EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
és min den Veldspar ellenség

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Unalmas ... Á még bányászni sincs idõnk, nem érünk rá unatkozni az utóbbi idõben. Hisz minden Velspar mögött ellenség lapulhat.
AdamusTorK
...na nesze... ...én meg a tökéletes helyesírásom:

'E&B-hez késöbb*' => képest*

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

AdamusTorK
ez a játék teljesen bugmentes és a szerverek is tök fix-ek... legalábbis E&B-hez késöbb 100000000%-ig állítom, de ha valakinek ez az elsõ MMO-ja akkor bizony igen nagyot csalódhat amikor egy peccs után 15 perce az egész rendszer (szerver/kliens) meghal... aztán leállítják a szervert, hogy kijavítsák... de 1-2 hétig még mindíg érzõdik... a CCP-nek még sokat kell tanúlni (mint pl, hogy a teszt szervert kikéne bõvíteni és egy hetet várni a peccsel mielött feldobnák TQ-ra), hisz ez az elsõ MMO-juk. Én nem mondom, hogy isteníteni kell õket, de azok után amit az EA tett az E&B-vel én nemtudok mást mondani.

Balty: azt a videót amikor az indy kilövi a ceptort azt a hivatalos oldalon találod meg -> Downloads -> Videos -> Community Created ...ott van pár FleetBattle is
...na sztem aki aztmondja, hogy ez a játék "unalmas" az elöbb töltsön le pár FA&SA vs CA csatavideót

Amúgy véleményem szerint ez a játék olyan 2 hónapig lehet max unalmas, mert addig csak bányászni meg skillelni kell a karaktert, de ezután legalább megbecsülöd a saját és a társad hajóját.

A világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

Valen
1. Letöltöd, s mikor elöször fizetsz, akkor kifizeted a klienst is.
2. Olyan bankkártya kell, amelyik Netes fizetést lehetõvé tesz, nem feltétlen kell dombornyomott, de az biztosan mûködik
3. 19 EU elöször és utánna 14,5 EU/hó ha havonta fizeted, 36 EU ha 3 hónapra és 60 EU ha 6 hónapra fizeted elõ (egyébként meg ha megnézed az EVE honlapján az Account Managment-nél, akkor meglátod pontosan
4. Átlag játékosszám 6-9000 között van, abból jelenleg aktív magyar játékos 12-16 fõ + akikrõl még nem tudunk 😊)
5.Lassan 1,5 éves a progi.

Mi az hogy "Milyen jól van megycsinálva" ??? mire gondolsz?

Egyenlõre nekem is 😊)

Lehet hogy én is meg fogom venni a játékot, csak lenne 1-2 kérdésem:
1. A játékot külön meg kell venni vagy letöltheõ és aktiváláskor kell fizetni?
2. Csak dombornyomott kártyával lehet fizetni?
3. Mennyi a havi díj és emnyibe kerül a játék?
4. Sok játékos van? És mennyi magyar?
5. Mikor jelent meg és milyen jól van megcsinálva?
Egyenlõre ennyi thx

War. War never changes.

JuanG
magyarul: nagyon sajnálom hogy nincs ebbõl a játékból offline single player...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
kicsit körülményesebb, de erre már én is gondoltam...de akkor még ott van a 2. pont is 😄...sok más játékkal is játszom még, ráadásul egy online autó-szimulátor bajnokságban is benne vagyok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hmuda
1: esetleg megkérhetsz valakit hogy fizesse be neked, te meg bankból utalsod a manit a számlájára. Nemtom, hogy regisztráció után meg lehet-e változtatnia számlaszámot, de nekem eddig bevált ez a módszer más gaméknál.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JuanG
van ez így, hogy egyszerûen nem jön be egy játék...én pl. a fantasy RPG-ket nem kedvelem, eszembe se jut hogy játszak 1-el...egyedül a morrowind -el játszogattam kicsit

...viszont az EVE hangulata egybõl megfogott és a béta teszt alatt meg utána a 14 napos exk. triállal jól eljátszogattam...most azért hezitálok, mert:
1. nincs jelenleg neten keresztül fizetõképes bankkártyám
2. túl sok idõmet venné el a játék, ha már egyszer elõfizetnék 😄DD...

