7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Valen
    btw azért irtam a honlapot hogy le van irva minden, mert bár itt is megvan a nagyrésze, de nincs kedvem legépeni újabb 10.000 sort..
  • Valen
    A drone bay az a hajótol függ, külön modulként nem veheted meg.

A hangárban a hajón jobb klikk és Open Dronebay (ha nincs ilyen parancs nincs a hajón)

A marketen ha nézed a hajókat akkor az Show Info -nál az Attributum alatt látod az adatok között hogy Drone bay : xx m3
  • SlaCker
    Tyűha :)) hát ezzel gyakorolni kellet volna :D
    ha jól sejtem akkor azt a drone bay meg kell veni.:)menenk gyakorlok.
    Köszi a segítséget neked is.
    És igérem nem leszek rest :)
  • SlaCker
    Bocsi hogy értetlenkedtem,csak gondold el mikor kezdő vagy nem játszottál még soha ijen stílusú játékkal+még az emberkék is kínaiul beszélek mert nem értek semmit a sok rövídítésből. :(
    Köszi a honlapot és nem bántottál meg mert valamijen szinten igazad van.
    Köszi mégegyszer.
  • GamerAdams007
    Mint Valen is mondta, eve-online.hu fórumán több infót találsz, mint itt, de azért segítek. A jettison az arra van, hogy valamilyen tárgyat kirakj az űrbe egy kontiba, általába azt, ami már nem kell és kidobod, a drónokat nem így kell használni. :D Először is nem mindegy, hogy a hajódnak van-e úgynevezett drone bay-e, ebbe kerülnek ugyanis a drónok. Ha van, akkor ott, ahol a modulokat felrakod (fitting ablak), a jobb also sarka környékén ha jól emlékszem ott van a drone bay, arra rákattintasz, kijön egy olyasmi ablak, mint a cargohold. Abba berakod a drónokat és kimész az űrbe. Ezután jobb oldalt a nagy lista alatt (overview) lesz egy kisebb ablak, ott tudod kezelni a drónokat. Először is a drone bay-ből jobb egérgombbal kiküldöd az űrbe, majd ugyanúgy, ahogy te bányászol, először befogsz egy célpontot. Ezután ráküldöd a drónt, ami elkezd bányászni.
  • Valen
    IDE NÉZZ EL

SlaCker = ne légy a nevedhez illő személy, ezért higgy nekem, a fenti oldalon minden általad feltett kérdésre megvana precíz válasz, csak körbe kell nézni és nem várni a sült galambot.

Ha nem bizol a többiekben (bennem) akkor ez a játék nem neked való.

Ez nem egy WOW vagy L2 amit a köznépnek csináltak, ehhez a játékhoz önállóság, kreatív és kombinatív képesség is kell.

Nem megbántani akarlak, de úgy veszem észre, hogy ezek közül némelyik tulajdonságodat elfolytod. Ne tedd.
  • SlaCker
    Jaj,de ostoba vagyok.Elfelejtettem mondani,hogy már megtanultam mindkét skillt.
    (Drone skill,Mining Drone operation)
    csak azt nem tom,hogyan kell használni a drone-t?
    Mert mikor kivittem az űrba volt egy ojan,hogy "jettison" arra ráklikkeltem és kirakott egy konténert,de azzal mit kel kezdeni vagy,hogyan lehet azt bevinni?
    Meg láttam egy ojan drone-t is ami úgy keringet meg rátapadt az aszteroidára és szerintem úgy gyűjtötte a nyersanyagot.
  • ollie
    Kell tanulni skill-t hozzá. Nézd meg a marketen a drone skilleknél.
  • SlaCker
    Vettem ojan drone-t,azt hogy kell használni.Van mindkettő.(civil mining meg a sima mining drone)
    Ja és bocsi az előző HSZ helyesírási hibákért
  • SlaCker
    Na az angol azért megy mondjuk azt hogy alapfokon :)
    Culram azt tudom,hogy mineral laserel nem lehet harcolni! :)
    CSak úgy voltam vele,hogy nem támadnak meg és akkor inkább kettővel szedem.
    PPL az akkor amit az emberi játékos csinál! Érteménezt :DD (de mitől megy?)
    GamerAdams007 azis negy a hud az megvan azt tudom kezelni,de az energiát azt tom valahogy növelni?
    Ne értsetek félre nem azért írom hogy ezt azt tudok mert felvágni akarok csak ne írjatok sokat! :)
    Amúgy ezek mennek csak van egy két bonyolult dolog a játékban ami nem akar meni az istenértsem. :(
    Mondtam azt a contrastot:ha jol tom énis tudok majd csináli cuccokat amit el tudok adni akkor gondolom ott tudom áruba bocsájtani.?
    Ja megoldottam a market+select item problémát :))
    Ami még bonyolult az a blueprint meg a hozzá tartozó dolgok,de ebbe még most nem szeretnék belemászni. :))
    Ja és tényleg köszi a segítségeteket!
  • Culram #1809
    A csónak azért állt le mert nagy volt a távolság és elfogyott a cap. Majd feltölt és meg tovább.

