EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
legegyszerûbb,ha leszeded a trialt fileplanetrõl(basic membershippel is megy),ahhoz van ilyen trial account,aztán a hivatalos oldalon a trial acct átalakítod normálissá
Teljes, nem trialozok.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ha megy akkor letoltom a jatekot, fizetek xxx oszeget es jatszhatok, vagy mi a modja a dolognak?

Valen
Trialt vagy teljest akarsz ?

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nálam sem megy most sztem amitt mert 13:00 és 14:00 között állni szokott a szerver csak most egyelöre elhuzodik ez a leállás mert még mindig áll a szerver.
Hivatalos oldalon, nem megy az account resz, ez csak nalam van igy vagy generalis problema?

Mikepen tudok ezzel a jatekkal jatszani, ugy ertem elofizteni meg ilyenek?

Helyes, siess!😊
[HUN]PAStheLoD
na egy idõre Ltüntem .. mer úgyis lejárt az ACC-om .. de már dolgozok a "meghosszabbításán" 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Azt hittem a fórumon lévõ lista egyelõ taglista. Tévedtem😊
Amit korábban írtam idõpontot a szerverleálláshoz ahhoz számoljátok hozzá az idõeltolódást, aszem 2 óra.
Valen
ez a GMT 23:55 ez nálunk hány óra? 01:55?

hát lol. szvsz amikor a többiek 😊
Most, hogy mondod. A HUNCorp honlapján. Az az a honlapukon, tényleg mikor is kerülök fel a tagok listájára?😊
mi az, hogy "honlapoTOKON"???? Hmm Megváltozott volna az infod?
A honlapotokon a fórumban elkezdtem olvasni a hajónaplót. Gondoltam, hogy nem könnyü az élet a 0-s rendszerben, de azért ennyire. Nah majd késõbb, ha lesz idõ folytatom az olvasást. Ez tetszik, hogy vezettek naplót!
Szerintem ha valaki nem 10 napos acc-al nyomja, és elõfizet, akkor úgy érdemes kezdeni, hogy elõször megcsinálja az összes learning skillt legalább lvl3 ra de jobb 4 re. (analitic mind, iron will, spatial awarness, instant recall, és a learning).Emphaty csak akkor kell ha valaki agent missionokat is akar majd csinálni
Felnyomathatom egy igyenes tárhelyre pl. uw-re, bár acc-t se nehéz csinálni hozzás, és 100 megás tárhelyet kapsz.
Képet, hogy tudok beszúrni?
Talán így?:
PsychoStarfish
Ehh. Nem tudom valakihez feltölteni a bug videjóm? alig több mint 4 mega. 😊

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Ma 12:00 – 00:00 Szerverleállás lesz. A kiszolgálón a tarnakciókezelést 3* növelik 10 ezerre, vagyis párhuzamos képes lesz kiszolgálni 10e befutó kérést, vagy valami hasonlót 😊
A második fázis jõvõ héten lesz amikor is a proceszor és a memória fejlesztés lesz soron.

Valen
Na feltettem a honlapomra a Skill táblámat.

Valen
én vállalok finomítást, de nekem csak lvl4-es refinery skillem van csak 😞(

Hmm mégsem😊)
És itt jön jön jön a következõ szállítmány😊
Van 180k scorditom
Valaki nem akarja finomítani?
Valen
Balty: Még folyamatban van a tanulásuk, de a 1/4-vel már megvagyok 😊

PsychoStarfish
Én valahogy így indultam. Az alap mellé egybõl learning. Mining addigra lvl 2 és elkezdtem a lvl 3-t. Aztán Learningot fel minimum 3-ra. Gunnery, small hybrid turetts jött utánna lvl 3-ig. Kalóz irtás. Közbne a fregatt is már 3-ra fel. Minig lvl 4, Learning bõl az Empathiyn kívül a többit lvl 2-re legalább. Freagatt lvl 4, cruiser lvl 2-ig. ez elõtt még rakéták meg ilyen nyalánkságok lvl 2-3.

