7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Tharus
    Kipróbáltam ezt a játékot.
    Ehhez atomfizikusnak kell lenni, azt sem tudom mit kell benne csinálni. Felveszem a küldit, megyek ide, megyek oda de semmi nem történik.
  • Herold
    Steamen most 5 euro a kezdőcsomag.
  • Roger6
    Baszki, ezek az új ikonok.... direkt rondítják el a játékot?
  • Roger6
    Ez mekkora baromság
  • Kisponyi
    21 Napos Trial akinek kell, katt a linkre
    EVE-Online 21 Napos Trial
  • lammaer
    Lehet hogy az eve-online.hu oldalon több szerencsével jársz
    (amikor játszottam ott volt a magyar közösség színe java, ide az SG-re csak az(ok) járt(ak) akit kivetett magából az ottani népes társaság).
  • Herold
    Nekem most inaktív az accountom, sry.
  • Tharus
    Ennyien ne küldjetek, kösz a semmit
  • Tharus
    Egyenlőre most csak kipróbálnám, de ha be jön akkor bármi lehet. Sok MMORPG-vel játszottam már, de egyik sem volt űrhajós, ezért szeretném megnézni, hogy mennyire jön át nekem. Ezért kérnék meghívót a játékba, mert a 21 nap több mint a 14 napos trial.
    Köszönöm :)
  • Roger6
    Mennyire komolyan érdekel? Ha csak kipróbálnád, millió és egy ember ajánlkozik fel. Itt a fórumon Tunya88-at én hívtam meg, azóta szinte napi kapcsolatban vagyunk, egy cégben, és vannak terveink vele, és egy másik kezdővel. Ha komolyan gondolod (értsd: akár fizetnél EGYSZER a játékidőért) ,akkor írj. Ha nem, a többiek sorakoznak az ajtód előtt.
  • Tharus
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki küldeni meghívót a játékra? Szeretném kipróbálni, ha lehet pm-be kérném.
    Köszönöm :)
  • Herold
    A faj PVE szempontjából talán Minmatar vagy Gallente, a fegyverek sebzéstípusa miatt. De amúgy bármilyen hajót kitanulhatsz, fajtól függetlenül.
    PvP-hez vannak olyan skillcsoportok, amik PvE-re nem nagyon használhatók, pl. electronic warfare. Azokkal még ráérsz.
    Eve-online.hu-ról töltsd le az ISK guide-ot.
  • Niflheim87
    Sziasztok!

Kiprbóbálnám én is a játékot videókat nézegettem meg olvasgattam róla, de elfogadnék egy csapatot TS3al aki szóban is tudna segiteni.
    Olyan kérdésem lenne még az elején hogy melyik fajjal érdemes kezdeni a játékot szóval pvp-be még nem mennék egyből bele igy hát marad a pve viszont ha erre megyek rá akkor a karakteremnél a skilleket pve -re csinálom akkor pvpre nem lesz alkalmas?
  • raven0
    Megkaptam, köszi szépen.
  • vear
    Több magyar corp is van a játékban sokféle tevékenységi körrel és lakhellyel. Ajánlom figyelmedbe az ORDO-t: ORDO Alba
  • T800
    Köszönöm a segítséget! Esetleg van valami kis közösség itt ahol szívesen látnak amatőröket is? Érdekel nagyon a játék viszont első belépésemkor annyi információ fogadott,hogy nem tudtam hova rakni... :)
  • Roger6
    Ja, elküldtem a meghívót. :)
  • vear
    Van a játékben egy HUN csati, azon is kaphatsz további segítséget.
  • raven0
    Küldetm PÜ t buddy val kapcsolatban.
  • Herold
    Ki lehet farmolni, de nem a kezdetektől. Az első 1-2 hónapban inkább fizesd be, 15 euró/hó.
  • T800
    Köszönöm!

Másik kérdésem,hogy mennyibe kerül havonta a játék? Illetve ki lehet e "farmolni" az előfizetés árát a játékból is vagy mindenképp fizetnem kell?
  • Roger6
    Egyetlen szerver van, szóval minden magyar azon van. :)
  • T800
    Sziasztok!

Lehet én is belevágnék a játékba! Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar? Vagy hogy van e valahol olyan közösség aki tudna segíteni egy erősen kezdő játékosnak?:)

Köszönöm előre is választ!

Üdv, T800
  • Herold
    Egyelőre úgy tűnik, 980-ról visszapattant.
  • Roger6
    Szép - szép. De: múlt hónapban 850-ért vettem plex-et, most már 990. 1 hónap alatt 110 milkát emelkedett. Ha 1B fölé megy, újra lerakom a játékot.
  • vear
  • mkfdd
    Annyi időt rabol el amennyit rászánsz. Ha kevesebbet játszol, max tovább tart elérni a saját kitűzött céljaid. Ha kevesebb időd van, kutatás/gyártás/kereskedelem trióval jól el lehet pöcsölni és nem időigényes ( én napi10-20 percet szánok a gyártó altcorpomra és bejön elég bevétel hogy fizessem vele az accountokat meg még pvp-re is marad). A játék ezen részének még csak a nyomába se ér más mmo. Ha ez a kedvenced akkor az eve a te játékod. Ha meg sok időd akad, akkor ott a pvp, faction warfare, 0.0, wormhole stb. Ezekbe bármennyi időt bele lehet ölni anélkül hogy kiégnél még pár év játék után is.
  • lammaer
    Láasd #188, kettővel alattad :)
  • Herold
    1.. Amennyi szabadidőd van, annak nagy részét elrabolja. Én aktív koromban napi 7-8 órát toltam.
    2. Rengeteg fejlődési lehetőség van a PvP-n kívül is. Még akkor is, ha a PvE sem érdekel.
  • jewison
    Sziasztok.

