Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Az a LOU, ez sima Malév-festésû volt.

A halál csupán a kezdet...

desigo
Kíváncsi vagyok,hogy hogy nézhet ki.
Plusz egy-két utasbeszámolóra is.
I.C.ram
ja kicsit elkéstem... elõzmények alapján jutottam a képhez, nem láttam, hogy már ilyen régi 😄 bocsi.
I.C.ram
nekem egy rohanó, üvöltõ grizzly medve 😄
robotnyk
a hírben megy a mókusvakítás akkor keményen. most nézem, akkor ez a OneWorldös? nem sokáig volt ép a festés...
Fenrir
Elég szépen összetörték a HA-LOC-ot Heraklionban, leszálláskor visszapattantak és végighúzták a farkát a hátsó csomagtértõl a csúszásindikátorig. Több helyen kilukadt a borítás, át lehet rajta látni. Olyannyira fû, hogy hazarepülni sem lehet vele, ráadásul azon a reptéren nincs semmi, kb olyan felszereltségû lehet mint Sármellék kb.

Képeket nem tudok feltenni mert még nem publikusak, én is a védett ACE szerveren néztem meg õket.

A vonatkozó hír.

robotnyk
<3
Boconadi
Tikal
cool

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Boconadi
elég ködös az egész ügy.
Reaper
Na ahogy sejthetõ volt, ez tényleg a lengyel nagyvas sztori pepitában a kisvassal. Volt ILS és pályafény is (ez utóbbi addig, amíg el nem szakította a magasfeszt a gép), valamint az ilyenkor elmaradhatatlan köd..

R.I.P.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fenrir
PS 😛

robotnyk
beam me up, scotty
RatBaG
na és ez? <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

robotnyk
ja, csak a névválasztásra gondoltam
[NST]Cifu
Igazi orosz rulett. :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Reaper
Maradjunk annyiban, hogy az eddigi infók alapján ez leginkább "elnézett" bejövetel, sem mint kényszerleszállás. Kb. a lengyel Tu-154 crash pepitában, csak itt nem volt köd (csak sötét), cserében viszont fénytechnika és leszállító rendszer sem..

Fenrir
Lezuhant egy orosz utasszállító, nyolcan élték csak túl:

Negyvennyolc emberrel a fedélzetén kényszerleszállás közben egy autóútnak csapódott egy Tu-134-es típusú repülõgép az északnyugat-oroszországi Karéliában hétfõ este.

Korábban a rendkívüli helyzetek minisztériuma azt közölte, hogy a gépen tartózkodók közül tízen túlélték a balesetet, a többiek sorsa nem ismeretes, majd azt jelentette, hogy sokan meghaltak és megsebesültek. A baleset után nem sokkal megerõsítették, mintegy 40 ember vesztette életét a balesetben.

A gép két kilométerre a petrozavodszki repülõtértõl zuhant le. A RussAir légitársaság gépe Moszkvából indult Petrozavodszk úti céllal. A becsapódás következtében a gép törzse kettétört, majd tûz ütött ki. A mentõk tucatnyi súlyos sebesültet szállítottak kórházba.

A szerencsétlenséget valószínûleg a kedvezõtlen idõjárási viszonyok okozták, de a vizsgálat még folyik, és minden eshetõséget, esetleges emberi mulasztás lehetõségét is megvizsgálják. A rendkívüli helyzetek minisztériuma honlapján (mchs.gov.ru) nyilvánosságra hozta az utaslistát.

Kata
Oroszoknál kényszerleszállás közben autóútra zuhant egy Tu-134-es.

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
A hardware benne azért eléggé meggyõzõ 😊

robotnyk
viccesek ezek az új S-es htck.

incredible ass, desire ass... 😄

on topic:

Fenrir
HTC Desire S.

robotnyk
miért, ez mivel van?
Fenrir
Nem igazán jó a hangminõség, van egy másik videóm ahol nem telefonnal hanem digitális kamerával vettem fel és ott sokkal jobb.

Mondjuk elég nagyot néztem, hogy milyen szép a videóminõség, a Legend-em nem csinált ilyen szépet.

robotnyk
ez aztán HANGOS
Ott a pont!

Willenbrock
Milyen figurából csapódott a vízbe? Annyit láttam hogy felvenni épphogy nem sikerült a gép orrát,talán túl alacsonyra dugóhúzózott?

Willenbrock
Plesiosaurus csak kicsit rövid a nyaka 😊

Fenrir
Tessék, itt a géped belülrõl 😊

Lezuhant és meghalt az ismert mûrepülõ

A Visztulába zuhant gépével egy légibemutatón az egyik legtapasztaltabb lengyel mûrepülõ, Marek Szufa, akinek életét minden erõfeszítés ellenére sem sikerült megmenteni.

Többen mondták, hogy ebben a szakmában csak egyszer lehet hibázni.
Szimpatikus bácsi volt.
RIP

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Fenrir
Mondom 😊

RatBaG
tényleg az! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Fenrir
Ma szépen teljesített, mindkét leg-et 7 perccel menetrend elõtt fejezte be, ment mint a rakéta.

w77d
fasza 😊 ez hihetetlen, pont az LQB van kint a falamon XXXD

Fenrir
Malév Q400, HA-LQB volt a vegyjele.

w77d
ezt milyen gépbõl fotóztad?

[NST]Cifu
A szárnyaló fantáziád... néha rosszabb vagy, mint Wocár... na jó, annyira talán nem. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
Én támadó jegesmedvének néztem elsõre 😄

Molnibalage
Olyan mint, egy üllõ, de hasonlít egy szimatoló jegesmacira is. Vagy mi áms kellene látnom? 😊

Fenrir
Ezt ma lõttem hazafelé úton Szarajevóból:

Kinek mi ugrik be errõl a felhõrõl?

Fenrir
Nah, lehet, hogy a végén mégsem maradok le róla? 😛

Elég hatékonynak tünik.

Reaper
Ez egy ilyen ország...

Fenrir
Pár éve pedig volt itt 😊

desigo
Kösz az infót.
Akkor nem várom az Air Force Onet <#buck>
Fenrir
Azon az oldalon nem jelenik meg minden gép mert nem mindegyiknek olyan a válaszjeladója, hogy kommunikálni tudjon azzal a vevõvel amivel a térképen kijelzik a gépeket.

Ezek a típusok pl nem láthatóak ott:

ATR-42
ATR-72
Boeing 707
Boeing 717
Boeing 727
Boeing 737-200
Boeing 747-100
Boeing 747SP
All CASA models
All Bombardier Dash models
All Bombardier CRJ models