Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
[/cserf][/fülünyúl]
Az elsõ kép már az elsõ elpattanás után készült, a jobb szárnytartály már leszakadt és a bal is keresztbenállt, meg már füstölt is a gép. Maradjunk annyiban, hogy kurva nagy mákjuk volt, hogy így megúszták. A gép viszont tropa...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A pilóták szerencsére túlélték.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A halál csupán a kezdet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De csak szerintem😉
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BTW mi ez a szürke csík a nevem elõtt? Neked zöld van.
Alapvetõen amúgy a launch inkább jelent indítást, mint lövést, szerintem. Gondolj bele, launch missile teljesen általános például, de olyanról nem nagyon olvastam/hallottam, hogy launch projectile (egy ágyúból, kézifegyverbõl, akármibõl). Egyedül az ilyen human cannonbal szintû dolgokban szokás launch-ot használni.
Viszont maradjunk a magyar nyelvnél, itt is a rakétáknál használjuk az indítást, és a mesterségesen (kívülrõl) gyorsított lövedékeknél a kilövést.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Wing tip hit a building.
Ennyit írtak a képek mellé.
[/cserf][/fülünyúl]
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)