Eve Online játékról lenne két kérdésem, mert elképzelhető, hogy játszani fogok.
    1. Mennyi időt "rabol" el az életemből a játék, ha komolyan fogom venni?
    2. Engem a csatározások nem igazán érdekelnek jelenleg (később változhat). Valós fejlődési lehetőség van a többi játékstílusban (kutató, termelő) is? Egyáltalán van más fejlődési lehetőség is?
  • mkfdd
    Én nem ajánlom hogy steamen vedd meg. Ha pl steam offline akkor be se tudsz logolni eve-be. Meg account managementtel kapcsolatos dolgok is macerásabbak asszem (pl karakter transzfer stb). Szoktam látni a fórumokon steammel kapcsolatosan panaszkodó embereket.
  • lammaer
    Újabb tönkrement élet :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.11.01. 09:53:20
  • Roger6
    Tunya88 elindult karrierje első napján, bízzunk benne, hogy sikeres lesz a játék berkein belül.

Más: Amarr területen állomásozó magyar céget keresek elsősorban PVE, bányászat tevékenységre.
  • Herold
    A legfontosabb, hogy keress egy magyar corpot, aminek a tevékenysége szimpatikus (pl. PvE, bányászat stb.). A HUN csatin nem mindig fogsz választ kapni a kérdéseidre.
  • Herold
    A Caldarinak régebben rakétás hajóik voltak. A Minmatarnak vannak projectile fegyverei, amelyek mind a 4 sebzéstípusú lőszerrel működnek.
  • Tunya88
    Küldtem PÜ-t
    Utoljára szerkesztette: Tunya88, 2014.10.31. 14:56:06
  • Roger6
    Én simán azt javasolnám, hogy buddy program 21 nap trial, aztán egy plex. A buddy program lényege amúgy az, hogy aki meghív téged, és te előfizetsz, akkor ő is kap egy plex-et. Ha gondolod, meghívlak, aztán azt a plex-et is megkapod, amit azért kapnék, mert előfizetsz. Szóval 1 plex-ből lesz 81 napod.

Tutorialt érdemes végigtolni, hasznos. Aztán utána kereshetnél egy jó céget, akinek vannak lvl4-es agentei is, hogy legyen egy kis zseton is. ISK-ből sok mindent lehet tanulni, de nyilván gyakorlat teszi a mestert.
  • Tunya88
    Sziasztok,

Köszi a tippeket.
    Olvastam ezt a 21 napos trialt, viszont akkor azt kérdezem, hogy mivel járok jobban? Mert a steamen (meg mindenhol máshol) a starter pakkhoz azt írják, hogy nem upgradelhető vele trial acc, mindenképp újat kell kreálni hozzá. Szóval akkor mivel járok jobban? +21 nappal a 30 nap mellé 10 euróért, vagy a starter packban lévő skill boosterrel 15-20 euróért? :)
    Nyílván a PVE-t az elejére értettem. Nekem úgy jött le, hogy egy teljesen kezdőnek mindenképp végig kell csinálni a tutorialt és érdemes agentezni. Így kérdésem arra irányulna, hogy az elején mivel lehet a legjobban haladni. :)
    ISK-t olvasva bányászat/kereskedés sokáig nem fog érdekelni. Viszont mint minden játéknál itt is PVP a vége, szóval az se lenne utolsó szempont. :)
  • Roger6
    Szia! Azt hiszem kezdésnek talán a Caldari faj hajói lennének megfelelőek a PVE-re, ugyanis a lőszer sebzéstípusa választható. Ha olvasod az ISK-et, akkor tudod, hogy mindegyik faj más sebzéstípusra érzékeny, tehát érdemes a megfelelő lőszert betöltve lekarcolni az agyukat. Jómagam inkább a löveges hajókat szeretem (Nightmare, Machariel), de pl. a lézeres hajókkal van pár küldetés, ami kezdőként főleg nyögvenyelős (így 80 M SP-vel is van jópár küldetés, amihez Tengut használok Nightmare helyett).

A PVE amúgy sokrétű dolog, a fő pénzkeresési lehetőségek pl. Agentezés - lvl4 küldetések, szkennelgetések, anomáliázás, WH-zás, és a ratolás. Rattolni azonban - szerintem - csak 0.0-ban érdemes.

Ha jól tudom, a Buddy Program még mindig működik, szóval ha valaki meghív a játékba e-mail cím alapján, akkor 21 napos trial-od lesz a 14 helyett, szóval ha veszel mellé egy starter pack-ot, akkor 51 nap játékidő biztosítva van.
  • Tunya88
    Sziasztok,
    Én a jövőhéten kezdenék játszani, steamről vennék egy starter packot. Elkezdtem olvasni az ISK-t (egyenlőre sok minden kínai, de olvasom... :) ). Még nem döntöttem el, hogy milyen fajként kezdem, talán az elején inkább PVE (ha jól vettem ki ratolás) lesz. Ehhez melyik faj hajói lennének a legjobbak az elején?
    Van valahol most jó skill plan kezdőknek? Csak hogy ne teljen el feleslegesen 1 perc se... :)