14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Clidey
    Nagyon köszönöm, Béla néni! Reméltem hogy mihelyst netközelbe kerülsz, helyrerakod ezt a kölköt. :)
  • Kata
    Done. Majd chaten, vagy priváton, vagy a gumiban megvívják a harcukat. De itt nem, zavarja a szépérzékem. :)
  • Kata
    Hadd szakértsék meg a semmit, én is csatlakozom a mosolygós szakkörhöz. :)
  • Clidey
    Kérem a tisztelt Bíróságot, az alant elhangzottat törölje a jegyzőkönyvből. Köszönöm.
  • Papirzacsi
    Van akinek nem...
    "szerintem nem photoshop:"
  • Clidey
    Egy akkora fake képről vitáztok mint a állat, nem tűnik föl?
    Nem kell ahhoz ős-aviatikusnak lenni, hogy az ember egy szempillantás alatt eldöntse, hogy egy ilyen gép a valóságban repülésképtelen volna.

No mindegy, folytassátok, én jól szórakozom!
  • Paranoia
    Hi
    Nem érdekel vkit 1 G-ruha?Faterom kapta még annak idején.Nem használt!!Vkit érdekel képeket is tod rolla küldeni...
  • ChevyG work
    de ez ugy is hülyeseég, mert miután ledobda terhét akkor instabil lesz!

köztudottan a b17-es farkerekes volt, kiváncsi lennék a futóműre!
    ráadásul 1az1ben nem lehetett a föfutómű se mert az ennyhén előre áll
  • Papirzacsi
    Értsd már meg, hogy ez a gép nem farhehéz, hanem orrnehéz! Nem attól farnehéz egy repülőgép, hogy a súlypontja a gép törzsén hátul van, hanem attól farnehéz, hogy az eredő felhajtóerő támadáspontjához hogy viszonyul a teljes gép súlypontja. Így a kép alapján bárhova helyezik a bombateret a gépben a mostani szárnytövet kivéve, ami pont a gép farka, az csak növeli az amúgyis nagy orrnehézséget.
  • Fenrir
    Gondolom ez egy bombázó lehetett valaha, tehát pl a bombaterhek középtájon tudták ellensúlyozni a farnehéz gépet.
  • Papirzacsi
    Nos mivel nem nagyon van ami kompenzálja a törzs súlyának óriási nyomatékát(ehhez az eredeti vezérsíktól nem eltérő méretű kacsaszárny kevés).
    Emellett az iránystabilitás is megoldatlan problémának látszik a kép alapján. Így sztem kijelenthetjük, hogy ez az egész egy fantázia kép.
  • Fenrir
    Szerintem ha ez a gép valaha is repült akkor nem hinném hogy nagyon kiegyensúlyozatlan volt, ez nem lett volna elfogadható a repülésben.
  • Clidey
    Szerintem meg ha lövésed sincs a súlypont fogalmáról és/vagy meghatározásáról, ne szállj vitába...
  • Papirzacsi
    JA, csak attól még nem lesz farnehéz egy gép...
  • Placebó
    a mototrok mintha hátul lennének... hmmm
  • Papirzacsi
    Abszolút On-topik. Egy repülő, meg egy másik mutatós Béla. Mintha csak ez a topik lenne egy képben kifejezve. :-D
  • tomcat1
    szerintem meg nem is repképes...
  • Papirzacsi
    Szerintem meg orrnehéz lenne...
  • ChevyG work
    kiváncsi lennék a futómű-elrendezésére
  • Placebó
    pedig így durván farnehéz a gép
  • ChevyG work
    és két gyönyörű gépmadár:
    itt

baromi nagy ezé linkelem
  • ChevyG work
    szerintem nem photoshop:
  • Fenrir
    Na jó, de a Ferrari paripája sohasem volt önkényuralmi jel :)
  • Clidey
    De hogy félig-meddig ontopik is legyek: ehun egy kép egy elég silány Béla-klónról, az AERO GP-n:

• Clidey
    Miért? Már próbáltad?
  • Clidey
    Mér? Te hallottad hogy aszongya: Jehova?
  • Papirzacsi
    Sztem kövezzük meg.

Clidey, elmennél kőért a bányába a traktorral, hogy megkövezhessünk? :-D
  • Kata
    De az fáj! :)
  • Kata
    Ki tudja...
  • Clidey
    Node Béláim az Úrban! Gondolkodjunk!
  • Papirzacsi
    Nos nem tom milyen vagy BÉLA , de az alanti sorokat másik végüknél ragadtad meg. :-D
  • Kata
    Csetes ökörködés, keverés. Jött a ki kinek a multiregje szöveg, aztán kiderült, hogy mindenki egy emberé, és az az ember is egy fiú, így minden női nick kamureg, ezért mindenkinek be kellett vallania a "leánykori" nevét. Így lettem Béla.
  • Kata
    Ha jól értelmezem soraid, bamba vagyok és olyan ronda, hogy az fáj.
  • Papirzacsi
    Pár videó:
    Aero GP
    Ezen a VZ (alias várizoli by Cifu) is látszik :-D
    Na meg ez is dzsípí
  • Papirzacsi
    Énis... légkalapáccsal tisztítom minden nap a körmöm alól a vakolatot. :-D
  • Clidey
    Mirő beszész? Csillivilli a szobám! Egész nap azon dolgoztam...
  • Papirzacsi
    Igen, és alattomos módon visszaél egy bamba.. izé bomba csaj fotóival, amit látva mi levakarjuk a vakolatot a falról fájdalmunkban.
  • Clidey
    Siluro, ne téveszen meg! A Béla az igazi neve, a Kata csak a nickje!! Jól félre tud vezetni mindenkit, mi? :D
  • [NST]Cifu
    Fenrir, a vörös csillag amerikában sem probléma, egyfelől történelmi gépeken (pl. MiG-15), másfelől a Szuhoj műrepülőkön is gyakori jelenség, még ha amerikai tulajdonban is vannak. Az autóknál a Ferrari sárga alapon fekete ágaskodó paripa, a műrepülőgépeknél vörös csillag. :)

[center]

• Clidey
    Ekszjúzmi Kata néni, ezesetben szerkesztenem kell előző hozzászólásomat. :D