7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Roger6
    Amúgy 9 €-ért még vennék is Plex-et néha-néha, a maradék időszakban meg kitermelném. Tehát egy hónapot fizetnék, aztán a 2. és 3. hónapot kitermelném, utána megint egy fizetés, stb.
  • Herold
    Tényleg, nekem is jött mail. Nov. 2-ig érvényes az ajánlat.
    De basszák meg, a plex ára meg egyre feljebb megy.
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.10.16. 20:30:34
  • Roger6
    Srácok! Akinek van lejárt acc-ja, az most kapott egy mail-t, amelyben 10 napra ingyen újraaktiválhatja az accját. Továbbá csak 9.99 egy hónap, bár ez gondolom sokakat nem érint.
  • lammaer
    Olyan ez mint a mobilosoknál/internetszolgáltatóknál a "hűségprorgamok"... nagyos sok esetben a hűség azt jelenti hogy az újaknak olcsó, a régieknek meg listaáron megy minden :(
  • Herold
    Ne plexet vegyél pénzért, hanem az Add game time menüpontból fizess elő. Ott csak 15 euro.
  • Roger6
    Hehhh. Ez mekkora hülyeség! Megnéztem, hogy ha új vagy, akkor 9.99 €-ért tudod elkezedeni a játékot. Ha viszont régi vagy, és be akarod aktiválni az acc-od, akkor 19.95€-t kell pengetned. Ez nem nagyon fair azért...
  • lammaer
    Én is culrammal értek egyet. Két dolgot vegyél figyelembe:

- a csökkenő játékosszám sztem nemcsak azt jelenti hogy kevesebben akarnak plexet venni, de azt is hogy arányosan kevesebben árulnak plexet.
    - ne feledd hogy a régi motorosoknak (aki még nem ment el) tonnaszám áll az ISK rendelkezésre, tehát nyilván a plexet is drágábban meg tudják venni
    - harmadszor: ha megnézed pl itt MINDEN újonc aki előfordult rögtön azzal kezdte hogy plexet akar venni ingame ISKból. Ami azt mutatja hogy a bejövők még nagyobb keresletet generálnak. Persze nem lehet globális következtetést levonni ebből, de azért nem véletlen hogy az EVE egyik hírneve az, hogy "ingyen" is játszható.
  • Herold
    Szerinted az évek óta egyre csökkenő játékosszámmal párhuzamosan egyre nő a PLEX iránti kereslet? Nehezen tudom elhinni.
  • Culram #7171
    Piac - kereslet függő, annyiért megy amennyiért nem szégyenlik adni és megveszik.
  • Herold
    Úgy nézem, a Jitonomic döglött.
    Viszont a minap megkérdeztem az EVE supportot, hogy várható-e a PLEX árának csökkenése. Volt pofájuk azt hazudni, hogy a CCP-nek nincs ráhatása az árra, azt csak a piaci folyamatok szabályozzák. Menjenek ezek a jó kurva anyjukba.
  • Culram #7169
    Gondolom utolsó frissítéstől és régiótól is függ.
  • Herold
    Skacok, most melyik a korrekt EVE market adatbázis? Az https://eve-central.com vagy a http://www.jitonomic.com/Market ?
    Egyik szerint 720 M a plex, a másik szerint 790 M.
  • Caliph
    mer jól néz ki :D
  • lammaer
    Trailerben mindíg jók voltak a CCPsek... kár hogy a játék tartalmához a trailereknek nem sok köze volt ezelőtt... nemtom most más e a helyzet.

off: 1:00-nál amikor felrobban az a vami (szupernóva/feketelyuk mittomén) vajon miért terjed csak egy síkban a robbanás gömb helyett? Haverokkal pár napja beszéltünk erről ebéd közben, minden filmben (de sokszor még a tudományos műsorokban is) így ábrázolják a szupernóvákat meg a nagy robbanásokat. De vajh miért?
  • Roger6
    Picsába, nem kellett volna megnéznem...
  • Roger6
    Én utoljára egy német miner corp-ban voltam, semmi kötelező nem volt. Munkába amikor beültem kidobtam a Mackinaw-ot, már jött is az Orca támogatás, 100%-os finomítás. Semmi nem volt, ami kötelező lett volna. És millió ilyen van, biztosan találsz majd magyar céget is.
  • HyperManiac
    Az FGC-ben voltam. Az nem jó? Van barátságos(abb) corp, ahol nincs katonás szigor és kötelező dolgok?
  • Troyan
    300 mill ISK per Plex. Eh régi szép idők...
  • Roger6
    Hát akkor szar corp-ban voltál.
  • HyperManiac
    Ok de voltam már corp-ban, iszonyat szigor van, kötelező dolgok tömege. Egyáltalán nem volt szórakoztató, hogy még egy játékban is parancsolnak, kötelező belogolás ekkor meg akkor stb. na ez nekem nem kell.
  • Roger6
    Cserébe viszont levesz 10%-ot a küldetések után. Bányászatra ez természetesen nem igaz.
  • Herold
    Éppenséggel lehet (bizonyos határig), de mindent jobb közösen csinálni. Na meg a HUN csatin se mindenki fog azonnal segíteni, ha nem tudsz valamit.
    Az NPC corpnak viszont az az előnye, hogy nem kapsz wart.
  • HyperManiac
    gyedül nem igazán lehet érvényesülni igaz? Mindenképp kell egy corp. vagy már egyedül is lehet boldogulni? Nem akarok egy második munkahelyet, arra ott a wow :)
  • Roger6
    Lehet igazad van.
  • Herold
    Épp ez a baj, hogy nem így látják. Elég sokan vannak azok, akiknek ISK kell, és ezért plexet adnak el, amit $-ért vesznek. De ilyen árakon nyilván kevesebb is elég nekik ugyanannyi ISK-hoz.
  • Roger6
    Nem egészen így látják szerintem. Nem a játékosok száma a lényeg, hanem a valós pénzből történ előfizetések, és PLEX vásárlási számok a fontosak. Ráadásul aki pénzért veszi a PLEX-et, az ennek örül is, hiszen a befizetett tizenX € nem csak 650 milliót ér, hanem 800-at. Vagy hol tart most...

