7619
-
#7099 Ki fogom próbálni mind a kettőt, és lemérem az időt. :) Köszi a tippeket! -
#7098 Mondom, ha tengu inkabb hasznalj arra a kuldire, HML-t.
Lehet hogy kevesebb a DPS (cca 800DPS), de nem szivsz annyit a lotavval.
Te is tudod, hogy az a 53km, igazabol csak papiron annyi, le is lehet vonni belole ugy 5%-t, mire celhoz er es abban a kuldiben vannak annal sokkal nagyobb tavon bejovo hajok.
Mondjuk kiprobalhatod, utana lecserelni a HAM-t, HML-re nem nagy cucc.
Pilota fuggo is az egesz, ha nem nagyon celiranyos valaki es a jatekelmeny is szamit es nem csak az ISK farmolasa a lenyeg es nem a jatekelmeny, ahol csak es kizarolag a gyorsasaga a kuldinek a lenyeg. Probald ki oket ha nagyon akarod, de en igy elore 99%-ban elore boritekolom, hogy a nagyobb DPS ellenere a rovid lotav miatt, lassabban vegeznel a kuldivel.
Persze a meres is egy szituaciofuggo dolog, mert szamit hogy mennyi ecm-et kapsz be kozben , mennyi ido esik ki miatta loves nelkul stb. -
#7097 Okés, rendben. -
#7096 Meg az a lotav is rovid lesz. -
#7095 És ehhez a fitthez mit szólsz? Van repülési idő növelő rig, így kb. 53 km a távolság Rage-el:
http://eve.battleclinic.com/loadout/43943-Tengu-lvl4-F-CK-YOUR-FACE.html -
#7094 14.5 ? Hmm akkor a cache lehet a ludas. Köszi -
#7093 En nem tudom miota nem telepitettem ujra es csak 14.5gb. Bar cachet nem uritettem. -
#7092 Nekem is annyi, de gyanítom ha újratelepíteném, a fele lenne. -
#7091 Srácok mekkora most a kliens aktuális mérete ? Létezik hogy 19 Gb vagy nálam van elkúrálódva ? -
#7090 Igazabol a multkori missile nerf nagyon nem tett jot a tengunak, nagyon sokat esett a lotav es a sebzesertek is.
Hogy erzekeltessem a kulonbseget: a serpentis HAC-okon, 850damaget lottem egy salvobol a nerf utan nem erte el ez az ertek a 400-at es a target painter is csak ~450-460 korulire emelte a sebzest. A BS-ekent is esett 20%-t a sebzes es 20-30 millio iskval csokkent a bevetel orankent.
Ha szabad igy fogalmaznom, "a szemetek kicsinaltak Kennyt".
De a vicc az egeszben hogy par kreten az EVE forumon, akik nyaltak a CCP hatsojat, megvolt rola gyozodve, hogy a sebzes novekedett. :P -
#7089 Most 650 dps-es, implant és faction cuccok nélkül. Minden "sima" T2. Majd a héten beszerzek pár navy BCU-t, az talán segít. -
#7088 Valamennyit segit, de sohasem fogod elerni a cruise missile/torpedo elmeleti max sebzeset. Kisebb hajokon ugyanugy kevesebbett fogsz utni, ha mozognak meg kisebbet.
Pimpelt tenguval, full skilles karival es implantokkal elvileg el lehet erni egy eleg magas DPS-t meg HML-el is (olyan 750-800DPS). Viszont igy a az implantokra es a 4db caldary navy ballistic controlra egy fel golem ara ramegy es a mas implantok felhasznalasa problemas egy puskas karakternel. -
#7087 Ez igaz :( Tegnap kétszer is volt Assault, és ma is van egy tarsolyban. :( Esetleg ha Golemre 3 Target Paintert teszek, az nem segítene? -
#7086 Teljesen mindegy,azzal is tul sokat kell utazni es az mwd gyakorlatilag golemet csinal a tengubol. Az AB meg csokkenti a bejovo missile/torpedo sebzest -
#7085 MWD? -
#7084 Szerintem az lesz a leglassabb megoldas, mivel annyira rovid a lotav, hogy rengeteg damage ki fog esni, amig 60 kilometereket megteszel es nem szabad elfelejteni, hogy kozben a tobbi NPC hajo is a lotavot megakarja tartani.
