EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A karakternél a Civire, Mercs miket jelent ?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Viszont.. megint problémám van a belépéssel...
Ezt írja:
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Carrier: kb olyan mint a mai tengerészetnél a repülõgép hordozó. Sok drone/fighter képes kiereszteni és azokkal támad, illetve támogató funkciójuk van. Shield/armor javítás és hasonlók.
Super Carrier: fenti nagyobb verziója, képes Fighter bomberekkel támadni amik nagy hajók ellen valók (carrier/super carrier/dreadnought)
Dreadbought: Ezek a tüzérség. Erõs védelem, nagy tûzerõ, támadásra. (POS,Capitalok,station-ök és egyéb ürbéli épületek)
Titan: Capitalok csúcsa, de szinte a Titan Bridge-en kivül másra nemigen használják. Fõleg nagyobb flották nagy távolságra történõ ugratsához használják. Illetve néhányan bányásznak vele
Capital Industrial hajók: Mint a neve is mutatja ipari capitalok, bányászati bónuszt adnak, 2 típus van. Orca (kicsi verzió) és a Rorqual (Nagytesó)
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Hogy mik oldódnak fel, contractok elérése, szállítóhajók, fejlettebb bányászhajók tanulása, capital tanulás, magasabb "szintü" harci hajók stb, fõleg skillek oldódnak fel, illetve már tudsz küldeni pénzt közvetlen másik karinak (triálon nemlehet).
Jelenleg Trial Accountom van de szeretném Upgradelni. Nézegettem az árakat... és eléggé borsosak. Egy hónap 4.200Ft... ha jól számoltam. Találtam egy oldalt ahol árulnak GC-t (60nap) Trial Accountot tudok Upgradelni GC-vel ?
Az Upgradet követõen milyen tartalmak oldódnak fel ?
nna azért ezt nem kéne. az embereknek van dolguk ingame és irl is attól hogy sokan ott lógnak még nem biztos hogy figyelik is.
egyébként nem nagyon van más mód , bár ezt : "az meg még 20 óra mire elkészül" nem igazán értem. mi 20 óra ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyedül úgy tudnának valamit kezdeni wis-sel ha lecserélnék a motort vmi másra, ami jobban optimalizálható. Abban bízom hogy a wodban fejlesztgetett motort fel tudják majd használni eve-ben is ha egyszer elkészül végre a wod. Addig meg kár energiát fektetni a wis fejlesztésébe.
"This is a game about Spaceships" ezt fõleg olyanok mondogatják csak, akik csak skillt állítani logolnak be meg trollkodni kugun 😄
Pont azért kapott rá mindenki a jabber használatára, mert úgy nem kell belogolva lennünk hogy megtudjuk, ha van valami akció.
A wis értelmes tartalommal jó lenne olyankor, mikor kint az ûrben éppen nem történik semmi. Vagy amikor csak 10-20 percre van ideje vagy kedve valakinek belogolni.
Egyszer azért csak bekerül majd az is. 😊
Ha van kérdésed (márpedig rengeteg lesz) a "hun" csatornán általában szoktak segíteni.
Egyébként adminisztrátori jogokkal ajánlott indítani a telepítõt. Lehet azzal volt bajod.
Még egy olyan kérdésem volna hogy, leakartam tölteni a EVE Online oldaláról a játékot, de állandóan Extraction Failed: 3 hibát írt. Megpróbáltam manuálisan ott is ugyanez a hiba üzenet. Most Steamrõl töltöm, a 14 napos Free Trial-t. De én regisztráltam ugye a EVE Online honlapján egy Free Trialos accountot. Szóval ha letöltöm Steamrõl a játékot betudok majd lépni ugyanazzal az accounttal amit az EVE Online honlapján regisztráltam ? + 14 napos TRIAL helyett 21 lesz, ugye ?
Account létrehozása után (elég csak a 14day trial is) feldobja a letöltés opciót és leszeded az egészet. Amúgy ha valaki meghív akinek teljes accja van, akkor 21napos játékidõt használhatsz (a +játékidõvásárlás ezen felül megy ha jól emélkszem, szóval 30napossal alapból 51nap lesz)
De amúgy is érdemes meghívatni magad, mert ha feltöltöd teljessé a tiéd akkor õ is kap egy plexet.
Aki anno engem meghívott rendes arc volt, kaptam tõle 250 misit (kezdõ accnak nagy pénz, meg fél havidíj volt akkor), ami az utánam kapott plex fele kb, ideadta volna az összeset is, de így jártunk jól mindektten 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
Rámegyek arra hogy Game Time -> Buy Eve Online, ott kitöltöm a mezõket, utána pedig bedobja az alábbiakat:
egy hónap, három hónap, hat hónap tizenkét hónap.
Ennyi lenne ? Veszek játékidõt és megvan maga a játék ? Ez eléggé furcsa így elsõre. 😮
Jó angol nélkül nagyobb kihívás lesz fõleg az eleje, amibe amúgy sem könnyû belejönni, elég összetett, kell hozzá kitartás, kapkodva nem lehet elkezdeni hogy beléptem azt uccu neki hol az ellen.
GYûjtõi kiadás van 150euróért 😄
Megint el akartam kezdeni én is de sajnos amennyi idõt rá tudok szánni az oda elég kevés, fõleg új karinál
Találtam, ezen az oldalon Eve Online GC-t... a kérdésem az volna, mennyire lehet ez megbízható ?
http://www.players.hu/eve_gamecard_60_napos_113
Annyi a havidíj hivatalosan is kb, de ha csak 1 hónapra fizetsz elõ lehet a második hónaptól kezdve plexezni
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg még annyi, hogy be lett állítva az Overview, ablak színek, formák. Minden apró dolog személyre lett szabva. Ezt ki lehet valahogy menteni, hogy ne kelljen mindent újra állítani? Pl ha újra kell rakni a játékot akkor csak megfogom behúzom és kész. Megy minden tovább.
Lesz képregény is <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,