Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narazzino
A két kép összefügg?

narazzino
:-)))))))

This B777 made a big thing out of a Normal Take off! Tail Strike! Realy bad one! ater 40min Fule Dumping over the "Schwarzwald" it made a Emercany Landing on RWY14 with all the Firetruck`s etc.... The Flight MA9 to Kualalumpur got Canceld after 6h standing at the Gate E56 on the Dock Middfield.

Valoszinueg ez a pilota tobbet nem repult...

Erdekes Approahc...

Exciting approach. We were 35 miles out, 15000 feet, Captain decided to do a engine failure test and try reaching TFN with engines on idle. This pic shows 1500 feet above the rwy, 15 down angle and 0% torque. The landing was perfect. Great Binter Pilots!!

Azert megneztem volna az utasokat 😊

narazzino
hát eléggé csak elvben vannak rendszerben azok a migek(a fele már nem repül).

narazzino
Oké, de pl mikor a 29-esek magyarországon szolgálatba álltak már a Mig-23-asok között is volt 1-es oldalszámú (bár azok Pápán állomásoztak).

[NST]Cifu
Az hagyján, hogy kb. 20 percre elérhetettlen volt az SG.hu számomra (szvsz az ISP-m szórakozik megint...), de miután elküldtem az üzit, és realizáltam, hogy Seaweed már válaszolt a kérdésre, nyomtam egy Visszavonást, ám nem történt semmi...
Csodás... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Azért, mert a MiG-29-esek oldalszáma 1-tõl 29-ig tart. Mivel elvben ezen gépek mindegyike hadrendben van, és lesz is, mikor a Gripenek megérkeznek, értelemszerûen az elsõ új gép a 30-as számot kapja...

Punkerwork
a manusz arca? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Seaweed
ebben valyon mi a humoros?
Seaweed
Mert az utolso szam a Mig-29esek oldalan a 29-es. Igy jott hogy az elso JAS-39 ESBHU Gripen meg a 30-as szamtol induljon. (termeszetsen meg mert 01-es szamu gep van a legieroben..egy Mig-29...meg ha szegeny konkretan gallyra van teve mar vagy 8 eve...)
Punkerwork
nem érkezett még meg csak kész van

Punkerwork
most volt a humorosban:

narazzino
Az elsõ. De ha nem is az lenne akkor is csak 14 gép lesz

Blasta
Ez az elsõ?
Még csak 1 érkezett?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

narazzino
Csak azt nem értem hogy miért nem tudtak egy 1-est felfesteni az oldalára, miért 30-ast kellett. 30 gép úgyse lesz.

[NST]Cifu
Egy p-vel, Gripen.

[NST]Cifu
Mennyivel emberesebben néz ki így a lódarázs 😊

Gruppen... az a leghelyesebb.

Blasta
ZÉB.
Hángérien Grippen RULZ

(Grippen vagy Gripen helyesen?)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Seaweed
Tamtataaaam
(Alert! 1024 pixeles kepek!)

Seaweed
Ket eszmeletlen jo kep! Egy igen ritka szituacioban, es ritka festesu geprol (legalabbis ez az agresszor "sema" ritka)

(nagyon jol megfigyelheto a "doktrina" miszerint F/A-18A/B/C/D-vel "talajfogaskor" max forszazst kell adni!)

...es vegul egy igencsak ferde talajfogas, by Tomcat:
[NST]Cifu

Ki halt meg messerben? Errõl lemaradtam?

