EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom utolsó frissítéstől és régiótól is függ.

Herold
Skacok, most melyik a korrekt EVE market adatbázis? Az https://eve-central.com vagy a http://www.jitonomic.com/Market ?
Egyik szerint 720 M a plex, a másik szerint 790 M.

Caliph
mer jól néz ki 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Trailerben mindíg jók voltak a CCPsek... kár hogy a játék tartalmához a trailereknek nem sok köze volt ezelőtt... nemtom most más e a helyzet.

off: 1:00-nál amikor felrobban az a vami (szupernóva/feketelyuk mittomén) vajon miért terjed csak egy síkban a robbanás gömb helyett? Haverokkal pár napja beszéltünk erről ebéd közben, minden filmben (de sokszor még a tudományos műsorokban is) így ábrázolják a szupernóvákat meg a nagy robbanásokat. De vajh miért?

Roger6
Picsába, nem kellett volna megnéznem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Én utoljára egy német miner corp-ban voltam, semmi kötelező nem volt. Munkába amikor beültem kidobtam a Mackinaw-ot, már jött is az Orca támogatás, 100%-os finomítás. Semmi nem volt, ami kötelező lett volna. És millió ilyen van, biztosan találsz majd magyar céget is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az FGC-ben voltam. Az nem jó? Van barátságos(abb) corp, ahol nincs katonás szigor és kötelező dolgok?
Troyan
300 mill ISK per Plex. Eh régi szép idők...

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Roger6
Hát akkor szar corp-ban voltál.

Ok de voltam már corp-ban, iszonyat szigor van, kötelező dolgok tömege. Egyáltalán nem volt szórakoztató, hogy még egy játékban is parancsolnak, kötelező belogolás ekkor meg akkor stb. na ez nekem nem kell.
Roger6
Cserébe viszont levesz 10%-ot a küldetések után. Bányászatra ez természetesen nem igaz.

Herold
Éppenséggel lehet (bizonyos határig), de mindent jobb közösen csinálni. Na meg a HUN csatin se mindenki fog azonnal segíteni, ha nem tudsz valamit.
Az NPC corpnak viszont az az előnye, hogy nem kapsz wart.

gyedül nem igazán lehet érvényesülni igaz? Mindenképp kell egy corp. vagy már egyedül is lehet boldogulni? Nem akarok egy második munkahelyet, arra ott a wow 😊
Roger6
Lehet igazad van. <#eljen>

Herold
Épp ez a baj, hogy nem így látják. Elég sokan vannak azok, akiknek ISK kell, és ezért plexet adnak el, amit $-ért vesznek. De ilyen árakon nyilván kevesebb is elég nekik ugyanannyi ISK-hoz.

Roger6
Nem egészen így látják szerintem. Nem a játékosok száma a lényeg, hanem a valós pénzből történ előfizetések, és PLEX vásárlási számok a fontosak. Ráadásul aki pénzért veszi a PLEX-et, az ennek örül is, hiszen a befizetett tizenX € nem csak 650 milliót ér, hanem 800-at. Vagy hol tart most...

Amúgy 650 millióért már én is talán visszatérnék a játékhoz.

Herold
Van valami esély, hogy a PLEX ára 650 M alá menjen? Nem hiszem el, hogy nem látják az összefüggést a csökkenő játékosszám és a plex növekvő ára között. Legalább 10 ezerrel kevesebb ember játszik, mint az utóbbi 3-4 év maximuma. A CCP-nek is megérné, egyszerűen nem értem...

