7619
-
#6939 20 perce logoltam be, tuti jó a szerver. -
andraas0717 #6938 Akkor nem értem.
Unscheduled Server downtime - Monday, September 2nd 2013
02.09.2013 14:21
By CCP Falcon
The Tranquility cluster has been taken offline as of 13:51 UTC in order to enable us to address several issues that have occurred.
We currently have no ETA for the server to be brought back online, however we will update this forum thread as soon as more information becomes available.
We apologize for this unexpected downtime, and any inconvenience it may cause.
-
#6937 Nálam működik. -
andraas0717 #6936 Hali! Csak nálam nem lehet kapcsolódni az EVE-hez, vagy másnál is így van? -
#6935 Jah a hunos mokus azert ilyen nagylelku, mert neki ingyenbe faj a plex mitan a buddy programban visszakapja a plexet, tehat annyira nagylelku volt, hogy semmibe nem kerul neki. :P -
#6934 Látom ez az alregezés nagyon megy itt SG-n, mással nem tudsz védekezni. Nem tudom látod-e mióta vagyok SG tag, nekem nincs szükségem ilyen féreg dolgokra. (Amúgy ha lenne szemed hozzá, láthatnád Kewanaar egyediségét: több pontot használ mindig a mondat végén, tehát innentől nagyon jól látni, hogy csak sárral dobálózol.)
Na elmagyarázom. Itt Darkhorse kért tippet, segítséget. Kérdezte, hogy 2 hét, vagy 4-5 hónap nem mindegy, erre te leírod, hogy 2 hét alatt hogyan lehet plex-et szerezni. Mire fel mertem szólalni, hogy egy kezdőről van szó, erre közlöd, hogy nem neki szólt. Hát akkor ki az istennek? Ha meg tapasztalt emberről van szó, az meg tudja oldani, szóval halál semmi értelme nem volt akkor a hozzászólásodnak. De gyaníthatóan egy kezdőnek szólt, hiszen külön kiemelted, hogy T1 szken hajót 1 hét alatt ki lehet tanulni.
Remélem erre több bizonyíték nem kell, és te is belátod, hogy hülyeséget beszéltél.
Aztán kértem, hogy adjunk hasznos, reális tanácsot arra, hogyan szerezheti meg a plex-et, erre jöttél Retrivel, ami megint bukta.
eve-online.hu-n meg ugyanúgy Buddy program van, aminek a lényege, hogy ha meghívnak, és TE BEFIZETSZ egy havi plex-et, akkor kap a meghívó is egy plex-et, amit jófejségből odaad. Azaz, MINDENKÉPPEN kell fizetned egy plex-et, csak éppen megkapod az ajándék pelx-et is.
Ha valamit nem értesz, olvasd el újra, és járj utána, de baromságokat beszélj. Nem azért kapsz egy plex-et, mert valaki meghívott. Ezt a baromságot. -
#6933 Nem szeretem magam ismételgetni de a kedvedért megteszem :
"eve-online.hu-n van aki ha aláregisztrálsz ad egy havi plexet"
"De ha valaki ismeri a lehetőségeket kezdéstől 2hét alatt simán megvan a plex"
valaki =/= darkhorse. Neki szól, de nem róla, apró de lényeges különbség, nem gondoltam hogy így szükséges kiemelni a számodra,elnézést.
Lehet hogy nem nekem kéne szólnom, de javaslom hogy ne indulatból írj, főképp ne sértegess és olvass pontosabban, arra meg végképp semmi szükség hogy az alregeddel támogasd magad.
Habár ahogy látom a profilodon már későn jeleztem. -
#6932 Amúgy lehet kicsit túloztam a hónapok számában, de akkor is kell legalább 3 hónap. -
#6931 Jól mondtad, ennyi... -
#6930 A kérdés az volt, hogy tudná összeszedni a plex-et kezdőként, erre a válaszod az volt, hogy 0.0-ban szkennelgetés. Szóval remélem befejezted a faszságaid.
A másik meg: a plex összehozásáról beszéltünk, a Retriever-hez eleve aktív acc kell, amihez plex kell, szóval máris elárultad, mennyit értesz a játékhoz. Ááá... -
#6929 Idéznéd légyszíves hol állítottam olyat hogy ő ismeri, mert akárhányszor olvasom nem látok a kommentjeimben ilyet.
Egyébként nagyon hibás a hónapokban való számolás.
biorobot verzió(legegyszerűbb):
retrivert kitanulás kb 14nap
veldspar/piro/kernit lövés 7+millió/óra, de ha továbbra is miningot skillez lesz több is
így kb ~80 óra alatt megvan a plex ára, innentől számolja ki-ki maga mennyit játszik
Kérdés hogy élvezni akarja-e a játékot, vagy megunni egy hónap után
-
#6928 Nulla tapasztalattal, Nulla Skillekel, etc, jó ha 3/4/5 hónap alatt lesz meg neki a plex ha senki ne segít neki....
