EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nyomás ás szedjük össze a darabjait :
1 db = 1 frigate
3 db = 1 cruiser
5 db = 1 interceptor
10 db = 1 battleship

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Kicsit félre fordítottam. Szóval Jove faj követe Misu Baniya diplomácia körútjáról volt szó eredetileg. Az útjára a legújabb fejlesztésû szállítóhajóval érkezett volna. Azonban mûködési hiba lépett fel a hajónál és 10 ezer darabra robbant szét. A diplomácia látogatást meghatározatlan idõre elhalasztották.
1 éves az EVE! Az évforduló alkalmából Jove faj képviselõje Jovian liaison diplomáciai körútra megy a fõbb rendszerekben. New Caldari rendszerbõl indul 14-kor. Egy óráig tart az útja. Remélem lesznek majd jó képek. Amúgy a Jove-nak elég erõs hajóik vannak. És jelenleg még nem játszható faj.
7-en csak a Gonoszok vannak
úgyhogy sztem lapozzunk

Valen
Mellesleg 7-n vagytok ???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni

Jó Valen találkozunk még az ürben és mind a hatan üldözni fogunk
Valen
Ja mielött bárkiben felmerül, hogy Balty miért ír õnmagáról 2. számban, elárulom, hogy szegény skizofrén, szal nem kell meglepõdni rajta 😊)

Van egy kis segítég ezen az oldalon, angol nyelven.
Hasznos tudnivalók
A magyar klánról pedig itt olvashatok:
Hun Corp
Balty jófej én ismerem . Csak szóljatok neki nyugodtan. Állati segítõkész
Ja és akik jönnek játszani lehetöleg ne a caldari karkter indítsál, mert már dunát lehet rekeszteni belölük.😊 Karakter generálásnál célszerü egyénit csinálni és az atributomokat nagyjából egyelõen célszerü elosztani.
Majd az ûrben találkozunk

Valen
1. Lehet nem dombornyomott bankártyával is, de pl. Visa Elektronnal NEM

én BudapestBankos Befektetési kártyát használok, azt 50e forinttól meg lehet nyitni és Dombornyomott, szal tuti mûködik.

2. Csak 1 game server van, a többi test és development server (teszt és fejlszetõknek finomhangolási célra)

3. aki új karit kezd, mindenféleképpen próbálja ki a variációkat, mert naygon nem mindegy hogy mire teszel Attributum pontot.

4. ha bejön a kezelõfelület, bal oldalt a menüsorban a "CHANNELS" alatt nyomjatok rá a "New Channel"-re és írjátok be HUN ekkor kerültök a HUN csatornára, ott lehet segítséget, tippet kérni.

5. Kezdõ karakterrel Erõsen javasolt a Tutorial végigvitele (több szempontból is)

6. Utánna a kezdõ vagyon (elsõ 1-2 Millió ISK) megszerzésében kérjétek az Idõsebbek segítségét nyugodtan 😊)

Egyenlõre ennyi.

Ja mégvalami. Akinek kell 7 napos trial az nyugodtan küldjön nekem privatba 1 emilt. hogy Balty is ennyire nagylelkû azt nem merem kijelenteni, de majd õ úgyis kommentálja a beszólásomat 😊)

Mindent köszi, 45% a letöltés reszkessetek 😊

Állítólag lehet, Hun csatin sztem tudnak majd segíteni!
És elõfizetni csak domború kártyával lehet ?
Mert akkor valahonnan nagyon gyorsan szereznem kéne egyet

Tranquility. A többi aszem teszt szerver 😊. Volt már, hogy 10e voltak fön a szerverre szóval nem piskota😊
Köszi, itt van több szerver is, vagy melyiken vagytok (HUNCORP) ?

Ment a mail.
Valen 1-nél biztos többet, mert volt lehetõség send more opcióra.
Köszi balty, dobtam egy privát 😊

Valen
Balty> 1 elõfizetõ hány embernek adhat 7 napos trialt???

