7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Caterpillar
    Ajánlanám a HUN csatornát ingame, jah nem.. Azt inkább mégsem.

Ha rám hallgatsz, keresel egy külföldi corpot, kezdésnek tökéletes lehet az ingame kereső, ami erre a célra van kitalálva. Később, ha már biztos lábakon állsz, és lesznek ismerőseid úgyis találsz az igényeidnek megfelelőt!
  • Camouflage
    Sziasztok. Van itt olyan magyar corp amibe belephetnek? Nehany napja kezdtem a jatekot, egyelore banyaszkodom es Retreiever-re trainelek, de erdekel a pvp es a discovery is. A banyaszkodas ugyan kifizetodo, de erzem, hogy hosszutavon unalmas lesz.
  • Jakuza1
    Elerkezett az ido, hogy a CFC szovetsegesei is bekapcsolodjanak a keleti block puffolesebe.
    Ugy is unalmas volt a jatek, eljott ujra az ido par alliance-t vegso nyugovora kuldeni. :P
  • MaRee
    Ha még van a játékban lehetőség a 21 napos trialra, valaki dobjon már egy privit pls.
  • Caterpillar
    Az amsterdami UPC központban rohadt le valami, nem csak az EvE, de a WoT a WT, Facebooknon a képek, és más egyéb oldalak sem mennek, szerintem DNS, de az most mind1... Kb éjjel 1 óta nincs, és még azt sem tudják pontosan mi a probléma...
  • flashpointer
    Ah, erre gondoltam volna utoljára, mivel hogy minden más megy -.-
    köszi az infót
  • Torzonborz
    Máshol olvastam hogy upc-sek szívnak WoT-al is , az se indul náluk. Vagy karbantartanak vagy vmi gáz van.
  • flashpointer
    Igen, az, közben észrevettem hogy másik netről meg bejön minden, de tegnap még működött, mi változott?
  • Torzonborz
    Upc-s neted van ?
  • flashpointer
    Megy most a szerver? Egy sosem látott launcherüzenet fogad hogy offline a szerver reggel óta, exéről sem indul, ráadásul egy hivatalos eve-honlap sem jön be, ellenben ez az oldal azt mutatja nicns semmi pborléma server checker remélem nem vírus
  • Brinn
    http://i.imgur.com/ogip2xg.png

:D
  • Roger6
    Egy szóval nem írtam, hogy lehetetlen.
  • Jakuza1
    Ovo, tehat jegyezd meg, low secben altalaban a legjobb taktika, hogy nem probalsz eltavolodni a kaputol, hanem egybol a warp gombra tenyerelsz.
    Persze akadnak kivetelek, amikor jobb a kapura "burn back" vissza MWDzni. De altalaban ha nem FWrol beszelunk, akkor mivel lonek a kapuk is az aggresszorokra, egy kis hajoval mint pl fregatosztaly azonnal jobb ugrani a szemben, vagy kornyeken levo egitestekre, objektumokra stb.
  • Jakuza1
    Azert nem annyira lehetettlen. Igaz a remote senzor boostert mar nerfeltek pont emiatt, mert meg a shuttlenek se volt mar a vegen eselye elmenekulni a kappurol. 8-bol nyolcat fogtam meg igy. Csak kizarolag a podok tudtak elmenekulni.

A lenyeg amugy, ha nem a legjobb scan reses hajok ulnek ott csak 1000 kornyekeik, hogy a friget ugy fittelik, hogy furge legyen, tehat az inertiajukra gyurnak ra, tehat nanofiber-eket tesznek low slotba.
    Utana mehetnek a mar leirtak, megprobalni a szembelevo objektumokra ugrani egybol, az AB-t,mwdt, pedig nem szabad hasznalni, mert emelkedik a hajo sebessege es mint tudniillik a warp csak akkor kovetkezik be, ha a hajo eleri a sebessegenek a 75%-at, tehat ha novelik a hajosebesseget, lassabban eri el ezt a sebesseget a hajo, mert exponencionalisan no az ugrashoz szukseges sebesseg.
  • Ovo
    Köszi, akkor fel-fittelek egy frigot és azzal megyek.
  • Roger6
    Persze, amit leírtam. Amerre áll a hajó --> égitest, aszteroida, station, akármi, arra warp.
  • Ovo
    Engem egy destroyerben kaptak el... ezek szerint a gond ez volt :D a frigo gyorsabb gondolom.

Mit csinálsz cloak-ból frigoban, ha szökni kell kapunál? Warpolsz rögtön?
  • Roger6
    Skill kell hozzá, gyanítom. Frigóban még soha nem kaptam el engem kapun.
  • Ovo
    Köszi a választ, ha átutazni akarok ezt fogom tenni. Azonban én frigat-okat szeretnék levadászni. Viszont egyfolytába állnak a kapuknál és mikor átérek többen egyszerre támadnak rám.

Csak azt ne mondjátok, hogy szerencse kell hozzá :D Valahogy csak el lehet távolodni a kaputól mielőtt lelőnek...
  • Roger6
    Shuttle-t elég nehéz elkapni pl. Amikor átugrasz, megnézed hogy a hajód merre áll (még cloak-ban), és kiválasztasz egy bolygót, station-t, vagy akármit, ahova tudsz warpolni. Egyből a warp to gombra nyomj, szinte lehetetlen elkapni.
  • Ovo
    Sziasztok!

