7619
-
MaRee #7019 Első hónapot mindenképp ki kell hogy fizesd, utána röhögve meg lehet csinálni a havi PLEX árát. Én speciel oda adtam a tesómnak az accom mert nem tudok játszani, de néha nyomom azon. Explorationnel napi 50-100millió sima. Arra viszont számíts hogy nagyon időigényes a játék. -
Bandras DaSilva #7018 Annyival egészíteném ki, hogy elő kell fizetni legalább egyszer a plexért, de még így is megérheti. -
Bandras DaSilva #7017 Hát nem tudom..ez a minél több...most vmi 10 dolcsiért lehet előfizetni egy hónapot, ha többet fizetsz előre, még kevesebb. Ez olyan havi 2200-2500 pénz. Azért ez nem az a hűdekurvadrága kategória szerintem.
Amúgy haladni mindig haladsz mert a skillek szépen tanulódnak sorban...az idődben azt csinálsz amit akarsz. Ha mákod van rögtön szerzel vmi olyan cuccot amiből meg tudod venni a plexet.
Amúgy, nem tudom megy-e még, de amikor én kezdtem (1 hónapja) még ment a buddy program. Ami azt jelenti, ha egy aktív előfizető hív meg, akkor plexet kaptok érte. Ha megbízopl az adott tagban, akkor pl azt vagy el lehet adni és meg is van a cucc árának a fele, vagy pedig te felhasználod és kifizeted neki az árát később (ha esetleg nem így megy már, akkor bocs, nálam még ment). -
#7016 El vagy tévedve , ez nem egy jótékonysági intézmény vagy egy F2P játék. Örülj hogy van olyan lehetőség benne mint a plex.
Ha nem akarsz farmolni akkor havidíjat fizetsz , ha nem akarsz fizetni mert sajnálod rá a pénzt akkor keményen meg kell dolgoznod ( legalább is az elején ) hogy "ingyen" játszhatsz.
Ha egyik sem tetszik akkor így jártál.
-
#7015 Ez most talán nem fog tetszeni, de... Szóval van egy játék, ami tetszik. Összetett, hangulatos. Én 4 éve nyúzom, és mindig vannak újdonságok, van hova fejlődni. Nekem megért 4 havi PLEX-et kifizetni azért az élményért, amit adott/ad.
Plusz van olyan lehetőség, hogy két havi játékidőt veszel ingame ISK-ért, ami olcsóbb, mintha havonta vennéd, azon is tudsz nyerni. Persze ez is idővel fog csak működni.
De ki tudja, lehet olyan érzéked van a market-hoz, hogy naponta milliárdos profitokat termelsz kezdőként. Ugyanis pl. markethoz elég kevés skill kell, és az egyik legjövedelmezőbb "állás". Igaz, sok ismeretet igényel, ezt aláírom.
Vagy ott van pl. a World of Tanks. Lassan egy éve vásárolok havi 10 Eur-ért prémium fiókot. 3000 Ft havonta azért, hogy jól szórakozzam - nekem belefér. Egyik hétköznap nem megyek le sörözni, és kész is vagyunk, megvan a havi prémium.
Ez az én véleményem. -
soulhunter85 #7014 Tehát szó ami szó. Az a lényeg, hogy minél többet perkálj a játékért és ha már eleget fizettél akkor talán el is tudod tartani magad a játékba.
ha jól értem akkor ki van balanszolva, hogy vagy haladsz és veszel játék időt, vagy megragadsz és a plexet farmolod. -
#7013 meg azért azt is vedd figyelembe hogy a játék eléggé pvp orientált szal bármikor kipukkanthatnak a fasza bányászhajódból,és a biztosítás csak a hajó árát fedezi , a modulokét nem ami simán lehet annyi mint a hajó ára :) -
#7012 Egyénenként változó. Meg ha fúrsz, akkor finomítasz, aztán gyártasz, marketelsz stb. Sok mindentől függ. Én segítség nélkül kb. 4 hónap alatt értem el az önfenntartó állapotot. De sokat "lebzseltem", nem voltam céltudatos. Egy kis ez, egy kis az, stb. De amúgy szerintem 1 havi befizetéssel (+21 napos trial = 51 nap) össze lehet szedni a következő plex-et. Elég sok idő, ha az alap tevékenységekre koncentrálsz (bányászat, küldizés), de biztos a pénz.
