EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik szerint 720 M a plex, a másik szerint 790 M.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
off: 1:00-nál amikor felrobban az a vami (szupernóva/feketelyuk mittomén) vajon miért terjed csak egy síkban a robbanás gömb helyett? Haverokkal pár napja beszéltünk erről ebéd közben, minden filmben (de sokszor még a tudományos műsorokban is) így ábrázolják a szupernóvákat meg a nagy robbanásokat. De vajh miért?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az NPC corpnak viszont az az előnye, hogy nem kapsz wart.
Amúgy 650 millióért már én is talán visszatérnék a játékhoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Azt ha hiányom van, csak előveszem a könyvet és azt lapozgatom.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak mert egyenlőre nem kívánok Havidíjra költeni.
Előnyömre váljon: már nem vagyok zöldfülű Support a játékstílusom és szeretek farmolni
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.08.23. 10:37:34
Néha - amikor utánanézek hol tart - rám jön a sóvárgás szintén, de alapban egyáltalán nem hiányzik, mert rengeteg másra, új játékra jut így időm az erre szánt szabadidőben... Komolyan hiszem, hogy ez a játék családokat is tönkre tudna tenni. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De nem véletlenül nevezik "excel az űrben"-nek a játékot, mert a normál gameplay során vhogy nem jön elő az a sok szép spot. VAlahogy ellaposodik az egész amikor az ember grindel.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Persze vannak ennél jóval jövedelmezőbb kereseti lehetőségek is. Itt van pl. a Faction Warfare, de nyilván kezdő karakterrel nem fogsz tudni érvényesülni, ráadásul mivel FW-ről van szó, nem tudod elkerülni a PVP-t, állandóan figyelni kell az local-t, hogy ki van a rendszerben, D-scan-t folyamatosan nyomkodni, stb. Persze egy idő után rutinból megy, nem is figyelsz rá, már reflexből megcsinálod ezeket a dolgokat.
Aztán van még a 0.0 is, mint lehetőség a jó keresetre. Itt is számolhatsz pvp-vel, ha nem renter ally-ban vagy (mondjuk akkor is). Ott is jól lehet keresni.
Csak mert dolgozó ember vagyok és nincs időm még 1 munkahelyre
Illetve van e magyar klán aki segítene megismerni a játékot ( TS)
Valamint tudom e szüneteltetni a játékot. Tehát mondjuk lesz 1 2 hónap amíg nem tudok játszani az az időm ne menjen már el feleslegbe
Még mindig havi dijas?
Én 1 éve odaadtam mindkettõt egy ismerõs ismerõsének - és nem bántam meg 😄
A modell meg elmegy, fröccsöntött mûanyag.
A társasjáték is jó.
Keresek vmi céget akik jeget furkálnak csapatban.
Ha tud vki, vagy játszik benne, dobjon meg egy üzivel.