EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsolo: ezek még Exodus elötti screenshotok azér más a HUD ... vagy is az UI meg a graf
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
ja ez mind ingame screenshot
ha EVE-ben vagytok akkor gyertek fel a HUN channelre
bal oldalt "channels and mailing list" majd ott "NEW channel" és ott íírd be "HUN"
ha EVE-ben vagytok akkor gyertek fel a HUN channelre
bal oldalt "channels and mailing list" majd ott "NEW channel" és ott íírd be "HUN"
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
az irányítást meg kell szokna, ha megszoktad, akkor meg már rájössz, hogy ennél jobb nem is kell.
a karaktered a VALÓS idõ szerint fejlõdik, elkezded tanulni a skill-t és kiírja hogy X nap Y óra Z perc A mp megtanulni a skillt. Ha lelogolsz akkor is tanulja a skill-t, tehát figyelni kell (fel kell írni) hogy mikor, mennyi idõs skillt tettél be.
a karaktered a VALÓS idõ szerint fejlõdik, elkezded tanulni a skill-t és kiírja hogy X nap Y óra Z perc A mp megtanulni a skillt. Ha lelogolsz akkor is tanulja a skill-t, tehát figyelni kell (fel kell írni) hogy mikor, mennyi idõs skillt tettél be.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
HUH, nyomultam vele 1 órát. Hááááááááááááát érdekes játék, kicsit hasonlít az X2-re (szerintem). Van valami cél a játékban? Elmentem bányászgattam ,eladtam, nem túl érdekes. Az nem tetszik benne hogy nincs manuális vezérlés (fõleg harcnál hiányzott). Ha jól értelmezem akkor úgy megy a képességfejlesztés hogy amit csinálok az fejlõdik (mint a DS-ben). Igaz ez?
Ezen a lenti képen más a HUD. Miért?
Ezen a lenti képen más a HUD. Miért?
Van magyar hq oldal játékal kapcsolatban ahol vannak tippek egyebek?
de igy 1 év játéktapasztalattal azt mondhatom, hogy window modban nyomjad, csak huzd feljebb, amennyire lehet, nem nagyon birja a kitaskolást
1.Hogy lehet nagyképernyõsre csinálni a gémet?-->esc, graphics-->evidens
2.Joy-jal lehet irányítani?--->nem
3.Valami menü van ahol a billentyûkiosztást állíthatom?--->lásd elsõ pont-->shortcuts
2.Joy-jal lehet irányítani?--->nem
3.Valami menü van ahol a billentyûkiosztást állíthatom?--->lásd elsõ pont-->shortcuts
Lenne egy pár kérdésem, lehet hogy nevetségesek de nekem elsõre bonyolult az irányítás.
Szóval kérdéseim:
Hogy lehet nagyképernyõsre csinálni a gémet?
Joy-jal lehet irányítani?
Valami menü van ahol a billentyûkiosztást állíthatom?
Néztem az in-game helpet és azt írta hogy URL hiba, nem találja a honlapot 😞
Szóval kérdéseim:
Hogy lehet nagyképernyõsre csinálni a gémet?
Joy-jal lehet irányítani?
Valami menü van ahol a billentyûkiosztást állíthatom?
Néztem az in-game helpet és azt írta hogy URL hiba, nem találja a honlapot 😞
neked is
privi ment
Óriási hála Jozif, remélem tetszeni fog a gém és találkozunk majd Odabent! <#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
köszönet 😊
köszike 😊
lehet, csak adjál mailcimet, amit meg is nézel
és cd kulcsot honnan lehet szerezni? 7 naposat?
tudsz nekem is küldeni?
én is megköszönném ha még lenne 7 napos cd kulcs 😊 honnan lehet lerántani egyébként?
[email protected], megtennéd hogy elküldöd ide? Ha megteszed akkor <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
de tudok 😊
hopp, kicsit nagy lett.... sebaj
höjj de fölpörögtünk
Így igaz van 7 napos kipróbálási lehetõség. Ha megadsz egy email címet akkor elvileg tudok küldeni neked egy 7 napos cd kulcsot amit a hivatalos weblapon a create account menü pont alatt tudsz érvényesíteni.
Ha jól tudom valahogyan lehet 1 hetes próbaverzióval is nyomatni (ingyenes), hogy el tudd dönteni, hogy mennyire tetszik/nem tetszik.
Sajnos éppen nem ugrig be, hogy honnan lehet letölteni a próbaverziót.
Sajnos éppen nem ugrig be, hogy honnan lehet letölteni a próbaverziót.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Igen, havi fizetõs. 3600 körül van 1 hónap, de ha több hónapra fizetsz akkor jobban jössz ki. Az elsõ hónap 5000 Ft. Ezzel veszed meg tulajdonképpen a játékot. Ha az új Exodus klienst töltöd le akkor nem kell más hozzá, de amúgy a kisebb patcheket a játék indításnál letölti.
Hello!
Több kérédsem is lenne, mert érdekel a játék.😊
Ez ugye havi fizetõs? Mennyit kell havonta fizetni?
És az alapprogramon kívül kell-e még valamit beszerezni hozzá?
Elõre is kösz: Falábú
Több kérédsem is lenne, mert érdekel a játék.😊
Ez ugye havi fizetõs? Mennyit kell havonta fizetni?
És az alapprogramon kívül kell-e még valamit beszerezni hozzá?
Elõre is kösz: Falábú
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Honnan tudná, hogy az egy bolygó, amikor csak pörgeti a hajóját, és nem mer semerre elnézni?
Ez a hold egy bolygó<#nyes>#nyes>
UP
És ebbõl a holdból fogunk majd bányászni 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
UP!
Lassan fél éves a kari. Annyit tanult már, hogy kis tudós palánta lett belõle.