Serpentisnel meg elmegy a HAM, Guristanal mar kozel se annyira. -
#7083 Na igen, nem írtam, hogy a 3. megoldás, hogy HAM-ot teszek rá, amit éppen most tanulok, még 3 nap. Akkor lehet ez lesz a megoldás.
Köszi szépen! -
#7082 En nem cserelnek azert. Olyan sok gurista kuldi csak nincs.
A Golem hoza szinten amugy a kb 1000dps koruli erteket, viszont nem art azt megjegyezni, hogy kisebb targeteken kozel sem tudsz sebezni annyit, foleg a gurista hacokra amik az assaultban vannak. Nagy celpont ezert tobb damaget beszed, tobbet kell kolteni a resistekre stb.
A tengu viszont ilyen teren jobb, sokkal jobb tankot lehet ra tenni, tehat amikor jammelnek akkor sem gond a tuleles. Persze megoldhato Golemmel is a tankolas.
A Tengubol is kilehet csavarni 900-1000 koruli DPS-t, viszont itt az a bokkeno, hogy HAM missilet kell ehhez hasznalni, aminek a lotavja nem jo abban a kuldiben, a javelin meg csokkenti nagyon a sebzest.
A HML nalam implantok nelkul full skillel olyan 650DPS, itt sem olyan jo mar sajnos a lotav a nerf ota (t2 rage 71km) vagy hasznalod a caldari navyt 94km, pl az elso kapunal a 110km folott bejovo hajok fele menni kell jo par kilometert.
Viszont nem gond a tavolsag mert alapvetoen egy ABvel is gyors vagy, ami raadasul a bekapott sebzest is csokkenti, ha mozogsz.
En ezert nem tanitanak ki egy uj clonet, inkabb tanuld meg a laseres karival, a kieg skilleket kell es csak a heavy missile szekciot.
-
#7081 Tudom, hogy talán furán hangzik egy 5 éves karaktertől, de egyszerűen nem tudom eldönteni, mi lenne a leghasznosabb, leggyorsabb lvl4-es metódus.
Jelenleg a fő masinám egy Nightmare, 1.050 DPS-el, amivel nagyszerűen mennek a Sansha / Blood Raider küldik. De sokszor ad pl. Assault-ot Guristák ellen, oda Tengut szoktam vinni.
A klónom lézeres abszolút. Szóval a kérdés az, hogy érdemes lenne-e egy full rakétás klónt csinálni, hiszen a Nightmare akkor is 970 körül DPS-t ad le ami elég a gyors Sansha / Blood lvl4-hez, és így meggyorsulna a Tengus küldetések ideje? Vagy jó ez ahogy van, mert amúgy is kevesebb számban ad Tengus küldetéseket.
Másik pedig: érdemes lecserélni Tengut Golemre? Pl. az említett Assault-ban rengeteg BS van, amit azért gondolom jobban reszelne a Golem. Természetesen a Tengut is megtartanám. -
#7080 Jol mondod. :P De hat azt hiszik a bab is hus, csak kozben meg bucira pofozzak oket allandoan. Utana meg jon a de igy meg ugy :P
Persze akkor nem volt igy meg ugy, amikor arcoskodtak, hogy mindenki noob., csak ok a janik. Kozben meg menekulnek rendszerrol rendszerre, mint a satoros ciganyok. :PPP -
Yago Yuhn #7079 Ami a HUNosokat illeti, ők azért letettek valamit az asztalra.
Megnyertek egy tournamentet például.
Az teljesen más mint 10x túlerőben, drake-ben ülve az f1-et nyomogatja az ember.
