EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy haladni mindig haladsz mert a skillek szépen tanulódnak sorban...az idõdben azt csinálsz amit akarsz. Ha mákod van rögtön szerzel vmi olyan cuccot amibõl meg tudod venni a plexet.
Amúgy, nem tudom megy-e még, de amikor én kezdtem (1 hónapja) még ment a buddy program. Ami azt jelenti, ha egy aktív elõfizetõ hív meg, akkor plexet kaptok érte. Ha megbízopl az adott tagban, akkor pl azt vagy el lehet adni és meg is van a cucc árának a fele, vagy pedig te felhasználod és kifizeted neki az árát késõbb (ha esetleg nem így megy már, akkor bocs, nálam még ment).
Ha nem akarsz farmolni akkor havidíjat fizetsz , ha nem akarsz fizetni mert sajnálod rá a pénzt akkor keményen meg kell dolgoznod ( legalább is az elején ) hogy "ingyen" játszhatsz.
Ha egyik sem tetszik akkor így jártál.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Plusz van olyan lehetõség, hogy két havi játékidõt veszel ingame ISK-ért, ami olcsóbb, mintha havonta vennéd, azon is tudsz nyerni. Persze ez is idõvel fog csak mûködni.
De ki tudja, lehet olyan érzéked van a market-hoz, hogy naponta milliárdos profitokat termelsz kezdõként. Ugyanis pl. markethoz elég kevés skill kell, és az egyik legjövedelmezõbb "állás". Igaz, sok ismeretet igényel, ezt aláírom.
Vagy ott van pl. a World of Tanks. Lassan egy éve vásárolok havi 10 Eur-ért prémium fiókot. 3000 Ft havonta azért, hogy jól szórakozzam - nekem belefér. Egyik hétköznap nem megyek le sörözni, és kész is vagyunk, megvan a havi prémium.
Ez az én véleményem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha jól értem akkor ki van balanszolva, hogy vagy haladsz és veszel játék idõt, vagy megragadsz és a plexet farmolod.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Marketen lehet kockáztatni ha már van mibõl szórakoznod, ott lehet nagyokat kaszálni. Az implant szállítás régiók között is kifizetõdõ lehet, de csekkolni kell az áron kívül a forgalmat is. Hiába akarod dupla áron adni, ha nem forog az adott piacrész.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha lehet úgy játszani vele hogy nem kell hogy errõl szóljon minden szabad idõm + még havi egy plexet is össze tudok szedni néha biztos költenék rá.
Igazán nem akarok a rabja lenni, csak egy jót szórakozni az ûrben😊
Akkor sincs gond, ha lerágták a belteket, mert sokszor lvl4-ezek, és pl. a Score küldetést bent hagyom mindig. Tehát DT-nként spawnol 400.000 m3 Pyroxes, amit egyedül le tudok fúrni. Nincs gank veszély, nincs konkurrencia, baszott nagy kövek, szóval igazi afk meló. Tegnap 90 milliót fúrtam le, egyedül, bónusz nélkül. Ja, és ez finomítás nélküli, finomítva még többet ér a cucc.
Én Ammar és Caldaryban gondolkodok.
~600millió
-a 14 napos triál alatt össze lehet e farmolni egy kezdõnek?
van 21 napos triál, de nem igazán
-Mennyire idõ igényes játék?
nagyon
-Egyedül lehet e menni valamire?
lehet de ez nem az a játék
Nekem általános kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban.
-Menyi ISK-ba kerül egy PLEX?
-a 14 napos triál alatt össze lehet e farmolni egy kezdõnek?
-Mennyire idõ igényes játék?
-Egyedül lehet e menni valamire?
Szeretnék játszani vele csak, érdekel is csak nem tudok annyi idõt rá fordítani. Várom válaszaitokat.
Elõre is köszönöm.
Nagyon kedves vagy és köszönöm szépen a válaszod.
Mivel kérdezted, csak ezért írom le - amúgy értékelem segítõ szándékod -:
Azért játszom németül a játékkal mert németül tudok. Vagyis nem a feladatban leírt szöveg értéssel van probléma, hanem a végrehajtással. Mivel kezdõ játékos vagyok ezért biztosan valami felett elsiklottam, vagy valamit nem állítottam be. Végsõ esetben lehet bug is.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy erre szerettem volna választ kapni.
A kérdés idõközben megoldásra került, de újabb kérdések merültek fel, mint általában egy kezdõnél szokott.
Esetleg ha valaki szintén az alapfeladatok megoldásán fáradozna, szívesen konzultálnák vele.
Köszönöm még egyszer segítõ szándékod.
Fliegen Sie zu der Stelle im All = repüljön a helyhez az ûrben
nehmen Sie Ihr Schiff = fogja a hajóját
und = és <#idiota>#idiota>
bringen Sie einen Gegenstand = hozzon el egy tárgyat
von einem lokalen Caldari Cargo Rig zurück. = egy helyi Caldari Cargo Rig -bõl vissza
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Segítségeteket szeretném kérni a kezdõ tutorial feladathoz.
A feladat így szól: Fliegen Sie zu der Stelle im All, nehmen Sie Ihr Schiff und bringen Sie einen Gegenstand von einem lokalen Caldari Cargo Rig zurück.
Kirepültem, megvan a hajó és a raktárában van egy Titan. Bedokkolok az AMSEN állomásra, de nem tudom a feladatot befejezni. A játék nem engedi azzal, hogy még nincs minden teljesítve.Az állomáson ilyen helyet, hogy Cargo Rig nem találok.
Mit kell tennem? Miért nem tudom befejezni a feladatott?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Egy Ordo Alba-s ha olvassa ezt az üzenetet, arra kérném, hogy írjon nekem egy PÜ-t... szeretnék feltenni egy-két kérdést mielõtt elõfizetek.
Elõre is köszönöm.
Ami megtudna mozgatni a jatekosok fantaziajat, pont az hianyzik belole, azaz az Eve-el osszekapcsolt vilag.
Kb olyan igergetes volt ez is a CCP-tol, mint a walking in station, amit 2008-ra igertek.
Úgy döntöttem, hogy jövõ hónapban újra elkezdem az EVE Online-t. Nyáron játszottam, kb. egy hónapot aztán abbahagytam.
Érdemes újra elkezdeni?
2013 MMO dijatado.
Biggest Disappointment of 2013: DUST 514
Jef: DUST 514. I might be beating a dead horse here, but console-only plus same-old-shooter-gameplay equals meh. And CCP hyping the crap out of the EVE Online connection wasn't particularly wise since there really isn't one.
Multkor kinaban es indiaban volt valami cegtevekenysegen, ahol a zippzar szemueket oktattak.
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy PL Titan: http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20734745
A HUN Reloaded nevû magyar szövetség tagja. Ott találsz társaságot és megtanítanak mindenre.
Keresheteted ingame Drezdor, Pedro MS karaktereket, vagy engem, bár én ritkán vagyok online.
Szép Napot!
Ha rám hallgatsz, keresel egy külföldi corpot, kezdésnek tökéletes lehet az ingame keresõ, ami erre a célra van kitalálva. Késõbb, ha már biztos lábakon állsz, és lesznek ismerõseid úgyis találsz az igényeidnek megfelelõt!
Ugy is unalmas volt a jatek, eljott ujra az ido par alliance-t vegso nyugovora kuldeni. 😛
köszi az infót
Emancipate yourself from mental slavement!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/