Gyudron: Priviben, ha megadsz 1 email címet, arra Eveonliról tudok küldeni 1 levelet, amelyben gondolom lesz egy kulcs.
Bandeeka: Ha letöltöd a gamet az alábbi címrõl akkor neked is küldhetek egy trial kulcsot kipróbálásra.
Eveonline
Tudna valaki küldeni egy 7 napos trial kódot privátban ?
Nekem sehogyan sem jött össze a trial install 😞

Hali!
Hogyan tudok erre a játékra elõfizetni? Érdekesnek tartom és gondolom fizetni kell érte.
Ha a fileplanetrõl letöltöd a triált, ahhoz jár 10 napos account. Ha a hivatalos oldalról szeded le, ahogy korábban írtam úgy juthatsz triál kulcshoz.
Valen
Ha kell felajánlhatok énis 1 db 7 napos trialt

hogy lehet trial verziót használni ?

Van arra is lehetõség, hogy ha letöltöd a klienst, bármelyik elõfizetõ, a játékból küldhet neked 7 napos triálra kulcsot. Ez azért egyszerûbb, mert nem kell szenvedi a fileplanetrõl való letöltéssel, ahol én több mint 1 órát vártam, hogy elkezdje letölteni. Ha érdekel szólj!
Valen
nem

de van 10 napos trial lehetõség (olvass visszább)

ez ingyenes game?

Jah aki Algogillébe akart menni bányászni az mind beragadt!
én ott ragadtam most 1 kapunál és nem tudok viszamenni 😞

Valen
Noodle > Te 0ssyekevered eyt a gam;t 1 m'sikkal >((

Az én csillagrombolómon van már 8 plazmavetõ és 4 ionshield is! Senki nem tudja lenyomni a hajómat. 😊

Szerintem Baltynak igaza van.

Most olvastam, hogy tutoriál megcsinálása után, ha nem kapod meg a 2-s standiget, az bug és azt javasolják, hogy új karaktert kell kezdeni. Egyéb ötlet? Mert ezt talán most már mégse😊. Csak dühít, hogy bénázok már 3 napja, hogy felnöveljem a standiget, és 1,34 áll most.
Szerintem nincs értelme megtanulni a lvl 5 learning skilleket! Pl. a lvl 5 learning ugyanúgy csak 2% tanulási idõ megtakarítást jelent. A lvl 5 learning 7 nap alatt tanulható meg. 100 nap tanulás esetén 2% -> 2 nap megtakarítást jelent. Vagyis több, mint 1 év míg eljutsz addig, hogy a 7 nap visszajöjjön.
Renben értettem, és elnézést a gyanakvásért, h ilyet feltételztem rólad.
Valen
Armena Missy adatlapja azért nem érhetõ el, mert még nem küöldte el a jó változatot 😊)

köszi!
A bantamomat ki is feljtettem pedig az az egyik legjobb hajóm mindig szerzek újat ha baja esik😊
Én azt hittem csak a legjobb hajót kell elküldeni, ezért most potolnám hiányosságomat: 1 budger; 2 Merlin; 1 condor; 18 shuttle (ami folyamatosan nö míg meg nem unom és nem adom el öket😊). Armina Missy karekter lapja nem érhetõ el kérlek majd nézz utána.
Valen
Felkerült a weblapomra az elsõ 5 HUN Corp tag karakterlapja.

Már dolgozom egy új rendszeren, mely teljesen autómatikus, remélem a kollega megtudja majd csinálni 😊)

[HUN]PAStheLoD
de már jó 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
na .. nekem MOST ..LEFAGYOTT 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Helyes, akkor mindenképpen vissza várunk és köszi a jó játék az meg van!
nah lejárt 10 napos trialom, késõbb leszek csak, lehet 1 hónap mulva.. addigis jó játékot. ügyködöm majd befizetéssel. karim addig szenved..😛

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Neked is lehet benne részed, de a komolyabb csatákhoz legalább 2-3 hónapos kari kell sztem.
Hat ez nem semmi... En is akrok ilyen csatat.😊)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke