7619
-
#1859 Fogalmam sincs, de nem eroltettem meg magam, es nem is jatszottam folyamatosan a 1,5 nap alatt. De egy biztos kb 2-3 perc egy kuldetes.
Amugy az atlagos reward kerdest sem ertem, ugyanis a skillek es az ugynok szintje is befolyasolo tenyezo. -
lammaer #1858 De ha megmondja valaki mennyi az átlagos reward egy level2-es küldetésből, az is jó :) (ezért nem aktiválom be az accomat :) ) -
lammaer #1857 Lenne kedved megsaccolni hogy az a 1.5 nap nagyjából hány darab küldetést jelent? Nekem ilyen 0.02, 0.06-os standingemelkedések rémlenek a level1-level2 küldetésekből... na abból rakjunk ki 4.8-et (vagy mennyit) hogy kijöjjön a level4 agent... -
#1856 Annyira azert nem, ugyanis 1,5 nap alatt egy caracallal ellehet erni lvl2es kuldikkel a L4Q20as agentet es kozben keresl kb 60 milliot ugy hogy nem is lootolsz. -
lammaer #1855 Jóvanna, kicsit provokáltalak hogy végre megszólalj :) És ha kiszállsz az Iv-ből, akkor mit fogsz csinálni azzal a rengeteg felszabaduló időddel? :P -
Kaziking #1854 nem igaz söt annyira nem hogy lehet abbahagyom EVE-t,(bár nem az agentelés miatt) egyébként meg abszolut nem csak és kizárolagosan agentezem, mert akkor nem hiszem, hogy a multkori op-unkrol is csak én jöttem volna visza hajoban :)
de nekem elnézem szab :)PPPPPPPPPPP
-
lammaer #1853 Ez tény, én fél évig agenteztem kezdőként, aztán pár hónappal ezelőtt még 1 hónapot toltam kozmosz küldiket meg egy kis level3 agentet hogy jó standingem legyen a researchoz... bele is untam, de ismerek olyan kollégát, aki már 2 éve nem bir betelni vele :) Igaz Kazi? :) -
maniac001 #1852 Az a baj hogy annyira egysíkúak a küldetések hogy menj ide, öld meg a kalózokat. vagy 30 missiont csináltam de mind ilyen volt. -
lammaer #1851 Hátnemtom, ha az ember a standingre hajt, akkor level 3 vagy 4. A level1/2 csak addig, amig nincs jobb, mert katasztrófálisan keveset hoz. -
#1850 Hmm jó, igaz, a "bőven" túlzás volt, de azért ott is jön. -
lammaer #1849 level1-ben bőven jön a standing? Ez egy nagyon meredek kijelentés. -
DeviloftheHell #1848 furhat is vagy kalozkodhat ha neki az jobban tetszik jövedelem szerzésnek vagy veheti dolláért .... -
#1847 Szerintem úgy értette, hogy lvl 4-ezni se fog. Egyébként meg nem tud leragadni, mert lvl 1-ben is jön a standing bőven, és lvl 1-ezve is meg lehet szerezni a 4-eshez a standinget. -
#1846 Mi az, hogy nem fogsz lvl4-ig agentezni? Ha nem agentezel, nem fog nőni a standinged, és nem fogsz magasabb szintű küldiket kapni, ergo örökre leragadsz az lvl1-nél. Tehát vagy küldizel addig, amíg nem tudsz már lvl4-et is kapni, vagy nem, ez esetben soha nem fogsz kapni. -
DeviloftheHell #1845 azt ne feledd hogy a modulok fitteléséhez a kiegészitö skillek int+mem alapuak -
maniac001 #1844 Úgy akarom kialakítani, hogy willpower/perception olyan 12-14 körül, mem/int 8 körül legyen. Amit csináltam: caldari acura, military és azon belül soldier. Ez jónak tűnik pvp-re. -
#1843 a faj mind 1 , az attributumok számítanak.
PVP = perception / willpower
Fúrás/gyártás = memory / intellect
Agent / kereskedés = Charisma
De a Charisma legyen a legkevesebb, a többi aránya közel egyforma
-
maniac001 #1842 na ha már itt tartok...
