7619
-
lammaer #7139 CSúnyának tényleg nem csúnya- régen se volt az.
De nem véletlenül nevezik "excel az űrben"-nek a játékot, mert a normál gameplay során vhogy nem jön elő az a sok szép spot. VAlahogy ellaposodik az egész amikor az ember grindel. -
#7138 Pedig ez a játék egy másik munkahely. Még akkor is az tud lenni, ha nem a plex áráért hajtasz. Én ezért hagytam abba bő 2 év után. Elegem lett abból, hogy csak az EVE-re jut idő játék tekintetében, mikor sok más is létezik és új dolgokat tudnak mutatni. -
#7137 Nyilván mindenki azt fogja mondani-írni, hogy persze, simán, semmi extra, könnyedén, meg naponta milliárdokat keres, stb. Én azt tapasztaltam 4 éves karakterrel, hogy lvl4-el, loot + salválval olyan 20-40 millió között lehet keresni óránként (LP-t nem számoltam bele) ha küldetéseket nyomat az ember. Elég tapasztalt vagyok benne, és Nightmare-n lévő fit is 3-4 milliárd körüli, szóval elég gyorsan darálja a küldetéseket. A PLEX jelenleg olyan 800 millió körül van, tehát ha folyamatosan jó küldetéseket kapsz, akkor is 20 óra egy hónapban a PLEX kitermelése, tehát minden egyes munkanapon egy óra legalább. Ha szarokat kapsz, akkor napi két óra.
Persze vannak ennél jóval jövedelmezőbb kereseti lehetőségek is. Itt van pl. a Faction Warfare, de nyilván kezdő karakterrel nem fogsz tudni érvényesülni, ráadásul mivel FW-ről van szó, nem tudod elkerülni a PVP-t, állandóan figyelni kell az local-t, hogy ki van a rendszerben, D-scan-t folyamatosan nyomkodni, stb. Persze egy idő után rutinból megy, nem is figyelsz rá, már reflexből megcsinálod ezeket a dolgokat.
Aztán van még a 0.0 is, mint lehetőség a jó keresetre. Itt is számolhatsz pvp-vel, ha nem renter ally-ban vagy (mondjuk akkor is). Ott is jól lehet keresni. -
Party Hard #7136 és mennyire nehéz kitermelni?
Csak mert dolgozó ember vagyok és nincs időm még 1 munkahelyre
Illetve van e magyar klán aki segítene megismerni a játékot ( TS)
Valamint tudom e szüneteltetni a játékot. Tehát mondjuk lesz 1 2 hónap amíg nem tudok játszani az az időm ne menjen már el feleslegbe -
#7135 Ingame pénzért meg tudod venni a havi játékidődet. Szóval ha havonta kitermeled ezt, akkor ingyenes. Ha nem, akkor fizetős. -
Party Hard #7134 Üdv. Mindenhol ayt látom, hogy az EvE Online ingyenes. Kivéve a regisztrálásnál, ott ugyanis azt írja Free trial 14 nap.
Még mindig havi dijas? -
Culram #7133 Szép ám! Már raktam ki TV-re FullHD-ban. -
#7132 Ja, csak most új gép, mehetne minden fullon full HD-ban... azért nem csúnya játék az EVE. Bár van egy FW karakterem, de az még nagyon kezdő... -
lammaer #7131 Ha meg játszanál akkor az életre nem lenne időd :) Sztem jobban jársz így.... -
Culram #7130 Nekem is! Egyszerűen nincs időm rá időm ... :( -
#7129 Picsába, de hiányzik ez a játék... -
DarkBlade #7128 Küldheted a mail címed, ha kell még. -
#7127 sziasztok,kerek egy meghivot priviben adom meg a mailcimet.koszonom. -
lammaer #7126 Ki kell dobni a karikat azt keresni vmi rendes játékot, nem egy online munkahelyet.
Én 1 éve odaadtam mindkettőt egy ismerős ismerősének - és nem bántam meg :D -
DarkBlade #7125 Na ma megjött a gyűjtői kiadás, a könyv az nagyon király benne.
