7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • HyperMonkey
    Sehol nincs 8-as. A Corporate Police Force-nál van 5.67-es. Ez a legnagyobb.
  • Jakuza1
    Azt nezd meg hogy masik korpnal nincs e meg a 8as standing, mert akkor annak a cegnek az allomasan is tudsz jump clonet csinalni.
  • HyperMonkey
    Megvan a hiba, nincs 8-as standingem. be lehetne csatlakozni valami corp-ba hogy legalább tudjak egy jump clone-t csinálni?
  • HyperMonkey
    Valahogy jita-ban van a karakterem de nem értem hogyan, mindegy. A másik bajság, hogy próbálnék jump clone-t csinálni de nem engedi. A karakter lapomon azt írja hogy a caldari provision corp tagja vagyok. Bementem Jita-ban egy ilyen állomásra ahol van medical és ezt írja:

You have been denied access for the following reason: Caldari Provisions does not like you, your corporation or your alliance. Due to this you are denied access to the Jump Clone Facility service at this station.

Mi az hogy nem szeretnek ott? Hát azt írja a karinál hogy a Caldari Provisions corpban vagyok. Akkor? Most akkor hol csinálhatok jump clone-t?
  • Caterpillar
    :D

Az EVE -ben nincs olyan hogy nyugiban!
  • HyperMonkey
    Jakuza privi ment.
  • HyperMonkey
    Akkor csak ki kell scannelni és nyugiban 1.0-ban is lehet anomáliázni? Na ez kell nekem :)

Köszi.
  • Jakuza1
    Van mindenhol.
  • HyperMonkey
    Empire területeken is van anomália, vagy az csak 0.0 only?
  • PaperMan
    Sziasztok!
    A 4órás élesztéssel természetesen plexet is tennék a karira. 51 napig tanítottam. Már majdnem kitanulta a tengut max 1 hét volt neki vissza a használatához.4-es implantjai is voltak a tanulás segítésére már a 3. napon. Folyamatosan tanulta az alap skilleket és a missile launcherhez való skilleket.
    Ha így 4órás élesztés + 1 plex menni fog többször is az nekem jó mert 1-1 hónapot tudok aktívabban játszani.
    Köszi a segítséget!
  • HyperMonkey
    Köszi a tippet.

Egyébként van itt olyan fórumlakó aki FGC tag?
  • mkfdd
    BX most NC. kézen van ami kék a raxnak. Ha még benn vagy az fgc-ben akkor ki tudod hozni te magad is ha meg nem akkor ha megkeresel ott valami fejest biztos beinvel ideiglenesen amíg kihozod a cuccaid.
  • HyperMonkey
    Figyelem, figyelem!

Megbízható emberke kerestetik bérmunkára. A történet a következő:

Kb 1 éve offline vagyok, akkor az FGC tagja voltam (lehet hogy még az vagyok), és ha jól tévedek BX-ben voltunk. Na most az már az ellenségé, én meg ott vagyok beragadva a bázisra sok nyersanyaggal, cuccal meg egy matar BS-el. Ott eladni nem tudok semmit, és a contract-hoz sem értek és nem ismerek senkit. Olyan elvetemült egyént keresek, aki kihoz onnan empire területre (megadom az accomat). A cuccok közül ami kell, viheti, a többit valahol eladja és a fele ISK az övé lehet. Sajna jump klónom nincs (mert hülye vagyok), de amúgy sem szeretnék elbukni ennyi cuccot plusz egy BS-t.

Aki van elég őrült ehhez, az PM-ben jelezze és megalkudunk.
  • botyika
    ja, de felesleges előfizetni mer szar a játék :)
  • mkfdd
    Ha használsz plexet a 4 óra alatt akkor utána máskor is tudod még használni a funkciót, de ha úgy aktiválod az accountot hogy nem használsz plexet, akkor eltűnik az opció és csak akkor hozzák elő újra ha írsz supportnak, de ha ezt túl sokszor eljátszod, egy idő után nem fognak segíteni gondolom. Ez az opció nem elég időszakos játékra. Ha játszani akarsz, kénytelen vagy előfizetni.
  • botyika
    hány SP-s az alvó karid?
  • botyika
    vagyis ha akkor nem veszel játékpénzből plexet és költöd el játékidőre. na.
  • PaperMan
    Ok, köszi!
  • botyika
    egyszer 4 órára. ha akkor nem választ plexet utána már nemtudod többet éleszteni ingyér csak ha előfizetsz.
  • PaperMan
    Köszi!
    Csak időszakosan tudok játszani sajnos, azt kérdezném még hány alkalommal lehet így éleszteni a karit.
  • Torzonborz
    account managment-be lépj be és a game time menü alatt a hours for plex alatt találod.
  • PaperMan
    Sziasztok!
    Régebben játszottam, van is egy alvó karim. Annak idején hallottam, hogy van lehetőség 4 órás élesztésre. Meg tudnátok mondani mi ennek a menete, hogyan kell?
    A válaszokat előre is köszi!
  • Jakuza1
    A megsemmisiett hajoszamok vegul 6V-bol:

