14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6080 Kata! Ez a Béla ez hogy jött? :D -
#6079 Jaja, folytathaSSátok, most itt vagyok :)))) -
#6078 Ez kapcsolódik a repüléshez, ennyi off lazán belefér. És különben is Béla néni csak a veszekedést nem csípi. :) -
#6077 Nem oly nagy ez a világ, szerintem biztos találkoztatok már! ;)
Na, hagyjuk abba az offolást, mert Béla néni kimoderál minket, Siluro meg nem győzi követni az eseményeket! -
#6076 Hmm, most hogy mondod tényleg mintha ismerős lenne...Az interiőrösöket nem nagyon ismerem, az ace műszakból is csak az egyiket, a másikban a szerelőket még arcról sem vágom :) -
#6075 UP! -
#6074 Egy régi cimborám. Ott dolgozik ő is az ACÉ-nál. Ő csinál bele a gépekbe székeket, jól. :D -
#6073 Nem, kicsoda ő? -
#6072 Hát ne írjatok már 40 kommentet, alig győzöm végigolvasni :D -
#6071 :) Az jóóóóóó! ;)
És nem ismered véletlenül ezt a srácot? :-P -
#6070 ACE mostmár, kiszervezték a szerelőket a MALÉV-tól, de maradtam hála istennek a forgalomban, a hangárélet nekem nem jött be :) -
#6069 Fenrir, te az ACE-nál vagy vagy a Lukhangya Tekniknél? -
#6068 Nah akkor lehet hogy nem, akkor voltunk műszaki angol tanfolyamon... -
#6067 Elvesztem volna benne. Áprilisban voltunk kint. -
#6066 Mikor készült a kép? Lehet hogy akkor pont dolgoztam tőled kb 300 méterre, adtam volna egy szerelőruhát :) -
#6065 Jah, és én meg tűsarkúban voltam, mert nem tudtam először hova megyünk. Azért elboldogultam. :) -
#6064 ...úgyérted statikusan sztyuárdeszelt? -
#6063 Hmm, mostmár törölted őket, egy ideig fent voltak a galériádban amikor 2-es melletti roncstelepen garázdálkodtál :) -
#6062 Akkor meg honnan akartad belinkelni, nyulambulam? :P -
#6061 -
#6060 Nem, de egy gyenge pillanatomban megnéztem őket :) -
#6059 Miért, megvan neked az összes ilyen képem? O.o -
#6058 Ezt nem mertem belinkelni :D -
#6057 Fergetegeset! Mondjuk 4000 méterre karcolt Malév meg LRI embléma se volt kispályás...! ;) -
#6056 :P
:) -
#6055 imádom ezt a képet! -
#6054 Aerotriga rulez! Miket nyomtak a srácok a budaörsi repnapon! -
#6053 Az üvegorrú 34-es :)
Az orra belülről:
-
#6052 Ez egy de jó kép!! A címe az lehetne, hogy "A nyers brutál erő" :D
-
#6051 Sajnos már évek óta nincs. :( Bár tavaly még volt róla szó, hogy a Tóth Ferikéék (vihornya-világbajnokunk) újraéleszik a dolgot, de nem tudom lesz-e belőle valami, hisz az tengernyi lóvé... Mindenesetre a Red Bull napon nagyon szépet henderbuckázott az ex-Trigás 50-essel, szóval a tehetség az vitathatatlan... :) -
#6050 Kérdeztem régebben a kollegáktól hogy mennyire tudna tolatni sugárfékkel a gép, azt mondták hogy tudna de nem használják mert minden xart összeszedne a hajtómű.
Ennek a gépnek a hajtóműszívótorka elég alacsonyan van, a képen látszik hogy most még alacsonyabban mint normális esetben, ezért is emelték azzal a felfújható párnával.
54-essel nem lenne gond, ott a farokban van mind3 :) -
#6049 VAn még a Malévnak ilyen műrepülős csapata??? -
Nyiri #6048 Srac meselte, hogy az apja 154 pilcsi volt es annakidejen ugyanugy lecsuszott a palyarol a Tusko. Egy hazfroccs es ki is jott :) Nem volt palyazaras meg tuzolto :D AZ A GEP :D -
#6047 Jelentem, ezt is tudom! :D Nekem is a szivem csücskei! Csak nálam még benne van a Z-50 is... :D Úgyhogy megint ideerőszakolok pár gyönyörűséget:
Őket nem kell remélem senkinek se bemutatni:
(Na jó, Cifunak: Ők voltak az Aerotriga :D)
Egy érdekes, és szép dizájnolású makett:
(Érdekes, ennek a gépnek minden festés jól áll, észrevettétek? :D)
És a végére egy kis érdekesség:
Dél-Afrikai Z-50-es kötelék. S hogy miért érdekes? Mert jósok évvel ezelőtt még úgy hívták ezt a két gépet hogy HA-SID és HA-SIE :) -
Megsüllyedt a Lónadrág jobb lába, majdnem a rugóstagig. Az én műszakomból a kollega kapta a megtisztelő feladatot hogy levakarja róla :D
Mondjuk nem lett semmi baja, mokány kis gép ez a 737-es. -
#6045 Na, az már diktatúra lenne. :) És különben is, mi mindent szeretünk amibe bele lehet ülni és repül. (A lapáttal kerítésen átdobott salakanyag nem ér.) :P -
#6044 Semmi probléma, csak humorizálok. ;) -
#6043 Nálam a su-31-es a favorit. De az extra 330-as ss-ek se rosszak. :)
-
#6042 Azzal teljes mértékben tisztában vagyok! :) Tehát legyél szíves jó háziasszony módjára nyomást gyakorolni a kommentelőkre, ha eltérnének a tárgytól (értsd: műrepülés :-P ) -
#6041 Nah ez fájt, nem volt szép :)
Általában nem szoktam végigolvasni a topik utolsó 2 oldalát hanem max. az utolsó 10 hozzászólást, lehet hogy ezért maradtam le.