14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Siluro
    Kata! Ez a Béla ez hogy jött? :D
  • Siluro
    Jaja, folytathaSSátok, most itt vagyok :))))
  • Kata
    Ez kapcsolódik a repüléshez, ennyi off lazán belefér. És különben is Béla néni csak a veszekedést nem csípi. :)
  • Clidey
    Nem oly nagy ez a világ, szerintem biztos találkoztatok már! ;)

Na, hagyjuk abba az offolást, mert Béla néni kimoderál minket, Siluro meg nem győzi követni az eseményeket!
  • Fenrir
    Hmm, most hogy mondod tényleg mintha ismerős lenne...Az interiőrösöket nem nagyon ismerem, az ace műszakból is csak az egyiket, a másikban a szerelőket még arcról sem vágom :)
  • Clidey
    UP!
  • Clidey
    Egy régi cimborám. Ott dolgozik ő is az ACÉ-nál. Ő csinál bele a gépekbe székeket, jól. :D
  • Fenrir
    Nem, kicsoda ő?
  • Siluro
    Hát ne írjatok már 40 kommentet, alig győzöm végigolvasni :D
  • Clidey
    :) Az jóóóóóó! ;)
    És nem ismered véletlenül ezt a srácot? :-P
  • Fenrir
    ACE mostmár, kiszervezték a szerelőket a MALÉV-tól, de maradtam hála istennek a forgalomban, a hangárélet nekem nem jött be :)
  • Clidey
    Fenrir, te az ACE-nál vagy vagy a Lukhangya Tekniknél?
  • Fenrir
    Nah akkor lehet hogy nem, akkor voltunk műszaki angol tanfolyamon...
  • Kata
    Elvesztem volna benne. Áprilisban voltunk kint.
  • Fenrir
    Mikor készült a kép? Lehet hogy akkor pont dolgoztam tőled kb 300 méterre, adtam volna egy szerelőruhát :)
  • Kata
    Jah, és én meg tűsarkúban voltam, mert nem tudtam először hova megyünk. Azért elboldogultam. :)
  • Clidey
    ...úgyérted statikusan sztyuárdeszelt?
  • Fenrir
    Hmm, mostmár törölted őket, egy ideig fent voltak a galériádban amikor 2-es melletti roncstelepen garázdálkodtál :)
  • Kata
    Akkor meg honnan akartad belinkelni, nyulambulam? :P
  • Clidey
  • Fenrir
    Nem, de egy gyenge pillanatomban megnéztem őket :)
  • Kata
    Miért, megvan neked az összes ilyen képem? O.o
  • Fenrir
    Ezt nem mertem belinkelni :D
  • Clidey
    Fergetegeset! Mondjuk 4000 méterre karcolt Malév meg LRI embléma se volt kispályás...! ;)
  • Kata
    :P

:)
  • Kata
    imádom ezt a képet!
  • Kata
    Aerotriga rulez! Miket nyomtak a srácok a budaörsi repnapon!
  • Fenrir
    Az üvegorrú 34-es :)

Az orra belülről:

• Clidey
    Ez egy de jó kép!! A címe az lehetne, hogy "A nyers brutál erő" :D

• Clidey
    Sajnos már évek óta nincs. :( Bár tavaly még volt róla szó, hogy a Tóth Ferikéék (vihornya-világbajnokunk) újraéleszik a dolgot, de nem tudom lesz-e belőle valami, hisz az tengernyi lóvé... Mindenesetre a Red Bull napon nagyon szépet henderbuckázott az ex-Trigás 50-essel, szóval a tehetség az vitathatatlan... :)
  • Fenrir
    Kérdeztem régebben a kollegáktól hogy mennyire tudna tolatni sugárfékkel a gép, azt mondták hogy tudna de nem használják mert minden xart összeszedne a hajtómű.

Ennek a gépnek a hajtóműszívótorka elég alacsonyan van, a képen látszik hogy most még alacsonyabban mint normális esetben, ezért is emelték azzal a felfújható párnával.

54-essel nem lenne gond, ott a farokban van mind3 :)
  • Kit--Kat
    VAn még a Malévnak ilyen műrepülős csapata???
  • Nyiri
    Srac meselte, hogy az apja 154 pilcsi volt es annakidejen ugyanugy lecsuszott a palyarol a Tusko. Egy hazfroccs es ki is jott :) Nem volt palyazaras meg tuzolto :D AZ A GEP :D
  • Clidey
    Jelentem, ezt is tudom! :D Nekem is a szivem csücskei! Csak nálam még benne van a Z-50 is... :D Úgyhogy megint ideerőszakolok pár gyönyörűséget:

Őket nem kell remélem senkinek se bemutatni:

(Na jó, Cifunak: Ők voltak az Aerotriga :D)

Egy érdekes, és szép dizájnolású makett:

(Érdekes, ennek a gépnek minden festés jól áll, észrevettétek? :D)

És a végére egy kis érdekesség:

Dél-Afrikai Z-50-es kötelék. S hogy miért érdekes? Mert jósok évvel ezelőtt még úgy hívták ezt a két gépet hogy HA-SID és HA-SIE :)
  • Fenrir

Megsüllyedt a Lónadrág jobb lába, majdnem a rugóstagig. Az én műszakomból a kollega kapta a megtisztelő feladatot hogy levakarja róla :D

Mondjuk nem lett semmi baja, mokány kis gép ez a 737-es.
  • Kata
    Na, az már diktatúra lenne. :) És különben is, mi mindent szeretünk amibe bele lehet ülni és repül. (A lapáttal kerítésen átdobott salakanyag nem ér.) :P
  • Kata
    Semmi probléma, csak humorizálok. ;)
  • Kata
    Nálam a su-31-es a favorit. De az extra 330-as ss-ek se rosszak. :)

• Clidey
    Azzal teljes mértékben tisztában vagyok! :) Tehát legyél szíves jó háziasszony módjára nyomást gyakorolni a kommentelőkre, ha eltérnének a tárgytól (értsd: műrepülés :-P )
  • Fenrir
    Nah ez fájt, nem volt szép :)

Általában nem szoktam végigolvasni a topik utolsó 2 oldalát hanem max. az utolsó 10 hozzászólást, lehet hogy ezért maradtam le.