14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
kamionosjoe #12647 A múltkor amikor az izraeli gépek bejöttek azokat észre se vették, legalább már haladunk :D -
#12646 Mire oda ért a Gripen le is szálltak.
pff
gyorsan lereagálták a helyzetet... -
Garga Pitic #12645 A brúszvilliszes Mi-26-ot látta valaki akciózni? -
#12644 a fejem felett repült a Gripen kb. 100 méterre -
#12643 Srácok, ha valaki rendelkezik már felhasznált AirFrance repülőjeggyel vagy tud ilyet szerezni, gondoljon rám légyszi és dobjon egy pm-et! Köszönöm! ;-) -
#12642 LeMansi rajt előtt
-
#12641 Amúgy általában igaz a mondás: amelyik gép szép az jól is repül.
A természet sem szereti a torz vagy absztrakt formákat, elég csak megnézni a repülőképes madarakat. -
kamionosjoe #12640 Nagyon szép gép... -
#12639 Isten óvja a királynőt! :) -
#12638 Pedig mennyit repültem vele is :\ -
#12637 humorosból
-
#12636 Szöveggel is. -
#12635 -
#12634 Végre bevetik a magyar Gripeneket -
#12633 Értem, köszönöm :) -
#12632 Lesz, de mivel nem a reptér üzemeltetői szervezik a banzájt, ők csak szenvedő alanyok, így semmi konkrétat nem tudok. -
#12631 Tibi bácsi, sétarepülés lesz ? Ha igen akkor mennyibe kerül saccperkábé ? :) -
#12630 Köszönöm.
Ha az idő engedi akkor megnézzük. -
#12629 http://airshowinfo.hu/dunakeszi12.html -
#12628 kisebb koromban jártam, mikor még a Malév neve alatt futhatott.
nemtudom mi lesz most :/ -
#12627 Jövő hétvégén lesz Dunakeszin repülőnap.
Voltál már korábban érdemes kinézni? -
#12626 Habfürdő :) -
#12625 Kittyhawk-ot találtak a Szaharában amit a helyieknek félig már sikerült is szétverni :(
-
#12624 -
#12623 Ez kész. :)
-
Garga Pitic #12622 1942-ben elveszett P-40 a Szaharában
Képek
http://www.youtube.com/watch?v=wQepSizX26o -
#12621 "A Ryanair egy ultralowcost légitársaság, O'Leary még az anyját is eladná 3 euróért ha kéne valakinek. Nekem baromira unszimpatikus ez a fajta felfogás amit ők mutatnak be, szégyen a repülésre nézve."
Nem értem miért is szégyen? Üzlet.
A szemétszállítás is szégyen a transzportvállalatokat tekintve? Vagy az ultralowcost coachingservice?
"A személyzet szól az ottani ramp agent-nek vagy officer-nek, hogy készen állnak a beszállításra és akkor indulnak csak az utasok."
Akkor csak Budapest Ryanair staff az inkompetens. -
#12620 Már miért a BUD határozza meg, hogy mikor kell kimenni? A személyzet szól az ottani ramp agent-nek vagy officer-nek, hogy készen állnak a beszállításra és akkor indulnak csak az utasok.
Ha ők hamarabb kirendelik az utasokat minthogy készen lennének az csakis az ő hibájuk.
A Ryanair egy ultralowcost légitársaság, O'Leary még az anyját is eladná 3 euróért ha kéne valakinek. Nekem baromira unszimpatikus ez a fajta felfogás amit ők mutatnak be, szégyen a repülésre nézve. -
#12619 Nézd, a ryanair ott farag költséget ahol tud. Ezért low cost és ezért a majdnem legolcsóbb.
Aki buszozni akar az utazzon easyjettel vagy wizzair-el és fizessen kicsit többet. De a Ryanair mindenhol sétáltat. Münchenben is, Londonban is, Mindenhol. De Budapesten kívül sehol nem terelik ki az embereket a placcra addig amíg a gépbe nem lehet beszállni. Azt pedig, hogy mikor tereleik ki az embereket, nem a Ranair választja meg tudtommal, hanem A BUD.
Úgyhogy ágálhatsz amennyit akarsz, hogy ez nem a BUD hibája, de eddig nekem a legrosszabb repülős tapasztalataim mindig a BUD-al voltak (pl az 1-es terminálon röhej volt, hogy 20 métert buszoztunk és a 40 fokban nyáron a légkondícionálatlan buszba bezavartak minket, és ott álltunk 25 percet a BUSZBAN. Hát akkor már a szabad levegő ha lehet... ez pl easyjet volt) -
#12618 Én már végignéztem pár beszállítást a 9 éves pályafutásom alatt Ferihegyen, amikor egy 800-asba akar 160-180 ember beszállni az minden csak nem gyors. Az simán megvan akár 15 perc is amíg mindenki bepréseli magát és leül. Mivel a Ryanair minimális fordulóidőkkel számol akkor akár meg az is megeshet, hogy kirendelik az utasokat úgy, hogy a gépen még fent dolgoznak a takarítók meg a catering-esek. Erre is láttam már példát.
A busz nem csak azért jó mert nem kell sétálni hanem nem ázol bőrig vagy fagysz csontig. Ez csak simán egy parasztság amit a Ryanair művel. Teljesen mindegy, hogy 5 vagy 15 percig kell állnod az esőben, bunkóság és kész. -
#12617 Ki küldi ki a edves utasokat idő előtt a gépekhez? a Ryanair vagy a BUD?
Mert eddig akárhol láttam Ryanair-t, biza az utasoknak mindig csak akkor kell kifáradni a géphez ha már be lehet szállni. -
#12616 Ez a Ryanair idiótasága mert csak ők csinálják ezt egyedül. A BUD-ot meg belekényszerítették ebbe, hogy elfogadja. -
#12615 illetve mindenki buszozhat drágábban ;)
én szivesen sétálgatok a reptéren :D -
#12614 pontosan.
ha már utolsó lehetőségként (gondolom mérlegelték a lehetőségeket) őket választották. ez van.
de akkor engedjenek ki a repülőhöz, amikor az nyitott ajtókkal vár, odasétálok és beszállhatok. ha esik ha fúj elnézhető... :/ -
#12613 Már megbocsáss de ez nem a Ryanair idiótasága hanem a BUD-é hogy kiküldik ennyivel hamarabb felszállni az embereket.... -
#12612 Ryanair :D
Remélem mihamarabb elűzik innen őket vagy felgyújtják a repülőjüket. Most még istenes, de mi lesz majd télen, vízszintes hóesésben vagy -10 fok hidegben?
-
Nyiri #12611 Tuti pilótahiba. Olvastam valahol hogy 10.000 lábról kért ereszkedést 6000-re mikor ott 6XXX magas hegyek vannak -
#12610 Leperecelt az első Sukhoi Superjet :\ -
#12609 Dunakeszi -
#12608 Dunaújváros?