Az utolsó versenyen, amit figyelemmel kísértem az FA FC meg a fél gang kicsúszott
a harctérről. Persze van aki még abba a csapatba sem fér be. :)
Mivel ez az első post-om itt az idén:
BÚÉK!! minden kedves és kedvetlen PODtársnak! -
Caterpillar #7078 Az arcoskodás mindig is része volt annak a bagázsnak, az egyetlen szerencséjük az volt, hogy nem volt miért odamenni.
Anno még szeptemberben, mikor játszottam, rendszeresen jártunk Fawlty-vel, Nullit verni, és 10-ből 9 ilyen "kis" fleet (250+ subcap) isk pozitívra jött ki, pedig nem csináltunk semmit, csak odamentünk 0m -re a stationre, és vártunk...
A legszebb az volt mikor kihozták a rokh fleetet, ésshát a Naga fleet, elég gyorsan zabálta meg őket.
Az arcuk mindig is nagy volt, gondolom mert más nem. soha nem volt közöm a Hunosokhoz és nem is szeretném, ha bármikor is lenne a jövőben... -
#7077 A kerdesem egyik felere a valasz.
Nulli pakol Detoridba es huzza ki a belet, Immenseabol. Valoszinuleg ezzel a Hunos teruletek is feledesbe merulnek.
Nulli meeting sound records
Azert kivancsi lennek, hogy mit ereznek azok akik anno lenooboztak minden eszakit, de kozben kozel 4-5 eve mar ugy pofoznak mindenkit, hogy kozben igazan nagy sikert nem ert el senki ellenuk. Sot... -
#7076 Mióta nem lehet publikus fleet advertet csinálni? Már mindenképpen kell standing vagy corp / ally beállítás. Mekkora hülyeség... -
#7075 már index.hu-s cikk is van a csatáról:) -
#7074 Az is vicces, hogy -A- meg azon filozik, hogy CFC tag legyen.
Kivancsi leszek, hogyaz N3 mire megy igy majd, hogy a PL ott hagyja oket. -
Caterpillar #7073 Mikor láttam a pinget, sejtettem, hogy a nulli felvásárolja az összes vazelint a popsijához....
Később meg majd jól megmagyarázzák, hogy miért nem úgy volt ahogy mindenki állítja.... -
#7072 Es meg egy upsz. -1 Nullis titan. Gyerek kicsit felreklikkelt igy aztan megoltek a hunos rendszerben.
eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=21643039
-
#7071 Upsz.
http://themittani.com/news/pandemic-legion-withdraw-south -
#7070 Ha különbséget teszünk kezdő játékos és frissen generált karakter között akkor ezt tudom javasolni:
Ha kezdő játékos vagy, akkor legfontosabb hogy csatlakozz egy magyar corphoz. Bármelyikhez amelyik rendszeresen PvP-zik. Játékban lépj fel a HUN csatira, és az ott lévő recruiterekkel való beszélgetés alapján eldöntheted, hogy hova lépj be. Nem javaslom hogy carebear highsec corpba lépj be, rengeteg időt és skill fejlesztést el lehet pazarolni mineral fúrásra (például), aztán később rá fogsz jönni mekkora hiba volt. Azt se javaslom hogy néhány kezdő játékostársaddal saját corpot alapítsatok, mert rengeteg időt fogtok olyan dolgokkal tölteni, amin tapasztalt játékosok segítségével nagyon gyorsan túl lennél. Van választék lowsec, faction warfare és 0.0-ás magyar corpok között, érdemes belépned valamelyikbe, hogy megtanítsák, hogy mitől félj és mitől nem a játékban. Ha az meglesz, biztosabban kezdesz majd bele bármibe később. Rengeteg alapvető játékmechanikai dolog és trükk van, amit érdemes megtanulni.
