EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Ennyire fullos már a karaktered?

Ezt jól el ...
A szörnyek ítták meg a levét, a szerver visszaállításnak. Dupla annyit csaptam le mint azelõtt, így most 12-s vagyok. Azt kell mondjam, hogy halál a trollokra!
A rendszer neve Piak és tényleg caldari ûr. Most fent vagyok a birodalomban és stagnálók.
Várom a 28-án, hogy kijöjennek a jobb leraning skill-ek. Akkor amjd aztán tanulás ezerrel
Valen
Igen, az 1 Badger (Mosómedve)

pontosabban Badger Mark II

a háttérben meg 1 ûrállomás, 1 ránézésre 1 Caldari (a 4 nép közül az 1-ik) Factory (gyár)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

unknown nick
Melyik rendszer?

unknown nick
Ez egy badger ^^

LOL

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

És elbújni se tudsz, mert tudom, hogy ott ülsz A-1con-n
Szóval te is ellenem vagy

Valen

Valen

Bizony!
És én is jövök a csillagrombolómmal!

Még egy ilyen beszólás és hívóm a haverjaimat
Tényleg lesz majd bányászat empireben, mert nem találtam egy darab Miner II-esemet sem errefele 😞

Majd hívom a haveromat a Csillagrombolójával azt jaj lesz Neked

Ezt vehetem fenyegetésnek?
Ne felejtsd el azok a kalózok sem jártak túl, jól akik belém kötöttek
Akkor majd Empire-ben jön a neheze

Szerencsém volt. Noradosok jól kipucolhatták az utat felfelé, mert délután nem találkoztam egy kalózzal se. Szóval biztonságban leértem.
Remélem megúsztad ép armorral

HunArte! Sajnos az alábbi incidens miatt, fogalmam sincs, mikor tudok felmenni hozzátok, így a bányászatba lehet, nem fogok tudni részt venni. Ahogy hazaértem megpróbálok informálódom és, ha minden csendesnek tûnik (ami elég valószínûtlen), folytatom utamat.

Balty
A kalózok márpedig nem alszanak!

Reggel 7 körül szoktam lebonyolítani az utazásaimat a bázisunk és a birodalom között. Ilyenkor az amerikai általában már alszanak az európaiak meg még nem keltek fel. El is indultam, ahogy szoktam 6:45-kor. Csendesnek tûnt az ûr. Ugráltam a rendszerek között. Sehol senki. Vagyis úgy indult ez az út, ahogy szokott. Egy jó negyed órája utaztam már, mikor ellenséges pilótákra lettem figyelmes. 2-n voltak. Jöttemre szétrebbentek, menekültek. Egy ideig egy irányba utaztunk, õk elõttem én utánuk, majd eltûntek. Nyugalommal töltött el, hogy egyedül vagyok. Megint csendes volt minden. Az utazás 1/3-án túl voltam, már szinte túl is tettem magamat a korábbi incidensen. Gyanútlanul ugrottam be a soron következõ rendszerbe, amikor egyszer csak 3 ellenséges pilóta jelent meg a radaron. Közöttük a két régi ismerõs, akiket útközben láttam. Ekkor kellett ráébrednem, hogy csapdába csaltak a gazfickók! Gondoltam semmi vész, hisz megpróbálják lefogni, megbénítani a hajómat, hogy ne tudjon warp sebességre gyorsítani, csakhogy készültem erre és volt rajtam 3 db stabilizátor, amelyek pont a zavarók ellen védték a hajómat. De újból csak meglepetést okoztak. A hajóm, ugyanis csak nem mozdult. Erõs zavarókkal lehettek ellátva a mocskok. Már be is céloztak és lõttek. Csapdába estem! Bár nem harcra voltam felszerelve nem volt más lehetõségem. Becéloztam a hozzám legközelebbit és már lõttem is. 4 rakétavetõbõl soroztam, ahogy csak a csövön kifért. Közben már 4-en voltak A shieldemet egy pillanat alatt leszedték. De az armorom még tartotta magát. Egyszer csak egy nagy robbanásra lettem figyelmes. Fel se tûnt volna, hogy egyik hajójukat így megsebzettem és az robbant fel, tûnõdtem magamba. Ügytûnt a kalózok szorítása lazult. Igen, most már biztos voltam, hogy abban a robbanásba az egyik hajójuk semmisült meg Mivel armorom fogytán volt kihasználtam a zûrzavart, amit az egyik hajójuk elvesztése okozott és elugrottam a legközelebbi bolygóhoz. Utánam jöttek, de már óvatosabbak voltak. Ez pont elég idõ volt számomra, hogy az ûr egy biztonságos pontjának a koordinátáit betöltsem a konzolra, és mire újból befogtak volna már el is ugrottam oda. Tudtam most már nagy baj nem lehet. Itt sose találnak meg. Viszont ott rekedtem útközben, minden biztonságos ûrtõl távol.
Ez a játék meglehetõsen összetettebb a Freelancer-nél. Akinek a Freelancerr tetszett valószínû az EVE is fog. Én speciel ki nem állhatom a belsõnézetû ûrhajós, repülõs játékokat. Nekem ez jön be.
[Jakuza]
Akkor jatszana az ember a Freelancerrel haloban.
De mivel amugyis a Freelancer egy csupaszitott szimulator program, amiben a hangsuly a "tidzsutidzsu"-n volt es a tobbi reszeit (kereskedelem, nem linearis kuldetesek,planetaris ugykodesek, csempeszet)a keszitok kurvara elhanyagoltak ezert mar az sem jott be.
De az hogy kulso nezetes egy urszimulatoros MMO az megjobban lehuzza a jatekot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Még nem találkoztam ilyen hibával.
Valen
Jakuza:

hát tényleg nem 1 elite, de ne úgy játsz, hogy elite klón, hanem úgy hogy freelancer MMO-ként

Gixer:

nem

En meg csak probalnam 😞
Letoltom, elindul a onteszt(serult-e), azutam elindul a telepito es a vege fele error. Szoval nem a letoltes serult, hanem a kicsomagolt telepito. Mas nem jart igy?
[Jakuza]
Na erre ugyan nem fizetek elo.
Kulsonezetes szimulator.Sehol az Elite feeling.
Szal tovabb kell varnom valami rendes es jo urgamara.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Valen
Hát sokban hasonlít, de sokban eltér tõle (sajna messze nem Elite, de ha így javítják akkor az EVE 2 már lehet hogy Elite közeli lesz 😊

[Jakuza]
Na megnezem milyen.
Ha lesz egy kis Elite feelingem tole akkor tuti elofizetek. 😛

Helyes 😊
Birk@
jah bocs, megvan 😊

Birkus Maximus

Birk@
Én most bennvagyok pl de nemtalálok HUN csatit 😊 a Languages-ben van?

Birkus Maximus

Valen
hát az SG-n nincs nagy élet, de azért EVE-ben vagyunk vagy 10-20-an stabilan 😊

Vannak ám magyarok Evben. Nem is kevesen. Gyertek be a HUN csatira (Chanel ikon->new chanel->HUN).
És nézzétek meg a Honlapunkat
kogh,captianric,hunarte,yojima
pár magyar név aki most jött megnézni a gamét
de ahogy látom nem túl nagy életet mutatnak a fórumozók 😊

Birk@
Hali, bétát végigjáccottam, most bejöttem erre a 14 napra, a többit meg majd meglátom 😊 Ha van vki magyar, üzenjem rám már pls, jó lenne magyar szavakat hallani 😊
Yojima a kari neve

Birkus Maximus

nah van az evenek egy 14 napos trial verziója.

játszanak még magyarok a gaméval,mert most páran megnézzük 😊

AdamusTorK
For a limited time, CCP is offering current EVE players the opportunity to create an additional account with 6 months of game play for only 35.85. That’s an amazing 6 months for the price of 3.

höhö... készülnek a Shivára

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

AdamusTorK

....vége a nyáriszünetnek a CCP-nél

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

Szóval Outer Ring néven kéne lenni, nah majd ellenõrzöm újból, ha csak a kis-nagy betû nem számít, már pedig szerintem nem. Akkor lehet, hogy megváltozott a törzshelyük a Noradosoknak 😊
Én is csak az Outer Ring-et ismerem, de majd ha felmegyek megkérdezem.

Mi a Noradosok publikus csatija? Altomat párszor már megkóstolták aztán szóba elegyedtem velük és említettek valami outer ring csatit, hogy ott kell engedély kérni áthaladásra. De ezen a néven nem találtam meg a csatit.
Mellesleg tegnap elég nagy flottamozgások voltak Ca-t üldöztük persze a nagy erõfölény ellen egy részük empire-be menekült, másrészük meg egyszerûen kilépett.

Ha pedig magyarokkal akarsz találkozni, gyere fel a HUN csatira EVE-ben! Irc-n pedig az extra vagy elte szerverérõl az eve-online.hu-n találsz meg minket.
Én is játszom már egy ideje. Egy kis cégnél vagyok, ami a NORAD tagja. Általában Azedi-ben szoktam ügynök missziókat csinálni és az Outer Ring Syndicate térségben járõrözni. Moo és CA ellen szoktunk harcolni a 4C, PF, FD és Orvolle térségben. Moo szeret ott tanyázni és warp buborékkal megfogni mindenkit. Tegnap jól kitakarítottuk a rendszert, de mindig visszajönnek😊
Így igaz, de ahogy Valen mondta a HUNOK bosszúja gyors és kegyetlen, és a legnyomasztóbb, hogy nem tudod mikor ér utol
Látom CA valamelyik HUN Corp tagot kilötte nemrég😊
Valen
"DE A HUNOK BOSSZÚJA GYORS VOLT ÉS KEGYETLEN"...

Mondjuk bányász lézerek nélkül most a Veldsparok csak a pofákban röhögnek. Kb így: