EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Persze akadnak kivetelek, amikor jobb a kapura "burn back" vissza MWDzni. De altalaban ha nem FWrol beszelunk, akkor mivel lonek a kapuk is az aggresszorokra, egy kis hajoval mint pl fregatosztaly azonnal jobb ugrani a szemben, vagy kornyeken levo egitestekre, objektumokra stb.
A lenyeg amugy, ha nem a legjobb scan reses hajok ulnek ott csak 1000 kornyekeik, hogy a friget ugy fittelik, hogy furge legyen, tehat az inertiajukra gyurnak ra, tehat nanofiber-eket tesznek low slotba.
Utana mehetnek a mar leirtak, megprobalni a szembelevo objektumokra ugrani egybol, az AB-t,mwdt, pedig nem szabad hasznalni, mert emelkedik a hajo sebessege es mint tudniillik a warp csak akkor kovetkezik be, ha a hajo eleri a sebessegenek a 75%-at, tehat ha novelik a hajosebesseget, lassabban eri el ezt a sebesseget a hajo, mert exponencionalisan no az ugrashoz szukseges sebesseg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mit csinálsz cloak-ból frigoban, ha szökni kell kapunál? Warpolsz rögtön?
Csak azt ne mondjátok, hogy szerencse kell hozzá 😄 Valahogy csak el lehet távolodni a kaputól mielõtt lelõnek...
Végül elõfizettem. Pár nap után az elsõ PvP "élményem", hogy szétlõtték a hajómat low secben 😄 0,4 systemben a kapunál áltak lesben 2-en.
Sokan ajánlják a frigat-ot kezdõ pvp-re, mert olcsó és gyors.
A kérdésem, hogyan lehet elszökni a low sec kapunál lesben álló hajók elõl? A microwarp kiüthetõ scramblerrel, aztán jön a web. Használjak afterburnert és én is rá web-et? Vagy láthatatlanságból microwarpot?
A többieknek meg üzenem, hogy ebben a játékban 2 faj van: Az AMARR, meg a rabszolga. Hogy mivel szeretnél játszani, azt TE döntöd el! 😛
😄 😄 😄
Nem is ertettem mit keresnek ott a HUNosok, aztan rejottem, hogy kapitalokat akarnak bukni a haverjaikkal. 😛
Kozben a BL (Black Legion) teszi a dolgat a CFC mellett es kilottek egy NC. titant meg egy PL (Pandemic Legion) supercarriert.
Mostanaban az exdeli szovetsegekre rajar a rud.
De tényleg fura... Vagymi...
Utánanéztem a játéknak és nagyon tetszik, így elsõre. Ki szeretném próbálni.
Valaki tudna küldeni egy meghívót a 21 napos trialhoz? E-mail címem: [email protected]
Elõre is köszi!
Arra leszek igazan kivancsi, hogy keleten is milyen feszultsegek adodnak majd abbol, hogy a TEST beteszi oda a labat.
Mert ahogy ismerjuk a keleti blokkot, ott a nagy szovetsegesek fel,negyed evente mindig egymasnak esnek, sajat magukat gyengitve.
Marmint kik a The Hub Life ?
Annyira jol sikerult a hadjarat, hogy nezz ki a terkepre.
Fountain ? Delve , Period Basis ? Mar csak at kell nevezni Del-t, Eszakra.
Capital Ships 3 helyett 4 kell.
Mondjuk erdekes modon en siman benne ulok ugy a Thanaban, hogy kozben a prerequiresben ott van, hogy nincs meg a skill. 😛
Sot siman repulok vele.
----------------------------------------------
Mas: Az elhiresult RAX-os mondat, miszerint a CFC fountaini hadjarata egy nagy fail es; "Ki fognak szorulni Fountainbol es utana at kell menniuk komoly vedekezesbe." odaig fajult, hogy annyira kiszorultak Fountainbol, hogy meg sem alltak addig, amig el nem foglaltak Delve-t es Queriost.
Szoval most egy kis pihi aztan megyunk keletre egy kis mokara. 😛
Unscheduled Server downtime - Monday, September 2nd 2013
02.09.2013 14:21
By CCP Falcon
The Tranquility cluster has been taken offline as of 13:51 UTC in order to enable us to address several issues that have occurred.
We currently have no ETA for the server to be brought back online, however we will update this forum thread as soon as more information becomes available.
We apologize for this unexpected downtime, and any inconvenience it may cause.
Na elmagyarázom. Itt Darkhorse kért tippet, segítséget. Kérdezte, hogy 2 hét, vagy 4-5 hónap nem mindegy, erre te leírod, hogy 2 hét alatt hogyan lehet plex-et szerezni. Mire fel mertem szólalni, hogy egy kezdõrõl van szó, erre közlöd, hogy nem neki szólt. Hát akkor ki az istennek? Ha meg tapasztalt emberrõl van szó, az meg tudja oldani, szóval halál semmi értelme nem volt akkor a hozzászólásodnak. De gyaníthatóan egy kezdõnek szólt, hiszen külön kiemelted, hogy T1 szken hajót 1 hét alatt ki lehet tanulni.
Remélem erre több bizonyíték nem kell, és te is belátod, hogy hülyeséget beszéltél.
Aztán kértem, hogy adjunk hasznos, reális tanácsot arra, hogyan szerezheti meg a plex-et, erre jöttél Retrivel, ami megint bukta.
eve-online.hu-n meg ugyanúgy Buddy program van, aminek a lényege, hogy ha meghívnak, és TE BEFIZETSZ egy havi plex-et, akkor kap a meghívó is egy plex-et, amit jófejségbõl odaad. Azaz, MINDENKÉPPEN kell fizetned egy plex-et, csak éppen megkapod az ajándék pelx-et is.
Ha valamit nem értesz, olvasd el újra, és járj utána, de baromságokat beszélj. Nem azért kapsz egy plex-et, mert valaki meghívott. Ezt a baromságot.
"eve-online.hu-n van aki ha aláregisztrálsz ad egy havi plexet"
"De ha valaki ismeri a lehetõségeket kezdéstõl 2hét alatt simán megvan a plex"
valaki =/= darkhorse. Neki szól, de nem róla, apró de lényeges különbség, nem gondoltam hogy így szükséges kiemelni a számodra,elnézést.
Lehet hogy nem nekem kéne szólnom, de javaslom hogy ne indulatból írj, fõképp ne sértegess és olvass pontosabban, arra meg végképp semmi szükség hogy az alregeddel támogasd magad.
Habár ahogy látom a profilodon már késõn jeleztem.
Emancipate yourself from mental slavement!
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
A másik meg: a plex összehozásáról beszéltünk, a Retriever-hez eleve aktív acc kell, amihez plex kell, szóval máris elárultad, mennyit értesz a játékhoz. Ááá...
Egyébként nagyon hibás a hónapokban való számolás.
biorobot verzió(legegyszerûbb):
retrivert kitanulás kb 14nap
veldspar/piro/kernit lövés 7+millió/óra, de ha továbbra is miningot skillez lesz több is
így kb ~80 óra alatt megvan a plex ára, innentõl számolja ki-ki maga mennyit játszik
Kérdés hogy élvezni akarja-e a játékot, vagy megunni egy hónap után
Szerintem..
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1081358789&no=6918
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/