Egy frissen generált (low-skill) karakternek (de nem teljesen kezdő PvP-s játékosnak) a faction war-t ajánlom. Ha bírod az időnként félig-AFK játékot, akkor ezzel rendesen és rendszeresen tudsz keresni, akár solo-ban is. Az exploration is érdekes, de kevésbé kiszámítható a bevétel. -
lammaer #7069 Sztem ne lovalld bele magad ebbe, ez kb olyan mint amikor multi level marketing bemutatón kiszámolják neked hogy ha x és y és z teljesül és te vagy a piramis csúcsán és aládkerül v ember, akkor anélkül válsz milliárdossá, hogy a kisujjadat meg kéne mozdítanod.
Nem vitatom hogy igaz lehet amit idéztél, de csak olyan embereknél, akik kívül-belül ismerik a játékot, eltöltöttek vele hosszú hónapokat és éveket, ismerik a mechanizmusokat. Akkor lehet hogy az a játékos 51 napos karival 10 óra játékkal kitermel 540 millát.
De az biztos hogyha te egy totál kezdő vagy, és még ott tartasz hogy rácsodálkozol a hangárban hogy ejj de szépen néz ki ez az űrhajó, és pörgeted 10 percig hogy megcsodáld milyen jól is néz ki... nos akkor sztem ne éld bele magad mert csalódni fogsz.
Arra gondolj hogy itt is rendes kereslet/kínálat alapú piac van mint a való életben. Úgyanúgy ahogy a valóságban sem érne semmit 540 millió forint ha bárki 10 óra képzettség nélküli munkával kereshetne ennyit, az EVEben sem lenne nagy pénz az 540 millió, ha ez ilyen könnyen menne mindenkinek rögtön az elején....
(a plexeket pl olyan játékosok árülják, akik inkább valós pénzt szeretnének átválani játékpénzre, mert nincskedvük egy játékban is melózni. Ha tényleg ilyen könnyű lenne egy plexet kitermelni bárkinek, akkor ők se váltanál be a dollárjukat ISKra ilyen módon :) ) -
Conqvistador #7068 "egyu 51 napos karival beleulsz egy Stabber Fleet issue hajoba es Amarr teruleten rongy gazdagra keresed magad highsec Explorationnel.
onnantol megvan aplexre havonta a 540 milla pár esti 1-2 órás farmolással. Nyilván utána kell olvasni hogy mit érdemes csinálni, és bele is kell jönni, de csak erre a profilra koncentrálva az max pár nap.
Nagy pézt keresni viszont nyilván specializált karakterekkel lehet, 3 játékos 5 karakterrel ki tud fejteni 1,8 - 2 Milliárd ISKt óránként, azaz fejenként 6-800 milla / óra. az havi egy estés 2-3 órás farmolással megvan 2 accountra meg a havi pvp lossokra a pénz"
Ezt egy fórumon olvastam. Mi a véleményetek?
Kezdőként érdemes ezt a vonalat követni majd? -
Conqvistador #7067 De a faj nem befolyásolja, hogy tudok e xy klánhoz csatlakozni?
Mindenképpen valamilyen Magyar klánhoz szeretnék. -
#7066 -
#7065 1. Mindegy milyen fajt valasztasz.
2. Igy van, komoly banyaszat/kereskedelem/gyartas folyik a jatekban.
3. Van esely, csak nem a jatek elejen. -
Conqvistador #7064 Abszlout kezdőnek milyen fajt kasztot klánt javasolnátok?
Úgy hallom a játékban van komoly lehetőség bányászatra kereskedésre.
Piacozással van halvány esély összegyűjteni a havi díjat vagy azt csak PVP csatákkal?
Ha van javaslatotok akár privátban is várom a válaszotokat. -
Caterpillar #7063
-
#7062 A titánok óránként lőnek egyet, TiDi-ben óra 20 percenként. Viszont még ez is OP a többi capital/subcapital fegyverhez képest TiDi-ben. -
lammaer #7061 Szó se róla, nem vmi akciódús... -
#7060 Titános buli