Szóval közben kalóz irtás és tömegesbányászás.

Tényleg Valen azt a sok könyvet amit megvettél múltkor azt mind megtanultad ,vagy saját könyvtárad van?😊
Valen
ebben is valami, én csak a saját példámat írtam le 😊)

Sztem meg jöjjön rá mindneki hogy mit mien sorrendben hogy meddig jó/szeret tanulni, nem skill tanulási verseny ez 😊, meg inkább élvezni kell a játékot mint arra törekedni, hogy érjek el mindent hamar.

---
Sagara Sanosuke

Valen
SZtem:

1. Learning
2. Mining + refinery
3. Fregatt, Industrial, cruiser
4. Gunery
5. Navigation + elektronics + mechanics

Jól hangzik, majd megnézem a progit. A skillekel kapcsolatban én arra lennék kiváncsi, hogy merre célszerü elmenni. Azt már tudom ,hogy a learning skilleket célszerü minnél elõbb megtanulni, valamint a mining 4 elengedhetettlen a csapatos bányászatnál. Cészerü e elõbb szinte minden skillbõl az egyes, vagy inkább célzottan különbözõ képességeket kéne végig tanulni?
PsychoStarfish
Balty. Jó kis progi. Követni tudod hogy hány skilled van, melyiket tanulod épp, és mennyi idõ van még hátra hogy megtanuld az adot skill-t. Errõl a 14 napról asszem írok majd egy kis kezdõknek szóló szösszenetet, hogy 14 nap alatt el lehet érni a cruisert, és elég sok pénzt. Na persze csak ha van rá igény.

Nah így talán jó lesz:
Huncorp Weblapja
Az eve skill monitor-t probálta már valaki? Fenn van a <A HREF="http://eve-online.uw.hu> huncorp weblapján</A>, és azt írják:
Egy praktikus program Megacyte-tõl, aminek segítségével a skillezés egy leányállom...
Valen
Azt írták, nem olvastátok, hogy az un. Highway rendszereket (pl. Luminaire, Yulai, stb.) ahol tumultus volt a kapuknál, átszervezik + Volt egy kis vázlatos rajz, hogy eddig a Highway rendszerek között csak 1 út volt, ezért mindenki azon keresztül járt (5-6000 játékos), ezért most csináltak egy körgyûrûs rendszert

bõvebb infó
Itt található

valamint a Highway rendszer átszervezésérõl egy vázlatos magyarázat :

MEg itt található (ha elérhetõ 😊)

Valen
Ja már 13:00 óta csinálják a szervert, ami még nem lenne probléma, de nincs bent a karakteremnek tanulható skill 😞(,
mert ami benvolt, az ma 11:00-kor járt le 😞( és csak 14:00-kor tudtam volna újat betenni 😞(

Na mind1 remélem mihamarabb megoldják a gondot 😊)

Új patch került fel a szerverre. Valószinü ennek köszönhetõek a leállások. A frissétésrõl annyit, hogy rögtön mikor beléptem az tünt fel, hogy luminétól 1 ugrás helyett 6 ugrás távolságra vagyok 😊
PsychoStarfish
Hát lehet most indul be 😊 Így hogy szedem össze az 1 millát éjfélig lol

Xsyloc

Valkinek megy most a szerver??
Hmuda
Ok. Biztos.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[HUN]PAStheLoD
az .. hát az ilyen biomassza lehet 😄D

Hmuda
ammegmi?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
ay Isogen-t 😊)

Hmuda
Mit ne kóstoljak? :-)

Valen
biztos kostólta 😊)

Honnan tudod?😊
[HUN]PAStheLoD
hahh .. az Isogen-t bányászat után nem érdemes megkostolni 😄

Hmuda
Néha elámulok mennyire gonosz fejeket is össze lehet hozni ezzel az arcgenerátorral.

PsychoStarfish
Oksi 2,5-ért shuttle. Én benne vagyok. De a 3500 Tritaniumot te hozod 😊

[HUN]PAStheLoD
agnitum outpost pro 2.1 .. felrak élvez (biztonság powaa)