Szerintem.. -
#6927 Helyes... -
#6926 Te figyi, kérdezhetek valamit? Ha szerinted ismeri ezt a lehetőséget és a null-sec életet, akkor kérdezi, hogy mennyi idő alatt hozható össze a plex? Talán próbáljunk reális tanácsokat adni neki, hasznosabbakat. -
#6925 Lehet hogy nem volt eléggé kiemelve ( szerintem igen) de az állítás arra vonatkozott hogy annak aki ismeri a lehetőségeket (és a játékot)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1081358789&no=6918 -
#6924 nulla tapasztalattal nullba küldeni scannelni ? szerintem fénysebességgel csavarnák ki a ladikjából. -
#6923 kb 10nap alatt megvan a t1 szken fregatt relic analizerrel meg scannel riggel modullal aztán mehet nullba relicet szkennelni, mindet ugyan nem lehet kinyitni low skillel de nem ritkák az 50-80+millás siteok.
-
#6922 No Comment a 2 héthez.. -
#6921 Most akkor 2 het vagy 4-5 honap?:D -
#6920 Ha eléred majd a lv4-et és skillek is lesznek hozzá akkor már jelentősen hamarabb megy v segítenek... -
#6919 Kezdő karakterrel "skillek" nélkül necces, de minimum 4/5 hónap. 500millás plexel számolva ami emelkedik mindig.. -
#6918 eve-online.hu-n van aki ha aláregisztrálsz ad egy havi plexet, ha azt aktiválod akkor az 50 napos játékidővel ki lehet termelni a következő havit.
De ha valaki ismeri a lehetőségeket kezdéstől 2hét alatt simán megvan a plex -
#6917 Es mennyi jatekido utan lehet elerni hogy mondjuk ezt kitermelje az ember? 1-2-3-4-5-6 honap? Mennyien jatszanak most a jatekkal? -
#6916 Sajnos már semmi esély rá, ha csak nem segítenek... -
#6915 Az alap trialt nem tudom, de a friend invite 21 napos. Egyedul nem sok eselyt latok az 500 milliora egy trial alatt. -
#6914 Mar megtalaltam, koszi. Mennyi esely van arra hogy az ember kifarmoljon 500 millat egy trail alatt? 14 vagy 20 napos most a trial? -
r4pt0r #6913 Azon az oldalon amit nem találsz 2500ft 30 nap. -
#6912 de en ezt az 500 millios cuccot akarom megvenni hufert, regebben voltak akik arultak -
#6911 kb 500 millio ISK, vagyis az ingame fizetoeszkoz. A havidija 15€ ha jol emlekszem. -
#6910 500 milli forintba kerul az egy honapos jatekido? :D -
#6909 500mill kb.. -
#6908 Hello mennyi most a havi dija a jateknak? Nem a hivatalos ar erdekel hanem az a biszbasz amit meg lehet venni hufert, regebben vki arulta de mar nem emlekszem az oldal cimere. -
Caterpillar #6907 Ezt a szellemiséget az Island -ból hoztátok, ami nem baj sőt, bár a Drone régió azért kicsit más világ már mint amikor ott éltünk... ;)
Heidana former Director of Island -
maladyce #6906 Honnan? :)
Amúgy ez kb annyit takarna hogy egyenlően fizetjük a bérleti díjat, és ne lődd hátba a másikat. Szerintem ez elég minimális :)
Ha pedig rossz tapasztalataid vannak, akkor az az eddigi corpjaid baja :)
-
Caterpillar #6905 Ismerős nekem ez a megfogalmazás valahonnan! :)
"minimális kötelezettség a corp fele" -
maladyce #6904 Üdv minden űrben kallódó embernek!
Rentelö céget szeretnénk létrehozni néhány régi motorossal, drone régióban.
A kiindulási alap egy hét fos baráti társaság lenne , ehhez keresnénk meg néhány tökös legényt , aki kepés megélni 0.0 ban és kitermelni a rentelési költség rá eső részét.
Amit nyújtani tudunk az egy 0.0 hoz kepést nyugodt rattolo terület, es mondhatni minimális kötelezettség a corp fele, 0% os adó , szóval az APEH elől menekülök előnyben :)
Ha érdekel keresd ingame Trisstan -t v nézz fel az insects chatira, és szívesen elmeséljük a részleteket.
-
Culram #6903 F12 -> Show Career Agent
Ez megmutatja hol vannak a hozzád legközelebb esők.
Plusz olvasd el az ISK ide vonatkozó részét. -
HyperMonkey #6902 Elég kezdő vagyok, elmondanád hogyan illetve hol találok ilyen tipusú küldiket? Előre is köszönöm. -
Culram #6901 Empire-ben szerintem mind szólózható. Csinálj Carrier Agent scanner küldiket, kapsz kis ingyen cuccot. Scannelésről pedig nézz vidiket a YouTube-on. -
HyperMonkey #6900 Valaki legyen szíves írja le nekem hogy kell empire-ben anomáliát scannelni. Hol érdemes, melyik tipust lehet szólózni stb.
Anno az FGC-ben anomáliáztunk de mindig valaki más scannelte és én csak odamentem hozzá lőni.