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

joebacsi
szegény ember, egy messerben halt meg 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu

Seaweed

Szép álom, hogy a Berkut lelõvi az F-22-est. <#taps>
Ezt a forumot most találtam, nagyon tettszik. Egyébként engem is érdekel minden ami repül. <#wave>
Seaweed
[NST]Cifu

Szu-27K (Orosz haditengerészet) / Szu-33 (Szuhoj iroda), Canard-vezérsíkok, felhajtható félszárnyak és vízszintes vezérsíkok.
Csak az orosz haditengerészetnél áll rendszerben, a Kuznyecov Admirális fedélzetén,

Szu-35 (leánykori neve: Szu-27M), Canard szárny, opcionálisan tolóerõvektoros hajtómû. Sehol sem állt rendszerbe, de elvileg továbbra is fejlesztik:
(Szu-35BM: Canard szárny nélküli változat AL-41F1 hajtómûvel)

Szu-37, Canard vezérsíkok, tolóerõvektoros AL-37FU hajtómû, francia avionika. 2000-ben leállították a fejlesztését (átlényegült a Szu-35 programba).

S-37, késõbb Szu-47, elõrenyilazott szárny, carand vezérsíkok.
Kisérleti gép, elvileg szóba került a rendszerbe állítása (ekkor kapta a Szu-47 jelölést is), de aztán villámgyorsan lekerült ez a napirendrõl.

Seaweed
Jo hat nem lehet mindenhez erteni..en pl bevalottan alig ertek a nyugati tipusokhoz valamit...
Kata
Akkor mitõl "szakértõk"? Akkor annyira én is vagyok "szakértõ". 😊

megkülöNböztetni 😛PP

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Arrol mar nem is merek emlitest tenni hogy a nyugaton a valodi szakertok joresze pl nem tudja a Mig-21Bis-t az MF-tol megkulomboztetni...de ez meg belefer.
Kata
azé, mer csírák 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Nem hiszem hogy te vagy a hulye (😛), csak nem tudjak jol nagyon sok helyen.....
Mint irtam nyugaton nagyon nagy a homaly az orosz gepekkel kapcsolatban!! Nem ritka hogy pl.: Su-7 Su-22-nek van irva, gozuk sincs hogy a Su-17 meg a Su-22 ugyanaz, es nem egyzser lattam mar Mig-29 felirattal Su-27-es fenykepet, es forditva....mero homaly a nagyresze...)
Kata
akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vok hülye

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Hat akkor jol mellefogott a keszitoje...(ami nem csoda, hisz nagyon nem egyszeru atlatni a T-10 csaladot! Tolunk nyugatabbra meg meg ennyire se ertik mint errefele...olvastam mar en is olyan boduletese baromsagokat nyugati "szaksajtoban" hogy a vakolatot majd lekapartam tole...)
Kata
Pedig csomó helyen azt is Su-37-nek írják. Akkor most vagy sok hülye van, vagy nem tom. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Pedig láttam egy makettet a neten, kacsás is volt, és a szárnyvégei fel voltak hajtva, és a talapzatán meg felirat: Su-35. <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Nah majd Cifu Suhoj cikke (ha egyszer kesz lesz) rendbe rakja a felreerteseket 😉))
Seaweed
Masik meg:

A 35-ös (kacsa vezérsíkos, szárnyvégfelhajtós, tengerészes) asszem már szolgálatban van - ha csak pár db is.

Ez a Su-27K azaz Su-33!! a Su-35 az telljesen mas tipus, es az nem tudja felhajtani a szarnyat!
Seaweed
Acsi! Berkut az S-37 es nem Su-37....nem mind1!
Kata
37 név alatt futott a Super Flanker, és a Berkhut is. Melyiket kérded? A 35-ös (kacsa vezérsíkos, szárnyvégfelhajtós, tengerészes) asszem már szolgálatban van - ha csak pár db is. De majd a szakik megmondják.

[/cserf][/fülünyúl]

igen!

narazzino
A Szu-35 vagy a 37 már rendszerbe van állítva?

Kata
Vegastól kell megkérdezni, õ csinálta. 😊 Aszonta felhõben van, azért halovány. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
az nem jutott az eszedbe hogy ami eddig kesz van azt kitedd, es lenne mondjuk elso resz meg masodik meg akarhanyadik, ugy ahogy haladsz vele...(legalabbis amit en olvastam az siman 2 resznek elmegy ha daraboljuk)
Seaweed
Ööööööööö <#nyes>