Hmuda
Olvastam régeben. Jó a vezetõ irói tudománya, hogy bonyolultabbnak állítson be egyszerû dolgokat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Van ez így, hogy valakinek nem tetszik egy játék. Mindenestre, ha beleolvasol a weblapukon lévõ hajónaplóba, láthatod, hogy nem is olyan unalmas ez a játék.
hajónapló
Hmuda
Hát én összeálltam a trial alatt pár külföldivel, bányászgattunk, szórakozgattunk, de az is unalmas volt.

Hopp ezt jól el

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Igaz, egyedül pl.: agentezni bazi ujalmas, de ezért van corp, és a jóbarátok, ogy közben ne forduljak le a székrõl unalmamban

Hmuda
Ja és ne értsetek félre, nekem bejönnek az ilyen (!!!ÁTVITT ÉRTELEMBEN!!!) kockadobálós RPG-k, de ez nekem dögunalom volt. Kb mint az E&B.

Hmuda
Nem érted. A kockadobás csak képletes. A skillek sikeressége azon múlik, hogy véletlenszerûenkiválasztott szám megfelel-e a kritériumoknak. Nyilván nem úgy van, hogy ha elérsz egy bizonyos szintet az egyik fegyveres skillbõl, akkor nem fogsz hirtelem mindent azonnal és hibátlanul eltalálni. Akkor is vagy sikerül vagy nem, max nagyobb az esélyed.

Kockadobálás?
Az egy másik játékban van.

Nem értem pontosan mire gondolsz, de a képességeknek semmi köze a kockadobáshoz! Van egy elég jól ki talált skill rendszere a játéknak. Idõben telik minden képesség elsajátítása. Pl. PVP-re akarod kihegyezni a karraktered, ahhoz több hét, de inkább hónap(ok) befektetése szükséges.
A skill itt nem kockadobásokat jelent, hanem pl magasabb skillel többet bányászol, nagyobbat sebzel, gyorsabban repülsz...
Sajnos a saját tudásomat nem tudom az ûrben kamatoztatni, mert az nagyon drága "játék" lenne

Hmuda
Mellesleg nekem nem azzal van bajom igazából, hogy point & click a játékrendszer, mivel MMOG-ben ezt nagyon máshogy nem lehet megoldani (Planetsidehoz is eszméletlen géppark kellhet, hogy a realtime FPS-t levezényelje). Nekem csak az volt a gond, hogy unalmas, annyira nem voltam hasraesve a grafikától, pedig mindenki úgy ajnározta, unalmas küldetések, unalmas bányászat, béna harc. Lehet, hogy nektek bejön a bányászat meg a cég vezetése, de nekem nem. Meg az is betett nekem, hogy egyesek egyenesen az Elite-hez hasonlítják. Azért az enyhén szólva durva volt.

Hmuda
Egy karakter skilljei, kockadobálások, meg miegymások sose leszek olyan jók gyõzelem esetén, mintha a te saját tudásodnak lenne köszönhetõ.

No igen, itt nem azon múlik, hogy kigyõz, hogy mennyire bírja rángatni a joysticket/egeret, hanem, hogy ki mennyire tapasztalt/képzett

Valen
Természetesen a Trial nem ad lehetõséget arra, hogy kipróbáld, milyen az igazi PVP, mivel nincs elég idõd hozzá, hogy kifejlõdj arra a szintre.

2 fajta PVP létezik alapvetõen.

1. amikor 1-2 ellenséges hajó 10-n, ez a vadászat. Ekkor taktikusan kell harcolni, csapdát állítani, különbözõ elfogási metódusokat kitalálni (ez amolyan sakk az ûrben)

2. amikor két ellenséges szövetség összecsap és ekkor oldalnként 30-40 vagy akár több hajó is összecsap és akkor elszabadul a pokol. Ekkor nem igazán van idõd taktikázni, lövöd, akit látsz és ellenség 😊

HMUDA: van benne manõverezés, csak meg kell tanulni, hogy a navigációs parancsokat hogyan használd ésszerûen.