Kekkel a CFC ,pirossal a TEST altal megsemmisitett:

• FNightWalker
    Fogalmam sincs hogy belekezdjek-e még egyszer az EVE-be. Nem tudom mennyi szabadidőm lesz... azt tudom hogy ehhez a játékhoz nagyon sok kell :'D
  • Jakuza1
    Irtam az Amarr oldalt jelenleg nem ajanlom, mert csak szivni fogsz, akkora erofolennyel rendelkezik a matar oldal.
    A karakter felkeszitese nem sok ido, mert mint irtam, kis hajok is elegsegesek oda. 1-2 honap.

Amugy van amarr magyar fw korp, Shirak SkunkWorks a neve.
    De elfog menni a kedved az egesztol hamar, ha az amarr oldalt valasztod. :P
  • FNightWalker
    Mindenféleképpen az Amarr frakciót szeretném választani. Faction Warfare-re vannak külön magyar corp.-ok? Egy ilyen FW karakter elkészítése, kb. mennyi idő?
  • Jakuza1
    Szerintem sokkal jobb moka mint a 0.0 lagfightok.

A minie oldalt azert ajanlottam, mert egy kezdonek inkabb az valo, sot szerintem masik oldal egyenesen hosszucici kategoria lenne egy kezdonek.

Egy olyan jatekosnak mar kevesbe, mint aki tapasztalt.
    En szeretem a kihivasokat mindig azon az oldalon jatszottam (van is az FW-ben legalabb vagy 1000 killem), ahol az adott periodusban gyengebbek voltak, de egy kezdonek ezt a mostani helyzetben egyaltalan nem tanacsolnam.

Szerintem 5 misi alatt is boven megussza szvsz, ha nem t2 fittelt a hajo, addig ez boven eleg amig beletanul a mokaba.
  • Torzonborz
    nekem most van egy 1.5 hónapos fw altom és tényleg egész jól el lehet vele boldogulni, a frega amiben ülök 5 milla ami nem sok még egy kezdőnek sem. mondjuk én pont amarr oldalon vagyok , érzem is hogy túlerő van mataroknál de azért jó móka. :D
  • Jakuza1
    Sajnos egyedul mar nem igazan lehet boldogulni.
    Talan probalkozz az FW-vel (faction war) , mert ott azert kisebb szamu flottak mozognak es oda eleg egy t1 fregatt is, aminek a potlasa par szazezer isk, ami konnyen kitermelheto.
    Ha javasolhatnam, akkor a minmatar oldalt valaszd, mert ott talan a legkonnyebb jelenleg az elet, mivel erofolenyben vannak, igy konnyebben elsajatithatod a kis letszamu pvp harcmodort.
    Valamint nem jar kotelezettseggel a corpban tevekenykedes, te magad valaszthatod meg, mikor mesz vagy sem.
    Viszont egy valamire akkor ugyelni kell, hogy az ellenseges teruleten lonek rad.

A tobbi egyszemelyes pvp koltsegesebb BC alatt mar nem is nagyon ajanlott, valamint minimum low-secbe kell menni erte (mondjuk az FW-ben is ez reszben igaz)
  • flashpointer
    Így kezdésnek nem nagyon lövik ki a hajód, kivéve ha direkt ki akarod nyíratni magad, vagy megtalál egy kamikaze :)
    Amúgy meg nem mindenkinek ez az élete , könnyű olyan corpot találni ahol annyi az elvárás hogy ha online vagy és gáz van akkor segíts.
    Szerintem a legegyszerűbb az elején bányászgatni egy kicsit, abból már tudsz venni olyan hajót amivel könnyebbek lesznek a missionok, meg addigra lesz minimum skill is hozzá
  • FNightWalker
    Így kezdésnek mennyi pénzt kellene kitermeljek a karakteremnek hogy HA esetleg kilövik a hajómat tudjak venni egy másikat + fel tudjam fittelni ?
  • FNightWalker
    Értem. Ebben az esetben mindegy. Sajnos nincsen időm arra hogy jelen legyek egy Corp.-ban és hogy szolgálatot teljesítsek nekik órákon keresztül.
  • flashpointer
    Az egyedül vadászgatás elég költséges dolog :D
  • FNightWalker
    Én igazából úgy tervezgettem hogy Amarr hajókkal szeretnék játszani ebben a stílusban...
  • FNightWalker
    És ehhez az "élethez" milyen hajót érdemesebb használni ?
  • FNightWalker
    Sziasztok.
    Körül-belül mennyi idő egy olyan karakter felépítése ebben a játékban amellyel egyedül lehet vadászgatni, kalózkodni, stb. ?
  • Caterpillar
    Pont az ilyenek miatt döntöttem, szerencsére viszonylag korán, úgy hogy az EvE -ben SEM fogom keresni a magyarok társaságát... Eddig akármikor felmentem HUN csatira, áhh hagyjuk... :D