PM ment
Hali. Tudom nem ez a helye . Azt szeretném megkérdezni hogy valakinek elfekvőben nincs e egy régi karija amit eladni mondjuk valami alt ami legalább bst tud vezetni. Szeretnék egy másik karit rattolásra. Carrerrel assisttal olcsóbb lenne a rattolás ha lelónek. Ha valaki tud valami megoldást vagy egy altot amitől megválna szívesen meghalgatom. köszönöm
Ams
Körülbelül minden nap elgondolkodom a visszatérésen, imádom ezt a játékot, de tönkretesz.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Roger6
Most ez a 10 eurós visszatérés kicsit elgondolkodtatott. Bár látom, hogy csak tegnapig volt érvényes, érdekes módon ma is be lehetne fizetnem a havidíjat 10 Eur-ért. Bányászat mennyire megy mostanában? Meló mellett tudnám napi 4-5 órát nyomni.

Nekem utolsó cselekedetem ez volt:

Azt ha hiányom van, csak előveszem a könyvet és azt lapozgatom.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

BEAST
Az AT idején mindig rám tör a nosztalgia, de muszáj ellenállni, nem élet az ami EVE mellett marad. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Roger6
Vannak cégek, akik kezdőkkel foglalkoznak, de 21 nap trial alatt szinte lehetetlen egy plex-et összehozni. Ja, és nem klánok vannak, hanem cégek 😊

Hogyha elkezdem a játékot lenne klán aki felkarol?
Csak mert egyenlőre nem kívánok Havidíjra költeni.
Előnyömre váljon: már nem vagyok zöldfülű Support a játékstílusom és szeretek farmolni
Roger6
Meg a jó kis WH-s korszak, dupla RR-es Domi-val. De szép is volt... Több mint 4 éve... A mai napig hiányzik ez a játék.

Roger6
HÁt akkor a régi szép időkre való tekintettel egy Storyline küldetés Nightmare-ben, ezzel jött 20 milliós bounty + 7 mill a küldetés teljesítéséért. Imádtam... (a grafikáért elnézést, akkor még szarabb gépem volt).

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.08.23. 10:37:34

yesname
Így van. Ami ennyi ideig le tud kötni az nem rossz. Sőt én úgy vagyok vele, hogy MMO-k között a legjobb szerintem (ha szereti valaki a sci-fit és az űrt). PvP egyértelműen verhetetlen, nincs ellenfele játékok közt. Csak hát na. Teljes napokat el tud venni az ember idejéből. Munka nélkül simán folytatnám, de fel kellett ismernem a (nagyon súlyos) hátrányait és önuralom mindenek felett ugye... 😄
Néha - amikor utánanézek hol tart - rám jön a sóvárgás szintén, de alapban egyáltalán nem hiányzik, mert rengeteg másra, új játékra jut így időm az erre szánt szabadidőben... Komolyan hiszem, hogy ez a játék családokat is tönkre tudna tenni. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Igen. Szerintem is a legjobb játék. A változatossága gyönyörködtet. De - sajnos - tényleg egy második munkahely, én is időhiány miatt hagytam abba harmadjára is 😄 Sóvárgok...

Jaja, főleg ha az ember low sec/0.0 corpban van. Akkor ugye ahhoz hogy a corp menjen oda kell tenni magát az embereknek, kötelező OPok stb. Emlékeim szerint én is kb 2 évet toltam, oszt elég lett. De végülis nem rossz játék ami 2 évig lekötött 😊

CSúnyának tényleg nem csúnya- régen se volt az.

De nem véletlenül nevezik "excel az űrben"-nek a játékot, mert a normál gameplay során vhogy nem jön elő az a sok szép spot. VAlahogy ellaposodik az egész amikor az ember grindel.

yesname
Pedig ez a játék egy másik munkahely. Még akkor is az tud lenni, ha nem a plex áráért hajtasz. Én ezért hagytam abba bő 2 év után. Elegem lett abból, hogy csak az EVE-re jut idő játék tekintetében, mikor sok más is létezik és új dolgokat tudnak mutatni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Roger6
Nyilván mindenki azt fogja mondani-írni, hogy persze, simán, semmi extra, könnyedén, meg naponta milliárdokat keres, stb. Én azt tapasztaltam 4 éves karakterrel, hogy lvl4-el, loot + salválval olyan 20-40 millió között lehet keresni óránként (LP-t nem számoltam bele) ha küldetéseket nyomat az ember. Elég tapasztalt vagyok benne, és Nightmare-n lévő fit is 3-4 milliárd körüli, szóval elég gyorsan darálja a küldetéseket. A PLEX jelenleg olyan 800 millió körül van, tehát ha folyamatosan jó küldetéseket kapsz, akkor is 20 óra egy hónapban a PLEX kitermelése, tehát minden egyes munkanapon egy óra legalább. Ha szarokat kapsz, akkor napi két óra.