Ha később a pvp lesz a lényeg de az elején még kereskednék meg fúrkálnék, melyik fajt érdemes választani? Sokan a caldari acura-t ajánlják. valaki tudna ezekről a dolgokról pár mondatot írni? Előre is köszi. -
maniac001 #1841 Épp most hagytam abba a wowot (remélem most már végleg) és kell valami mmo. A warhammer nem érdekel, a Lotro se jön be. lehet hogy az EVE-re szánok egy kis időt, hátha belejövök. De lvl4-ig tutira nem fogok agentezni. Az dögunalmas, egysíkú és legutóbb is attól ment el a kedvem. -
#1840 Háát, én már 1-1,5 hónap után beleültem az első BC-mbe, és még csak nem is siettem el. -
DeviloftheHell #1839 én mikor kezdtem furtam aztán drakel agenteztem lvl4 ig -
maniac001 #1838 Igen a Kestrel egy hajó, amit meg is kapsz egy kezdő storyline (fontos küldetés) jutalmaként. De a segítőimnek köszönhetően már az ezelőtti missziókra is egy viszonylag jól fittelt (felszerelt) Kesterellel mehettem. -
DeviloftheHell #1837 milenne ha olvasnál vmi forum félét vagy netánt elolvasnád az angol szövegeket az eve ben marháknak már betették az üdvözlö képernyöket is amiben tök jól levan irva minden csakhát megkell tanulni olvasni -
#1836 Lefordítva a Kestler az egy hajónak a neve. -
#1835 Fitt = a hajódra felszerelt eszközök összessége, csak állomásokon tudod megváltozatni
Kestrel = Caldari tipusu alap fregatt 4 db rakéta vetővel, gyenge védelemmel, lvl1 - 2 közötti missiókhoz -
SlaCker #1834 Most kínaiul beszél! :D:D
A fitt az az mikor az állomáson felcuccozod a hajót ugye!?
Mi az a Kestrel
Nekm volt egy hajóm az amit adott az elején. :D -
maniac001 #1833 Ejh én is kedvet kaptam megint, de visszafogom magam :) -
maniac001 #1832 Nem csak azért érdemes megcsinálni. nagyon sokat tanít, és a csillagtérképen való navigálást nagyon megkönnyíti. Elég szájbarágósan mondja el. Lesz bal oldalon egy channels (azt hiszem ez a neve) fül. Arra rákattintva előjön egy ablak, és join hun. Itt sok magyar van akik tudnak neked ingame helpet nyújtani. Sőt az igazán lelkes ifjakat egy kezdőtőkével is megajándékozzák. Pár millió ISK nekik semmi, de neked nagyban megkönnyíti a kezdeteket. Érdemes még a már említett magyar EVE fórumon megnézni pl. az ellenfelek tipusát és hogy milyen sebzésre érzékenyek. Én a Kestrel hajómat az elején úgy fitteltem fel hogy azok a rakéták szinte hatástalanok voltak a drone-ok ellen. Szóval érdemes tájékozódni és sokkal könnyebb lesz az indulás. -
SlaCker #1831 Fenrir köszi a segítséget.Kezdem érteni. :)
maniac001 abban igazad van,hogy megcsinálhatnám az alap training missziókat.Lehet,(sőt biztos)hogy akkor nem fárasztanálak titeket.
-
maniac001 #1830 ha sosem láttál még iLYen tipusú játékot akkor is meg lehet csinálni az alap training missziókat. Az az alap. és ha nincs annyi angol tudásod később bajban leszel. Erre írtam. -
#1829 Nem, a drone alapból a te hajód rakterét tölti, neked kell manuálisan áthúzni a konténerbe az ásványokat a rakteredből. Arra viszont figyelj, hogy a jettison konténer 2 óráig él és mivel nem jelszó védett más játékos bele tud nyúlni és el tudja vinni belőle a cuccokat. -
#1828 Gondolom meg mindig viccelodsz. -
SlaCker #1827 Maniac001 látom te naon lovagolsz a helyesíráson,de ha nem tünt volna fel senkinek csak VICCből írtam le!!
Azt viszont nem tudom,hogy van egy két kérdésem és már mindenki azzal jön,hogy ez nem neked való játék.Emberek megmontam az eljén van egy,két kérdés amit nem tudok.Más online játék megy,de ez kicsit összetettebb.Soha nem láttam még ijen stílusú játékot amiben nem klán,hanem Corpok vannak.
Meg szerintem a játék elején sok lehetőség szakad az emberre!
De ki hogy látja!