Kár, hogy manapság nincs időm játszani, pedig a Li3 egy nagyon jó Ally szeretek velük lőni.
  • Jakuza1
    Sot, senki nem fog menni harcolni , azert volt ott annyi ember, akikbol szinten rengetegen mentek reggel dolgozni.
    A magyarazat mar megint egy jo nagy zsakutca. Azert ez is jo probalkozas volt.

Megegyszer a test a hibas allitolag aki megfelelo mennyisegu embert vitt mar megint, mint mar annyiszor, de azert itt le lett irva, hogy ok nem harcoltak. Na ez am a megalol.
    Harcolnak a szajjal a hun forumon, hogy most aztan megmutatjuk es CFC vegre el lesz kenve.

Hogy idezzem az okossagokat, amik mar nem is tudom hany eve zajlanak es kb mindannyiszor szarra rohogjuk magunkat rajta.

"Sem regen, amikor a BoB-ban voltam, sem most nem tunik a Goon olyan entitasnak, amely egy ilyen meretu tamadasnak ellen tudna allni. A fountaini hadjarat is ezt tamasztotta eddig ala szamomra."

A csucs mondandobol: "Ki fognak szorulni Fountainbol es utana at kell menniuk komoly vedekezesbe."

Vagy a CFC sose tud nyerni, csak ha csalnak, vagy metagamingelnek. :PPP

Wait, 4 eve kb senki nem gyozott meg hadjaratot kb a CFC ellen, de azert allandoan ilyen hulyesegeket kell olvasni toletek.

Inkabb harcoljatok, ne pedig szanalmas 4 fovel vegyetek reszt, hogy vegre sikeruljon elernetek, amirol annyi eve almodoztok sikertelenul, mert az keves lesz, hogy ket raxos neha elmegy campelni kaput.
  • mkfdd
    Tudhatnád hogy az at-ra készülésre sokkal több emberre van szükség mint az a 12 aki harcol. A RAX-nak van kb 40-50 fő napi szinten aktív pvp-se manapság (+újoncok) és ennek a zömét el is viszi a felkészülés (főleg az fc-ket). Gyakorlatilag a fél vasárnap az at jegyében zajlott ugyanis már nem kaphat ki a csapat ha tovább akar jutni. A másik meg hogy vasárnap este 11kor már nem fog bemenni senki egy 4000+os tidi fightba amik híresek arról hogy hajnalig elhúzódnak, ha az ember másnap megy dolgozni.

Nem volt semmi megszervezve a csatára, olyanok mentek önszántukból, akiknek gondolom nem volt semmi programja ma és megtehette hogy sokáig alszik.

Szerintem test maga sem gondolta komolyan hogy megfordítják a háborút különben nem hirdették volna ki rögtön a csata után hogy visszavonulnak delve-be. Ha így képzelték volna, akkor jobban összeszervezkedtek volna n3-mal és meg lett volna hirdetve nálunk fontos cta-nak. Így csak azok mentek, akik kapták a pinget, és ráértek. Test ezzel az egésszel csak meg akarta mutatni hogy tud még nagyot harapni és hogy némi dicsőséggel vonuljanak vissza és nem teljes szégyenben.

Nem magyarázkodom mert nem érdekel milyen a rax hírneve az sg fórumon (mintha számítana :D), csak gondoltam érdekel a nézőpont ha már szóba hoztad, de ezek szerint te csak az alkalmat keresed (még ha üres is), hogy szapuld a raxot korábbi vélt vagy valós sérelmeidért amikről nekem egyébként fogalmam sincs és nem is érdekel.

Maradjunk akkor a te nézőpontodnál. A rax a hibás hogy test kiszorul fountainból, mert 4 ember jelent meg a tegnapi csatában :D
  • Jakuza1
    Jah es meg valami a test 1300 embert hozott a hun 4-et.
    Ha mar a test a hibas.