Amúgy 650 millióért már én is talán visszatérnék a játékhoz.
  • Herold
    Van valami esély, hogy a PLEX ára 650 M alá menjen? Nem hiszem el, hogy nem látják az összefüggést a csökkenő játékosszám és a plex növekvő ára között. Legalább 10 ezerrel kevesebb ember játszik, mint az utóbbi 3-4 év maximuma. A CCP-nek is megérné, egyszerűen nem értem...
  • HyperManiac
    PM ment
  • Schultz1985
    Hali. Tudom nem ez a helye . Azt szeretném megkérdezni hogy valakinek elfekvőben nincs e egy régi karija amit eladni mondjuk valami alt ami legalább bst tud vezetni. Szeretnék egy másik karit rattolásra. Carrerrel assisttal olcsóbb lenne a rattolás ha lelónek. Ha valaki tud valami megoldást vagy egy altot amitől megválna szívesen meghalgatom. köszönöm
  • Ams
    Körülbelül minden nap elgondolkodom a visszatérésen, imádom ezt a játékot, de tönkretesz.
  • Roger6
    Most ez a 10 eurós visszatérés kicsit elgondolkodtatott. Bár látom, hogy csak tegnapig volt érvényes, érdekes módon ma is be lehetne fizetnem a havidíjat 10 Eur-ért. Bányászat mennyire megy mostanában? Meló mellett tudnám napi 4-5 órát nyomni.
  • DarkBlade
    Nekem utolsó cselekedetem ez volt:

Azt ha hiányom van, csak előveszem a könyvet és azt lapozgatom.
  • BEAST #7147
    Az AT idején mindig rám tör a nosztalgia, de muszáj ellenállni, nem élet az ami EVE mellett marad. :D
  • Roger6
    Vannak cégek, akik kezdőkkel foglalkoznak, de 21 nap trial alatt szinte lehetetlen egy plex-et összehozni. Ja, és nem klánok vannak, hanem cégek :)
  • Party Hard
    Hogyha elkezdem a játékot lenne klán aki felkarol?
    Csak mert egyenlőre nem kívánok Havidíjra költeni.
    Előnyömre váljon: már nem vagyok zöldfülű Support a játékstílusom és szeretek farmolni
  • Roger6
    Meg a jó kis WH-s korszak, dupla RR-es Domi-val. De szép is volt... Több mint 4 éve... A mai napig hiányzik ez a játék.

• Roger6
    HÁt akkor a régi szép időkre való tekintettel egy Storyline küldetés Nightmare-ben, ezzel jött 20 milliós bounty + 7 mill a küldetés teljesítéséért. Imádtam... (a grafikáért elnézést, akkor még szarabb gépem volt).

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.08.23. 10:37:34
  • yesname #7142
    Így van. Ami ennyi ideig le tud kötni az nem rossz. Sőt én úgy vagyok vele, hogy MMO-k között a legjobb szerintem (ha szereti valaki a sci-fit és az űrt). PvP egyértelműen verhetetlen, nincs ellenfele játékok közt. Csak hát na. Teljes napokat el tud venni az ember idejéből. Munka nélkül simán folytatnám, de fel kellett ismernem a (nagyon súlyos) hátrányait és önuralom mindenek felett ugye... :D
    Néha - amikor utánanézek hol tart - rám jön a sóvárgás szintén, de alapban egyáltalán nem hiányzik, mert rengeteg másra, új játékra jut így időm az erre szánt szabadidőben... Komolyan hiszem, hogy ez a játék családokat is tönkre tudna tenni. :)
  • Culram #7141
    Igen. Szerintem is a legjobb játék. A változatossága gyönyörködtet. De - sajnos - tényleg egy második munkahely, én is időhiány miatt hagytam abba harmadjára is :D Sóvárgok...
  • lammaer
    Jaja, főleg ha az ember low sec/0.0 corpban van. Akkor ugye ahhoz hogy a corp menjen oda kell tenni magát az embereknek, kötelező OPok stb. Emlékeim szerint én is kb 2 évet toltam, oszt elég lett. De végülis nem rossz játék ami 2 évig lekötött :)