Titan ha jól értelek akkor a konténert nem lehet mozgatni hanem az azt a célt szolgálja,hogy amíg én vissza viszem az ásványt addig a Drone szedi bele továbrais. -
#1826 Haha! Akkor szerintem nem játszottál az "RFOnline"-nal!
Sajnos az elején elég uncsinak tűnhet, de az inkább a játék megismerésének időszaka és a skillezésé! Kb. fél év tötyörgés után kezd izgalmas lenni, mikor beűlsz az első BC-dbe! :D
Emléxem, hogy 2 hónapig nyomtam egy lvl. 2-es agentet aminek a quality besorolása -18 volt! Mikor lehülyéztek jöttem rá, hogy elbaxtam 2 hónapot és rengeteg felfedezni és tanúlni valóm van még! Annak ellenére, hogy kezdő koromban szó szerint napokat töltöttem a fórumok olvasgatásával! -
#1825 OFF
Ha olvasol rendszeresen, akkor akaratlanúl is beléd ivódik a nyelvtan! Nagyon szép a mayar nyelv és szerintem nem kell ledegradálni ilyen alapvető hibákkal! "Nyelvében él a nemzet"...ha mond ez valamit...
Van, hogy az ember elgépel valamit vagy épp rosszúl tudja, de ha bizonytalan vagy valamiben, akkor ott a google!
ON
Pontosan melyik konténerre gondoltál? A "Jetison"-ba nagyon sok fér (23K köbméter-de az érték nem pontos, majd valaki kijavítja). Ebből szépen át tudod pakolgatni a saját hajódba és több fordulóval el tudod transportálni, mondjuk egy transportship-pel! Ezekhez bárki hozzáfér és míg Te fordúlsz egyett, addig lehet, hogy valaki kipakolja a kontid!
Ha kiürűlt a "Jetison", akkor az elpukkan!
Vannak konténerek, amiket lehet venni! Ezek különböző méretűek, de kóddal le lehet zárni és üres állapotban nem pukkannak el!
Lehet venni -
#1824 Maniac001: csak mert hamar akartál mindent. már sokan megmondták:
NE LÉGY HAMARI.
Csapat Mission: lvl4 - 5-s agentek, ja ahhoz nem árt 2-3 hónapnyi skillezés
00 -s élet, PVP és terület foglalás/védés, bányászat csapatban, stb
van millió egy lehetőség, csak épp meg kell találni.
Ez a játék nem az a jűték, ahol 2-3 hét alatt elérsz szinte mindent (lásd Wow, L2). Itt 1-2 év simán eltelik mire elmondhatod, hogy igen, jártam sok helyen (de ekkor is csak a területek 5-10%-án :D -
maniac001 #1823 Egyébként és is elkezdtem többször a trialt, 1-2 hétig le is kötött, de amikor az ezredik agent küldetést kaptam amikor x kalózt kell kinyírni akkor elegem lett. Lehet hogy kicsit több türelemmel megtetszett volna, de ez az agentezés meg bányászás flusztráló már 2-3 óra után. Pedig a téma érdekel, a környezet jó, csak ez a monotonítás az agyamra ment. És hiányzott hogy nincs igazi csapat mission. Egyszer egy haver próbált segíteni de alig találtuk meg egymást, nincs küldetésmegosztás stb. Részemről kár érte, mert ha ezek benne lennének abszolut a csúcs lehetene. -
maniac001 #1822 Nem akarlak megsérteni de szerintem ez nem a te játékod. Ha ennyire nem mennek a legegyszerűbb dolgok de az MMO téma érdekel, kezdd valami egyszerűbbel. Még valami:
Ojan jó hogy valaki még figyel a hejesírásra a mai vílágban HELYETT:
Olyan jó hogy valaki még figyel a helyesírásra a mai világban -
SlaCker #1821 Ojan jó hogy valaki még figyel a hejesírásra a mai vílágban.
Amúgy nyelvtanból gyenge voltam!
Még eggyetlen eggyet kérdeznék.Van ugye a konténer.Namost ha jol tom akkor abba lehet gyűjteni a nyersanyagot,de hogyan lehet bevinni?? -
#1820 Bocsássatok meg, hogy belekotyogok! Én is segítenék, de Valen barátom nagyon korrekten elmagyarázott mindent!
DE! SlaCker! Figyelj már oda a helyesírásodra, mert ha mégegyszer leírod, hogy ojan, olyan helyett és még sorolhatnám, bizisten lemészárolok valakit!