Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
birtokomban van már régóta egy ilyen Tu134 típusfüzet. Szerintetek van valami repüléstörténeti vagy más múzeum, vagy gyûjtemény, ami igényt tarthat rá? nem pénzzé tenni szeretném, csupán véleményem szerint jobb sorsra érdemes régi dokumentum...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Nekem valahogy mindig ezek a dobozszerû 25-ösök és 31-esek jöttek be a szovjet / orosz gépek közül a legjobban. Lehet, hogy a Szu-27 és a MiG-29 kecsesebb, de a jó értelembe vett brutális orosz masszivítást akkor is a 25-ösbõl és a 31-esbõl sugárzik. 😊
Hogy hû maradjak magamhoz: az R-172 papír-terv, nincs, aki pénzelné, csak elképzelések maradt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Amúgy meg jöhetne az M.R. Stefanikra, Pozsonyba is! 😄 (Szlovákiai vagyok 80Km-re pozsonytól) Nekem az közelebb lenne mint Budapest. ( 180Km-re ) vagyok budapestõl kb.
Két ritka gép.
A halál csupán a kezdet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A hírekben is volt, pilótákat kérdezték, hogy visszajönnek-e még ide a géppel, azt mondták ha lesz annyi utas akkor nagyon szívesen. Azaz tényleg soha többé nem jön ide ekkora gép. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A halál csupán a kezdet...
Örömmel közlöm Veletek, hogy a Mig-15-ös projekt újra elkezdõdik. Lengyel barátainkkal egyeztettünk egy jövõhavi dátumot és tiszteletünket tesszük a bázisrepterükön ahol nagy valószínûséggel repülni fog három pilótajelöltünk és én megtekintem a vélhetõen új madárkánkat. Oleg szerint ez a gép jobb mûszaki kondiban van mint a szegégy HA-UTI volt a behozatal pillanatában.
Tettük ezt azért mert nagyon sok biztatást kaptunk a folytatáshoz és konkrét felajánlások is voltak melyek realizálása esetén eltudunk indúlni a megvalósítás útján.
Kérlek Benneteket, hogy ha bármely formában, /anyagi, manuáli munka, segédanyagok beszerzése terén/ segítséget tudtok nyújtani, jelezzétek szándékotokat a 06 303118042-es telefonon személyesen valamint a [email protected] mail cimen.
Természetesen tiszteletben tartjuk mindenki személyiség jogaira vonatkozó szentenciákat.