Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyikbe lépnétek be?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Товарищ Путин
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ez nem agysebészség te kötetkedõ zseni. Az én tippen az volt, hogy a vastagon szedettek repülnek. A vágyaim miatt képzeltem én ezt. Mert akkor 17 év után végre látnának A-10-est levegõben és repülne 2003 után megint F-15... Eddig sikerült már kapásból több verziót is kitalálni. Talán mégsem olyan egyértelmû?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ahol sárga vagy zöld kör vanm, de nincs vastagon szedve a típus, ott csak annyi van, hogy az ország visszaigazolta a meghívást/részvételt, de konkrét típust nem jelölt meg. Ahol viszont szintén sárga/zöld az ország neve elõtt a kör és vastagon van egy-egy típus szedve, azokat visszaigazolták. Érthetõ?
A mieink meg azért nincsenek a listán, mert egyértelmû, hogy minden típusunk résztvesz a repülõnapon. Ezért nincs külön feltüntetve...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az új gépeket még csak véletlenül se fogják bemutatni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kapcsolati e-mail címet meg megadni luxus. Ezek után már elõre félek a szervezés színvonalától.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
X/H és az X/G harci repülõgép
V/G gyakorló vadászgép
Z/G kétmotoros zuhanóbombázó repülõgép
Ezekbõl talán csak az X/H volt lökhajtásos.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Ami még lemaradt, hogy 40ben kezdték el fejleszteni. Mindenféle gond volt vele, ezért csak 44-re készült egy repülõképes darab, amit addigra az amerikai bombázások nem tettek lehetõvé. Egy bombatámadás során megsemmisült az egyetlen létezõ darab is.
Ezt találtam:
Varga RMI-1 X/H (Ezzel az X/H prototípusnevû dologgal már találkoztam máshol is, illetve volt még talán X/A is meg még egy harmadik is) Mintha az Aerotechnikai Intézet próbálkozásai lennének.
Szóva a Varga RMI-1 X/H:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hallottam a WM-féle Kaméleonról, de ez eléggé kacsa gyanús nekem, sõt tuti az 😊
A halál csupán a kezdet...
Az pedig, hogy szerinted mi, mit, jobban a MALÉV szempontjából valóban lényegtelen, mert csak egy vélemény ami nincs alátámasztva😊
Nem kell ám ennyire mimózára fogni😊
mondjuk egy "szerintem Lajos nincs igazad" megszólalás barátságosabb lett volna 😄
nem szempont
", szerintem sokkal inkább kiszolgálják a Malév igényeit. "
Az hogy szerinted mi mit jobban nem lényeges. Sokat fogyasztanak a CRJ-k. Egy turboprop megoldás sokkal hatékonyabb tud lenni abban a hatótávban ami a CRJ-k rövid útvonalain kell. Egy CRJ a 1,5 -2 órás útjai során alig repült a gazdaságos magasságban. Idejük nagyrészét az emelkedés és a süllyedés vette el.
Szerinted az US Army miért turboprop megoldásokat használ a rövid/ középtávú szállításaikor? (C-130 anyone?)
egy Alitalia MD80
és CSA indulás 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért az meglepõ, hogy A-4 gépeken repültek '86-ban. Akkor már csak Agressos században repültek tudtommal rég kivonták az elsõ vonalból õket az USAF és US NAVY-nél is.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Inkább leszállásnál lehet kicsit trükkös mert nem szimmetrikus mint egy kerék aminek mindegy hogy hol ér földet, gondolom itt volt biztos egy állásszög amivel le lehetett szállni anélkül, hogy a lánctalp mechanizmusa sérült volna.
Asszem az atombombázó Peacemakeren láttam ilyet elõször, persze képeken, az elsõ tesztpéldányon.