Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd eljatszogatnak vele igy:
http://www.airspacemag.com/video/PTQ-Put-Together-Quickly.html#ooid=FmNmdxOqtkHqXXs7GNbq6p8su_lJM8cA

😊
Reaper

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Fenrir
Ezt kérdezzétek meg a Malév illetékeseitõl 😊

Kár ködösíteni, xar kimondani, de elbaxta a touchdown-t a személyzet, nem kell idõjárási vagy mûszaki okokat keresni mivel nincsenek.

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Akkor utólag már minek eltávolítani õket a szerverrõl? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
A cégem belsõ szerverhálózatának a szervere, ott vannak fent mindenféle dokumentumok, többek között a gépsérülések fényképei is.

Fent voltak egy ideig a LOC képei is, (sokkal több mint amit lehetett látni mindenféle hírekben), de eltávolították õket mert valaki kiszivárogtatta 😊

Csirke4
Miazaz ACE szerver?:C
Fenrir
Én meg grammra pontosan ennyire, csak nem írtam 😛

Molnibalage
Kb. ennyire saccoltam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kata
nahát, kb 40 kilot tévedtem csak 😊

[/cserf][/fülünyúl]

550 pound.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Kata
Azt nem tudom, de az Essex-rõl azt írták negyedmillió legóelembõl készült. Tippem szerint olyan 2 mázsa lehet tutira.

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Ja. Hány kiló lehet egy ilyen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kata
aha, nem semmi, mi? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Boconadi
vazzeg most látom csak hogy ez lego <#confused><#wow2>
Molnibalage
Á, dehogy. Tök véletenül találtam meg.

Nem is te lennél 😊
Sajátod? 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Az Essex osztály jobban néz ki, valahogy arányosabb. Mondjuk nagyobb a "makkett" tehát jobb a felbontása.

Valakinek sok szabadideje van.

Ehhez mit szólsz? 😊

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
rossz légitársaságot választottak 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Bocs, hogy beleugatok, de LHTL-en a repteren levo katonai alakulatot 2001-ben szamoltak fel. (MH93. vitez Hary Laszlo vegy. rep. oszt.), 2002-2003-ban meg nehany volt iraki Mi-8ast nagyjavitottak a PG-ben. 2003-ban rendeztek ott RedBull Airrace-t, es akkor mar par kisgepes ceg oda tette at a szekhelyet Budaorsrol. (pl. 2003-ban PAS, Avicraft, 2004-ben a Jetstream). Szoval a repter 70 eve folyamatosan mukodik, szunet nelkul.
Boconadi
nem
Kata
látom ezen felbuzdulva nekiláttál ilyen képeket keresni most az airplane-pictures-en

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Milyen gép? <#bohoc>

Boconadi
Jééé jó ez a gép 😄

Kata
Úgy kissé erõltetett lett volna a poén hogy én tl3000 siriusszal verekszem 😄

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Bocsi Kata, hogy lecsapom a magas labdát, de ez egy TL 3000 Sirius, egy Cseh gyártó UL gépe, és nem Cessna. 😉

Ez persze nem von le semmit abból, hogy jó kis kép. 😄

Kata
Én Cessnával verekszem 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Meg "csak" fel lettek fuggesztve.
Fenrir
Nem tudom, de megnézem majd nappalos mûszakban, hogy mennyire vannak ezek biztosítva.

Bucser
Az IFLC-nek fizet a biztosító, az meg új gépet ad a Malévnak.

Ez nem malév probléma, hanem baleseti kár.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

de az ilfc csak úgy hagyná, hogy a malév felmondja a szerzõdést erre a gépre ilyen állapotban?

Molnibalage
Mennyit ér a gép?

Fenrir
Nem tudom, de állítólag a Malév-tól már megkapta az útilaput.

Fenrir
Hogyan? Felteszik kompra, átviszik Görögországba, onnan meg vonattal? Annyit az egész gép nem ér.

Molnibalage
Ja, hogy ilyen nímand a hely, ahol odaverték? Hát akkor ez egy szép nagy IJ kártya.

Ekkora anyagi kár okozása után a pilótának van esélyre arra, hogy valaki alkalmazza a továbbiakban?

robotnyk
biztos lehet, de biztos elborult drága úgy
desigo
Nem lehet szétszerelni és hazaszállítani darabokban?
Fenrir
A gép Heraklion-ban áll és nem a Boeing seattle-i hangárjában. Azon a libalegelõn semmi nincs, nem hogy fedett helyiség egy ekkora munkára. Mivel repülni nem lehet vele ezért senki nem tudja, hogy mi lesz. Akár lehet akkora a javítási költség mint amekkora a vételár volt és onnantól már agyalhat a Malév, hogy megéri-e ez neki.

Én nem vagyok sárkányszerkezetis, úgyhogy nem tudom megmondani, hogy javítható-e.

Fenrir
A Boeing Quick Repair Team-je fogja csinálni, nem mi. Õk majd meg fogják tudni mondani, hogy javítható-e.

desigo
"Az atv.hu értesülése szerint családjával együtt a gépen utazott Kálmán Olga is. Az Egyenes Beszéd mûsorvezetõje megkeresésünkre elmondta, a landolás után az utasok egy nagy reccsenést hallottak. Úgy érezték, mintha a repülõgép visszapattant volna a kifutópálya betonjáról.
A mûsorvezetõ a ma esti Egyenes Beszédben további részletekrõl számol be. "
Molnibalage
Nem képesek egy ennyire hátul levõ törzskeretet cserélni? Már ez sem éri meg?

exTrem
Mekkora rá az esély, hogy leselejtezik a gépet ?

robotnyk
ez nem zsiguli.
Fenrir
Csupán csak akkora a "csinadratta", hogy esélyes, hogy ez a repülõgép sohasem repül többet mivel egy törzskeret teljesen behorpadt aminek a másik fele esélyes, hogy a tetején nyomódott ki.

Pár éve volt, hogy a HA-LEJ lajstromú classic B737-est húzták végig a pályán, de ezt odavágták sajnos, itt nagyobb a gond.

polluxware
jaj... ekkora csinnadratta..

kis sebtapasz meg kék olajfesték ,oszt 10000feet alatt hazarepülhetnek vele...

desigo
desigo
"úgy néz ki mint egy hosszúszõrû törpetacskónak az orra" <#nevetes1>
Willenbrock

Be gyönyörû gép ez a Corvus Racer(magyar fejlesztés).Azt azért nem értem miért felülre tervezték a szárnyat-mintha vállszárnyas lenne miközben éppen Bessenyei is azt mondja hogy úgy lenne optimális ha alulszárnyalt lenne.Nem tudom miért maradnak el mostanában a pár évvel ezelõtti Red Bullos sikerek,de gyanítom hogy ez a sportág nem kap kellõ támogatást az állam részérõl.

robotnyk
ja oké, bár igazából a festés lenne a legkevesebb.