Persze vannak ennél jóval jövedelmezőbb kereseti lehetőségek is. Itt van pl. a Faction Warfare, de nyilván kezdő karakterrel nem fogsz tudni érvényesülni, ráadásul mivel FW-ről van szó, nem tudod elkerülni a PVP-t, állandóan figyelni kell az local-t, hogy ki van a rendszerben, D-scan-t folyamatosan nyomkodni, stb. Persze egy idő után rutinból megy, nem is figyelsz rá, már reflexből megcsinálod ezeket a dolgokat.

Aztán van még a 0.0 is, mint lehetőség a jó keresetre. Itt is számolhatsz pvp-vel, ha nem renter ally-ban vagy (mondjuk akkor is). Ott is jól lehet keresni.

és mennyire nehéz kitermelni?
Csak mert dolgozó ember vagyok és nincs időm még 1 munkahelyre
Illetve van e magyar klán aki segítene megismerni a játékot ( TS)
Valamint tudom e szüneteltetni a játékot. Tehát mondjuk lesz 1 2 hónap amíg nem tudok játszani az az időm ne menjen már el feleslegbe
Roger6
Ingame pénzért meg tudod venni a havi játékidődet. Szóval ha havonta kitermeled ezt, akkor ingyenes. Ha nem, akkor fizetős.

Üdv. Mindenhol ayt látom, hogy az EvE Online ingyenes. Kivéve a regisztrálásnál, ott ugyanis azt írja Free trial 14 nap.
Még mindig havi dijas?
Szép ám! Már raktam ki TV-re FullHD-ban.

Roger6
Ja, csak most új gép, mehetne minden fullon full HD-ban... azért nem csúnya játék az EVE. Bár van egy FW karakterem, de az még nagyon kezdő...

Ha meg játszanál akkor az életre nem lenne időd 😊 Sztem jobban jársz így....

Nekem is! Egyszerűen nincs időm rá időm ... 😞

Roger6
Picsába, de hiányzik ez a játék...

Küldheted a mail címed, ha kell még.

Ryleh
sziasztok,kerek egy meghivot priviben adom meg a mailcimet.koszonom.

Ki kell dobni a karikat azt keresni vmi rendes játékot, nem egy online munkahelyet.

Én 1 éve odaadtam mindkettõt egy ismerõs ismerõsének - és nem bántam meg 😄

Na ma megjött a gyûjtõi kiadás, a könyv az nagyon király benne.
A modell meg elmegy, fröccsöntött mûanyag.
A társasjáték is jó.

Sziasztok!

Keresek vmi céget akik jeget furkálnak csapatban.
Ha tud vki, vagy játszik benne, dobjon meg egy üzivel.

Mint kiderült, már megszûnt ez a lehetõség. Így maradt a 10 eurós 30 napos elõfizetés 😊

Tudna valaki privátban küldeni egy recall linket? Köszi

Roger6
Lehet baszki veszek egy Providence freightert, aztán vásárolok / eladok meló mellett. Kicsit tanácstalan vagyok.

Mark007
Én pont ezért tértem most vissza. Vettem a 7 nap mellé egy plexet, aztán most meló/unalmas esték mellett megy a market egy másik monitoron 😊
Jó érzés, mikor sikerül találni valami jó profitot, de mellette tudok mást is csinálni.
Egyelõre 100millát forgatok, de alakul a dolog.