14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6126 Nagyon köszönöm, Béla néni! Reméltem hogy mihelyst netközelbe kerülsz, helyrerakod ezt a kölköt. :) -
#6125 Done. Majd chaten, vagy priváton, vagy a gumiban megvívják a harcukat. De itt nem, zavarja a szépérzékem. :) -
#6124 Hadd szakértsék meg a semmit, én is csatlakozom a mosolygós szakkörhöz. :) -
#6123 Kérem a tisztelt Bíróságot, az alant elhangzottat törölje a jegyzőkönyvből. Köszönöm. -
#6116 Van akinek nem...
"szerintem nem photoshop:" -
#6115 Egy akkora fake képről vitáztok mint a állat, nem tűnik föl?
Nem kell ahhoz ős-aviatikusnak lenni, hogy az ember egy szempillantás alatt eldöntse, hogy egy ilyen gép a valóságban repülésképtelen volna.
No mindegy, folytassátok, én jól szórakozom! -
Paranoia #6114 Hi
Nem érdekel vkit 1 G-ruha?Faterom kapta még annak idején.Nem használt!!Vkit érdekel képeket is tod rolla küldeni... -
#6113 de ez ugy is hülyeseég, mert miután ledobda terhét akkor instabil lesz!
köztudottan a b17-es farkerekes volt, kiváncsi lennék a futóműre!
ráadásul 1az1ben nem lehetett a föfutómű se mert az ennyhén előre áll -
#6112 Értsd már meg, hogy ez a gép nem farhehéz, hanem orrnehéz! Nem attól farnehéz egy repülőgép, hogy a súlypontja a gép törzsén hátul van, hanem attól farnehéz, hogy az eredő felhajtóerő támadáspontjához hogy viszonyul a teljes gép súlypontja. Így a kép alapján bárhova helyezik a bombateret a gépben a mostani szárnytövet kivéve, ami pont a gép farka, az csak növeli az amúgyis nagy orrnehézséget. -
#6111 Gondolom ez egy bombázó lehetett valaha, tehát pl a bombaterhek középtájon tudták ellensúlyozni a farnehéz gépet. -
#6110 Nos mivel nem nagyon van ami kompenzálja a törzs súlyának óriási nyomatékát(ehhez az eredeti vezérsíktól nem eltérő méretű kacsaszárny kevés).
Emellett az iránystabilitás is megoldatlan problémának látszik a kép alapján. Így sztem kijelenthetjük, hogy ez az egész egy fantázia kép. -
#6109 Szerintem ha ez a gép valaha is repült akkor nem hinném hogy nagyon kiegyensúlyozatlan volt, ez nem lett volna elfogadható a repülésben. -
#6108 Szerintem meg ha lövésed sincs a súlypont fogalmáról és/vagy meghatározásáról, ne szállj vitába... -
#6107 JA, csak attól még nem lesz farnehéz egy gép... -
#6106 a mototrok mintha hátul lennének... hmmm -
#6105 Abszolút On-topik. Egy repülő, meg egy másik mutatós Béla. Mintha csak ez a topik lenne egy képben kifejezve. :-D -
tomcat1 #6104 szerintem meg nem is repképes... -
#6103 Szerintem meg orrnehéz lenne... -
#6102 kiváncsi lennék a futómű-elrendezésére -
#6101 pedig így durván farnehéz a gép -
#6100 és két gyönyörű gépmadár:
itt
baromi nagy ezé linkelem -
#6099 szerintem nem photoshop:
-
#6098 Na jó, de a Ferrari paripája sohasem volt önkényuralmi jel :) -
#6097 De hogy félig-meddig ontopik is legyek: ehun egy kép egy elég silány Béla-klónról, az AERO GP-n:
-
#6096 Miért? Már próbáltad? -
#6095 Mér? Te hallottad hogy aszongya: Jehova? -
#6094 Sztem kövezzük meg.
Clidey, elmennél kőért a bányába a traktorral, hogy megkövezhessünk? :-D -
#6093 De az fáj! :) -
#6092 Ki tudja... -
#6091 Node Béláim az Úrban! Gondolkodjunk! -
#6090 Nos nem tom milyen vagy BÉLA , de az alanti sorokat másik végüknél ragadtad meg. :-D -
#6089 Csetes ökörködés, keverés. Jött a ki kinek a multiregje szöveg, aztán kiderült, hogy mindenki egy emberé, és az az ember is egy fiú, így minden női nick kamureg, ezért mindenkinek be kellett vallania a "leánykori" nevét. Így lettem Béla. -
#6088 Ha jól értelmezem soraid, bamba vagyok és olyan ronda, hogy az fáj. -
#6087 Pár videó:
Aero GP
Ezen a VZ (alias várizoli by Cifu) is látszik :-D
Na meg ez is dzsípí -
#6086 Énis... légkalapáccsal tisztítom minden nap a körmöm alól a vakolatot. :-D -
#6085 Mirő beszész? Csillivilli a szobám! Egész nap azon dolgoztam... -
#6084 Igen, és alattomos módon visszaél egy bamba.. izé bomba csaj fotóival, amit látva mi levakarjuk a vakolatot a falról fájdalmunkban. -
#6083 Siluro, ne téveszen meg! A Béla az igazi neve, a Kata csak a nickje!! Jól félre tud vezetni mindenkit, mi? :D -
#6082 Fenrir, a vörös csillag amerikában sem probléma, egyfelől történelmi gépeken (pl. MiG-15), másfelől a Szuhoj műrepülőkön is gyakori jelenség, még ha amerikai tulajdonban is vannak. Az autóknál a Ferrari sárga alapon fekete ágaskodó paripa, a műrepülőgépeknél vörös csillag. :)
[center]
-
#6081 Ekszjúzmi Kata néni, ezesetben szerkesztenem kell előző hozzászólásomat. :D