7619
-
MuldR #1779 Egyebkent mi volt ez a haboru? Jo dolog am csak 2 mondatot olvasni egy sztoribol. :)
Ha mar ilyeneket irsz, legalabb kerek legyen a tortenet :) -
Amergin #1778 Látod-látod tudod te ezt -
#1777 Az internet nagy előnye, hogy a gyávák anonímek maradnak :) -
Amergin #1776 Nehogymár megszabd, hogy itt ezen a fórumon én mit csináljak.
Kthxbye, Peace! -
#1775 ha már véleményt nyílvánítasz, akkor az In-Game neved is tüntesd fel a post végén -
Amergin #1774 Ja Amergintől elnézést (majd magyarázkodhat) mert itt bitorlom a nevét ő viszont az EvE-ben 'bitorolja' az enyémet. -
Amergin #1773 Megízlelve a "Nagy déli háború" topic cenzúráját nem tudtam megállni hogy itt cenzúra mentesen leírhassam amit ott azonnal kitörölnének mégpedig hogy:
A 'hatalmas' 1337 bob végre megsemmisül by noobs és lesz belőle az ami mindíg is kellett volna hogy legyen: 1 fős halott alliance.
Miért mondom ezt?
Mert végtelen irritáló volt az arc amivel e tábor 'hangadói' élükön Adamus 'mindenki fölött állok' Tork barátunkkal nyomták, nyomják a 'BoB a legjobb a többiek noobok' című nótát. Egyébként ő ott a 'moderátor', képzelhetitek
Érdemi elismerése mellett (a HUN megnyerte az utolsó EVE bajnokságot Adamus is ott volt a csapatban + a HUN-osok üzemeltetik a hivatalos magyar oldalt amiért respekt jár nekik) ez azért kikívánkozott belőlem és mindjárt jobban is érzem magam
Kthxbye,Peace! -
#1772 Ööö, nem vagyok járatos a dologban, de úgytudom, hogy az első vásárlásnál majd felhív egy pali (ezért fontos, hogy pontos adatokad adj meg), hogy tényleg te akarsz-e vásárolni.
Ha ez megvan akkor elvileg minden vásárlás után max 15 percen belül jön a kód a megadott email címre amit be lehet regisztrálni az accountodra és ezzel feltöltöd a hátralevő időt. -
#1771 ok köszi mindent, és ezen a shatteredcrystal.com oldalon minden hónapban megvehetem a 30 napos előfizetést? -
#1770 Elég az amit a trialhoz töltöttél le. -
#1769 EVE Online Hungary - Magyar félhivatalos honlap -
#1768 ok és még 1 utolsó kérdésem lenne, hogy a játékot valamilyen más formában is le kell tölteni vagy az a 600MB-os változat jó amin most is a 14 napos próba játékot nyomom? -
#1767 Nekem nincs MSN-em, de szerintem azon az oldalon amit Valen linkelt annyi játékos van regisztrálva, hogy minden létező kérdésre megkapod a választ. :-) -
#1766 hmm... kezd elfogadható lenni :) de eddig még játszottam olyan online játékkal amiért fizettem is szal gondolhatjátok, valamelyikőtök meg adja az msn címét hogy tudjak ilyen dolgokban konzultálni?
Valen vagy Hmuda? -
#1765 Akkor vegyél GTC-t a megfelelő oldalak egyikéről. A shatteredcrystal.com-on pl 15 dolár egy kód, ami ebben a pillanatban 2625 forintra jön ki. -
#1764 akkor marad a GTC ISK-ért :D -
#1763 kössz az eddigi infókat csak az a gond hogy kiszámoltam euróban hogy havonta mennyibe is kerül a játék és 3900 ft jött ki ami nekem azért még soknak tűnik mert diák vagyok és 17 éves. Pedig tetszik a játék. -
#1762 btw (By the Way):
www.eve-online.hu
látogass el ide -
#1761 Dollár = USA dollár, jelenelg 180-200 forint körül van
EURO = Europában használt közös pénznem, jelenleg 240-260 Ft között ingadozik -
#1760 hát vagy valódi vagy játék pénzért de meg kell venned. Magától nem kerül hozzád. Legalábbis kétlem, hogy GTC gyártással foglalkoznál :D -
#1759 na így már értem :D de még ezt a dollár / eurot nem vágom és ha gamecardal fizetek akkor mindig meg kel vennem a gamecardot is vagy mi? -
#1758 sztem valamit félre olvastál :D
1. változat:
20 dollár / euro ha megveszed neten (ezért kapsz 1 hónapot ingyen)
utánna minden megkezdett hónap 15 dollár / euro.
