Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.airspacemag.com/video/PTQ-Put-Together-Quickly.html#ooid=FmNmdxOqtkHqXXs7GNbq6p8su_lJM8cA
😊
Kár ködösíteni, xar kimondani, de elbaxta a touchdown-t a személyzet, nem kell idõjárási vagy mûszaki okokat keresni mivel nincsenek.
A halál csupán a kezdet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Fent voltak egy ideig a LOC képei is, (sokkal több mint amit lehetett látni mindenféle hírekben), de eltávolították õket mert valaki kiszivárogtatta 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
[/cserf][/fülünyúl]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajátod? 😊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Valakinek sok szabadideje van.
Ehhez mit szólsz? 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Ez persze nem von le semmit abból, hogy jó kis kép. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez nem malév probléma, hanem baleseti kár.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ekkora anyagi kár okozása után a pilótának van esélyre arra, hogy valaki alkalmazza a továbbiakban?
Én nem vagyok sárkányszerkezetis, úgyhogy nem tudom megmondani, hogy javítható-e.
A mûsorvezetõ a ma esti Egyenes Beszédben további részletekrõl számol be. "
Pár éve volt, hogy a HA-LEJ lajstromú classic B737-est húzták végig a pályán, de ezt odavágták sajnos, itt nagyobb a gond.
kis sebtapasz meg kék olajfesték ,oszt 10000feet alatt hazarepülhetnek vele...
Be gyönyörû gép ez a Corvus Racer(magyar fejlesztés).Azt azért nem értem miért felülre tervezték a szárnyat-mintha vállszárnyas lenne miközben éppen Bessenyei is azt mondja hogy úgy lenne optimális ha alulszárnyalt lenne.Nem tudom miért maradnak el mostanában a pár évvel ezelõtti Red Bullos sikerek,de gyanítom hogy ez a sportág nem kap kellõ támogatást az állam részérõl.