EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
De ha valaki ismeri a lehetõségeket kezdéstõl 2hét alatt simán megvan a plex
Emancipate yourself from mental slavement!
Swedish people are albino monkeys
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heidana former Director of Island
Amúgy ez kb annyit takarna hogy egyenlõen fizetjük a bérleti díjat, és ne lõdd hátba a másikat. Szerintem ez elég minimális 😊
Ha pedig rossz tapasztalataid vannak, akkor az az eddigi corpjaid baja 😊
"minimális kötelezettség a corp fele"
Rentelö céget szeretnénk létrehozni néhány régi motorossal, drone régióban.
A kiindulási alap egy hét fos baráti társaság lenne , ehhez keresnénk meg néhány tökös legényt , aki kepés megélni 0.0 ban és kitermelni a rentelési költség rá esõ részét.
Amit nyújtani tudunk az egy 0.0 hoz kepést nyugodt rattolo terület, es mondhatni minimális kötelezettség a corp fele, 0% os adó , szóval az APEH elõl menekülök elõnyben 😊
Ha érdekel keresd ingame Trisstan -t v nézz fel az insects chatira, és szívesen elmeséljük a részleteket.
Ez megmutatja hol vannak a hozzád legközelebb esõk.
Plusz olvasd el az ISK ide vonatkozó részét.
Anno az FGC-ben anomáliáztunk de mindig valaki más scannelte és én csak odamentem hozzá lõni.
You have been denied access for the following reason: Caldari Provisions does not like you, your corporation or your alliance. Due to this you are denied access to the Jump Clone Facility service at this station.
Mi az hogy nem szeretnek ott? Hát azt írja a karinál hogy a Caldari Provisions corpban vagyok. Akkor? Most akkor hol csinálhatok jump clone-t?
Az EVE -ben nincs olyan hogy nyugiban! <#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
Köszi.
A 4órás élesztéssel természetesen plexet is tennék a karira. 51 napig tanítottam. Már majdnem kitanulta a tengut max 1 hét volt neki vissza a használatához.4-es implantjai is voltak a tanulás segítésére már a 3. napon. Folyamatosan tanulta az alap skilleket és a missile launcherhez való skilleket.
Ha így 4órás élesztés + 1 plex menni fog többször is az nekem jó mert 1-1 hónapot tudok aktívabban játszani.
Köszi a segítséget!
Egyébként van itt olyan fórumlakó aki FGC tag?
Megbízható emberke kerestetik bérmunkára. A történet a következõ:
Kb 1 éve offline vagyok, akkor az FGC tagja voltam (lehet hogy még az vagyok), és ha jól tévedek BX-ben voltunk. Na most az már az ellenségé, én meg ott vagyok beragadva a bázisra sok nyersanyaggal, cuccal meg egy matar BS-el. Ott eladni nem tudok semmit, és a contract-hoz sem értek és nem ismerek senkit. Olyan elvetemült egyént keresek, aki kihoz onnan empire területre (megadom az accomat). A cuccok közül ami kell, viheti, a többit valahol eladja és a fele ISK az övé lehet. Sajna jump klónom nincs (mert hülye vagyok), de amúgy sem szeretnék elbukni ennyi cuccot plusz egy BS-t.
Aki van elég õrült ehhez, az PM-ben jelezze és megalkudunk.
Csak idõszakosan tudok játszani sajnos, azt kérdezném még hány alkalommal lehet így éleszteni a karit.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Régebben játszottam, van is egy alvó karim. Annak idején hallottam, hogy van lehetõség 4 órás élesztésre. Meg tudnátok mondani mi ennek a menete, hogyan kell?
A válaszokat elõre is köszi!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
A karakter felkeszitese nem sok ido, mert mint irtam, kis hajok is elegsegesek oda. 1-2 honap.
Amugy van amarr magyar fw korp, Shirak SkunkWorks a neve.
De elfog menni a kedved az egesztol hamar, ha az amarr oldalt valasztod. 😛
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
A minie oldalt azert ajanlottam, mert egy kezdonek inkabb az valo, sot szerintem masik oldal egyenesen hosszucici kategoria lenne egy kezdonek.
Egy olyan jatekosnak mar kevesbe, mint aki tapasztalt.
En szeretem a kihivasokat mindig azon az oldalon jatszottam (van is az FW-ben legalabb vagy 1000 killem), ahol az adott periodusban gyengebbek voltak, de egy kezdonek ezt a mostani helyzetben egyaltalan nem tanacsolnam.
Szerintem 5 misi alatt is boven megussza szvsz, ha nem t2 fittelt a hajo, addig ez boven eleg amig beletanul a mokaba.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Talan probalkozz az FW-vel (faction war) , mert ott azert kisebb szamu flottak mozognak es oda eleg egy t1 fregatt is, aminek a potlasa par szazezer isk, ami konnyen kitermelheto.
Ha javasolhatnam, akkor a minmatar oldalt valaszd, mert ott talan a legkonnyebb jelenleg az elet, mivel erofolenyben vannak, igy konnyebben elsajatithatod a kis letszamu pvp harcmodort.
Valamint nem jar kotelezettseggel a corpban tevekenykedes, te magad valaszthatod meg, mikor mesz vagy sem.
Viszont egy valamire akkor ugyelni kell, hogy az ellenseges teruleten lonek rad.
A tobbi egyszemelyes pvp koltsegesebb BC alatt mar nem is nagyon ajanlott, valamint minimum low-secbe kell menni erte (mondjuk az FW-ben is ez reszben igaz)
Amúgy meg nem mindenkinek ez az élete , könnyû olyan corpot találni ahol annyi az elvárás hogy ha online vagy és gáz van akkor segíts.
Szerintem a legegyszerûbb az elején bányászgatni egy kicsit, abból már tudsz venni olyan hajót amivel könnyebbek lesznek a missionok, meg addigra lesz minimum skill is hozzá
Emancipate yourself from mental slavement!