Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Lufthansa felvásárolhatja a Swisst

A svájci kormány kedden tájékoztatta a Lufthansa és a Swiss légitársaság igazgatótanácsát arról, hogy - mint a légitársaság legnagyobb svájci részvényese - hozzájárulását adja a svájci légitársaság eladásához.

A kérdésrõl kedden a svájci kormány, a Bundesrat rendkívüli ülést tartott, ezután ülésezik Bernben és Frankfurtban a két légitársaság vezetõsége. A szakértõk biztosra veszik, hogy a Lufthansa lesz a Swiss új tulajdonosa azzal, hogy a Swiss német irányítás mellett fenntarthatja eddigi nevét és önállóan folytathatja tevékenységét.

A svájci parlamentnek nincsen beleszólása a húsz százalékos Swiss állami részesedés eladásába. A Swiss légitársaságot három évvel ezelõtt a Swissair összeomlása után a svájci állam és a kantonok, valamint bankok és más nagybefektetõk pénzébõl hozták létre.

Falconer
Egy élmény lehetett vezetni, nagyon komoly

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grotesk
thx

[NST]Cifu
Tessék.

Egyébként a Google-val kb. 5 másodperc volt megtalálni... ('russian military airfields' voltak a kulcsszavak)

[NST]Cifu
Eredetileg a McDonell-Douglas cég kezdte meg a munkákat, de ugye az MD tönkrement és felvásárolta a Boeing, azóta a Boeing és a NASA közösen kisérletezik a BWB (Blended Wing Body) tervel, és tudomásom szerint nem álltak le a fejlesztések, tehát továbbra is dolgoznak rajta.

A Boeing BWB terve, 373 tonna felszállótömeg, 800 utas (3 osztályon), Mach 0.85-ös utazósebesség, 14815km hatótávolság.

A NASA-Boeing X-48 BWB tesztgép felszállása.

grotesk
na akkor kuluraltan: tud vki olyan oldalt ahol orosz katonai repterekrol irnak?

Seaweed
szvsz ez az
Ha joltom a Boeing tervezett olyan gepet, amiben a szarnyban is vannak utasok. Csak ugy dontottek, hogy megsem 😊

Nagyon szép!<#wow2>

[NST]Cifu

Valakinek elszabadult a fantáziája. 😊))

[NST]Cifu

XB-35 pilótafülkéje.

[NST]Cifu

XB-35 orra közelrõl.

[NST]Cifu
Jó képeket és jól kell beszúrni (ha törölték vagy a tartalma nem stimmelt, vagy nem tartottad be a logo alatt található szabályokat 😊)

XB-35

Punkerwork
egy AN-24 leesett a ruszkiknál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Seaweed
...es meg csodalkozik...
joebacsi
így nemis...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem elso ranezesre az jutott eszembe, hogy KURVA NAGY. Tulsagosan is.

Seaweed
Hat nem csodalom. Ranezesre se sok perspektiva van ebben a gepben...
grotesk
tud valaki olyan oldalt ahol az összes orosz katonai reptér megvan?

[NST]Cifu
Az US NAVY az 1950-es években egy új, nagyteljesítményû, irányított rakétafegyverzetû (Sparrow) vadászgép iránti igényét a Vought a Crusader család továbbfejlesztésében próbálta megválaszolni. A "Super Crusader" új, hosszabb orkúpja alá egy nagy radart és két nagy lehajtható alsó vezérsíkot kapott, valamint erõsebb hajtómûvet. A gép jelölése XF8U-3 "Crusader III." lett volna, de a haditengerészet az F-4 "Phantom II." mellett döntött.

[NST]Cifu
A McDonnell cég 1953-ban elkészített egy turbo-prop kisérleti gépet az XF-88 Voodoo alapján, fõleg a propelleres gépek szuperszónikus repülésével kapcsolatos kisérletekhez. A gép típusjele XF-88B lett.

Es elofordulhat, hogy meg egyhangubb lesz, mert lehet a CRJ/Fokker parost visszaadjak es helyette 737/Saab turboprop gepek lesznek, mert azok nagyon gazdasagosak.

Falconer
Ja, szépek

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Seaweed
Nekem csak 1 bajom van Malev-al, hogy nagyon egyhangu a flotta.
Dobjuk fel a topicot.
Par gyonyoru malev-s kep.

Es egy szomoru kep. Ex Malev 763.
HA-LHD Azert adta vissza a Malev, mert irto szar volt. 😊 azert is az volt a beceneve, hogy: LHDanger 😛
Most a Mojave sivatagban var, hogy mi legyen a tovabbi sorsa.

narazzino
jó jó csak vicc volt

Falconer
Vazze, nem szó szerint De ha kinézek az ablakon, nem kell derékszögben fölnéznem

narazzino
esetleg a ferihegyi betonon...

narazzino
akkor jó magasan lakhattok

Falconer
Én ezt csomószor látam, a házunk elõtt szokott elmenni. Amikot hallok vmi bazinagy robajt, mindig tudom hogy ittvan. És baromira kormol

Kata
Aha, valami gebax volt az oldalon, gondolom linkvédelem, vagy ilyesmi...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
elsõ jó kép, a többi piros x nekem 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
elõször azt hittem mikor ránéztem a képre, hogy a vöröskeresztes teherautó vontatja a repülõt 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Jaja epp ezert tettem be, igaz polgari de van...
Ugyanilyen eset mikor eletemben eloszor meglattam egy kulfodre utazas alkalmaval ferihegyen, magyar lajstromu IL-76-ost...az is boldogsaggal toltott el 😉)
Kata
Én is épp ezt akartam kérdezni ebben a percben. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Van magyar Ka-32?? <#wow2><#guluszem1>

Seaweed
ez nem az összerakot fél chellenger??<#lookaround><#nyes>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Placebó
orosz ûrsikló.

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

joebacsi
huhh, orosz ûrsikló?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Eszméletlenek ezek a gépek😄DDDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Falconer
Ez a legdurvább

Falconer

😊

Szo szerint 😊

Seaweed
Egy Alom 😄