EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõ hónapot mindenképp ki kell hogy fizesd, utána röhögve meg lehet csinálni a havi PLEX árát. Én speciel oda adtam a tesómnak az accom mert nem tudok játszani, de néha nyomom azon. Explorationnel napi 50-100millió sima. Arra viszont számíts hogy nagyon idõigényes a játék.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Annyival egészíteném ki, hogy elõ kell fizetni legalább egyszer a plexért, de még így is megérheti.
Hát nem tudom..ez a minél több...most vmi 10 dolcsiért lehet elõfizetni egy hónapot, ha többet fizetsz elõre, még kevesebb. Ez olyan havi 2200-2500 pénz. Azért ez nem az a hûdekurvadrága kategória szerintem.

Amúgy haladni mindig haladsz mert a skillek szépen tanulódnak sorban...az idõdben azt csinálsz amit akarsz. Ha mákod van rögtön szerzel vmi olyan cuccot amibõl meg tudod venni a plexet.

Amúgy, nem tudom megy-e még, de amikor én kezdtem (1 hónapja) még ment a buddy program. Ami azt jelenti, ha egy aktív elõfizetõ hív meg, akkor plexet kaptok érte. Ha megbízopl az adott tagban, akkor pl azt vagy el lehet adni és meg is van a cucc árának a fele, vagy pedig te felhasználod és kifizeted neki az árát késõbb (ha esetleg nem így megy már, akkor bocs, nálam még ment).
Torzonborz
El vagy tévedve , ez nem egy jótékonysági intézmény vagy egy F2P játék. Örülj hogy van olyan lehetõség benne mint a plex.
Ha nem akarsz farmolni akkor havidíjat fizetsz , ha nem akarsz fizetni mert sajnálod rá a pénzt akkor keményen meg kell dolgoznod ( legalább is az elején ) hogy "ingyen" játszhatsz.
Ha egyik sem tetszik akkor így jártál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Ez most talán nem fog tetszeni, de... Szóval van egy játék, ami tetszik. Összetett, hangulatos. Én 4 éve nyúzom, és mindig vannak újdonságok, van hova fejlõdni. Nekem megért 4 havi PLEX-et kifizetni azért az élményért, amit adott/ad.

Plusz van olyan lehetõség, hogy két havi játékidõt veszel ingame ISK-ért, ami olcsóbb, mintha havonta vennéd, azon is tudsz nyerni. Persze ez is idõvel fog csak mûködni.

De ki tudja, lehet olyan érzéked van a market-hoz, hogy naponta milliárdos profitokat termelsz kezdõként. Ugyanis pl. markethoz elég kevés skill kell, és az egyik legjövedelmezõbb "állás". Igaz, sok ismeretet igényel, ezt aláírom.

Vagy ott van pl. a World of Tanks. Lassan egy éve vásárolok havi 10 Eur-ért prémium fiókot. 3000 Ft havonta azért, hogy jól szórakozzam - nekem belefér. Egyik hétköznap nem megyek le sörözni, és kész is vagyunk, megvan a havi prémium.

Ez az én véleményem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tehát szó ami szó. Az a lényeg, hogy minél többet perkálj a játékért és ha már eleget fizettél akkor talán el is tudod tartani magad a játékba.
ha jól értem akkor ki van balanszolva, hogy vagy haladsz és veszel játék idõt, vagy megragadsz és a plexet farmolod.
Caliph
meg azért azt is vedd figyelembe hogy a játék eléggé pvp orientált szal bármikor kipukkanthatnak a fasza bányászhajódból,és a biztosítás csak a hajó árát fedezi , a modulokét nem ami simán lehet annyi mint a hajó ára 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Roger6
Egyénenként változó. Meg ha fúrsz, akkor finomítasz, aztán gyártasz, marketelsz stb. Sok mindentõl függ. Én segítség nélkül kb. 4 hónap alatt értem el az önfenntartó állapotot. De sokat "lebzseltem", nem voltam céltudatos. Egy kis ez, egy kis az, stb. De amúgy szerintem 1 havi befizetéssel (+21 napos trial = 51 nap) össze lehet szedni a következõ plex-et. Elég sok idõ, ha az alap tevékenységekre koncentrálsz (bányászat, küldizés), de biztos a pénz.

Marketen lehet kockáztatni ha már van mibõl szórakoznod, ott lehet nagyokat kaszálni. Az implant szállítás régiók között is kifizetõdõ lehet, de csekkolni kell az áron kívül a forgalmat is. Hiába akarod dupla áron adni, ha nem forog az adott piacrész.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát késõbb? Könnyen össze jön?
Roger6
Nézd, én tudok segíteni fúrásban kicsit, esetleg salvázhatsz lvl4-ben, az is jól hoz. De sajnos 600 millió kezdõként 21 nap alatt elég nehéz.