Miner laserrel ne menj harcolni, mert az csak bányászni jó.
    ppl = person player vagy valami ilyesmi emberi játékos
  • GamerAdams007
    Ppl = people, magyarul emberek.
    Warp max azért szokott leállni, mert elfogy a hajód energiája (alul középen a sárga kör alakú csíkok), vagy nagyon laggolsz vmiért.
    Ha angol nem megy, de németül mondjuk viszonylag jól tudsz, akkor escape megnyomása után a beállítások közt valahol át tudod állítani németre is a játék nyelvét.
  • SlaCker
    Huh.Nem tok mit mondadni.
    Ez igen le a kalappal előtetek mert nekem soha nem segítettek bármit kérdeztem (más fórumok),de ti pedig pillanatok alatt és mindenre.Nagyon szépen köszönöm tényleg.100ijensem tudná kifejezni hálám :)
    Amúgy az ablakot külön szedtem meg minden de akkor is mikor újra megnyitom rádobja a select itemre. :(
    Culram mi az a ppl?? :D
    Bocsi Valen,hogy rosszul írtam,de énis arra gondoltam (mármint a eve-online).Ollie ha értenék angolul akkor nem kérnék segítséget.A baj csak annyi,hogy majdnem sík hülye vagyok hozzá.Az ingame trutorialt megcsináltam de a gyatra angoltudás miat kimaradt egy,két dolog
    Húú még jutott eszembe valami(ti örömötökre )
    Én már játszottam az EVE-vel és megvolt a második csónak amit az eggyik küldetés után kaptam namost azt felcuccoltam 2 miner laser-rel (nem tom jólírtam-e?) meg ijesmivel és mikor Warp volt akkor nem tom,de pár fényév ugrása után leált és normál sebességgel ment tovább a csónak.Ez miértvan?? (40 fényévre volt az a valami és mondjuk azon az úton 3x futott neki a Warpnak)
    Bocsi,hogy íj sokat írok
  • ollie
    Ha értesz angolul javaslom, hogy csináld végig az ingame tutorialt, valamint olvasd el az eve-online.com-on levő users guide-ot.
  • Valen
    6. Ingame a hun channelre ha felmész, akkor ott is tudnak segíteni
  • Valen
    1. eveonline.hu nem létezik, csak eve-online.hu, ott meg ha beregelsz a forumra, akkor van egy 2 csoport ahol mintegy 50 topic foglalkozik a kezdők segítésével.

2. A grafikai változás van csak ha arra gondolsz, amire gondolok. Alap kliens dx8-s, az új dx9-s, szebb de hardver igényesebb

3.Contracts = játékosok által feltett megbízások. Néha olcsón jót, néha drágán szart lehet venni.

4. Corporation = ala guild vagy Céh. van játékos és NPC corp, alapból a kezdő NPC cégnél kezdesz, majd felvételt kérhetsz egy játékos cégbe. Ha a játékos cégből kilépsz a vérvonalad szerinti NPC cégbe kapsz helyet, de másik NPC céghez tudtommal nem tudsz átmenni, de másik játékos céghez igen.

5. Market + Select item + ablakok = megszoksz vagy megszöksz. Alapból az ablakokat ha egymásra húzod akkor fent a fejlécük alatt lesznek fülek, amivel tudsz köztük váltogatni. Ha egyiket bezárod akkor automatán nem állítja vissza a régi ablak méretet. Ez van.

• Culram #1803
    Contracts: Szerződéseket köthetsz, és bongészhetsz, elfogadhatsz. Egyfajta piac is. Adok-veszek, cserélgetek, de a szállítós küldik amiket ppl-ek készítettek,kérnek, azok is itt vannak.
    Corporation: Az csak akkor ér valamicskét ha van már céged, vagy tagja vagy egynek.