Marketen lehet kockáztatni ha már van miből szórakoznod, ott lehet nagyokat kaszálni. Az implant szállítás régiók között is kifizetődő lehet, de csekkolni kell az áron kívül a forgalmat is. Hiába akarod dupla áron adni, ha nem forog az adott piacrész. -
soulhunter85 #7011 Hát később? Könnyen össze jön? -
#7010 Nézd, én tudok segíteni fúrásban kicsit, esetleg salvázhatsz lvl4-ben, az is jól hoz. De sajnos 600 millió kezdőként 21 nap alatt elég nehéz. -
soulhunter85 #7009 Azt valahogy sejtettem, igazán arra gondoltam, hogy egy hónap után már csak össze lehet hozni valami jobb bányász cuccot. Indulásnak max egy hónapnyi előfizetést még be is vállalnék. De minden hónapban azért fizetni hogy játszak az felejtős, megtehetném, de egy játék nem ér annyit.
ha lehet úgy játszani vele hogy nem kell hogy erről szóljon minden szabad időm + még havi egy plexet is össze tudok szedni néha biztos költenék rá.
Igazán nem akarok a rabja lenni, csak egy jót szórakozni az űrben:)
-
#7008 No-no, azért nem ilyen egyszerű. Ugyanis trial karakterrel nem tudod a jobb bányászhajókat vezetni, amivel "gyors" a fúrás, szóval szerintem bányászatból semmiképpen nem fogsz tudni kezdőként egy első PLEX-et összehozni. -
soulhunter85 #7007 Nekem még kínai amit mondasz de ha jól értem egy normális bányász hajó segítségével akár munka idő alatt is össze lehet szedni egy plexre valót egy hónapban.
-
#7006 Én nap közben munkaidő alatt fúrok Amarr területen. Fleet-ben tudok adni +5% Ore yield bónuszt is, és az állomáson 100%-osan tudok finomítani. Ha van kedved, csatlakozz hozzám. (amúgy nem vagyok ipari karakter, de 4 évbe belefért ez is).
Akkor sincs gond, ha lerágták a belteket, mert sokszor lvl4-ezek, és pl. a Score küldetést bent hagyom mindig. Tehát DT-nként spawnol 400.000 m3 Pyroxes, amit egyedül le tudok fúrni. Nincs gank veszély, nincs konkurrencia, baszott nagy kövek, szóval igazi afk meló. Tegnap 90 milliót fúrtam le, egyedül, bónusz nélkül. Ja, és ez finomítás nélküli, finomítva még többet ér a cucc. -
MaRee #7005 Lehet afk farmolni bányászattal, de nem túl jövedelmező, és kezdőként nem fog menni. A kezdő frakció teljesen mindegy meglátásom szerint. -
soulhunter85 #7004 Köszi a válaszaidat. Még egy kérdésem van ill. kettő: Van e rá mód,hogy afk is lehet farmolni, ill. melyik frakció a legkezelhetőbb egy kezdőnek.
Én Ammar és Caldaryban gondolkodok.
-
MaRee #7003 -Menyi ISK-ba kerül egy PLEX?
~600millió
-a 14 napos triál alatt össze lehet e farmolni egy kezdőnek?
van 21 napos triál, de nem igazán
-Mennyire idő igényes játék?
nagyon
-Egyedül lehet e menni valamire?
lehet de ez nem az a játék -
soulhunter85 #7002 Sziasztok
Nekem általános kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban.
-Menyi ISK-ba kerül egy PLEX?
-a 14 napos triál alatt össze lehet e farmolni egy kezdőnek?
-Mennyire idő igényes játék?
-Egyedül lehet e menni valamire?
Szeretnék játszani vele csak, érdekel is csak nem tudok annyi időt rá fordítani. Várom válaszaitokat.
Előre is köszönöm. -
#7001 Ingame nevet adj nekem, kérlek. -
disma #7000 Szia PLaci.
Nagyon kedves vagy és köszönöm szépen a válaszod.
Mivel kérdezted, csak ezért írom le - amúgy értékelem segítő szándékod -:
Azért játszom németül a játékkal mert németül tudok. Vagyis nem a feladatban leírt szöveg értéssel van probléma, hanem a végrehajtással. Mivel kezdő játékos vagyok ezért biztosan valami felett elsiklottam, vagy valamit nem állítottam be. Végső esetben lehet bug is.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy erre szerettem volna választ kapni.