A modell meg elmegy, fröccsöntött műanyag.
A társasjáték is jó. -
WarCow #7124 Sziasztok!
Keresek vmi céget akik jeget furkálnak csapatban.
Ha tud vki, vagy játszik benne, dobjon meg egy üzivel. -
ZoliJ #7123 Mint kiderült, már megszűnt ez a lehetőség. Így maradt a 10 eurós 30 napos előfizetés :) -
ZoliJ #7122 Tudna valaki privátban küldeni egy recall linket? Köszi -
#7121 Lehet baszki veszek egy Providence freightert, aztán vásárolok / eladok meló mellett. Kicsit tanácstalan vagyok. -
#7120 Én pont ezért tértem most vissza. Vettem a 7 nap mellé egy plexet, aztán most meló/unalmas esték mellett megy a market egy másik monitoron :)
Jó érzés, mikor sikerül találni valami jó profitot, de mellette tudok mást is csinálni.
Egyelőre 100millát forgatok, de alakul a dolog. -
#7119 Ez a 7 napos visszatérő... Ez megint csábít. Na de ilyen PLEX árak mellett. Ráadásul időm alig van. Meló mellett bányászat. Ha meg hétvégén előveszem, szeretnék játszani is, és nem azt nézni, hogy milyen piros kalóz van jelen a 0.0-s rendszerben. Régen tök vígan megéltem a high-sec agent-ből. Ha átlagot lehet mondani, akkor 40 mill / óra (LP nélkül), szóval 20 órát öljek bele azért, hogy újra 20 órát grind-oljak? Na neeeeeeem. Marketezni kéne. De ahhoz meg jóval nagyobb tőke kéne. Tudom, kifogások... Meg kéne próbálni azért... -
#7118 Üdv!
Valaki tudna küldeni egy 7 napos "visszatérős" ajánlatot?
Tudtommal ha valaki küld, csak nyerhet vele, én meg megköszönném!
-
#7117 Sajnos úgy, hogy kihagytam pár hónapot is látom ezt. Eladok minden ingóságot a karakter accjáról. Tengu, Legion, Machariel, Nightmare, Thanatos, Paladin, faction cuccok. Lesz pár bill, talán még azzal húzom pár hónapot, aztán ha nem lesz változás, jegelem az egészet. -
#7116 A jatek is egyre jobban leadja. Tobb eve mar csak buta modositasok es isk nerf az egesz.
Az MMORPG-n is jol lathato, a visszaeses.
A jatek eves visszatekintesben az elso tiz kozott volt mindig tamogatasban es tetszesindexben. Most mar az elso 10 koze se fer be. Meg is ertem, mert olyan szinten nyomoritjak meg a jatekot, az uj idiota otleteikrol meg ne is beszeljek, mint pos szifon es egyeb idiotizmusok, mikozben az igazi jatekelemek el vannak hanyagolva.
Lasd 0.0 Ahol mar akkora teruleteket foglal par birodalom, hogy senki masnak nincs ott jateklehetoseg kis entitaskent, csak valami 20.csatloskentez pedig annak koszonheto, hogy tulkoltsegek nelkul lehet barmennyi terulete barkinek es annyi szovetsegese amennyit nem szegyel.
Ott kellene az ISK sinket bevezetni nem a jatekosok beveteli forrasanal, ahol mar alig talalhato faction cucc, vagy lenyomtak az arat a market lehetoseggel es sorolhatnam. Egy szar az egesz. -
#7115 Ja, 740 milka, tényleg, itt néztem. Na, akkor ennyi volt, 92 millió SP megy a levesbe. -
DarkBlade #7114 Csak 680 milla? Én mikor játszottam akkor még 700 milla fölött volt. -
#7113 Most tényleg 680 mill a PLEX???? Nem voltam belogolva kb. 3 hónapja, de ha ennyi valójában, akkor szarok a 4 éves karakteremre... -
Tayuya #7112 Sziasztok,
a véleményetekre vagyok kíváncsi. 1 év kihagyás után megint elkezdtem a játékot. Két karim van. Amiket tudnak.:
Main kari:
Hajók: Minden T1, T2 hajó Marauders-ig. Kivéve command ship-ek. És Gallente csak T1 Battleship-ekig. Van Hulk-om is.