Végül előfizettem. Pár nap után az első PvP "élményem", hogy szétlőtték a hajómat low secben :D 0,4 systemben a kapunál áltak lesben 2-en.

Sokan ajánlják a frigat-ot kezdő pvp-re, mert olcsó és gyors.

A kérdésem, hogyan lehet elszökni a low sec kapunál lesben álló hajók elől? A microwarp kiüthető scramblerrel, aztán jön a web. Használjak afterburnert és én is rá web-et? Vagy láthatatlanságból microwarpot?
  • Jakuza1
    Igyal akkor meg, neked mar az ugy sem arthat. :P
  • Taburo Kurita
    Hát Jaku! (egy kicsit berúgtam ezért szólok hozzá) Te annyira tévedhetetlen vagy, hogy azt sem tudom, hogy "isteni léted", hogy engedheti meg a leereszkedést hozzánk... :)

A többieknek meg üzenem, hogy ebben a játékban 2 faj van: Az AMARR, meg a rabszolga. Hogy mivel szeretnél játszani, azt TE döntöd el! :P

:D :D :D
  • Jakuza1
    Raklikkelsz jobb oldalt a Related kills-re es latod a teljes csata eredmenyet.
    Nem is ertettem mit keresnek ott a HUNosok, aztan rejottem, hogy kapitalokat akarnak bukni a haverjaikkal. :P

Kozben a BL (Black Legion) teszi a dolgat a CFC mellett es kilottek egy NC. titant meg egy PL (Pandemic Legion) supercarriert.
    Mostanaban az exdeli szovetsegekre rajar a rud.
  • Roger6
    Érdekes fitt, bár gondolom egyet kiemelni a "seregből" nincs értelme. Biztosan megvolt a feladata.

De tényleg fura... Vagymi...
  • Jakuza1
    Illegalis a dolog, megegyszer jelzem szamodra.
  • N1tro
    Valaki? #6951 Jöhet privátban is.
  • Jakuza1
    Ne reklamozz itt ilyeneket, ilyen modon.
  • N1tro
    Hali! Innen vettetek már plex-et? Megbízható? Köszi!
  • Jakuza1
    Szanalom bohocok mar megint mit akartak ?

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=19767958

• Roger6
    Elküldve!
  • Ovo
    Sziasztok!

Utánanéztem a játéknak és nagyon tetszik, így elsőre. Ki szeretném próbálni.

Valaki tudna küldeni egy meghívót a 21 napos trialhoz? E-mail címem: [email protected]

Előre is köszi!
  • Jakuza1
    Na ja, teruleti valtozasok azok voltak szep szammal.

Arra leszek igazan kivancsi, hogy keleten is milyen feszultsegek adodnak majd abbol, hogy a TEST beteszi oda a labat.
    Mert ahogy ismerjuk a keleti blokkot, ott a nagy szovetsegesek fel,negyed evente mindig egymasnak esnek, sajat magukat gyengitve.
  • Caterpillar
    Fountain-ben van az a zöld folt, mi (Li3) ott élünk... BTW Tényleg durván sokat változott a map mióta utoljára néztem!
  • Jakuza1
    Upsz Period Basist akartam irni.
    Marmint kik a The Hub Life ?
    Annyira jol sikerult a hadjarat, hogy nezz ki a terkepre.
    Fountain ? Delve , Period Basis ? Mar csak at kell nevezni Del-t, Eszakra.

• Caterpillar
    Egen momentán a jól sikerült hadjárat ott tart, hogy mi lakunk ott..
  • Jakuza1
    Meg bizony.
    Capital Ships 3 helyett 4 kell.
    Mondjuk erdekes modon en siman benne ulok ugy a Thanaban, hogy kozben a prerequiresben ott van, hogy nincs meg a skill. :P
    Sot siman repulok vele.
    ----------------------------------------------

Mas: Az elhiresult RAX-os mondat, miszerint a CFC fountaini hadjarata egy nagy fail es; "Ki fognak szorulni Fountainbol es utana at kell menniuk komoly vedekezesbe." odaig fajult, hogy annyira kiszorultak Fountainbol, hogy meg sem alltak addig, amig el nem foglaltak Delve-t es Queriost.

Szoval most egy kis pihi aztan megyunk keletre egy kis mokara. :P
  • Roger6
    XDDD Beaktiváltam a főkarimat. Mondom beleülök a Thanatos-ba, szétvágok valami NPC-ket. Erre azt írja, hogy még 10 nap kell ahhoz, hogy vezetni tudjam. Besírtam rajta, már másfél éve tudom vezetni, úgy néz ki megváltozott az előfeltétel.
  • Jakuza1
    Az elofizu olcsobb egy otossel, az csak 14.95.
  • Roger6
    Most néztem PLEX árakat, 19.95 EUR-ba kerül??! Az kicsit drága nekem. Asszem Legion megy a háztól, és úgy fogok plex-et venni. Vicc.