2. változat:
GTC-vel fizetsz a játékért havonta, ezt 2 modon lehet:
a.) IRL pénzért megveszed (3000 Ft és 6000 Ft körül vannak)
b.) játék pénzért (ISK)-rt megveszed (kb. 200 milla ISK)
-
#1757 (boccs a #1756-os hozzászólásért) akko ft-ban kifejezve mennyit és kell fizetni? :) nem vágom most az árfolyamokat, ezt a 20 milliós dolgot még megpróbálom felfogni, de itt a játékban a pénznek semmi köze a valóságban lévő pénzel ugye? vagy ez is olyan Second Life-os? -
#1756 kipróbáltam a 14 napos változatot és megtetszett. Szeretném megvenni és játszani vele de kellene pár infó, hogy mennyibe kerül és mennyit kell fizetnem havonta? -
#1755 Attól függ.
Ha az oldalukról veszed meg a játékot akkor vagy 20Euró vagy 20Dollár és az ingyen hónap után minden plusz hónap vagy 15Euro vagy 15Dollár körül mozog, billing-plantól függően (ne kérdezd a logikát emögött, szerintem még a CCP-nek sincs lövése se, hogy miért így csinálják).
Vagy ha Time-Carddal fizetsz (vannak erre külön árusító oldalak) akkor ha egy ilyen kártyával töltesz fel egy Trial accountot, nem kell fizetni a játék teljes árát, mert aktiválja úgy, mintha megvetted volna. Az, hogy most ebbe a módszerbe beletartozik-e az első ingyen hónap azt nem tudom.
Mivel GTC-t dollárért lehet venni egyes oldalakon, ezért jóval olcsóbb azzal feltölteni az EU-ból.
Ha már eléggé belerázódtál a játékba és képes vagy száz-milliókat keresni akkor lehetőséged van más játékosoktól az aktuális árfolyam fügvényében GTC-kódokat venni (valahol 200millió körül van most egy hónapos GTC ha jól tudom). Ezt a szintet nyugis tempóban pár hónap alatt el lehet érni, vagy sokkal hamarab is ha valaki nagyon ráfekszik a dologra. Ezzel azok is játszanak akik épp nem akarnak IRL pénzt kiadni de a CCP is megkapja a pénzét, mert még ha nem is te, de más kiadott IRL pénzt azért a kódért.
Elsőre durványak hangzik ez a 200milliós ár, de ebben a játékban milliárdos szinteken mozognak a pénzek (szemben más játékok max pár milliós ügyeleteivel). -
#1754 Akkor tudtok mondani egyéb infókat a játékról?
PL: mennyibe kerül, mennyit kell fizetni havonta stb... -
#1753 Hál' Istennek nem. -
#1752 Tudja valaki hogy az Eve online megjelent olyan tört verzióban mint
pl a WoW? -
#1751 Ilyet meg en sem tapasztaltam, legalabbis engem meg senki sem bombazott ilyen uzenetekkel xd ... most is emberek kerdezgetnek , masok pedig valaszolnak :p -
#1750 Hát mostanában kezdtem én is, de semmiféle ilyes fajta dolgot nem tapasztaltam :) -
#1749 Attol, hogy regen az a csati infoszerzesre es segitsegnyujtasra volt.
Mostanaban meg odafajult az egesz, hogy belep egy uj jatekos es elkezdik privatokkal bombazni, hogy az en cegem ilyen franko olyan franko lepj be es a segitsegnyujtas mar csak minimalis mertekben van jelen. -
#1748 Mitől gusztustalan? Átverés van benne, vagy csak maga a tény, hogy toboroznak? -
#1747 Beirod a join channelhez, hogy HUN
Amugy javaslom inkabb a http://www.eve-online.hu/ forumot, mert a HUN csatornan mostanaban igen csak gusztustalan toborzas folyik. -
lammaer #1746 www.eve-online.hu -
#1745 Végignéztem az elérhető csatornákat és a nyelvcsatornáknál nincs magyar. -
#1744 És hogy tudok a HUN csatira írni? -
#1743 HUN csatira írsz, és van :) -
#1742 Van valami magyar cég a játékban? Valami ami jobban összefogja a magyarokat? Ha igen hogy tudom azt megtalálni? -
#1741 Visszavonom a kérdést, a helyzet "megoldódott" :) -
#1740 Sziasztok! A 2 alap küldetés után hogy lehet továbbhaladni? Hiába nézegettem az interfészt sehol sem láttam munkát. Most akkor csatlakoznom kell valamelyik céghez, vagy hogyan tovább? (Trialon vagyok, tegnap kezdtem)