A kérdés időközben megoldásra került, de újabb kérdések merültek fel, mint általában egy kezdőnél szokott.
Esetleg ha valaki szintén az alapfeladatok megoldásán fáradozna, szívesen konzultálnák vele.
Köszönöm még egyszer segítő szándékod. -
#6999 Kezdetnek.... Mért németül tolod a klienset?? :D
Fliegen Sie zu der Stelle im All = repüljön a helyhez az űrben
nehmen Sie Ihr Schiff = fogja a hajóját
und = és
bringen Sie einen Gegenstand = hozzon el egy tárgyat
von einem lokalen Caldari Cargo Rig zurück. = egy helyi Caldari Cargo Rig -ből vissza -
disma #6998 Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni a kezdő tutorial feladathoz.
A feladat így szól: Fliegen Sie zu der Stelle im All, nehmen Sie Ihr Schiff und bringen Sie einen Gegenstand von einem lokalen Caldari Cargo Rig zurück.
Kirepültem, megvan a hajó és a raktárában van egy Titan. Bedokkolok az AMSEN állomásra, de nem tudom a feladatot befejezni. A játék nem engedi azzal, hogy még nincs minden teljesítve.Az állomáson ilyen helyet, hogy Cargo Rig nem találok.
Mit kell tennem? Miért nem tudom befejezni a feladatott?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Martin Wieszt #6997 Üdv.
Egy Ordo Alba-s ha olvassa ezt az üzenetet, arra kérném, hogy írjon nekem egy PÜ-t... szeretnék feltenni egy-két kérdést mielőtt előfizetek.
Előre is köszönöm. -
#6996 Egy teljesen kozepes szintu FPS.
Ami megtudna mozgatni a jatekosok fantaziajat, pont az hianyzik belole, azaz az Eve-el osszekapcsolt vilag.
Kb olyan igergetes volt ez is a CCP-tol, mint a walking in station, amit 2008-ra igertek. -
MaRee #6995 Azt mi honnan tudjuk, hogy neked érdemes-e? -
Martin Wieszt #6994 Üdv.
Úgy döntöttem, hogy jövő hónapban újra elkezdem az EVE Online-t. Nyáron játszottam, kb. egy hónapot aztán abbahagytam.
Érdemes újra elkezdeni? -
Culram #6993 Hát... Az indoklást megértem. A játékot nem tudom milyen, mert nincs PS-em. Így én is csak azt láttam eddig hogy FPS. A gameplay videókról a játék főlégenyének csak a mászkálást láttam. -
#6992 Merry Christmas -
#6991 Ez a kemeny cucc.
2013 MMO dijatado.
Biggest Disappointment of 2013: DUST 514
Jef: DUST 514. I might be beating a dead horse here, but console-only plus same-old-shooter-gameplay equals meh. And CCP hyping the crap out of the EVE Online connection wasn't particularly wise since there really isn't one. -
#6990 Nem tudok email cimet adni, szerintem a jatekon belul keresd az egykori jatekostarsait, vagy miskolci ismeroseit. -
Hofigalopp2 #6989 És esetleg egy e-mail címet nem tudnál privátban küldeni? Régi Eve.hu fórumon leveleztünk...de ez az új honlap bekavart. -
#6988 Lehet mar haza jott, de rengeteget van azsiaban.
Multkor kinaban es indiaban volt valami cegtevekenysegen, ahol a zippzar szemueket oktattak. -
#6987 Kozben ez kimaradt.
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy PL Titan: http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20734745 -
Hofigalopp2 #6986 Ez komoly :)? -
#6985 Kina :P -
Hofigalopp2 #6984 Sziasztok, nem tudja itt valak Vidin elérhetőségét? -
#6983 De. -
#6982 Nem -
lajgut #6981 üdv all, érdekelne a játék, am olvastam hogy lehet valahogy szerezni 21 napos free trialt...namármost nagy problémáim vannak a pénzel és olvastam hogy a játékon belüli pénzből is lehet váltani havi gametimot, elvileg a 21 napos triallal lehetséges összehozni a lovét? -
Yago Yuhn #6980 Javaslom az Ordo Alba nevű céget.
A HUN Reloaded nevű magyar szövetség tagja. Ott találsz társaságot és megtanítanak mindenre.
Keresheteted ingame Drezdor, Pedro MS karaktereket, vagy engem, bár én ritkán vagyok online.
Szép Napot!