Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Én is.<#smile>#smile>
Van logóm is belõle.

Tora Tora Tora
LufftAngriff

"...de ami miatt nem soroljak egy kalap ala..., ...az az hogy a haboru utan keszult mind!"
Erre írtam én azt, hogy ezek a gépek nem azért nem messerek mert a háború után gyártották õket, hanem azért, mert más gyárban, más tervek, stb...
Erre te írtad, hogy ezek neked nem messerek, stb... mitha én nem ezt írtam volna.
(kedves olvasók, folytatásos kalandregényünk mittoménhányadik részét olvashatták, ha kicsit drukkolnak (és írnak pár(száz) levelet) talán nem haggyuk abba😄DDDD)
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ejj de nehez felfogasu vagy!
Hol allitottam en olyat, hogy azert nevezik HA-nak meg AVIA-nak mert a haboru utan gyarottak oket?????
Ugyan mutasd mar meg!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Ha a Messerschmitt AG a háború után gyártott volna 109-eseket azok azért 109-esek lennének, nemdebár???
Az L-410 sajnos sehogy, és a többi gép sem, mert épp ma jelentette be a cseh gau-programozó gyerek, hogy nincs affinitása tovább ilyen dolgokkal foglalkozni, úgyhogy úgy néz ki kútba esett az update. <#szomoru1>#szomoru1>
Most kereshetünk új gauge-készítõt...ehhh...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egyebkent az L410 hogy all? 😊
Amit irsz az tényleg igaz lehet - egy igazi repülõ esetében! Megjegyzem, ottis igencsak ritkán fordul elõ (windshear mûszer, meteorológiai elõrejelzések felszállás elõtti ismerete, stb, stb...)...szal' eléggé kicsi rá az esély...
Ám egy modell esetében ez bõdületes f****sság, és aki ezt így ebben a formában mondta neked, az sem lehet valami vastag modell-pilóta! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én már több mint 15 éve foglalkozom motoros modellekkel, de ilyen eset még sosem fordult elõ velem! Azt is megmondom miért: egy modell súly-lóerõ aránya olyan nagy, hogy - még egy kezdõ, tréner gép esetében is - a felszállás nem tart tovább 4-5 másodpercnél, ami igencsak rövid idõ, ez idõ alatt olyan gyorsulás megy végbe hogy ezt egy "hagyományos" szélirány változás nem tudja "megtörni". Egy igazán kajak szélnyírásra pedig - valljuk be õszintén - igencsak elhanyagolható az esény egy modell esetén. Legalábbis velem még egyszersem fordult elõ a fent említett idõszak alatt.
S még egy adalék: kérdezz meg bármely igazi pilótát (Malévost, vagy "csak" sportrepülõt), mindenki azt fogja mondani hogy a LEszállás a legnehezebb manõver.
A felszállás a legkönnyebbek közé tartozik, tán még egy csúszásmentes fordulót is nehezebb végrehajtani...nade ez már az én magánvéleményem.
Ha véleményed még ezek után is fenntartod, akkor - engedelmeddel - én tovább röhögök.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amikor mar joval a minimalis sebesseg folott van mar nem szamit a dolog vagy ha magasan van akkor is ha atesne a zuhanas kozben tud sebesseget nyovelni.
De rohogj csak nyugodtan.
"Motoros modelleknel is a felszallas a legnehezebb. Akkor lehet a legkonyebben osszetorni a gepet."
Ez így ebben a formában röhögésre késztet, de nagyon!!! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
NEMÉRTETTEM...
Motoros modelleknel is a felszallas a legnehezebb. Akkor lehet a legkonyebben osszetorni a gepet.
<õ se>õ se>