armor repairer to cycle. This cap use does not change when the module is loaded with charges.
AARs can optionally be loaded with Nanite Repair Paste to increase repair amount, using a similar system to the way cap boosters can be loaded into ASBs, including the same 60 second reload time.
When not loaded with Nanite Repair Paste, the AAR repairs 3 / 4 the amount of a normal T1 armor repairer. When loaded with paste this repair amount triples, causing the AAR to repair 2.25x the amount of a T1 rep.
Small AARs use 1 paste per cycle, Mediums 4, Larges 8. If less than the normal amount of paste is left in the module, it will use what is left and scale the repair bonus proportionally.
Each AAR can hold 8 cycles worth of paste before either running at reduced rep effectiveness or requiring a reload.
Unlike the ASB, AAR modules are limited to one per ship. You may run one AAR alongside as many normal armor repairers as you wish.
We expect that this new module will become popular with all kinds of armor tankers, especially PVP pilots looking to get the most out of their ship in a rapid engagement."
-
MaRee #7021 Na jah, kazuároknak nem való ez sajnos/szerencsére. -
lammaer #7020 Ja, kb egy második munkahely, főleg ha az ember egy corpban aktív életet él.