EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szeretnék felmenni a Jugis Modo Utopia TS3 szerverére, elõször leginkább belehallgatni a dolgokba 😊
Privátban is jöhet, elõre is köszönöm!
Igazából faj teljesen mindegy, mindegyikbõl lehet bármi, ami tetszik. Explorerként a szkennelés lesz a fõ feladatod. Minden faj rendelkezik a saját szkennelõ hajójával, amire bónuszt kap, ezekre érdemes figyelni, és kicsit ráskillezni. Elõször is javasolnám az ISK The Guide nevû pdf-et, ami magyarul készült el.
ISK the Guide
Ha van konkrét kérdésed, nyugodtan írd le.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hosszú ideje szemezek ezzel a játékkal, most elhatároztam magam a kezdéshez. Még nem regisztráltam, majd meghívatom magam valakivel 😉
Explorerként szeretnék tevékenykedni. Tudnátok adni hozzá tanácsokat? Mire érdemes figyelni/adni, milyen fajjal/hajókkal érdemes kezdeni?
Köszönöm.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Ha bányász akarsz lenni, akkor ajánlom a Venture fregattot kezdésnek, majd Retriever (solo bányászat) vagy Covetor (csapatban bányászat) hajókat, és utána a T2-es változatukat: Mackinaw, Hulk. Ezekhez már teljes acc kell, de Venture jó kezdésnek.
Ha lövöldözõs irányba akarsz elmozdulni, akkor talán a Caldari hajókat részesíteném elõnyben, a rakéták szinte bármilyen sebzéstípust képesek leadni.
Ha Amarr területen vagy, akkor az Amarr hajók javasoltak, s bár ezek csak kétfajta sebzést tudnak, mégis talán hatásosabbak a Caldarinál.
Szóval Amarr ûrben Amarr hajókat, az összes többiben Caldarit ajánlanék.
PVP-re talán Matar a legjobb.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Nem hiszem hogy például túl sokan fejbõl vágnák a turret damage kiszámolását. Sokkal egyszerûbb fittelõs külsõ segédprogrammal meg játékon belül kikísérletezni hogy mi mi ellen hatékony, és utána rutinból felmérni a helyzetünket különbözõ szituációkban.
Köszi mégegyszer.
40+40*(1+0.15+0.15)=40+40*1.3=40*2.3=92
Így kell:
40*2*1.15*1.15=40*2.645=105.8
A bónuszok nem összeadódnak hanem összeszorzódnak. Magyarán nem csak az alapértéket veszik figyelembe a saját bónuszuk kiszámításánál hanem a többi bónuszt is beleszámolják. Kamatos kamatláb 101 😊
Tehát összesen 100% +15% +15% = 130% bonuszom van a laser-re. Namost az info mégis azt mutatja, hogy 105.80m3-t termelek ki / min. Sehogy sem sem jön ki nekem ez az eredmény. Szerintem itt valami el van számolva a CCP-részérõl. Megnéztem egy Navitaszal ott stimmelt az adat.
Aki hozzáértõ az legyen szíves mondja már el, hogy mért nem stímmel az adat. Persze ha nem nagy probléma, mert másnak nehéz volt választ adni. Nehogy megértsem mért is ez a mennyiség jön ki! ( 105.80 m3 )
Amúgy érdekes, valaki(k) mínuszokat nyomogatnak a hsz-eidre, mert alapból rejtve vannak.
Csak egy trialt csináltam végig régebben (kezdõ), de most több idõm lenne, bõvebben:
- Hang alapú kapcsolat (TS, vent, mummble)
- együtt exploroznánk
- a legtöbb missiót együtt csinálgatnánk
- bányászgatnánk
- vadászgatnánk
- valami életképes corpban megvetnénk a lábunk
(gazdasági informatikus, 23)
Amúgy megmondom õszintén, hogy a motivációm szinte teljesen elveszett az utóbbi 4-5 hónapban. Nem tudom miért, elõtte alig vártam, hogy hazaérjek, benyomjam a gépet, aztán EVE. Volt kiképzõcég is, igaz röpke 3-4 hónapig, de imádtam az újoncokkal is foglalkozni, hivatástól függetlenül. Ha kellett, beültem bányászni velük, és ha kellett, mentem lvl 1-be is akár segíteni.
Most belogoltam, beültem Nightmare-be, Recon 1 (Shansha). Régebben szerettem ölni a Sanshákat Recon-ban (is). Mára gépies szinten nyomom az F1-F2-t, õk meg sorban pukkantak. Hiányzik a varázs. Vagy valami... Nem tudom.
Gondolkodtam, hogy FW-zek RudeX-ékkel Amarr lévén, de nem vonzz annyira az FW sem. Valahogy mindig kicsit magányos farkas voltam, és az is maradok, talán ez is lehet a gond forrása... <#rolleyes>#rolleyes>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Õk empireben illetve egyes divizióik 0.0-ban is foglalkoznak szállítással.
Meg van adva egy értékhatár, amennyit szállítanak, ennyit lehet beállítani collateral (biztosítás) értéknek, amit a csomag elvesztésekor fizetnek ki, õk meg megmondják, hogy mennyiért viszik el A-ból B-be, van nekik egy weblapjuk kalkulátorral.