Az irányítás cca úgy mûködik, hogy vagy az ûrben kijelölsz 1 objektumot (station/jumpgate/planet) 2x kattal odamész vagy van a gyorsmenü/(station/jumpgate/planet)/és ott a navigációs parancsok, illetve nagyobb távolságok esetén ott a Map,és az autopilot ami autómatán elvisz a kiválasztott rendzserig (nem az állomásig), bár ennek hátránya, hogy csak ugynevezett 0,5 feletti security statusú helyen érdemes használni, ha nem akarod hogy kilõjenek.

Hmuda
Point 'n click az egész. Semmi manõverezés, csak kijelölöd a célt azt hadszóljon. Legalábbis a free trial idején csak enyni volt.

szoktak benne lenni "gigantikus csaták"? úgy értem amikor vagy 30-40 csatahajó lövi egymást 😊
menynire szimulátor jellegû? simán dirr durr aztán ennyi, vagy bonyolultabb?

War. War never changes.

JuanG
kösz, nem túl sok de még gondolkodom...szívesen nyomnám, amit eddig játszottam vele az nagyon tetszett...

kb 3300 Hun Forint / Hó, de az elsõ hónap drágább 😞

JuanG
Sziasztok!

mennyi most a havidíj? még mindíg 12 dolcsi körül van?

Valen
Igen a hajónapló a fontosabb eseményeket hivatott megörökíteni, ám sajnos a hajónapló vezetõ mostanában elég elfoglalt, ezért számos eseményrõl nem írt és nem is volt jelen.

Hihetetlen jó trténetek vanna ka hajónaplóban! 😊 És ezek mind megtörténtek! Kár hogy nincs hitelkártyám, a lové nem volna gond pedig 😞 de sajna idõm se lesz játszani

War. War never changes.

épp most nézem az oldalt, ezért tetszett meg a játék 😊
de asszem már ne mvágok bele egy ideig, mert meló van meg német nyelvvizsga+jövõre érettségi

War. War never changes.

Nem, nem igenes. 7 napos kipróbálás, ha érdekel ad meg az email címed priviben. A HUNCorp honlapján olvas bõvebb infót a játékról. Ajánlom figyelmedben a fórumon lévõ hajónaplót elég érdekes és olvasmányos.
HUNCorp
Most látom hogy nem az. Kár. Bár lehet hogy a SWG helyett majd erre fizetek elõ.

War. War never changes.

Hali ez miylen játék? MMO szimulátor? Ugye ne mingyenes? Ha mégis honnét lehet leszedni?

War. War never changes.

Én még ilyet nem láttam, próbaképpen ugyan az legyen a játék meg a windows felbontása, aztán hátha jobb lesz.
Ha így elindul, utána majd lehet variálni.

Ilyen hibaval talalkoztatok mar?
Olvashatatlan 😞

Nem rossz videó! Nem tudod, honnan lehet letölteni még videókat? Például arra nagyon kíváncsi lennék amikor szállítóhajóval nyírnak ki interceptort.
ja meg akinek trial kell az megadja emailjet innen vkinek azt az tud neki kuldeni egy 10naposat
egy videocska EVE-rol akit erdekel 😊
Video!
Változás, korpbányászat ötletszerûen mûködik, a módszeremet pedig szabadalmaztatni fogom CCP-nél

Aki még nem tudná:
Szerdán, és szombaton szoktunk Corp bányászzatot tratani. Nehogy elmaradjatok! Mert ugye csapatban az erõ! Ja, és mindenki alkalmazza gyudron módszert.

OK Viszem a kis csupromat 😊

Hát jah ma nagy bányászat lesz. Várjuk a Te csillagrombolódat is Noodlee. Sok köbmétert le kell fúrni, de persze egy newbitól nem várhatunk el sokat, kezdetnek elég, ha ezt tele pakolod:
Na. Csak noszogatni kell a népeket, és máris mennek bányászni.

Az kevés lesz ide aztán kell majd a tech II-es rotációs kapa is

OK. Majd viszem a dezintegrátoromat is, és a distruptorokat is.

Az sirály majd jól lebányászunk minde követ. Ezzel kezdjük:

Na jó .
Csak azé írtam ide, hogy az EVE is benne legyen a Top 10-ben, ne csak a Tibia

A 4 plazmavetõt lecseréltem ionágyúra. Majd és védelek, ha bányászol Baltyval.