Azt valahogy sejtettem, igazán arra gondoltam, hogy egy hónap után már csak össze lehet hozni valami jobb bányász cuccot. Indulásnak max egy hónapnyi elõfizetést még be is vállalnék. De minden hónapban azért fizetni hogy játszak az felejtõs, megtehetném, de egy játék nem ér annyit.
ha lehet úgy játszani vele hogy nem kell hogy errõl szóljon minden szabad idõm + még havi egy plexet is össze tudok szedni néha biztos költenék rá.
Igazán nem akarok a rabja lenni, csak egy jót szórakozni az ûrben😊

Roger6
No-no, azért nem ilyen egyszerû. Ugyanis trial karakterrel nem tudod a jobb bányászhajókat vezetni, amivel "gyors" a fúrás, szóval szerintem bányászatból semmiképpen nem fogsz tudni kezdõként egy elsõ PLEX-et összehozni.

Nekem még kínai amit mondasz de ha jól értem egy normális bányász hajó segítségével akár munka idõ alatt is össze lehet szedni egy plexre valót egy hónapban.
Roger6
Én nap közben munkaidõ alatt fúrok Amarr területen. Fleet-ben tudok adni +5% Ore yield bónuszt is, és az állomáson 100%-osan tudok finomítani. Ha van kedved, csatlakozz hozzám. (amúgy nem vagyok ipari karakter, de 4 évbe belefért ez is).

Akkor sincs gond, ha lerágták a belteket, mert sokszor lvl4-ezek, és pl. a Score küldetést bent hagyom mindig. Tehát DT-nként spawnol 400.000 m3 Pyroxes, amit egyedül le tudok fúrni. Nincs gank veszély, nincs konkurrencia, baszott nagy kövek, szóval igazi afk meló. Tegnap 90 milliót fúrtam le, egyedül, bónusz nélkül. Ja, és ez finomítás nélküli, finomítva még többet ér a cucc.

Lehet afk farmolni bányászattal, de nem túl jövedelmezõ, és kezdõként nem fog menni. A kezdõ frakció teljesen mindegy meglátásom szerint.

Köszi a válaszaidat. Még egy kérdésem van ill. kettõ: Van e rá mód,hogy afk is lehet farmolni, ill. melyik frakció a legkezelhetõbb egy kezdõnek.
Én Ammar és Caldaryban gondolkodok.
-Menyi ISK-ba kerül egy PLEX?

~600millió

-a 14 napos triál alatt össze lehet e farmolni egy kezdõnek?

van 21 napos triál, de nem igazán

-Mennyire idõ igényes játék?

nagyon

-Egyedül lehet e menni valamire?

lehet de ez nem az a játék

Sziasztok

Nekem általános kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban.
-Menyi ISK-ba kerül egy PLEX?
-a 14 napos triál alatt össze lehet e farmolni egy kezdõnek?
-Mennyire idõ igényes játék?
-Egyedül lehet e menni valamire?

Szeretnék játszani vele csak, érdekel is csak nem tudok annyi idõt rá fordítani. Várom válaszaitokat.
Elõre is köszönöm.
Roger6
Ingame nevet adj nekem, kérlek.

Szia PLaci.

Nagyon kedves vagy és köszönöm szépen a válaszod.

Mivel kérdezted, csak ezért írom le - amúgy értékelem segítõ szándékod -:
Azért játszom németül a játékkal mert németül tudok. Vagyis nem a feladatban leírt szöveg értéssel van probléma, hanem a végrehajtással. Mivel kezdõ játékos vagyok ezért biztosan valami felett elsiklottam, vagy valamit nem állítottam be. Végsõ esetben lehet bug is.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy erre szerettem volna választ kapni.

A kérdés idõközben megoldásra került, de újabb kérdések merültek fel, mint általában egy kezdõnél szokott.

Esetleg ha valaki szintén az alapfeladatok megoldásán fáradozna, szívesen konzultálnák vele.

Köszönöm még egyszer segítõ szándékod.
PLaci
Kezdetnek.... Mért németül tolod a klienset?? 😄

Fliegen Sie zu der Stelle im All = repüljön a helyhez az ûrben
nehmen Sie Ihr Schiff = fogja a hajóját
und = és <#idiota>
bringen Sie einen Gegenstand = hozzon el egy tárgyat
von einem lokalen Caldari Cargo Rig zurück. = egy helyi Caldari Cargo Rig -bõl vissza

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni a kezdõ tutorial feladathoz.
A feladat így szól: Fliegen Sie zu der Stelle im All, nehmen Sie Ihr Schiff und bringen Sie einen Gegenstand von einem lokalen Caldari Cargo Rig zurück.

Kirepültem, megvan a hajó és a raktárában van egy Titan. Bedokkolok az AMSEN állomásra, de nem tudom a feladatot befejezni. A játék nem engedi azzal, hogy még nincs minden teljesítve.Az állomáson ilyen helyet, hogy Cargo Rig nem találok.
Mit kell tennem? Miért nem tudom befejezni a feladatott?

A válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv.
Egy Ordo Alba-s ha olvassa ezt az üzenetet, arra kérném, hogy írjon nekem egy PÜ-t... szeretnék feltenni egy-két kérdést mielõtt elõfizetek.
Elõre is köszönöm.

Jakuza1
Egy teljesen kozepes szintu FPS.
Ami megtudna mozgatni a jatekosok fantaziajat, pont az hianyzik belole, azaz az Eve-el osszekapcsolt vilag.
Kb olyan igergetes volt ez is a CCP-tol, mint a walking in station, amit 2008-ra igertek.

Azt mi honnan tudjuk, hogy neked érdemes-e?

Üdv.
Úgy döntöttem, hogy jövõ hónapban újra elkezdem az EVE Online-t. Nyáron játszottam, kb. egy hónapot aztán abbahagytam.
Érdemes újra elkezdeni?

Hát... Az indoklást megértem. A játékot nem tudom milyen, mert nincs PS-em. Így én is csak azt láttam eddig hogy FPS. A gameplay videókról a játék fõlégenyének csak a mászkálást láttam.

Kewanaar
Merry Christmas

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

Jakuza1
Ez a kemeny cucc.
2013 MMO dijatado.

Biggest Disappointment of 2013: DUST 514

Jef: DUST 514. I might be beating a dead horse here, but console-only plus same-old-shooter-gameplay equals meh. And CCP hyping the crap out of the EVE Online connection wasn't particularly wise since there really isn't one.

Jakuza1
Nem tudok email cimet adni, szerintem a jatekon belul keresd az egykori jatekostarsait, vagy miskolci ismeroseit.

És esetleg egy e-mail címet nem tudnál privátban küldeni? Régi Eve.hu fórumon leveleztünk...de ez az új honlap bekavart.
Jakuza1
Lehet mar haza jott, de rengeteget van azsiaban.
Multkor kinaban es indiaban volt valami cegtevekenysegen, ahol a zippzar szemueket oktattak.

Jakuza1
Kozben ez kimaradt.
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy PL Titan: http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20734745

Ez komoly 😊?
Jakuza1
Kina 😛

Sziasztok, nem tudja itt valak Vidin elérhetõségét?
Roger6
De.

Kewanaar
Nem

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

üdv all, érdekelne a játék, am olvastam hogy lehet valahogy szerezni 21 napos free trialt...namármost nagy problémáim vannak a pénzel és olvastam hogy a játékon belüli pénzbõl is lehet váltani havi gametimot, elvileg a 21 napos triallal lehetséges összehozni a lovét?
Javaslom az Ordo Alba nevû céget.
A HUN Reloaded nevû magyar szövetség tagja. Ott találsz társaságot és megtanítanak mindenre.
Keresheteted ingame Drezdor, Pedro MS karaktereket, vagy engem, bár én ritkán vagyok online.

Szép Napot!
Ajánlanám a HUN csatornát ingame, jah nem.. Azt inkább mégsem. <#hehe><#gonosz1>

Ha rám hallgatsz, keresel egy külföldi corpot, kezdésnek tökéletes lehet az ingame keresõ, ami erre a célra van kitalálva. Késõbb, ha már biztos lábakon állsz, és lesznek ismerõseid úgyis találsz az igényeidnek megfelelõt!
Sziasztok. Van itt olyan magyar corp amibe belephetnek? Nehany napja kezdtem a jatekot, egyelore banyaszkodom es Retreiever-re trainelek, de erdekel a pvp es a discovery is. A banyaszkodas ugyan kifizetodo, de erzem, hogy hosszutavon unalmas lesz.

Jakuza1
Elerkezett az ido, hogy a CFC szovetsegesei is bekapcsolodjanak a keleti block puffolesebe.
Ugy is unalmas volt a jatek, eljott ujra az ido par alliance-t vegso nyugovora kuldeni. 😛

Ha még van a játékban lehetõség a 21 napos trialra, valaki dobjon már egy privit pls.

Az amsterdami UPC központban rohadt le valami, nem csak az EvE, de a WoT a WT, Facebooknon a képek, és más egyéb oldalak sem mennek, szerintem DNS, de az most mind1... Kb éjjel 1 óta nincs, és még azt sem tudják pontosan mi a probléma... <#wow3>
flashpointer
Ah, erre gondoltam volna utoljára, mivel hogy minden más megy -.-
köszi az infót

Emancipate yourself from mental slavement!

Torzonborz
Máshol olvastam hogy upc-sek szívnak WoT-al is , az se indul náluk. Vagy karbantartanak vagy vmi gáz van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

flashpointer
Igen, az, közben észrevettem hogy másik netrõl meg bejön minden, de tegnap még mûködött, mi változott?

Torzonborz
Upc-s neted van ?

flashpointer
Megy most a szerver? Egy sosem látott launcherüzenet fogad hogy offline a szerver reggel óta, exérõl sem indul, ráadásul egy hivatalos eve-honlap sem jön be, ellenben ez az oldal azt mutatja nicns semmi pborléma server checker remélem nem vírus