Az ablakok általában füles rendszerben vannak. Húzd szét a két fület külön ablakba, és utána már elméletileg jó lesz.
  • GamerAdams007
    Na ezt meghagyom Ams-naknek én nem is értem némelyik kérdést...
  • SlaCker
    Nagyon örülök,hogy ittvagytok!
    Na kezdeném.Nos először is ful kezdő és mondjuk,hogy sík hülye vok hozzá.Tudtok e adni egy linket vagy bár mit ami teljes mértékben leírja a játékot,hogy mi mire jó meg ijesmi.Csak ne a EVEonline.hu mert azon nincsen sok minden és nem is nagyon történik változás.Az első:Van valami változás vagy előny vagy valami ijesmi ha letöltöm azt a videó valamit (nem jut eszembe a neve)vagy csak azt jelenti,hogy több grafikai beálításom lesz?!A másik,hogy a NEOCom-ban mia az a Contrats meg a Corporation??A másik van az a "Select item"mikor kijelöltök valamit akkor oda írja az információt róla"bal felső sarokban van"namost én mikor kinvagyok az univerzumban :D és megnyitom a marketet akkor azzal eggyütt nyitja meg mármint egybevonnya a kettőt.Mikor bezárom a marketet akkor a select item meg ojan nagy marad mint a market volt és ezután mindíg vissza kell méretezni az ablakot :(
    Hát egyenlőre ennyi lenne,de ha nem gond akkor majd még írok mihejst van valami.
    Segítségeteket előre is köszönm!
  • GamerAdams007
    vagyunk
  • Ams
    kérdezz csak
  • SlaCker
    Üdvözlök minden fórumozót!
    Nem tom,hogy vannak-e még itt mert mint látom rég írtatok.
    Hogyha van itt valaki az jelezze már mert lenne 1-2 kérdésem.(nem tiszta egy két dolog :) )
  • Hmuda
    Ha a hajtóműcsíkra gondolsz akkor engine-trails vagy valami ilyesmi, ha meg fényszóróra akkor hajófüggő. Ha egy hajón nem látod akkor azon soha nem is fogod, akármit bűvészkedsz a beállításokkal.
  • psicho
  • psicho
    Ha minden effekt kikapcs, nalam akkor is ottmarad a fenycsova. Ott volt az a Trinity elott is meg utan is. Szerintem ez csak a hajo design-on mulik, bar a HDR + Bloom bekapcsolva valamivel pofasabban mutat.
  • Titan
    Szóval, hogyan lehet ezt az effektet előcsalni? A Trinity van fent, de gallente hajóimnál nincs ilyen!
  • Alwares
    Szerintem te inkább a Trinity engine-re gondolsz ;)
  • csibi097
  • psicho
    Eris-en is van ilyen reflektor, pasztazza maga elott a terepet.
  • GamerAdams007
    Meg a Cormorant alján van olyan, ha egyre gondolunk. :)
  • JuanG
    nekem a thrasher orrán volt ilyen :)
  • Titan
    Nem. Láttam képeket valahol, hogy a hajóknak olyan világítása van, mint mikor ködben világítasz egy lámpával! Ha ismét megtalálom a képeket, akkor berakom...
  • psicho
    Melyik az a "fenycsova" effekt?
    Csikot huznak a hajtomuvek (trails - on) ?
  • csapblue
    Ledob a szerver hiba:
    1. lehet, hogy a kapcsolatoddal van gond
    2. vki rádlogol :)
    3. Esetleg kapcsold ki a hangot a játékból teljesen
  • Titan
    Köszi! Tényleg így már sokkal jobb!
  • ollie
    Világítsd a szemedbe elemlámpával!
  • Titan
    Skacok!

Nem tudjátok véletlenűl, hogy a beállításoknál hol kell beállítani, hogy elő tudjam csalni azt a szép látványos "fénycsóva" effektet? Néhány képen láttam és nagyon megtetszett!
  • Kaziking
    Lehet mondani sok mondent BOB-ra, de azt nem hogy nem profi amit és ahogy csináltak (megjegyzem nem vagyok BOB-os). az hogy most 1 ideje szarban vannak sokmindennek köszönhető, mivel nem látok a jövöbe ezért nem mondanék semmit elöre, de az én véleményem az hogy nem fognak "1 fős halott alliance" lenni :) (amugy engem is szoktak noobozni, :) nincs abban semmi rossz, föleg ha ismered lorit :) )
  • Lord RZA a PUNK
    Sziasztok, nem tudjátok mi lehet az oka, hogy 5 percenként ledobál a szerver? Karaktergenerálás közben is, játék közben is. Légyszives segitsetek mer má a fxom kivan, hogy finoman fogalmazzak. Köcce =)
  • [Jakuza]
    Nem mindegy. :D
    Lent az nyer egy flottacsataban akinel kisebb a lag. :D
    Lattam mar olyat, hogy vertek a melluket paran, hogy micsoda gyozelmet arattak, megsemmisitettek az ellenfel folttajat teljesen ami 200 hajobol allt es ok egy hajot sem vesztettek. Kozben kiderult, hogy az ellen joval tobben volt es realis korulmenyek kozott eselyuk sem lett volna, de a lag gyozedelmeskedett, mert amig a hajok 20 percet alltak az ellentol, addig ugy lovoldoztek le oket, hogy egy azaz egy darab loves nem tortent az ellensegtol.
    Erre sokan szoktak buszkek lenni, pedig ilyennel dicsekedni eleg szanalmas.