Fegyverzet: minden fegyó T2 a fenti hajókhoz.
Tank: shield+armor mind T2.
Drónok: light+heavy scout T2. Sentry: T1
Scannelés: lvl3 skillek.
Alt kari:
Hajók: Caldari BC-ig + Tengu. Gallente BS-ig+ Cov Ops + Obelisk. Matar: Cov Ops.
Fegyverzet: small+medium projectileT2, Heavy missiles + Heavy assault missiles T2.
Tank: shield+armor mind T2.
Drónok: light+heavy scout T2. Sentry: T1
Scannelés, gyártás, kereskedelem, planetary lvl4-5 skillek.
Szólóban, high sec-ben ha minél gyorsabban kiakarnátok velük farmolni a 2 plex árát, ti hogyan csinálnátok?
Bocsi a sok adatért! :)
-
#7111 Azert mert te mindennap be vagy piazva, ne gondold, hogy miattad teliirjuk a topicot. :P -
Taburo Kurita #7110 No mi van? Már Jakuza se játszik? jól meghalt ez a fórum... -
SovereignXY #7109 Üdv all!
Nem tudtok egy megbízható oldalt ahol el lehet adni az EVE accountom? -
#7108 Nagyon szívesen! -
ShipNgo #7107 Jó kis oldal. Még videó is van,hogy kell Domival. A srácnak is ki kellett warpolnia..:)
+1xthx a segítséget!
-
#7106 A megfelelő sentry drón használata is sokat segít, és ITT találsz segítséget a küldetésekhez. Hogy mivel kell lőni, mi ellen kell védekezni, stb.
Valamint jó móka a Large Microwarp használata, 100 km-re ellő, és vissza tudod javítani magad addig, amíg odaérnek hozzád. -
ShipNgo #7105 A hajó: Dominix
kb60% resist az armoron mind a négy sebzés ellen
Van két armor javítóm. -
ShipNgo #7104 sentry drónt használok. A baj az,hogy a hajó nem bírja még a sok bs lövését.
-
ShipNgo #7103 Szóval csak lassú vagyok? Affene..:( Köszönöm a választ
-
#7102 Jó lőszert használsz? -
#7101 Ahogy fejlődsz, egyre gyorsabb leszel. 10 perc alatt le lehet lőni azt, talán még gyorsabban is. -
ShipNgo #7100 Sziasztok.
Kis infót kérnék.lvl 4 küldetéseket csinálok,és nemnagyon jön belőle isk.
kb 1.5 óra alatt csináltam meg egy küldetést (STOP the thief), és összesen 11.4 millát kerestem vele..ez normális?
salvage+loot 8.2 milla reward 1.2milla +3000LP bounty 2 milla
A lootot még nem adtam el,de valszeg kevesebb jön ki belőle.
Elég béna vagyok még,ezért tartott ennyi ideig.Párx ki kellett warpolnom.
Szóval 1 óra alatt menni fog legközelebb.
A kérdés,hogy 1 óra alatt csúcson 10 millát lehet keresni vele?Vagy csak nekem nem megy? :) Ha nem,akkor mi lehet a baj?
Agent 0.6-os rendszerben.
Standingem vele:2.70 (connectionnal:3.28)
Cégével (Caldary Navy) 7.84 (conectionnal:8.01)
Fajával (Caldari) -0.55 (Diplomacyval:0.29
Saját fajtámmal :) (Gallente) -5.26 (Diplomacyval:-4.04)
Jah,és nem csak ezzel az lvl 4es küldivel,csak eddig ez hozta a legtöbbet.
A válaszokat előre is köszönöm!