EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várom a 28-án, hogy kijöjennek a jobb leraning skill-ek. Akkor amjd aztán tanulás ezerrel

pontosabban Badger Mark II
a háttérben meg 1 ûrállomás, 1 ránézésre 1 Caldari (a 4 nép közül az 1-ik) Factory (gyár)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

HUN CORP megszerzi elsõ bázisát 2
HUN CORP megszerzi elsõ bázisát 3
HUN CORP megszerzi elsõ bázisát 4
HUN CORP megszerzi elsõ bázisát 5
HUN CORP megszerzi elsõ bázisát 6
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 1
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 2
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 3
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 4
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 5
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 6
HUN CORP Flottája (kb 1 hónapja) 7
És én is jövök a csillagrombolómmal!

Ne felejtsd el azok a kalózok sem jártak túl, jól akik belém kötöttek

Balty
Reggel 7 körül szoktam lebonyolítani az utazásaimat a bázisunk és a birodalom között. Ilyenkor az amerikai általában már alszanak az európaiak meg még nem keltek fel. El is indultam, ahogy szoktam 6:45-kor. Csendesnek tûnt az ûr. Ugráltam a rendszerek között. Sehol senki. Vagyis úgy indult ez az út, ahogy szokott. Egy jó negyed órája utaztam már, mikor ellenséges pilótákra lettem figyelmes. 2-n voltak. Jöttemre szétrebbentek, menekültek. Egy ideig egy irányba utaztunk, õk elõttem én utánuk, majd eltûntek. Nyugalommal töltött el, hogy egyedül vagyok. Megint csendes volt minden. Az utazás 1/3-án túl voltam, már szinte túl is tettem magamat a korábbi incidensen. Gyanútlanul ugrottam be a soron következõ rendszerbe, amikor egyszer csak 3 ellenséges pilóta jelent meg a radaron. Közöttük a két régi ismerõs, akiket útközben láttam. Ekkor kellett ráébrednem, hogy csapdába csaltak a gazfickók! Gondoltam semmi vész, hisz megpróbálják lefogni, megbénítani a hajómat, hogy ne tudjon warp sebességre gyorsítani, csakhogy készültem erre és volt rajtam 3 db stabilizátor, amelyek pont a zavarók ellen védték a hajómat. De újból csak meglepetést okoztak. A hajóm, ugyanis csak nem mozdult. Erõs zavarókkal lehettek ellátva a mocskok. Már be is céloztak és lõttek. Csapdába estem! Bár nem harcra voltam felszerelve nem volt más lehetõségem. Becéloztam a hozzám legközelebbit és már lõttem is. 4 rakétavetõbõl soroztam, ahogy csak a csövön kifért. Közben már 4-en voltak A shieldemet egy pillanat alatt leszedték. De az armorom még tartotta magát. Egyszer csak egy nagy robbanásra lettem figyelmes. Fel se tûnt volna, hogy egyik hajójukat így megsebzettem és az robbant fel, tûnõdtem magamba. Ügytûnt a kalózok szorítása lazult. Igen, most már biztos voltam, hogy abban a robbanásba az egyik hajójuk semmisült meg Mivel armorom fogytán volt kihasználtam a zûrzavart, amit az egyik hajójuk elvesztése okozott és elugrottam a legközelebbi bolygóhoz. Utánam jöttek, de már óvatosabbak voltak. Ez pont elég idõ volt számomra, hogy az ûr egy biztonságos pontjának a koordinátáit betöltsem a konzolra, és mire újból befogtak volna már el is ugrottam oda. Tudtam most már nagy baj nem lehet. Itt sose találnak meg. Viszont ott rekedtem útközben, minden biztonságos ûrtõl távol.
De mivel amugyis a Freelancer egy csupaszitott szimulator program, amiben a hangsuly a "tidzsutidzsu"-n volt es a tobbi reszeit (kereskedelem, nem linearis kuldetesek,planetaris ugykodesek, csempeszet)a keszitok kurvara elhanyagoltak ezert mar az sem jott be.
De az hogy kulso nezetes egy urszimulatoros MMO az megjobban lehuzza a jatekot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hát tényleg nem 1 elite, de ne úgy játsz, hogy elite klón, hanem úgy hogy freelancer MMO-ként
Gixer:
nem
Letoltom, elindul a onteszt(serult-e), azutam elindul a telepito es a vege fele error. Szoval nem a letoltes serult, hanem a kicsomagolt telepito. Mas nem jart igy?
Kulsonezetes szimulator.Sehol az Elite feeling.
Szal tovabb kell varnom valami rendes es jo urgamara.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha lesz egy kis Elite feelingem tole akkor tuti elofizetek. 😛
És nézzétek meg a Honlapunkat
pár magyar név aki most jött megnézni a gamét
de ahogy látom nem túl nagy életet mutatnak a fórumozók 😊
Yojima a kari neve
Birkus Maximus
játszanak még magyarok a gaméval,mert most páran megnézzük 😊
höhö... készülnek a Shivára 
A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!
Mellesleg tegnap elég nagy flottamozgások voltak Ca-t üldöztük persze a nagy erõfölény ellen egy részük empire-be menekült, másrészük meg egyszerûen kilépett.
Ha pedig magyarokkal akarsz találkozni, gyere fel a HUN csatira EVE-ben! Irc-n pedig az extra vagy elte szerverérõl az eve-online.hu-n találsz meg minket.