14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • kamionosjoe
    A múltkor amikor az izraeli gépek bejöttek azokat észre se vették, legalább már haladunk :D
  • desigo
    Mire oda ért a Gripen le is szálltak.
    pff
    gyorsan lereagálták a helyzetet...
  • Garga Pitic #12645
    A brúszvilliszes Mi-26-ot látta valaki akciózni?
  • Peter1
    a fejem felett repült a Gripen kb. 100 méterre
  • Sharks
    Srácok, ha valaki rendelkezik már felhasznált AirFrance repülőjeggyel vagy tud ilyet szerezni, gondoljon rám légyszi és dobjon egy pm-et! Köszönöm! ;-)
  • desigo
    LeMansi rajt előtt

• Fenrir
    Amúgy általában igaz a mondás: amelyik gép szép az jól is repül.

A természet sem szereti a torz vagy absztrakt formákat, elég csak megnézni a repülőképes madarakat.
  • kamionosjoe
    Nagyon szép gép...
  • Molnibalage
    Isten óvja a királynőt! :)
  • Fenrir
    Pedig mennyit repültem vele is :\
  • desigo
    humorosból

• Fenrir
    Szöveggel is.
  • RatBaG #12635
  • desigo
    Végre bevetik a magyar Gripeneket
  • exTrem
    Értem, köszönöm :)
  • Clidey
    Lesz, de mivel nem a reptér üzemeltetői szervezik a banzájt, ők csak szenvedő alanyok, így semmi konkrétat nem tudok.
  • exTrem
    Tibi bácsi, sétarepülés lesz ? Ha igen akkor mennyibe kerül saccperkábé ? :)
  • desigo
    Köszönöm.
    Ha az idő engedi akkor megnézzük.
  • Clidey
    http://airshowinfo.hu/dunakeszi12.html
  • VRSDM
    kisebb koromban jártam, mikor még a Malév neve alatt futhatott.
    nemtudom mi lesz most :/
  • desigo
    Jövő hétvégén lesz Dunakeszin repülőnap.
    Voltál már korábban érdemes kinézni?
  • Tikal #12626
    Habfürdő :)
  • Willenbrock
    Kittyhawk-ot találtak a Szaharában amit a helyieknek félig már sikerült is szétverni :(

• Molnibalage
  • Molnibalage
    Ez kész. :)

• Garga Pitic #12622
    1942-ben elveszett P-40 a Szaharában

Képek

http://www.youtube.com/watch?v=wQepSizX26o
  • Bucser
    "A Ryanair egy ultralowcost légitársaság, O'Leary még az anyját is eladná 3 euróért ha kéne valakinek. Nekem baromira unszimpatikus ez a fajta felfogás amit ők mutatnak be, szégyen a repülésre nézve."

Nem értem miért is szégyen? Üzlet.

A szemétszállítás is szégyen a transzportvállalatokat tekintve? Vagy az ultralowcost coachingservice?

"A személyzet szól az ottani ramp agent-nek vagy officer-nek, hogy készen állnak a beszállításra és akkor indulnak csak az utasok."

Akkor csak Budapest Ryanair staff az inkompetens.
  • Fenrir
    Már miért a BUD határozza meg, hogy mikor kell kimenni? A személyzet szól az ottani ramp agent-nek vagy officer-nek, hogy készen állnak a beszállításra és akkor indulnak csak az utasok.

Ha ők hamarabb kirendelik az utasokat minthogy készen lennének az csakis az ő hibájuk.

A Ryanair egy ultralowcost légitársaság, O'Leary még az anyját is eladná 3 euróért ha kéne valakinek. Nekem baromira unszimpatikus ez a fajta felfogás amit ők mutatnak be, szégyen a repülésre nézve.
  • Bucser
    Nézd, a ryanair ott farag költséget ahol tud. Ezért low cost és ezért a majdnem legolcsóbb.

Aki buszozni akar az utazzon easyjettel vagy wizzair-el és fizessen kicsit többet. De a Ryanair mindenhol sétáltat. Münchenben is, Londonban is, Mindenhol. De Budapesten kívül sehol nem terelik ki az embereket a placcra addig amíg a gépbe nem lehet beszállni. Azt pedig, hogy mikor tereleik ki az embereket, nem a Ranair választja meg tudtommal, hanem A BUD.

Úgyhogy ágálhatsz amennyit akarsz, hogy ez nem a BUD hibája, de eddig nekem a legrosszabb repülős tapasztalataim mindig a BUD-al voltak (pl az 1-es terminálon röhej volt, hogy 20 métert buszoztunk és a 40 fokban nyáron a légkondícionálatlan buszba bezavartak minket, és ott álltunk 25 percet a BUSZBAN. Hát akkor már a szabad levegő ha lehet... ez pl easyjet volt)
  • Fenrir
    Én már végignéztem pár beszállítást a 9 éves pályafutásom alatt Ferihegyen, amikor egy 800-asba akar 160-180 ember beszállni az minden csak nem gyors. Az simán megvan akár 15 perc is amíg mindenki bepréseli magát és leül. Mivel a Ryanair minimális fordulóidőkkel számol akkor akár meg az is megeshet, hogy kirendelik az utasokat úgy, hogy a gépen még fent dolgoznak a takarítók meg a catering-esek. Erre is láttam már példát.

A busz nem csak azért jó mert nem kell sétálni hanem nem ázol bőrig vagy fagysz csontig. Ez csak simán egy parasztság amit a Ryanair művel. Teljesen mindegy, hogy 5 vagy 15 percig kell állnod az esőben, bunkóság és kész.
  • Bucser
    Ki küldi ki a edves utasokat idő előtt a gépekhez? a Ryanair vagy a BUD?

Mert eddig akárhol láttam Ryanair-t, biza az utasoknak mindig csak akkor kell kifáradni a géphez ha már be lehet szállni.
  • Fenrir
    Ez a Ryanair idiótasága mert csak ők csinálják ezt egyedül. A BUD-ot meg belekényszerítették ebbe, hogy elfogadja.
  • VRSDM
    illetve mindenki buszozhat drágábban ;)

én szivesen sétálgatok a reptéren :D
  • VRSDM
    pontosan.
    ha már utolsó lehetőségként (gondolom mérlegelték a lehetőségeket) őket választották. ez van.

de akkor engedjenek ki a repülőhöz, amikor az nyitott ajtókkal vár, odasétálok és beszállhatok. ha esik ha fúj elnézhető... :/
  • Bucser
    Már megbocsáss de ez nem a Ryanair idiótasága hanem a BUD-é hogy kiküldik ennyivel hamarabb felszállni az embereket....
  • Fenrir
    Ryanair :D

Remélem mihamarabb elűzik innen őket vagy felgyújtják a repülőjüket. Most még istenes, de mi lesz majd télen, vízszintes hóesésben vagy -10 fok hidegben?

• Nyiri
    Tuti pilótahiba. Olvastam valahol hogy 10.000 lábról kért ereszkedést 6000-re mikor ott 6XXX magas hegyek vannak
  • Fenrir
    Leperecelt az első Sukhoi Superjet :\
  • VRSDM
    Dunakeszi
  • Boconadi
    Dunaújváros?